Hur man täcker en tårta med smörskärm (och få den att hålla fast)

Du har gjort smeten och bakade dina kakor, men du är inte klar än! Frosting kakan är lätt, men du kanske undrar hur man får en slät yta eller förhindra att frostningen blötlägger sig i tårtan. Vi har fått dig täckt på för svar på några av dina mest pressande tårta conundrums.

Steg

Fråga 1 av 6:
Vilken typ av smörkräm är bäst för att täcka en tårta?
1. Använd American Buttercream för Frosting Det är det enklaste att göra. Detta är en fantastisk frost om du är ny att baka eller är kort i tid. Helt enkelt slå mjukat smör med pulveriserat socker för att göra en tjock, fluffig frostning som klamrar sig till din tårta.
  • Eftersom det är så sött är det svårt att lägga till smaker som fruktbehållare eller karamell till amerikanska smörkräm. Det tenderar också att vara lite kornig, men det har en klassisk smörig smak.
  • 2. Prova Schweiziska Mingue Buttercream för flätig frostning som är lätt att röra. För denna smörkräm, värme äggvitor och socker innan du slår dem. Blanda sedan i mjukat smör för att göra en dum frostning som är lätt att sprida eller rör på din tårta.
  • Äggvita är säkra att äta eftersom du värmer dem med socker.
  • Swiss Meringue Buttercream är ett utmärkt val om du vill smaka det med sylt, karamell, smak extrakt, eller smält choklad. Det är också perfekt för frost och rörledningar eftersom det är så smidigt.
  • Bild med titeln täcker en tårta med smörgåssteg 3
    3. Göra italienska marängar smörkräm för den smidaste frosten. Italiensk maräng är mycket som schweizisk meringue men det håller sig bättre i varma temperaturer. Börja med att piska äggvita och göra en sockersirap. Du kommer långsamt att hälla sirapen i de piskade ägget innan du lägger till mjukat smör.
  • Italienska Meringue Buttercream är ett utmärkt val om du vill förbereda kakan i förväg. Meringgången hjälper till att stabilisera smörkräm så att du kan frost och lagra din tårta i upp till 3 dagar i förväg.
  • Fråga 2 av 6:
    Hur får jag smörkräm att hålla sig till kakan?
    1. Kyla kakan i 2 timmar innan du frost det. Det är svårt att vara tålmodig, men vänta! Om du frost kakan innan den kyls, smälter smöret i frostningen och suger i din tårta. Planera att kyla kakan i 2 timmar innan du täcker den med smörgås.
    • Låt kakan skikten svalna till rumstemperatur och linda dem i plastfolie innan du håller dem i kylskåpet. Du kan kyla dem över natten så länge de är inslagna bra.
  • 2. Sprid ett riktigt tunt lager av frosting för att låsa i smulorna. Att göra en crumb-päls, borsta bort lösa smulor med en konditorier. Rör om en 1 matsked (15 ml) mjölk i 1/2 kopp (56 g) av din smörkräm för att lossa den. Använd sedan en offset spatel för att sprida den på toppen och sidorna av dina kakor. Poppa dem i kylskåpet för att kyla i 15 minuter så att smörkrämen härdar.
  • Du kanske har hört talas om en crumbrock - det här är bara en super-tunn beläggning av smörgås som fäller lös smulor. Det ger också ditt smörkräm något att verkligen hålla fast vid.
  • Om du frostar en chokladkaka, kanske du vill göra en extra crumbrock eftersom mörka tårta smulor kan dyka upp lätt i ljusfärgade smörkräm.
  • Fråga 3 av 6:
    Hur frostar jag smidigt en tårta med smörgås?
    1. Använd en offset spatel för att jämnt sprida smörkräm på toppen och sidorna. Ange 1 kakskikt på en skivspelare och scoop 1 kopp (112 g) smörcream frostning på toppen. Sprid frostningen till kanten av skiktet med en offset spatel. Ställ in ditt andra tårtaslag på toppen och lägg resten av din frost på toppen. Sedan sprida frosten över ytan och ner i kakans sidor. Det kan hjälpa till att snurra skivspelaren långsamt så att du får ens täckning.
    • Kom ihåg att du täcker kakorna som har en crumbrock.
    • Om du har en skivspelare kan du också hålla en platt skrapa vertikalt mot kakans sida. Rotera långsamt skivspelaren så att skrapan släpper ut smörkräm.
    Fråga 4 av 6:
    Hur kan jag dekorera kakan med smörkräm?
    1. Dra en kaka kam över sidorna för att ge din frost en unik konsistens. Cake Combs är plastskrapor som har mönster längs kanten. När du är frost din tårta, håll kakan kammen vertikalt mot sidan av kakan och snurra skivspelaren långsamt när du trycker på kammen mot den för att göra åsar, ränder eller kyla texturer.
    • Om du inte vill köpa en kaka kam, leta efter saker du redan har i ditt kök. Dra tanden på en gaffel längs sidorna för att göra tunna åsar eller virvla runt en sked längs frostningen för att göra roliga swoops.
  • 2. Använd en rörväska med olika tips för att göra rosetter, rosetter och kammusslor. Medan en slät tårta är slående är det roligt att leka med smörgås accenter. Fyll en rörväska med smörkräm och välj ett tips baserat på vilken design du vill göra. Använd en liten rund tips om du vill pipa ord, till exempel eller använda ett bladspets för att ge dina tårta blommiga dekorationer.
  • För att öva dina piping färdigheter, lägg en bit pergamentpapper på ett bakplåt och prova olika tips innan du dekorerar kakan själv.
  • Fråga 5 av 6:
    Måste du frigöra en smörkaka?
    1. Bild med titeln täcker en tårta med smörkräm steg 9
    1. Nej, om inte ditt kök är väldigt varmt. Om du har belagrat din tårta med smörskärm, är det helt säkert att popa ett stort tårtskydd över den frostade tårtan och lämna den vid rumstemperatur i upp till 5 dagar. Om temperaturen i ditt kök är över 72 ° F (22 ° C), håll kakan i kylskåpet så smöret i frostningen smälter inte.
    • För att kyla din tårta, lägg den i kylskåpet utan ett lock eller plastfolie tills frostningen härdar lite. Därefter täcker den med plastfolie och kyler din frostat kaka i upp till en dag eller två. Din tårta kommer att torka ut ju längre den är i kylskåpet.
    • Medan italienska och schweiziska marängar smörgåsar har äggvitor, är de säkra att hålla vid rumstemperatur eftersom du värmde dem noggrant.
    Fråga 6 av 6:
    Kan jag frost min tårta i förväg?
    1. Bild med titeln täcker en tårta med smörkräm steg 10
    1. Ja, du kan frost kakan upp till 5 dagar innan du planerar att betjäna det. För extra skydd, lägg ett lagringslock över kakan för att skydda den från fukt.
    • Tänk på att skivor frostat tårta inte varar så länge de kommer att torka ut. Om du gör din tårta i förväg, börja inte klippa in i den om du inte är redo att tjäna.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande