Hur man är en rebell

Författaren Albert Camus sa en gång, "Jag rebel, därför existerar jag."Rebällning är mer än bara stående ut från förpackningen, det är etablerat din identitet och gör andra märker dig.Om du är sjuk att följa besättningen och känna sig vanliga, följ dessa steg för att bli känd rebell.

Steg

Del 1 av 3:
Tänker som en rebell
  1. Bild med titeln vara en rebell steg 1
1. Håll opopulär utsikt över politiska och sociala frågor.En central del av att vara en rebell är att utveckla synpunkter som går emot populära, traditionella åsikter.
  • Musikiska rebeller som Kurt Cobain och Tupac Shakur baserade mycket av sitt arbete och filosofier på att bekämpa etableringen, trotsade förväntningar på sina kamrater och agera motsatsen till andras förväntningar.De gjorde vad de kände, sade vad de trodde, och bryr sig inte om vad andra tyckte.
  • Förenta staterna och andra fria länder grundades på opopulära övertygelser.På 1960-talet under Civil Rights-rörelsen ansågs interracial äktenskap olagligt i vissa stater.Segregerat äktenskap var en populär tro och anses nu fel.De människor som kämpade mot det är nu krediterade som uppehållstillstånd av frihet och tänkare som var före sin tid.
  • Kom ihåg det "populär" är relativ.Människor på din skola kan tro på att festa och göra droger är den populära sociala normen.Trots den här normen genom att vara ren och stolt annonsera det för andra.
  • Bild med titeln vara ett rebellsteg 2
    2. Fråga populära och vanliga övertygelser.En del av att hålla opopulär utsikt är att ifrågasätta saker som de flesta tror på nominellt värde.
  • Den franska forskaren Georges Cuvier försökte övertyga människor om att afroamerikaner inte var lika smarta som kaukasier på grund av deras skalleform och storlek. Hans student, Friedrich Tiedemann, ifrågasatte denna teori och visade att det inte fanns några vetenskapliga bevis för att stödja detta allmänt accepterade "sanning."
  • Ifrågasätta dina övertygelser och andras övertygelse är svårt, men givande arbete.Kom ihåg att accepterande saker i ansiktsvärde är vanligt bland människor eftersom det är det enklaste.När du ifrågasätter saker, kommer du naturligtvis att stå ut ur förpackningen eftersom frågan tenderar att vara sällsynt.
  • Frågande saker är inte bara ett sätt att sticka ut, det är ett sätt att komma fram till sanningen.När du ifrågasätter saker som visar sig vara sant, kommer du att hållas i hög grad av dina kamrater.De flesta på 1500-talet trodde att jorden var platt. Pythagoras, den som visade sig motsatt, är nu vördnad i både vetenskap och matematik.
  • Bild med titeln vara ett rebellsteg 3
    3. Vet att vissa överensstämmelse är normalt.Du behöver inte vara helt annorlunda än alla runt dig för att vara en rebell.Följande trender är en del av att vara mänsklig, och hjälper oss faktiskt att navigera varje dag.
  • Musikare som Kurt Cobain och Tupac Shakur krediteras som några av de mest upproriska konstnärerna i sina respektive genrer.Ändå tenderade de att klä sig och beter sig på sätt som liknade sina kamrater.
  • De flesta människor är inte ens medvetna om när de överensstämmer.Att följa andra är en naturlig process, men det betyder inte att du inte medvetet märker när du följer andra och bestämmer dig för att göra något annat.
  • Du kanske märker att på vägen till att vara en rebell, kommer du att upptäcka att det finns andra som delar och tror på liknande åsikter.Detta är inte ovanligt, och är ofta hur rörelser och revolutioner börjar.
  • Bild med titeln vara en rebell steg 4
    4. Tänk på uppror som en rörelse, inte bara en attityd.Att vara en rebell innebär att man tar fysisk handling, inte bara att hålla och tro på opopulär utsikt.
  • Även om du är bestämd att vara en rebell utan orsak, måste du visa andra att du är din egen person.
  • Du behöver inte skada andras känslor eller säga outlandish saker att vara en rebell.Att vara en rebell betyder helt enkelt att visa beteenden som är ovanliga eller impopulära.
  • Det kan till exempel vara populärt och vanligt för dina kamrater att spela fotboll och bära brevmanjackor på campus.Gör motsatsen genom att ha på sig trasiga jeans och obskyrliga band-t-shirts.
  • Del 2 av 3:
    Agerar som en rebell
    1. Bild med titeln vara ett rebellsteg 5
    1. Sätt din egen snurrning på reglerna eller på vanligt beteende.Du behöver inte nödvändigtvis bryta reglerna för att vara en rebell. Allt du behöver göra är att agera på ett sätt som sticker ut från vad som är vanligt.
    • Till exempel, om du spelar sport och har en brevmanjacka, stå ut ur dina atletiska kamrater genom att ta bort ärmarna på din brevman och ha på sig en väst.
    • Om du är skyldig att ringa lärare riktiga namn som "herr. Mosare" eller "Fru. Laguerta," Sätt en lekfull snurr på den genom att ringa dem "herr. Absolut" eller "Fru. L."
    • Om din skola kräver att du bär en uniform, som ett par byxor och en smart collared tröja, kasta en personlighet i din garderob genom att lämna din skjorta untucked.Eller du kan ta din skjorta i byxor med hål på knäna.
    • Om dina kamrater tenderar att gå långsamt medan du tittar ner på sina telefoner, ta lite uppmärksamhet genom att hoppa över hallarna på campus. Strut stolt, sjunga en sång medan du hoppar, sväng dina armar som en gorilla.Folk tenderar att komma ihåg saker som är ovanliga eller svåra att förstå.
  • Bild med titeln vara en rebell steg 6
    2. Tala om dig, speciellt när andra är rädda för. Att tala ditt sinne betyder inte att du bara blurar ut vad du än tänker på ett givet ögonblick. Det betyder att du förespråkar dina åsikter och övertygelser, särskilt på problem som du känner dig starkt om.
  • Du kan känna att din cafeteria saknar allvarligt i smaskiga livsmedel som hamburgare och tacos. Berätta för skoladministrationen att de borde inkludera mer mat som tonåringar njuter av.
  • Om du inte kan rallya upp människor för att presentera ditt ärende, gör det själv. Att ha siffror kan vara ett kraftfullt sätt att visa människor som du menar affärer, men det är inte det enda sättet. Så länge du ger solida bevis för dina övertygelser, bör du vara bra (till exempel bra provsmakande livsmedel hjälper till att lära sig eftersom de ökar serotoninnivåer, och högt serotonin är viktigt för minnet).
  • Om din skola är värd för en poesi slam, skriv lite talat ord om hur cafeteria mat suger. Måla en bild av livsmedel som du vill äta i skolan och hänga den på människors skåp. Sjung en sång under lunchpaus om människors val av vad man ska sätta i sina kroppar. Konst är ett bra sätt att få folk att se fördelarna med dina åsikter och uttrycka dig på kreativa sätt.
  • Bild med titeln vara ett rebellsteg 7
    3. Gör vad du vill göra, inte vad folk förväntar sig av dig. Att göra vad som är i ditt hjärta kan eventuellt vara på den ultimata kärnan av vad det innebär att vara en rebell.
  • Om du känner en okontrollerad uppmaning att dansa, gå med i dansgruppen eller dansa feberishly i quad under lunchtid. Om du gillar att argumentera med människor om deras övertygelse, gå med i debattklubben och peka på människor i ett strukturerat, diplomatiskt sätt. Rebällning handlar inte bara om att använda din röst, det handlar om att använda din kropp.
  • Hitta något du verkligen är passionerad och anpassar dina handlingar med den passionen. Om du hatar djur grymhet, picket skolan cafeteria kö för hamburgare med tecken på söta baby kalvar. Rebeller med en specifik orsak tenderar att vara den mest framträdande och minnesvärd.
  • Bild med titeln vara ett rebell steg 8
    4. Klä sig upprörd. Att göra ett spektakel av dig själv är ett bra sätt att få folk att göra en dubbel-ta. Våga ta tag i människors uppmärksamhet från vardagen, vardagliga rutiner.
  • Outrageous är subjektiv. Om din skola tenderar att ha flera personer som sportar mohawks och rippade jeans, klär sig i en sten / preppy mode. Bära en långärmad collared tröja med ärmarna rippade av.Bära klänning slacks med hål i dem.Bära en slips som är lös och extremt högt.
  • Rebellion handlar om motsägelse.Om du kan skapa motsägelse inom din garderob kan folk märka dig ännu mer.Ta till exempel en mohawk men bär också tjocka inramade glasögon. Bära ett par slitna sneakers med en affärskjol. Kasta en trevlig blazer över en svart sabbats-t-shirt och jeans.
  • Sport tillbehör som är konstiga men relevanta för din personlighet. Om du älskar nallebjörnar, har du en nallebjörn som är knuten till dina nycklar men färgar pälsen dina favoritfärger.Färg ditt hårblå att matcha din outfit. Var inte rädd för att kollidera och titta "konstig" till andra.
  • Bild med titeln vara ett rebell steg 9
    5. Skaka av människors negativa åsikter om dig.Fokusera på "gör dig," inte på glädjande andra.
  • Det kommer att vara vanligt för människor att mocka och reta dig för att vara annorlunda. Även om du inte ska lägga ner och acceptera deras grymhet, bör du inte ta något av vad de säger till hjärtat. Folk tenderar att frukta saker som är konstiga eller olika.
  • Om du befinner dig självmockad och retas för att vara ovanlig, flaunt vad som gör dig konstig och omfamna den. Skriva "konstig" eller "konstig" på en t-shirt och bära den i skolan.När människor ser att dessa ord inte påverkar dig, kommer de att veta att de inte har någon makt över dig och hittar att ringa dig de namnen värdelösa.
  • Om folk kallar dig väldigt skadliga eller stötande saker, berätta för en lärare. Anledningen till att människor retar andra är att "få dem i linje," och är förmodligen en kvarlevande av det evolutionära beteendet att reglera gruppen.Ändå bör du inte behöva uppleva skadliga saker för att vilja vara annorlunda.
  • Bild med titeln vara ett rebellsteg 10
    6. Stå upp för dina övertygelser och för personer som delar dem.Shrugging Off Ridicule är ett bra drag för att ha, men att veta när du ska förespala för dig själv och andra är också mycket kritiska.
  • Låt inte folk reta dig för att vara annorlunda.Du behöver inte bekämpa dem fysiskt eller muntligt. En enkel "lämna mig ensam, jag skadar inte någon" är tillräckligt.
  • Lärare kan berätta att du agerar, klär eller beter sig ett visst sätt eftersom det är "en del av reglerna." Om det verkligen är en del av reglerna, kan du vara bättre att lyda dem. Om din lärare helt enkelt berättar för att uppträda ett visst sätt eftersom det är normen, berätta för din lärare att du inte bryter mot några regler.
  • Om du ser någon som ser, agerar och tror de saker du gör, allierar dig själv med dem. Rebeller behöver inte vara ensamma vargar.Att ha en vän med liknande övertygelser och attityder är ett utmärkt sätt att expandera på vad som gör dig till en rebell och kommer med upproriska sätt att uttrycka dig själv.
  • Del 3 av 3:
    Rebelling på ett ansvarsfullt sätt
    1. Bild med titeln vara ett rebellsteg 11
    1. Välj dina strider klokt.Det gör du inte ha Att bekämpa skoladministrationen över cafeteria objekt. Kanske friheter av uttryck, som rätten att bära vissa band t-shirts eller spela viss musik, är en mer värderad fråga.
    • Om du gör en viss åtgärd - som att ifrågasätta din lärare när hon berättar att du kommer i din tröja - betyder att man skickas till huvudkontoret och eventuellt bli utvisad, välj om du tror nog i den åtgärden eller inte.
    • Kämpa för problem som är mest för dig. Du kan vara ett fan av LED Zeppelin, men kanske är vegetarian är viktigare.Avstå din grund för "Rockmusik under lunchtid" för "Fler menyalternativ än kött."
  • Bild med titeln vara ett rebell steg 12
    2. Känna skillnaden mellan uppror och hänsynslöshet. Om dina handlingar har möjlighet att allvarligt skada dig själv eller andra, undvik att göra dem. Uppror handlar om att stå ut - du behöver inte göra skadliga saker att göra det.
  • Det är normalt för tonåringar att vara nyfiken och att experimentera. Om du verkligen är nyfiken och vill experimentera med alkohol, droger eller kön, var säker och försiktig. Vet att du inte behöver göra dessa saker för att kunna tänka på som en rebell.
  • Kom ihåg att vara en rebell betyder att bekämpa överensstämmelse. Inom din upproriska grupp kan du fortfarande möta peer-trycket för att experimentera med droger eller alkohol. Om det är något du verkligen inte känner dig bekvämt, gör det inte. Berätta för dina vänner att du är "Att vara en ännu större rebell" Genom att inte följa dem.
  • Vissa tror att vara en rebell betyder skadlig eller vandaliserande egendom. Du behöver inte vara ökänd för att vara en rebell. Om du vill uttrycka dig visuellt, dekorera din egen egendom med sprayfärg, klistermärken och permanenta markörer.
  • Bild med titeln vara ett rebell steg 13
    3. Kom ihåg att dina handlingar alltid har konsekvenser. Om du är rebell till dig betyder ständigt olagligt regler och kämpar med andra studenter, vet att det finns andra konsekvenser förutom att det är "känd" som en rebell.
  • Du behöver inte vara våldsam och orubblig för att vara en rebell. Visst, du kan prata hård och gå med hakan upp, men du behöver inte skada människor som ska märkas. Att vara en rebell handlar om att vara original, och demeaning andra att få popularitet är för vanligt bland många människor.
  • Bestäm om att utvisas och förlora ett tillfälle på en utbildning är verkligen värt att vara en rebell. Många politiska rebeller som Tupac Shakur, Malcolm X, och Mahatma Gandhi var inriktade på en utbildning som en form av uppror.Som det gamla ordspråket går, "kunskap är makt," och att vara en rebell handlar om att visa enskild makt.
  • Tips

    Kom ihåg att oavsett vad någon annan säger, är nyckeln till uppror din attityd och inte din klänning känsla. Du kan också uppror med att ha en Disney Princess kostym som om du hade något som ser ut som om det har blivit plockat från könspistolens garderob. Faktum är att det du bär är bara en del av upproret, och därmed betyder en rebell att du måste vara en jerk. Massor av rebeller (inklusive goth och punk barn) hänger med de normala, trevliga människor i världen.
  • Kom ihåg att att bli arresterad kan förstöra ditt liv. Vara smart. Åtgärder som att stjäla något så litet som en godisbar, eller plånbok, kan få dig in stor problem. Och chansen är att du inte vill vara en rebell för evigt. Chansen är att du kommer att växa upp, titta tillbaka och känna dig verkligen ångerfulla om dina beslut tidigare.
  • Även om det inte är allt, är bra kläder att bära läderjackor och jeans. Du kan till och med färga ditt hår om du vill.
  • Kom ihåg att att vara en rebell betyder inte att du måste vara hänsynslös och en jerk.
  • Om dina vänner säger att du är upprorisk men du känner dig inte bekväm att göra det, gör det inte.
  • Varningar

    Du behöver inte bevisa dig själv till någon. Gör inte något dumt bara för att dina vänner gör det.
  • Var alltid förberedd för konsekvenserna av denna livsstil. Folk kommer att försöka stereotypa dig för att vara hur du vill vara.
  • Bli inte för ur kontroll om du inte vill.
  • Försök inte för svårt att vara en rebell. Om du försöker för mycket då kommer det inte naturligt så du borde sluta.
  • Tvinga inte dig själv att vara en rebell eftersom det är coolt.Om du inte tycker om att trotsa saker och du tror att du känner att du hellre bor i linjerna, gör det.Om du tvingar dig att vara en rebell, kan saker gå fel, och du kan märkas en poser omedelbart.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande