Hur man fryser tårta

Att ha för mycket kaka är aldrig en dålig sak! Men att ha för mycket kvarvarande smet kan vara. Lyckligtvis kan du frysa den och spara det för senare. Det är faktiskt väldigt lätt att göra och frusen smet smakar lika läckra. För att göra det ännu enklare, har vi svarat några av de vanligaste frågorna som människor har om frysande tårta.

Steg

Fråga 1 av 5:
Kan jag frysa tårta smet?
  1. Bild med titeln Gör Coconut Ice Cream Steg 6
1. Ja! Du kan frysa tårta som inte behöver lyfta när den är bakad. Muffin, muffin och tårta, som är oljebaserade och har inte något ägg eller smör kan frysas, avfrostas och bakas för att vara lika läckra som en nybyggd smet. Lägg bara till smeten till en plastfrysväska eller behållare, täta den och håll den i frysen tills du är redo att använda den.
  • En kaka bakad från frusen smet kan inte stiga ganska lika hög, men det kommer att smaka exakt detsamma som en nybyggd smet.
  • Om du använder en frysväska för att frysa din smet, pressa så mycket luft ut ur det som möjligt innan du förseglar den.
Fråga 2 av 5:
Kan du frysa smeten med ägg i det?
1. Nej, frysningsprocessen kommer att förstöra smeten. Varje smet med äggvitor, som chiffong eller svampkaka, kan inte frysas. Men en smet som använder olja som fett kan frysas utan några problem. Även en smet som är krämad med socker och smör kan sluta komma ut ur ugnen som ser deflated.
Fråga 3 av 5:
Hur länge kan du hålla tårta smet i frysen?
  1. Bild med titeln Gör Coconut Ice Cream Steg 9
1. Du kan lagra tårta i din frys i ca 3 månader. Ju längre du håller den frusen, desto mindre kommer kakan att stiga, men det kommer fortfarande att vara utsökt. Bären lagrad i en frysväska eller lufttät behållare är säker att avfrostas och baka i flera månader. Men efter 3 månader kan det börja förstöra.
  • Kontrollera alltid smeten innan du baka det. Om det luktar eller har några tecken på mögel, ät inte det.
Fråga 4 av 5:
Hur defrostade tårta smeten?
1. Låt smeten avfrostas i kylskåpet över natten. Att placera den frusna batteriet på din räknare kan få det att tina för snabbt och bli en soppa röra. Placera istället frysig väska eller behållare i ditt kylskåp natten innan du planerar att använda den, eller i minst 8 timmar eller så. När du är redo att baka kakan, ge smeten en bra rörelse för att kombinera alla ingredienser innan du lägger till den i din bakpanna.
Fråga 5 av 5:
Hur baka jag frusen tårta smet?
  1. Bild med titeln Gör Bibinga Steg 9
1. Du kan lägga till den tinade smeten till en bakpanna och baka det. Förvärm din ugn till den rekommenderade temperaturen för din smet. Om din tårta smet är i en plastfrysväska, när den är avfrostad, kan du snipas 1 av hörnen med ett sax och rör sedan smeten i en bakpanna eller muffin tenn. Om smeten är i en frys-säker behållare, ge den en bra omrör och sked sedan smeten i en bakpanna. Sedan baka kakan för den rekommenderade tiden och ta sedan bort den från ugnen så att den kan svalna innan du skär upp det och servera den!

Tips

Varningar

Kontrollera alltid kakbatten efter att den har tänkt att se till att det inte ser eller luktar av.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande