Hur man frågar en äldre kvinna ut

De säger att kvinnor ålder som fint vin, och om du har hots för en äldre kvinna, kanske du undrar hur du kan vinna henne över. Att fråga en kvinna kan vara nerve-wracking i allmänhet, och en äldre kvinna kan vara ännu mer skrämmande. Men tänk på det så här: En äldre kvinna vet vad hon vill, så om du gillar henne, fråga henne! Det värsta som kan hända är att hon säger nej. Det finns också några saker du kan göra för att öka dina odds för framgång. För att hjälpa dig, har vi sammanställt en hjälpsam lista som du kan använda för att fråga en äldre kvinna ut. Håller tummarna!

Steg

Metod 1 av 11:
Upprätta en anslutning till henne.
 1. Bild med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 1
1. Ta reda på om det är kemi mellan dig innan du frågar henne. Närma sig inte bara en äldre kvinna som du är lockad till och fråga henne utan att någonsin hamnat talat med henne. Ta lite tid att ha en konversation för att se om det finns en gnista eller en anslutning. Om du frågar henne för tidigt, kan du blåsa din chans!
 • En äldre kvinna känner sannolikt vad hon vill ha och vill inte. Var tålmodig och låta saker utvecklas naturligt innan du frågar henne.
 • Om du redan har varit vänner med henne ett tag, vet du att du båda har kemi och en anslutning, vilket är en riktigt bra sak.
Metod 2 av 11:
Klä väl när du planerar att fråga henne.
 1. Bilden med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 2
1. Visa henne du bryr dig om ditt utseende. Du behöver inte lägga på en 3-bitars kostym, men du borde inte ha på sig tröjor eller smutsiga kläder. Sätt på en trevlig, ren outfit, ha några snygga skor och fixa ditt hår. Ta lite extra tid att fixa dig själv så att du ser ditt bästa när du frågar henne.
 • Ett fint par jeans eller slacks och en ren knapp-down-skjorta är alltid en säker satsning. Komplettera ditt utseende med några bruna eller svarta klädskor snarare än sneakers för att ta ditt utseende till nästa nivå.
Metod 3 av 11:
Föreställ dig hur det blir när hon säger ja.
 1. Bild med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 3
1. Envision framgång för att hjälpa till att öka ditt självförtroende. Bild i ditt huvud som hon kommer att säga ja när du frågar henne. Föreställ dig hur bra det kommer att känna och hur glad du kommer att vara. Håll den bilden i huvudet när du förbereder dig för att fråga henne så att du verkar självförsäkrad. Undvik frestelsen att tänka på värsta scenarier eller misstag du kan potentiellt göra. Envision framgång och gör det till en verklighet!
Metod 4 av 11:
Planera ett datum baserat på hennes intressen.
 1. Bild med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 4
1. Ta henne någonstans du vet att hon kommer att älska. Lär känna mer om henne och vad hon är passionerad om och intresserad av. Skräddarsy din datum natt till hennes intressen så att hon har kul och hon blir mer benägna att säga ja när du frågar henne. Det kan vara roligt och dumt eller det kan vara fint och formellt - det beror allt på vad hon gillar.
 • Till exempel, om hon är en stor John Mayer eller Michael Bublé Fan, kan du försöka få biljetter till en konsert om de kommer till ditt område.
 • Stress inte om det för mycket. Ibland är enkelhet bäst. Till exempel, om hon älskar medelhavsmat eller poesi, kan du göra en reservation på en restaurang eller leta efter poesiavläsningar du kan ta henne till.
Metod 5 av 11:
Lägg din telefon bort.
 1. Bild med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 5
1. Ge henne din fulla och odelade uppmärksamhet. Även om det kan vara vanligt för människor idag att vara på sina telefoner ganska mycket hela tiden, kan en äldre kvinna se den som omogen. Plus, om du vill visa henne att du är seriös, ge henne full uppmärksamhet och håll din telefon i fickan.
 • Sätt också telefonen på tyst!
Metod 6 av 11:
Var säker när du frågar henne.
 1. Bild med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 6
1. Även om du inte känner det, försök ditt bästa för att förfalska det. Det är helt normalt att känna sig nervös, men förtroendet är viktigt. Du vill inte heller komma av som arrogant eller kockig, så försök att hitta en balans. Försök att vara så lugn och artig som du kan vara, och om det hjälper, låtsas bara att du är super avslappnad och självsäker.
 • Börja med en enkel förfrågan att prata med henne, "Hej, har du en snabb andra att prata?"
Metod 7 av 11:
Komplimanger hennes utseende.
 1. Bild med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 7
1. Berätta för henne hur bra hon ser så hon känner att du är intresserad. Du vill inte bara närma sig henne ur det blåa och fråga henne. Ta lite tid att prata med henne och säga hej. Ge henne en trevlig komplimang om hur hon ser ut att börja tippa att du är lockad till henne. På det sättet när du frågar det verkar som en naturlig progression.
 • Till exempel skulle du närma henne och säga något som, "Hej, hur mår du?"När hon svarar kan du prova en komplimang som," du ser väldigt bra ut, "eller något mer specifikt som," Jag älskar hur du stilar ditt hår."
Metod 8 av 11:
Berätta för henne att du vill ta ut henne.
 1. Bild med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 8
1. Du behöver inte kalla det ett datum. Du behöver inte heller slå runt busken,. Var direkt och berätta om en händelse eller en restaurang du ska. Fråga sedan om hon skulle vilja komma med dig. Men gör det klart att ditt intresse är romantiskt.
 • Till exempel kan du säga, "Jag har 2 biljetter till konserten på fredag, vill du gå med mig?"Eller" Jag har hört bra saker om den nya italienska restaurangen, låt mig ta dig ut fredag ​​kväll och vi kan se om det är bra."
Metod 9 av 11:
Lyssna på henne när hon svarar.
 1. Bild med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 9
1. Låt henne veta att du bryr dig om vad hon tycker. Hon kan vara tveksam eller hon kan fråga dig frågor om dina avsikter. Borsta inte henne eller bli otålig. Var uppmärksam på vad hon säger eller frågar dig och svarar på lämpligt sätt.
 • Till exempel, om hon frågar något som, "Åh, kommer det bara att vara mig och du på middagen?"Du kan säga något lugnt och säkert," ja, jag skulle vilja spendera lite tid med bara de två."
Metod 10 av 11:
Lugna henne om hon har reservationer.
 1. Bild med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 10
1. Berätta för henne att du inte bryr dig om åldersskillnaden om hon är orolig. Eftersom du är yngre än henne, kanske hon inte är säker på hur hon känner sig om att gå ut med dig först. Hon kan vara orolig för dina intentioner eller om vad andra människor kanske tror. Om så är fallet, berätta för henne att du är lockad till henne och att du bara vill spendera lite tid med henne. Visa henne att du är äkta genom att vara ärlig och ta sig tid att lugna henne.
 • Om hon säger något, "Jag är inte säker. Jag vet inte om jag är intresserad av att datera just nu."Du kan säga något som", det finns inget tryck. Det är bara en rolig natt ute. Det blir en bra tid, lovar jag."
 • Om hon är orolig för andra människor kan du säga något som, "vem bryr sig? Det stör mig inte. Vi har bara en bra tid."
Metod 11 av 11:
Ta inte det personligen om hon säger nej.
 1. Bilden med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 11
1. Respektera hennes önskemål och inte bo på det. Det kanske inte är bra att bli avvisad, men du borde inte reagera arg eller bli upprörd. Dessutom kan det bara vara tidpunkten. Hon kanske inte är intresserad, men om du respekterar hennes önskemål kan saker förändras i framtiden, medan om du stormar, kan det förstöra dina chanser för alltid.
 • Om hon berättar att hon inte är intresserad alls, försök inte att trycka på problemet eller du kan komma av som alltför aggressiv eller som om du trakasserar henne.
 • Håll det enkelt och säg något som, "Inget problem alls. Jag förstår fullständigt."

Tips

Ta lite tid att lära känna henne och hennes intressen så att du kan välja en dateplats som du tror att hon kommer att njuta av.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande