Hur man klarar om du inte fick den del du ville ha

Om du provade för ett spel och du inte fick den del du hoppades på, kan det vara väldigt besvikelse. Om du ville ha ledningen och fastnade i ensemblet, eller om du ville vara den quirky comic-lättnad och du har satt att vara en bybor, känns det inte bra. Så här klarar du om det händer med dig.

Steg

  1. Bild med titeln Acceptera din pojkvän
1. Sätt det i perspektiv. Kanske fick du inte ledningen, men är din del verkligen så illa? Tänk på alla de goda sakerna om din roll i spelet som ingen av de andra delarna har. Kanske får du vara i en av de bästa låtarna, eller du får den bästa kostymen. Tänk på sakerna om den här delen som gör dig lycklig på lång sikt.
  • Bildbeteckningen blir vänner igen med någon som förrådde dig steg 5
    2. Komma i kontakt med dina känslor. Det kan vara väldigt skadligt om du inte fick den del du förtjänade. Ha ett bra gråt. Prata med någon du litar på. Om du får dina känslor ut i det öppna istället för att undertrycka dem, kan det vara lättare att gå vidare.
  • Bild med titeln övertyga en tonåring för att få psykiatrisk hjälp Steg 7
    3. Prata med någon annan som är besviken över sin del. Ännu bättre, prata med någon som har gjort det här spelet innan och har fått din exakta del, om möjligt. Fråga dem hur de kände. Kanske kan de berätta några av fördelarna med att ha den här rollen. Sammantaget kan det vanligtvis få dig att känna dig mycket bättre.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 12
    4. Kom ihåg att det är okej att vara arg. Ibland blir du arg på din regissör. Tänk inte att det är liten eller barnslig - det är normalt. Få din ilska ut genom att stansa något eller skriva ut det. Förblir inte arg eller håll ett våld för mycket lång - det kommer att göra din situation värre.
  • Bild med titeln vara en bra engelsk lärare Steg 6
    5. Gå igenom skriptet. Titta på låtarna. Markera dina linjer för att se hur många du har. Du kan bli förvånad över din roll i slutet - det kanske inte är så liten som du ursprungligen trodde.
  • Bild med titeln Få en tuff tjej att gilla dig Steg 11
    6. Bor inte på det. Om du spenderar timmar på timmar sulking om de dåliga aspekterna av din del, kommer du aldrig att kunna njuta av att vara en del av leken alls. Du kommer aldrig över det, och det kommer inte vara bra. Din regissör kommer definitivt inte att du ska vara i deras cast någonsin igen, och du kommer inte vara en rolig medlem för att träna linjer med. Ta dig tid för dig själv för att få dina känslor ut, men lägg sedan på ett lyckligt ansikte. Leende. Så småningom kommer dina känslor på insidan att matcha hur du ser på utsidan.
  • Bild med titeln Lär dig artiklar i italienska steg 4
    7. Tänk på varför din regissör kan ha kastat dig i din specifika roll. Antag inte omedelbart att det är för att du är en dålig sångare eller skådespelare utan talang. Kanske berodde det på att din personlighet matchade den del du fick bättre än den del du provade för. Mer sannolikt var det för att det fanns så många begåvade människor som prövade för de bästa delarna - inklusive dig - och det var ett av de svåraste besluten att direktören måste göra. Kanske visste de att de inte kunde lägga alla de mindre begåvade människorna i kören eller ensemblet och ville ha någon bra att hjälpa till att bära rösterna. Tänk inte att det var en dålig anledning.
  • Bild med titeln berätta för din lärare du don
    8. Prata med din regissör. Fråga dem varför de kastar dig i din roll. Ljud inte små och låter inte som om du klagar. Bli inte arg och säg något som, "Varför gav du mig inte en bättre del? Jag var den mest begåvade personen som provade och du vet det!" Var stark. Gråta inte eller skrika. Se till att du har en lugn ton av röst. Bara fråga, "Jag vet att det fanns mycket riktigt begåvade människor som prövade för [infoga den del du ville ha], men jag trodde att jag skulle få något lite bättre än den del jag fick. Självklart vet jag att du inte kunde lägga alla som ledande, men jag ville bara veta varför." Lyssna på dem när de förklarar. Om de frågar dig frågor, svara dem - i samma lugna röstton. De kommer att ge dig en bra, rättvis förklaringar, och alla dina frågor kommer att besvaras. Mest sannolikt kommer du att lämna mig bättre än du gjorde tidigare.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köra dig till platser Steg 11
    9. Sluta inte från leken. Det kan vara frestande, men gör inga utslagsbeslut. Tänk på allvar om du vill sluta. Tänk på det faktum att även om din del är liten, behöver de någon att spela den. Alla delar är nödvändiga för spelet. Om du slutar, kommer det att bli väldigt svårt för alla. Direktören måste scramble för att hitta någon att ersätta dig, eller måste ändra hela spelet om de inte kan hitta någon alls. Det kan vara skadligt att veta att du har en dålig del, men ge inte bara upp. Stick med spelet om du kan. Mer än troligt kommer du att hitta dig själv med en bra tid, trots din roll.
  • Den enda situationen där du ska sluta är om du befinner dig som börjar med att hata din regissör. Om du inte kan se dem i ögat utan att vilja gråta, och du kan inte göra din del helhjärtat, då borde du prata med dem om att sluta spela. Men i de flesta situationer borde du inte behöva göra det här.
  • Bild med titeln vara en bra skådespelare Steg 3
    10. Spela din roll med ett hjärta. Ge ditt allt. Öva dina linjer om och om igen, precis som alla andra. Sjunga dina låtar hela tiden. Gör ditt absolut bästa i repetition. Om du visar din regissör att du kan agera även den minsta rollerna med Gusto och all talang du kan möjligen samla, kommer det att visa dem att du är en seriös skådespelare som inte kommer att bukta mot motgångar. Det kommer också att visa dem att du inte är en öm losare - du är en lagspelare hela vägen. Och om du visar dem dessa saker, kommer de förmodligen att ge dig en bättre del nästa gång.
  • Bild med titeln Skriv ett partnerskapsavtal Steg 2
    11. Lär känna människor i gjutet med delar som din. Kör linjer med dem. Öva dina låtar med dem. De kan till och med vara människor att prata med och klaga till om dina delar - de kan definitivt relatera eftersom de kommer att vara i exakt samma situation som du! Det blir definitivt lättare än att prata med ledningen om din del. Så försök att slå upp en konversation med dem. Du kan till och med sluta göra några riktigt nära vänner.
  • Bild med titeln Säg tack på vietnamesiska steg 7
    12. På öppningsnatt, ge dig själv en pep talk. Vet att du borde vara stolt över dig själv för att arbeta hårt som alla andra och alltid titta på den ljusa sidan, även om du inte fick den del du ville ha. Sammantaget har det varit en bra upplevelse för dig. Tänk på det som en livsläsning. Det kommer definitivt att hjälpa dig när du gör andra produktioner i framtiden.
  • Tips

    När du fortfarande kommer över din besvikelse, kasta dig själv på bekanta saker som du älskar. Läs en bra bok som du har läst en miljon gånger tidigare. Titta på din favoritfilm som du har sett så många gånger du har förlorat räkna. Snuggle upp med din favorit mysiga filt för en tupplur. Gör vad det är som kommer att trösta dig och få dig att må bättre.

    Varningar

    Du borde hitta en vän att klaga på när du fortfarande blir över din besvikelse, men prata inte med människor som fick en ännu sämre del än du gjorde. De kommer att känna sig belittrade och skadade eftersom de skulle handla sin del för din i ett hjärtslag. Du kommer bara sluta få dem att känna sig dåliga.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande