Hur man gör en j-stegsvillare (sparkar månen)

En J-Step Gainer, även känd som en "sparken månen" och ibland förvirrad med en cheat gainer, är en mellanliggande gymnastik / freerunning manövrering. Flyttet innebär en backflip medan du går framåt och svänger benet för momentum.

Steg

  1. Bild med titeln Gör en J steg Gainer (Kick the Moon) Steg 1
1. Visualisera flytten. Innan du försöker J-Step Gainer, planera din väg och visualisera dig själv och gör den fulla rotationen och landar tricket.
  • Bild med titeln Gör en J steg Gainer (Kick the Moon) Steg 2
    2. J-steg. Ett J-steg är så namngiven eftersom det innebär en serie steg som gör formen av en "J `. Hastighet är viktigt - gör två eller mer snabba och kraftfulla steg framåt (jogghastighet är bra). Efter de två första stegen, plantera insidan foten. Detta kommer att vara ankaren för flytten.
  • Bild med titeln Gör en J steg Gainer (Kick the Moon) Steg 3
    3. Gungan. Det mesta av farten för flipen själv kommer från swinging av det yttre benet (därmed namnet "sparken månen"). Med den inre foten planteras, ska den yttre foten vara hela vägen tillbaka från föregående steg. Sväng detta ben som en pendel från bakåtriktningen hela vägen upp så det ger dig hiss. Svängen ska vara vinkelrätt mot den ursprungliga vägen. Detta är den del av det rörelser som skapar kroken på `J`. Det här är den del av det rörelser som kräver mest kraft. Kom ihåg, som med någon backflip, vill du resa upp, inte tillbaka.
  • Bild med titeln Gör en J steg Gainer (Kick the Moon) Steg 4
    4. Ta av. När ditt ben svänger som en pendel, sväng dina armar upp som du skulle i en vanlig backflip och se tillbaka. Ankarbenet kommer att hoppa, men kommer att ge minimal hiss. Tucking är valfritt. Vanligtvis utförs detta drag i en layoutposition, men när du lär dig, kommer tucking genom att föra det svängande benet mot bröstet, vilket hjälper till att göra rotationen snabbare och därmed rörelsen lättare.
  • Bild med titeln Gör en J steg Gainer (Kick the Moon) Steg 5
    5. Landning. Flipen går väldigt snabbt och du kommer att ha landat innan du har tid att tänka. Många gånger när du landar detta drag, kommer du att landa på en fot och snurra ut ur landningen, som ser väldigt smidigt ut och handlar om stil.
  • Bild med titeln Gör en J steg Gainer (Kick the Moon) Intro
    6. Färdiga.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Jag rekommenderar att du lär dig en stående backflip innan du försöker detta drag. Även om det inte är en obligatorisk förutsättning, kommer det att hjälpa till med inlärningskurvan.
  • Om du befinner dig som landning för låg, eller på knäna, reser du förmodligen framåt, och så får inte tillräckligt med hiss. Se till att du svänger benet upp som en pendel, tillsammans med dina armar.
  • Detta drag är skrämmande främst för att du reser framåt medan du lutar bakåt. Försöker detta på en trampolin eller i en skumkälla kommer att hjälpa till att lindra rädsla.
  • Innan du gör flytten, visualisera dig själv landa det framgångsrikt. Detta hjälper faktiskt genom att lindra någon stress om att skada dig själv. Chansen att skada är faktiskt ganska smal om du begår helt.
  • Varningar

    Prova detta på en trampolin, i en skumgrop eller på en matta först. Det finns faror om du inte gör det här rätt eller vet inte vad du gör.
  • Hitta en spotter för att hjälpa dig att få hela vägen om du är rädd eller har problem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande