Hur man dekorerar en vinterbröllopstårta

En tårta med säsongsinspirerade element kan vara ett vackert tillägg till en vinterbröllop atmosfär. Välj Wintry frosting färger som vit och isblå, eller gå till en jordig ton med chokladisning och rött detaljarbete. Inkorporera naturliga element som färska örter, färska blommor, pinecones, kvistar, tallnålar och kvistar av holly som säsongsbetonade accenter. Sammet band, pärlor, metalliska accenter, snöflingor och baubles kan också se festliga.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja ett färgschema
  1. Bild med titeln dekorera en vinter bröllopstårta steg 1
1. Välj en vitvit kaka. En skarp vit bröllopstårta med alla vita accenter kan göra ett vackert vinterintryck. Vit frostning kan skapa en fantastisk snöig effekt och det finns otaliga sätt att presentera det här utseendet. Till exempel kan du få en flera tier tårta med vit smörgås frosting för att mima snö. Scatter ätliga snöflingor gjorda av fondantis på toppen av tierna.
  • Dammkakan med gnistrande socker för att skapa effekten av glittrande snö.
  • För ett unikt utseende, överväga accention med istappar som gjordes frosting.
  • Bild med titeln dekorera en vinter bröllopstårta steg 2
    2. Gå med en frostig färg som isblå. Detta är ett särskilt bra val om du redan har blått i ditt övergripande bröllopstema. Tint frostning eller fondant med en mycket ljusblå färg. Frostningen ska ha en jämn konsistens så att nivåerna ser ut som snöiga isdukar. För att fortsätta det naturliga temat, dekorera med pinecones.
  • För en snöig effekt, Speckle the Pinecones med vit kungsocker och damm dem med mousserande socker. Skapa mer naturlig textur genom att accentionera med choklad "tallnålar."
  • Bild med titeln Dekorera en vinterbröllopstårta Steg 3
    3. Välj rik röd och chokladbrun. Om du föredrar att inte ha en mestadels vit kaka har du fortfarande gott om alternativ. Ha en chokladkaka eller alternativa kräm och chokladtångar för en jordisk atmosfär. Rika röda är också mycket säsongsbetonade och röda accenter ser bra ut på en chokladkaka. Till exempel kan du placera kvistar av röda bär på nivåerna.
  • För att förbättra julkänslan, läggs kvistar av holly runt de röda bären.
  • För ett mindre rustikt utseende, line tårarna med röda rosetter av kungliga frosting eller skapa en röd rand med ett sammetband.
  • Bild med titeln dekorera en vinter bröllopstårta steg 4
    4. Gå till drama med guld eller silver. Om du vill hålla det enkelt, överväga att använda guldisning på kakan. Använd metalliska element till accent, som guld eller iriserande färgade rosetter av isbildning. Guldisning kan handmålas på din tårta för ett mycket elegant utseende. Om du föredrar silver, börja med en vit kaka och skapa alla accenter i silver. Gör ett av tiers silver eller gå ut och gälla hela din tårta.
  • Tänk på färgtemat för ditt bröllop. Om du använder varma färger som djupröd, chokladbrun och grädde, accent med guld. Om du använder coola färger som isblå och ljus vit, accent med silver.
  • Metod 2 av 3:
    Accenting med naturmaterial
    1. Bild med titeln dekorera en vinter bröllopstårta steg 5
    1. Utsmycka med färska örter och andra grönska. Använd färska rosmarin för att accentera tårtaens nivåer. Färska rosmarin luktar bra och är väldigt säsongsbetonat. Du kan ordna fjädrarna på toppen eller ens pressa dem i glasyren runt sidan av varje nivå. Springs of Holly och Fern är också stora grönska val.
    • Skapa arrangemang med gröna tallnålar och införliva pinecones för en vinterskogsutseende. Se till att det grönska du väljer är mat-säkert eller vidta försiktighetsåtgärder för att se till att grönska inte rör kakan.
    • För ett ännu mer rustikt utseende, använd små kvistar, pinecones, bruna tallnålar eller kanelpinnar på kakan. Se till att det grönska du väljer är mat-säkert eller vidta försiktighetsåtgärder för att se till att grönska inte rör kakan.
  • Bild med titeln dekorera en vinter bröllopstårta steg 6
    2. Inkorporera färska eller torkade blommor. Vita rosor och barns andetag ser underbar på en vinterbröllopstårta. Skapa små arrangemang med både eller cirkulera basen av varje nivå med kvistar av barnets andetag för att skapa en charmig boho-effekt. Använd ett skummigt bunt av barnets andetag som en elegant tårtapp. Om du använder röd i ditt bröllop är det här ett utmärkt tillfälle att använda djupa röda rosor på din tårta.
  • Peonies och liljor ser festliga på vinterbröllopskakor, liksom. Var noga med att vidta försiktighetsåtgärder som liljor anses vara giftiga.
  • Poinsettias är också ett alternativ, men bara om du går för ett jultema. Igen, se till att följa livsmedelssäkerheten genom att säkerställa att poinsettierna inte rör kakan eller kakan. Poinsettias anses vara giftiga.
  • Bild med titeln Dekorera en vinterbröllopstårta Steg 7
    3. Dekorera med riktiga bär. Använd kvistar av röda julbär för att ge din tårta en säsongsbetonad atmosfär. Spriger av Holly går bra med dessa bär, så överväga att ordna dem tillsammans. Tranbär, hallon, blåbär och svarta bär ser också festliga ut. Använd en mängd olika bär eller fokus på din favorit typ.
  • Skapa arrangemang eller helt enkelt sprida hela bär ovanpå varje nivå.
  • Damm bären med pulveriserat socker för en frostig snöeffekt.
  • Metod 3 av 3:
    Använder andra dekorationer
    1. Bild med titeln dekorera en vinter bröllopstårta steg 8
    1. Dekorera med satinbågar, sammetband och andra tyger. Satin bågar ser eleganta omringande nivåer av bröllopstårta, särskilt vita och krämfärgade bågar. Tuck-kvistar av röda julbär eller rosmarin genom mitten av bågarna för att slutföra säsongsbetonat utseende. Om du vill ha en mer rustik vibe, använd bitar av burlap, spets eller garn istället.
    • Wrap guld eller röda band runt kakan för en randig presentförpackningseffekt.
    • Remsor av Silver Lace ser också festlig och vintrig.
  • Bild med titeln Dekorera en vinterbröllopstårta Steg 9
    2. Dekorera med pärlor och baubles. Pärlor ser fantastisk ut på kräm frostning och deras lysande kvalitet lägger till den skimrande snöeffekten. Använd pärlor runt basen, bädda in dem i frosten eller ordna dem ovanpå nivåerna. Inkorporera prydnadsjulkulor i gratis färger för ett mer säsongsbetonat utseende.
  • Du kan använda metallisk beading i guld eller silver för att skapa en förgylld, glittrande effekt. Kristaller ser också ut,.
  • Bild med titeln dekorera en vinter bröllopstårta steg 10
    3. Använd något otraditionellt för topparen. Istället för den typiska bruden / brudgummen, gå till något säsongsbetonat som matchar ditt bröllops tema. Ett rustikt bröllop kan ha ett topparrangemang skapat av burlap, färska örter och kanelpinnar. Små uggla figurer kan skapa en skogliknande vibe eller små snögubbar kan representera säsongen.
  • Du kan också toppa kakan med ett utarbetat arrangemang av naturmaterial. Prova en kombination av pinecones, färska örter, kvistar, bär, barns andetag och färska blommor.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande