Hur man lockar en äldre kvinna (tonåringar)

Äldre kvinnor är mer erfarna, klokare, mer mogna och mer självsäker. Så hur lockar du en? Det är svårt att locka en äldre tjej, Men du har verkligen fått oddsen staplade mot dig när du är en tonårs kille som försöker göra ett intryck på någon som är äldre än du. Men om du utsätter förtroende, utöka dina horisonter och visa den kvinna som du är exakt andan av frisk luft hon behöver, du lockar henne på nolltid. Om du vill veta hur man får ögat på en äldre kvinna, följ bara dessa steg.

Steg

Metod 1 av 3:
Gör henne vill ha dig
 1. Bild med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 1
1
Var självsäker. Om du vill locka en äldre kvinna, är förtroendet absolut nyckel. Om du är en tonåring, så är du nog fortfarande, som du är, vem dina vänner är, vad du vill göra med ditt liv och hur du passar in. Det är bra, men när du ser eller hänger med den äldre kvinnan, borde dessa saker inte komma i framkant. Istället bör du visa henne de positiva tankarna du har om dig själv. Hej, du kan fortfarande tänka ut det, men du älskar vem du är, du älskar att hänga med andra människor, och du älskar att ha en bra tid.
 • Om hon ser att du märker henne, stå lång och stolt.
 • Visa den kvinna du är bekväm med dig själv istället för att försöka passa hela tiden.
 • Du bör tala tydligt, göra ögonkontakt och agera som om du vet vad du pratar om - även om du inte gör det.
 • Det är naturligt att ha osäkerhet, och som du lär känna kvinnan eller äldre tjejen, kan du ta med dem, men du borde komma ut stark ut ur porten.
 • Kom ihåg din tävling - Äldre killar som är på college eller som kanske ens börjar sin karriär. Om kvinnan ser att du fortfarande kämpar för att hitta dig själv, kommer hon att fortsätta.
 • Bild med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 2
  2
  Vara självständig. Att vara assertiv är verkligen en del av att vara säker. Att vara assertiv betyder att du är bekväm nog med dig själv för att veta vad du vill, och att vara okej med att berätta för folk vad du vill ha. Istället för att vara wishy-washy eller osäker, bör du vara tydlig om dina behov - om det är att du vill lära känna henne, du vill ta ut henne, eller att du har en bra idé för ett datum. Även om du bör respektera sin ålder och visdom, inte skjuta upp till henne hela tiden bara för att hon är äldre, eller hon börjar tänka att du inte har mycket att bidra.
 • När du ser den kvinna du gillar, låt henne se dig märka henne. Var inte blyg om det. Du kan även le på henne, eller närma henne, om timingen är rätt.
 • Inte cower i hörnet. Kom bara upp till henne, även om det bara är att säga hej.
 • Om du vill vara assertiv måste du säga vad du menar och menar vad du säger. Var tydlig, även om du bara introducerar dig själv.
 • Det är okej att bli nervös, men försök att minimera fidgeting, snubblar över dina ord, eller tittar på golvet eftersom hon är för vacker.
 • Bild med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) Steg 3
  3. Få lite erfarenhet. Det kan vara svårt att få erfarenhet när du bara är sexton år gammal, men varje liten sak som du räknar. Det betyder inte att du bör försöka koppla upp med så många tjejer som möjligt eller till ryggsäck över hela Europa för att förstå vad livet "handlar verkligen om." Det betyder att du borde göra vad du kan för att bredda dina horisonter, så den äldre kvinnan kommer att se att du har djup och att du har några saker att lära henne också. Om hon ständigt känns som om hon vet allt och måste "tåg" du är en vuxen, då blir saker gamla snabbt. Här är några sätt att få lite erfarenhet:
 • Resa. Tillbringa din sommar eller till och med din vårpaus som reser till en ny plats, oavsett om det är till Costa Rica på en serviceutflykt eller bara för att besöka en släkting några stater borta. Ju fler platser du ser och personer du möter desto mer ser du att världen är större än din egen bakgård eller hemstad.
 • Datum. Du borde inte datera tjejer bara För att få erfarenhet, men dating även en tjej eller två kan hjälpa dig att förstå hur man hanterar kvinnor, och kan också hjälpa dig att få lite erfarenhet när det gäller att haka upp. En äldre kvinna kommer att vara mindre sannolikt att datera om det är uppenbart att du aldrig ens hade en annan flickvän, för det är en stor börda för att hon ska ta på sig.
 • Fördjupa dig i en mängd olika aktiviteter. Du kan älska baseball, men om baseball är det enda du känner och älskar, kan du gå slut på saker att prata med den äldre kvinnan ganska snabbt. Tillbringa din söndags volontärarbete, gå med i den franska kulturklubben eller skolpapperet, eller bara göra några saker som kan hjälpa dig att utveckla en passion för en mängd olika ämnen.
 • Bild med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 4
  4
  Vara mogen. Igen, även om det kan vara svårt att känna eller agera mogna när du är tonåring, måste du göra ditt bästa för att imponera på kvinnan. Kvinnor är redan lite snabbare än män, och skillnaden i dina mognadsnivåer kan vara mer märkbara om du är några år - eller mer - yngre än kvinnan. Du bör arbeta med att styra dina humör, ha rimliga reaktioner på att besvikna eller störande situationer och minimera ditt vulgärt språk, fartskämt och andra högljudda ljud som kan gå bra med dina kompisar på fotbollslaget.
 • En del av att vara mogen är i kontroll över dina känslor. Låt kvinnan se att du inte blir lätt arg eller upprörd, eller hon tror att du kastar ett temperament tantrum.
 • En annan del av att vara mogen är att inte klaga på varje liten sak. Om du klagar på de mindre saker som irk du, kommer kvinnan att tro att du inte har den goda känslan att uppskatta alla de underbara sakerna i ditt liv.
 • Undvik att skvallra om dina vänner eller andra människor Kvinnan kan veta. Hon kanske älskar att skvaller, men försök att inte göra det för mycket, särskilt först, eller hon tror att du inte är mogen att respektera människor som inte är i rummet.
 • Var artig för alla du ser. Om du tar ut henne, var artig till servrar och någon annan du stöter på. Detta är ett stort tecken på mognad.
 • Metod 2 av 3:
  Hålla henne hooked
  1. Bilden med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 5
  1
  Håll sakerna roliga. Du bör arbeta med att utveckla de egenskaper som skulle få dig att vädja till en äldre kvinna, men du borde inte glömma att hålla sakerna roliga. Det måste finnas något hon gillar om att hänga med eller ens datera en yngre kille - en av dessa saker kan vara att yngre killar har mindre bagage än äldre killar, och mindre bekymmer om sina högskolor, jobb eller vad som helst är killarna i sin åldersbeslag är normalt oroa sig för.
  • Det är en skillnad mellan att vara omogen och goofing off. Varje kvinna älskar att gå av från tid till annan, så var inte rädd för att visa henne de dumma aspekterna av din personlighet.
  • Få henne att skratta. Om din känsla av humor är en av dina bästa funktioner, göm inte det för att du oroar dig att det kommer att få dig att se omogen om du försöker få henne att skratta. Så länge du väljer relativt smakfulla skämt blir du kul.
  • Hålla det lätt. Även om du vill att hon ska se att du har djup, behöver du inte prata om de allvarligaste tankarna du har sent på kvällen den andra du möter henne. Ha en bra tid först - resten kommer senare.
 • Bilden med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 6
  2. Använd din ålder till din fördel. Tänk inte på att vara yngre som ett hinder - istället, det borde vara något som vädjar till kvinnan. Ditt pojkvänliga utseende, fantastiska dansrörelser, eller goofy skämt kan vara exakt vad kvinnan gillar om dig. Säg inte, "Jag vet att jag bara är sjutton, men..." Istället, agera som du älskar att vara sjutton och att världen är din ostron.
 • Kanske har du inte gjort det många saker, men du kan imponera på kvinnan genom att prata om alla saker du ska göra, och hur upphetsad du handlar om livet.
 • Imponera henne med din energi och entusiasm. Du kan vara mycket mer energisk än killar sin egen ålder - och det är en bra sak.
 • Bild med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 7
  3. Undvik ämnen som får dig att låta unga. Även om du självklart inte kan - eller inte - gömma din ålder, bör du undvika ämnen som gör henne inse hur ung du verkligen är. Om hon är en högskolestudent och du är bara i gymnasiet, bör du inte prata för mycket om det homekommande spelet, din tionde period matteklass, eller om den tiden när du har internering för att prata tillbaka till en lärare.
 • Du borde inte gömma högskolan som aspekter av ditt liv, men du borde inte betona dem heller. Prata om din familj, vänskap eller aktuella händelser - få henne att se dig utanför din gymnasiumbubbla.
 • Om du är både i gymnasiet eller högskolan, men du är en freshman och hon är senior, prata mer om de saker du vill göra senare i din kurs i stället för hur det är att vara helt nytt på en skola. Det är troligt att hon mognade mycket mellan hennes freshman och seniorår, och om hon ständigt påminner om att du bara är en freshman, kommer hon att se att du kan ha mycket att växa upp för att göra.
 • Bild med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 8
  4
  Var självständig. En äldre kvinna kommer att ha mer mogna vänskap, mer varierade och intensiva intressen, och ett mer upptaget schema. Även om du kanske vill ha något annat än att spendera så mycket tid som möjligt med den här kvinnan, behöver du henne för att se att du har egna vänner, ditt eget schema och dina egna behov.
 • Om du börjar datera varandra på allvar, kan du börja spendera mycket tid tillsammans, men om du bara försöker locka henne och få hennes uppmärksamhet, kan du inte vara klibbig eller hon kommer att vara avstängd.
 • Om hon hänger med dig, säg inte, "När kan jag se dig igen?" direkt. Spela det coolt och fråga henne några dagar senare.
 • Prata om ditt schema. Låt henne se att du har mycket pågår. Om hon tycker att allt du gör är att sitta hemma och spela videospel och vänta på att hon ska ringa, blir hon mindre ivriga att umgås med dig.
 • Metod 3 av 3:
  Behandla henne rätt
  1. Bild med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) Steg 9
  1
  Vara en gentleman. Om du vill behandla en äldre kvinna, måste du absolut vara en gentleman. Det kan vara ett främmande koncept till dig, men allt det betyder är att du borde behandla henne som en dam och ge henne vänlighet och respekt. Om du hämtar henne i din bil, håll passagerardörren öppen för henne, och håll dörren öppen för henne om du anger en restaurang eller någon annan plats. Om hon kommer över, ta henne kappa och häng upp den. Här är några andra sätt att vara en gentleman:
  • Dyka upp i tid, eller till och med lite tidigt. Låt henne se att hon betyder mycket för dig.
  • Komplettera alltid henne. Berätta för henne att hon ser fantastisk ut, vacker, men hon kan se den dagen. Var inte generad att berätta för henne vad du verkligen tror - det kommer att vinna henne så länge du gör det i moderering.
  • Spotta inte, skrapa dig själv, burp eller göra andra un-gentleman-saker.
  • Ser alltid bra ut. Gör ett försök att duscha, brudga dig själv och att bära owrinled och välpassade kläder. Detta kommer att visa henne att du har tänkt och ansträngning att se henne.
  • Ta ut henne på fina datum. Ta inte henne till den lokala Burger King. Du får inte ha mycket att spendera pengar, men du borde göra ett försök att göra något som är åtminstone romantiskt, även om det äter på en svagt sushi-bar eller tar en lång promenad på en stjärnig natt.
 • Bild med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 10
  2. Visa ett riktigt intresse för henne. Gör inte henne tro att du bara har en fetisch för äldre kvinnor och att vara med henne eller prata med henne betyder att du har vunnit någon form av pris. Istället bör du fråga henne om hennes intressen, vad hon tycker om att göra på helgerna, och om relationerna som betyder mest för henne. När du lär känna henne behöver du inte pry eller intervjua henne, men du borde visa att du vill veta vem hon verkligen är - det är coolt att hon är fyra år äldre än du, men det är inte hennes definierande karakteristisk.
 • När du ser henne, fråga henne hur hennes dag var. Det kan vara så enkelt som det.
 • Fråga hennes åsikt om en rad olika ämnen, från hennes favoritband till en ny politisk kandidat.
 • Bild med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 11
  3
  Hålla upp en bra konversation. Äldre kvinnor tenderar att vara mer självsäkra och erfarna än yngre kvinnor, vilket innebär att de kan hålla en bättre konversation mycket av tiden. Medan du återställer kvällens fotbollsspel i en timme kan vara okej med dina kompisar, bör du göra ett försök att läsa papper, titta på nyheterna och läsa intressant litteratur som gör dig till en mer rundad person. På så sätt kommer du inte bara att bredda dina horisonter, men du får mer att prata om.
 • Om du läser något riktigt intressant den dagen, prata med henne om det. Se vad hon tycker.
 • Prata om relationer. Du kan diskutera dig relation med dina syskon, eller ditt band med en nära vän - prata inte om din ex-flickvän.
 • Prata om dina reseupplevelser. Även om allt du gjorde var tillbringa en sommar några stater bort, diskutera de intressanta aspekterna av din resa.
 • Upprätthålla en kvickt skämt. Om hon säger något roligt, skratta inte bara, utan kontakta hennes kommentar med ett annat roligt uttalande. Detta kommer att visa henne att du verkligen kan fortsätta.
 • Bild med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 12
  4. Ta inte upp din åldersskillnad hela tiden. Även om det kan ha varit roligt eller roligt för att hon ska prata med en yngre kille först, behöver du inte hålla skämt om hur mycket yngre du är, eller hur hon är så mycket mer erfaren. Om du inte vill att hon ringer dig "junior" Och tänker på dig som barnbror, du bör undvika att nämna detta för mycket, eller hon tror att du är besatt över det - eller sämre, hon kan börja besatta över din åldersskillnad också.
 • Ta inte upp det framför andra, heller. Om du träffar sina vänner eller introducerar henne till dina vänner, håll det coolt. Hennes vänner kanske inte ens märker att du är lite yngre om du spelar dina kort rätt.
 • Bilden med titeln lockar en äldre kvinna (tonåringar) steg 13
  5
  Glöm inte att vara dig själv. Du kan vara så fokuserad på att försöka imponera och locka en äldre kvinna som du kan glömma vem du verkligen är. Du borde inte agera som en annan person helt, eller hon kommer att se rätt genom dig. Ingen kvinna vill vara med en kille som inte är äkta. Kom ihåg att du bygger din mognad och utvecklar önskvärda egenskaper som skulle få dig att vädja till en kvinna - eller någon kvinna, men att det inte betyder att du måste vara någon annan helt.
 • Om du har en hemlighet "töntig" Hobby, var inte rädd för att berätta om det om det betyder mycket för dig.
 • Låt henne se de bästa egenskaperna som dina andra vänner ser. De vänner som är din ålder måste gilla dig av någon anledning, så göm inte dina starkaste egenskaper helt.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Tips

  Få henne att skratta, om hon skrattar på några av dina corny skämt kan hon också ha en förälskelse på dig.
 • Hävda dig själv, se till att hon vet att du är intresserad.
 • Bära rena kläder.
 • Låt dig mogna. Ofta är Timing-tangenten.
 • Titta på ögonen och lyssna på henne försiktigt medan hon pratar om sig själv.
 • Be henne att lära dig något hon gillar eller ber henne att sjunga dig en sång.
 • Bada och borsta tänderna innan du ser henne.
 • Ålder är i allmänhet inte ett problem om du inte är laglig ålder som en tioårig dating en nittonårig.
 • Varningar

  Var inte rädd för att ställa frågor.
 • Överdriv inte försöket att få henne att skratta, hon kan hitta dig irriterande.
 • Var försiktig med att du inte stalkar en tjej.Begränsande beställningar verkligen burk Curb True Love.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande