Hur är det varmt även om du bär glasögon

Även om glasögonen en gång ansågs vara nerdy och uncool, har den tanken varit över länge sedan mode- och skönhetsindustrin bestämde sig för att engagera sig i att göra receptbelagda och icke-pretescription-linser. Faktum är att många människor idag anser att glasögon inte bara är nödvändiga för att behandla visionsproblem, men också snygga tillbehör och tillägg till någon outfit. Det betyder att du kan se varmt inte ens om du bär glasögon, men för att du bär glasögon! Allt kommer ner för att välja ett bra par som kompletterar din ansiktsform och bär dem med förtroende.

Steg

Del 1 av 3:
Välja rätt glasögon
  1. Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 1
1. Bestäm din ansiktsform. Balansen mellan din ansiktsform och val av ramar kommer att påverka hur människor bedömer attraktiviteten hos dina ramar och ansiktsdrag. I allmänhet anses symmetri i ditt ansikte som attraktivt, så ditt mål när du väljer ramar bör vara att skapa ett proportionellt utseende mellan vänster och höger sida av ditt ansikte såväl som topp och botten. Fyra av de vanligaste ansiktstyperna är:
  • Runda ansikten tenderar att ha fulla kinder och en mjuk, rundad haka. Höjden på ditt ansikte, om du är rundformad, kommer att vara ungefär densamma som dess bredd.
  • Fyrkantiga ansikten ha en stark käke. Du bör märka att dina funktioner som är skarpare och mer vinklar. Slutligen, om ditt ansikte är kvadratiskt, ska pannan vara bredare än den nedre halvan av ansiktet.
  • Ovala ansikten har relativt balanserade egenskaper medan de är längre än bred. Om ditt ansikte är ovalt, bör du märka höga kindben och en haka som är tunnare än pannan.
  • Hjärtformade ansikten är mest märkbara med en karakteristisk bred panna och avsmalnande haka som kommer till en punkt. Du bör också märka att dina kindben är relativt höga på ditt ansikte.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon Steg 2
    2. Plocka ut ramar som passar ditt ansikte. Glasögon som är för stora för ditt ansikte kommer att kasta bort ansiktssymmetri och göra åskådare undrar varför du inte valde en mer smickrande form för dina ramar. Du bör använda dina ramar för att balansera ut de mindre tydliga egenskaperna i ditt ansikte eller för att fördröja uppmärksamheten bort från dina mer framträdande funktioner. Några förslag till de fyra vanligaste ansiktsformerna är:
  • Runda formade ansikten kan dra nytta av ramar som har starka, märkbara detaljer. Linsformen ska vara bredare än lång. Näskuddar är också ett måste, eftersom de kommer att hålla dina ramar från att accentuera dina redan runda kinder för mycket.
  • Fyrkantiga ansikten bör överväga ramar som mjuknar dina naturliga skarpa vinklar i käken och långar din relativt korta ansiktshöjd. Ramar som är bredare än de är djupa är ett utmärkt val, liksom linser som är breda och tunna.
  • Ovala ansikten anses vanligtvis vara naturligt balanserade. För att bevara denna balans bör du hitta glasögon med ramar som matchar bredheten av den bredaste delen av ditt ansikte. Du kan också hitta att ramar med valnötform håller dina ansiktsdrag fint och balanserat.
  • Hjärtformade ansikten kommer att dra nytta av ramar som är bredare längst ner än toppen. Lägg till i denna stil av ram en rimlös kant och du bör märka en lättare titt i dina glasögon som minskar den naturliga bredheten på toppen av ditt ansikte.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 3
    3. Välj smala linser. Tjocka linser är inte bara tunga och skrymmande, men dessa kan också leda människor associera dig med nördiga sysslor. Även om din vision inte är så bra, behöver du inte lida med märkbara, tjocka linser. Tack vare tekniken kan du köpa lätta linser, ibland kallas fjäderviktslinser, som kommer att bli mycket tunnare och eleganta än dina normala.
  • Lätta linser använder sig av ett speciellt slags material för att skapa tunnare, lättare linser. Det vanligaste materialet som används i denna process, polykarbonat, är lätt, resistent mot skador från påverkan och relativt överkomligt jämfört med andra lätta linser.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 4
    4. Välj färgade ramar. Om du har råd med flera par glasögon, kan du få kreativ med din färgbruk. Du kan matcha färgen på dina ramar med din outfit, vädret och till och med ditt humör. Men för en mer allround bra utseende bör du välja antingen en "cool" färg eller en "varm" färg.
  • Coola färger är blåa baserade medan varma färger är gula baserade. Av dessa två färgbaser kommer de flesta att falla i någon av dessa två kategorier. Cirka 60% av den amerikanska befolkningen anses vara bättre lämpade med kalla toner än varma.
  • Din hudton kan också ha en betydande inverkan på färgen på din baston. Varma hudtoner tenderar att ha en färg som beskrivs som "persikor och grädde", medan olivfärger anses vara svala.
  • Exempel på varma färgade ramar inkluderar: kamel, khaki, guld, koppar, persika, apelsin, korall, vitvit, röd, blond sköldpadda.
  • Exempel på coola färgade ramar är: svart, silver, rosenbrun, blåaktig grå, plommon, magenta, rosa, blå, gul, mörkare färgad sköldpadda.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 5
    5. Matcha eller balansera hudtyp och hår. En vanlig funktion som du kan glömma att överväga är din hudkvalitet. Om din hud tenderar att vara oljig, kan glänsande ramar uppmärksamma detta och har en negativ inverkan på ditt utseende. En matt finish kommer att passa shinier hudtyper bäst. Förutom skinnet i din hud måste du också redogöra för ditt hårs fullhet.
  • Många människors hår blir tunnare när de åldras, men dina glasögon kan stjäla uppmärksamhet från din hårlinje. Välj djärva, tjocka ramar för att återvända på dina ögon och starka, skarpa vinklar för att fasta svaghet i käken.
  • Del 2 av 3:
    Balansera smink med dina glasögon
    1. Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 6
    1. Dölj skuggor med concealer. Även de minsta och mest känsliga ramarna och linserna kommer att kastas åtminstone en liten skugga runt dina ögon. Detta kan få dina ögon att se mörka eller trötta, speciellt om du har problem med mörka cirklar under dina ögon. För att lysa upp området runt dina ögon kan du:
    • Använd concealer. På så sätt kommer din hud att bli mer naturligt balanserad, och de mörka fläckarna under dina ögon mindre mörka. Kom ihåg att använda en liten concealer på locket på ditt öga!
    • Använda Naturliga hudljusande tekniker. Att använda en massk av naturliga ingredienser för att förbättra färgen på din hud kan innebära att du inte behöver spendera pengar på dyrare, täckprodukter.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon Steg 7
    2. Använd ett gelfodral. Det finns många slags eyeliner Du kan använda för att återställa uppmärksamheten på ögonen som gömmer sig bakom dina linser, men gelfodret anses vara en av de bästa. Detta är särskilt sant om du bär linser för närsynthet. Dessa typer av linser kan få dina ögon att se mindre ut än de faktiskt är.
  • Undvik dramatisk ögonmakeup, eftersom det kan se för upptagen när den kombineras med gränsen till dina ramar. Ett framträdande smokey öga kan lämna dina ögon som vill mörda runt sin omkrets.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 8
    3
    Curl dina fransar för att förhindra linsinterferens. Det kan vara irriterande när du måste rengöra dina glasögon varje några minuter för att torka bort oljan överfört från ögonfransarna till dina linser. För att hålla det här, bör du krulla dina fransar. Detta har bonuseffekten att ge dig en ljus, alert och uppmärksam ögonutseende.
  • Längda mascaras bör undvikas om dina fransar redan borstar mot dina linser. Istället kan du få bättre tur med produkt som lägger till volym eller tjocklek. Fokusera din ansökan på rötterna i motsats till spetsarna på dina fransar.
  • Förhindra mascara från att komma ut på dina linser genom att använda en krämig formel som är vattentät. Du kan också ha svårt med mascara flaking av på dina linser om du har ägt det längre än tre månader.
  • När curling kan du uppnå de bästa resultaten genom att fokusera dina ansträngningar på basen av dina fransar. Klämma inte för hårt eller du kan göra dina fransar curl för intensivt. Efter detta kan du använda en ögonfransfärgare på mitten av dina fransar för att ge en imponerande krullning.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 9
    4. Förhindra att dina ögonbryn blir förlorade bakom dina ramar. Detta är särskilt viktigt om du har valt ett par ramar som är tjocka. Ge dina pannor ett fullständigt utseende med en ögonbrynspenna och lägg till form och definition för att skapa bättre balans mellan den här funktionen och dina valda glasögon.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 10
    5. Lägg till en pop färg på dina läppar och kinder. En liten bit av rodna till dina kinder. Detta kommer att ge värme till det övergripande utseendet på ditt ansikte. Starka eller djärva ramar kan balanseras av starkare toner på läpparna och kinderna, men du bör vara försiktig så att du inte tillämpar för mycket produkt. Läppfärg, Speciellt kan antingen komplettera ditt djärva val i ramar eller skapa kontrast, beroende på kraven i din outfit och dagen.
  • Del 3 av 3:
    Bär dina glasögon med stolthet
    1. Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 11
    1
    Var självsäker. Du kanske känner självmedveten bär dina glasögon, speciellt om du är ny att bära dem. Men sanningen är att många kända personer som anses vara attraktiva slitglasögon dessa dagar. Med den rätta stilen av ram, färg och ett elegant par specifikationer, kan du till och med sluta se varmare i dina glasögon än vad du gjorde innan du hade dem!
    • Förtroendet har visat sig ge individer en ökning där utseende är orolig. Även om du kanske inte tror att din tankegång har ett inflytande på hur människor uppfattar ditt utseende, kan du bara behöva förbättra ditt självförtroende innan folk börjar tänka dig att se smokin "varmt i dina glasögon.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 12
    2
    Äta hälsosamt och övning. Du ser ännu mer attraktiv när du äter rätt och håller dig fysiskt aktiv. Att vara frisk kommer att förbättra ditt humör, självbild, bidra till a hälsosam vikt, Alla kommer sannolikt att hjälpa dig att få förtroende och bli varmare i andras ögon. För att förbättra din övergripande friska, kan du:
  • Gå med i en sport eller fysisk hobby, som cykla, promenad dagligen, yoga, och mer. Daglig fysisk aktivitet kommer att få dig att må bättre om dig själv, även om du inte märker några stora förändringar i ditt fysiska utseende.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 13
    3
    Ta hand om ditt hår. Torrt och krusigt hår verkar ofta dåligt underhållet och un-stilig till andra, så du borde Replenish torrt hår när det är nödvändigt. Din hårfärg bidrar också till det övergripande färgbalansen i ditt ansikte och den resulterande färgen på dina linser, så du borde hålla den frisk och ren.
  • Prova nya frisyrer Om du inte är nöjd med ditt aktuella utseende. Tänk på din stil enligt ansiktsformen och plocka ut ett utseende som lägger till balans i din form på samma sätt som du gjorde för dina glasögon.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 14
    4. Välj Outfits som kompletterar stilen på dina specifikationer. Hitta din idealiska stil kan ta tid och ansträngning. Du måste försöka på många olika utseende och outfits. Du kanske vill ta med en vän så att du har en andra åsikt, men du kan också fråga de anställda på de platser du affär För deras åsikt också.
  • Stil och mode är en smakfråga. Män kanske vill kolla in Hur klä sig väl som en kille för någon riktning på att se ditt bästa. Kvinnor, å andra sidan, kan titta på Hur man klär sig själv och ser bra ut, gör det.
  • Bild med titeln vara varm även om du bär glasögon steg 15
    5
    Öva god hygien. Duscha så regelbundet som du behöver. För de flesta vuxna kommer det att vara dagligen eller varannan dag, även om många yngre barn sannolikt inte behöver duscha så ofta. Använd deodorant, fuktar så din hud för att hålla den frisk, drick mycket vatten för att hålla sig hydratiserad och förbättra din hudfärg och bära rena kläder.
  • För en mer fullständig uppfattning om vad du ska göra för att hålla god hygien, bör du kolla in Hur man har bra hygien (pojkar) eller Hur man har bra hygien (tjejer).
  • Tips

    Kom ihåg, låt aldrig någon få dig ner bara för att dina glasögon. Du kanske tror att du ser annorlunda ut på utsidan, men det är insidan som verkligen betyder något.
  • Fråga din läkare om tunna linser. De får inte föreslå dem till dig, men tunna linser kan vara skillnaden mellan nördig och chic.
  • Trådramar tenderar att vara mer sofistikerade än plastramar. Plastramar är ofta stora och skrymmande, men på höger ansikte verkar fortfarande elegant. Generellt sett tenderar yngre människor att se bättre ut med plastramar och äldre med trådramar.
  • För att skapa en snabb, söt, nördig utseende, gör följande. Borsta ut ditt hår med en vildborste borste för att få det att glessa. Ge dina ögon en extra beröring av skönhet genom att applicera lite brunt eyeliner. Bära en blus, cardigan, jeans och ballettlägenheter. Sätt på dina glasögon och grin. Omedelbar skönhet!
  • Kom ihåg att människor kan döma av utseende, men vad är det som räknas.
  • Du kan välja kontakter, om glasögon verkligen tar en vägtull på dig självkänsla.
  • Ha förtroende för dig själv! Det gör en enorm skillnad.
  • Från min erfarenhet är plastglasögon bekvämare och ljusa. Jag har slitna metallglasögon och de kan ofta skadas bakom mina öron och på min näsabro. Men självklart, prova båda och se vad som passar dig och vad du är bekvämare i. Som när du är bekväm kommer du att känna dig mer avslappnad och mer självsäker!
  • Varningar

    Undvik djärva ljusa färger om du bara har ett par glasögon. En neutral färg gör dina linser mer flexibla med olika outfits. Som ett exempel borde du förmodligen inte köpa ett ljust gult par glasögon om det mesta av din garderob kollar med gult.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande