Hur man utsätter förtroende

Utsökt förtroende kan hjälpa dig i ditt personliga liv, relationer och arbetsplatsen. Att utstråla förtroende, arbeta på ditt kroppsspråk, talande stil och övergripande attityd. Se till att du står högt, använd en jämn röst och gör ögonkontakt medan du pratar. Arbeta med att känna sig självsäker. Kom ihåg att inte vara rädd för andras dom, och omfamna vem du är som person.

Steg

Del 1 av 3:
Använder kroppsspråk
  1. Bild med titeln Exude Confidence Steg 1
1. Öva bra hållning. Hållning har faktiskt en stor effekt på hur andra uppfattar dig. Om du sitter upp, kommer du att se mer bekvämt ut. Slouching ger intrycket av nervositet. Göra ett försök att vara medveten om din hållning hela dagen så att du kommer att komma som förtroende för dem runt dig.
  • Att stå upp rakt, håll ryggen och axelmusklerna inriktade. Dra åt magmusklerna och böj dina knän något.
  • Fokusera på att hålla huvudet upp och dina axlar tillbaka hela dagen. Detta kan få dig att se längre, vilket gör att du verkar djärvare och mer självsäker på arbetsplatsen. Avstå från att slumpa axlarna eller titta nedåt, eftersom det kommer att få dig att se kortare även med relativt rak hållning.
  • Du kan också försöka makt som hjälper dig att utstråla förtroende. Det här är när du står i en extremt självsäker position, som liknar hur superman eller undra kvinna kan stå. Håll ut posen i en minut och du kommer att se och känna dig mer självsäker.
  • Bild med titeln Exude Supplust Steg 2
    2. Gesticulate när du pratar. Karismatiska människor tenderar att gestikulera. Om du vill se självsäker, var medveten om dina händer när du pratar. Försök att flytta händerna något för att illustrera eller betona vissa punkter. Gesticulating under konversationen kan hjälpa dig att komma av som mer självsäker och karismatisk.
  • Det finns många olika sätt du kan gekulera. Du kan flytta dina händer med rytmen av dina ord. Du kan också använda händerna för att illustrera något. Du kan till exempel dra en form i luften när du försöker beskriva en typ av byggnad.
  • Se till att du inte överdriver det, dock. Om du flyttar dina händer för vildt, kan gestikulering se ut ur kontroll, vilket inte kommer att gå som självsäker. Försök att hålla dina handmotioner stadigt medan gestikulering.
  • Bild med titeln Exudit Confidence Steg 3
    3. Avstå från fidgeting. Fidgeting är en av de största tecknen på ängslighet, så se till att inte Fidget. Knacka på benen, plockar i ditt ansikte, eller på annat sätt rör sig under konversationen kommer inte att utstråla förtroende. Om du inte är gestikulerande, strävar efter att hålla dina kroppsrörelser relativt stilla.
  • Tänk på, du kan fidget utan att förstå det. Kanske har människor nervösa vanor som de inte är medvetna om. Var mer medveten om dina kroppsrörelser. Du kan fånga dig själv fidgeting mer än du tror.
  • Bild med titeln Exudit Supplust Steg 4
    4. Anta en mer öppen kroppsställning. Att hålla dig i en öppen kroppsställning kan också hjälpa dig att utstråla förtroendet. Några saker du kan göra för att hålla en öppen kroppsställning är:
  • Luta sig tillbaka och slappna av. Lutande framåt kan indikera att du är orolig, så försök lutar tillbaka i din stol och avkopplande. Låt dina armar vila bekvämt i knäet eller på dina sidor och håll fötterna platt på marken.
  • Möta den person du talar med. Håll dig fokuserad på vem du pratar med och undviker att titta runt i rummet.
  • Korsa inte benen. I konversation, håll fötterna platt på golvet och sida vid sida. Korsar dina ben kan få dig att se stängd och osäker. Detta förhindrar att du utsöndrar förtroendet under hela dagen.
  • Del 2 av 3:
    Talar självsäker
    1. Bild med titeln Exude Supplust Steg 5
    1. Använd en tydlig röst. Fumbling över dina ord, eller talar för mjukt eller högt, får dig att se okontrollerad. Omvänt kan en tydlig och kontrollerad röst utsätta förtroende. Försök att tala på ett sätt som gör det möjligt för andra att enkelt förstå dina ord.
    • Använd en tydlig röst både i arbetsinställningar och personliga konversationer för att bli säker. Var medveten om din ton när du pratar så att du undviker att viska eller stamma.
    • Om du är nervös av naturen kan det ta lite övning för att få den högra taltonen. Försök att träna talar framför en spegel. Du kan också spela in dig själv och prata med dig själv för att se om din ton är tydlig och lättförståelig.
  • Bild med titeln Exude Supplust Steg 6
    2. Lyssna förutom att tala. Att vara säker betyder inte att det är högt eller argumenterande. Trygga människor är tillräckligt säkra i sig och deras åsikter att de inte känner behovet av att dominera konversationerna. Ge alltid andra en chans att prata. Att låta någon vara artigt oense med dig faktiskt får dig att se mer självsäker.
  • Sträva efter att låta andra prata minst lika mycket som du gör. När du har avslutat en mening eller gör en punkt, paus för att den andra personen ska kunna svara.
  • Visa att du lyssnar också. Använd icke-verbala signaler, som nickning och leende när det är lämpligt, för att visa att du uppmärksammar den andra personen.
  • Bild med titeln Exudise Confidence Steg 7
    3. Tala om dig utan ursäkt. Oftast har människor som är nervösa av naturen en tendens att antingen undvika eller minska uttrycka sin åsikt. Du kan till exempel inte tala upp när du inte håller med, eller börjar med att säga, "Jag är ledsen att vara oense, men..." Arbeta med att bara tala ditt sinne. Du behöver inte vara oförskämd eller aggressiv, men vara bekväm att dela dina tankar utan filter.
  • I stället för att be om ursäkt när du delar dina övertygelser, kom direkt till punkten. Säg något som, "Faktiskt ser jag situationen annorlunda" och fortsätt sedan för att förklara.
  • Det är okej att bli passionerad. Att ha starka lustar är en form av förtroende.
  • Bild med titeln Exude Supplust Steg 8
    4. Attack inte eller hotar andra. Att vara aggressiv och vara självsäker är två olika saker. Om du blir arg eller fientlig när andra utmanar dig, gör det dig att se osäker i dig själv och dina åsikter. Låt alltid andra prata.
  • Om någon inte håller med dig, eller har en annan synvinkel, tillåta dem att säga det utan att avbryta. Erkänna vad de sa på ett artigt sätt. Till exempel, "Okej, jag ser vad du säger. Tack för att du delar med dig."
  • Förtroendet handlar inte om att vinna. Det handlar om att hitta en lösning som fungerar för alla. Fokusera inte på om du ser ögon-till-öga med en person exakt. Leta efter hur alla kan kompromissa med.
  • Om du känner dig frustrerad av en situation, fokusera på att acceptera nutiden snarare än att koncentrera sig på att motivera de negativa känslorna. Detta gör det möjligt för dig att få ett mer tydligt ögonblick på situationen och möjliga lösningar.
  • Bild med titeln Exudit Confidence Steg 9
    5. uttrycka tacksamhet. Självsäker folk förstår att de inte fick var de är ensamma. Många människor sammanfogar förtroende och arrogans, men förtroendet handlar om att kunna uttrycka uppskattning. Arbeta med att uttrycka tacksamhet till andra. Tacka människor för att dela sin synvinkel, vilket hjälper dig med ett problem, och allt annat som kommer upp hela dagen.
  • Lagkamrater och medarbetare kommer att uppskatta att du tänker på dem inte så optimala stegstenar till framgång, men som riktiga människor som du litar på och bryr dig om.
  • Bild med titeln Exude Supplust Steg 10
    6. Underhålla ögonkontakt. När du pratar med någon, håll ögonkontakt. Detta kommer att indikera att du lyssnar och är medveten om. Stirra inte blankt, dock. Underhålla ögonkontakt i ca 10 sekunder och lägg sedan bort ett ögonblick innan du gör ögonkontakt igen.
  • Undvik att titta ner eller ha en slumpad hållning. Dessa saker kan skicka ett meddelande till andra att du är passiv eller underdanig, vilket kan få dig att verka svag och som om du är ett enkelt mål.
  • Del 3 av 3:
    Beter sig på ett självsäkert sätt
    1. Bild med titeln Exudit Confidence Steg 11
    1. Klä på sidan. Om du vill se dig själv, vad du bär saker. Du behöver inte klä upp hela dagen varje dag. Men i situationer där du måste verka självsäker, bära kläder som speglar en djärv inställning.
    • Följ ordet "Klä för det jobb du vill ha och inte det jobb du har." Överdragande för situationer som möten och jobbintervjuer är bättre än undertryckning.
    • I arbete, investera i kvalitetsaffärskläder. Du kan till exempel bära en knapp ner skjorta, kläbyxor och en slips eller en trevlig affärsklänning.
  • Bild med titeln Exude Supplust Steg 12
    2. Ta ansvar för dina handlingar. Trygga människor är bekväma med sig själva, misstag och alla. De kan känna igen att de är de enda människor som kan göra sitt liv utveckla hur de vill ha. I stället för skyllande omständigheter, arbetar du med att erkänna ditt ansvar för vad som inträffar runt dig.
  • Till exempel, om du är sen till jobbet på grund av ett sena tåg, tänk inte på dig själv, "Det är tunnelbanesystemets fel." Tänk något som, "Detta var en olycklig förekomst, men jag borde ha lämnat tidigare. Jag vet att tåg är sena mycket." Försök sedan göra bättre följande dag.
  • Om du känner att du har kontroll över dig själv och dina handlingar, kommer det att leda till att du känner dig mer självsäker.
  • Bild med titeln Exuded Confidence Steg 13
    3. Hålla fast vid dina planer. Trygga människor kan uppnå sina mål. Om du vill se mer självsäker, gör en plan och håll dig till om. Om du till exempel vill avsluta ett projekt för arbete med en tidsfrist, slutföra den tidsfristen.
  • Ange mål för dig själv, med vissa steg för att uppnå dessa mål. Till exempel, om du försöker slutföra något med en tidsfrist, ställa in mål för hur mycket arbete du ska göra varje dag som leder fram till tidsfristen.
  • Var noga med att ställa in realistiska mål och planer. Att bita av mer än du kan tugga är ett säkert sätt att undergräva ditt självförtroende.
  • Bild med titeln Exude Supplust Steg 14
    4. Var medveten om att ingen tittar på dig. Får inte i huvudet om andras dom. Sanningen är att de flesta inte tänker på dig och dina handlingar så mycket som du tror att de gör det. Om du vill bli självsäker och oinhibited, kom ihåg att folk oroar sig mycket mer om sig själva och deras problem än vad du gör. Att vara medveten om detta kan hjälpa dig att känna, och därför utsöndra, mer självförtroende.
  • Bild med titeln Exudity Sannes Steg 15
    5. Var inte rädd för att erkänna när du har fel. Förtroende innebär att vara bekväm med dina val, inklusive dina misstag. Om du skruvade något upp eller missbedömt en situation, undvik inte att ta ansvar. Du kommer att se mer självsäker med att erkänna när du var fel än att hålla fast vid dina övertygelser förbi orsaken.
  • Om du gör ett dumt misstag, var inte rädd för att skratta lite på dig själv. Genom att visa att du är okej med att vara mänsklig och röra upp en gång i taget, det visar att du verkligen är säker i ditt inneboende självvärt.
  • Om du hade fel om något, säg något som, "Åh förlåt. Det var ett misstag från min del." Det är okej att be om ursäkt för att misbudga något.
  • Men ber om ursäkt för saker som dina känslor och vara mänskliga. Om du till exempel missade arbetet för att vara sjuk, ber om ursäkt för detta. Detta kunde inte ha förhindrats.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande