Hur man lockar en smart tonårsflicka

Att locka en smart tjej fungerar mycket lika som att locka någon tjej. För att locka en smart tonårsflicka måste du se till att ditt fysiska utseende är i ordning och att du interagerar med henne på ett sätt som visar henne är du värt sin tid. När det är dags att fråga henne, bör du vidta åtgärder för att få henne att känna sig bekväm och upphetsad om utsikterna att gå på ett datum med henne.

Steg

Del 1 av 3:
Lockar henne fysiskt
  1. Bild med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 1
1
Klä snyggt. Det betyder inte att du behöver bära designerkläder eller till och med en specifik klädstil. Men det betyder att du bör undvika att ha smutsiga eller illaluktande kläder. Stilen kan vara vad du känner passar dig bäst. Se bara till att det är rent och inte alltför slitna.
  • Kom ihåg att det är viktigt att vara dig själv. Välj de kläder som du känner ditt bästa i. Oavsett hur du klär dig, kan du fortfarande se till att dina kläder är rena och fräscha.
  • Bild med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 2
    2. Ha bra hygien. Du kommer förmodligen inte att locka någon om du inte tar hand om din hygien. Det finns många saker du kan göra för att förbättra din hygien, och det kommer att förbättra ditt förtroende för dig själv.
  • Dusch minst en gång om dagen. Duscha dagligen kommer att tvätta bort smuts, bakterier och / eller bakterier som har ackumulerats under dagen. Detta kommer också att hjälpa dig att vara fräscha luktande.
  • Borsta tänderna minst två gånger per dag. Bära ett paket med sockerfritt tuggummi med dig och tugga ett stycke efter varje måltid. Detta kommer att hjälpa dig att hålla andan fräscha och dina tänder friska.
  • Bära deodorant. Det kan vara en lätt sak att glömma, men att ha deodorant hjälper dig att undvika förskräcken av kroppslukt. Om du gör mycket sport och andra fysiskt aktiva saker, har du några deodorant i väskan att sätta på i förväg.
  • Bild med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 3
    3. Ta hand om ditt hår och hud. Det betyder inte att du måste titta på ett visst sätt (e.g. preppy). Det betyder bara att du ska lägga lite på att ta hand om ditt hår och hud. Tvätta ditt ansikte och applicera fuktkräm att hålla den frisk och strålande.
  • Du behöver inte nödvändigtvis tvätta håret varje dag, men se till att du tvättar det när det blir smutsigt och / eller ser oljigt ut.
  • Del 2 av 3:
    Interagera med henne
    1. Bild med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 4
    1
    Var dig själv. En smart tjej kommer snabbt att se igenom några försök att visa upp eller agera tufft. Istället, var bara vem du är. Att kunna vara bekväm i din egen hud tar lite arbete, men de flesta uppskattar verkligen någon som verkligen är själva.
    • Ibland kan det vara svårt att agera naturligt framför någon vi har en förälskelse på, men gör bara ditt bästa. Till exempel, om du verkligen är inblandad i en av dina skolklubbar, kom inte ut ur det bara för att du hörde att hon inte tycker att det är coolt.
    • Du kan också vara sant mot dig själv genom att stå upp för dig själv. Till exempel, om någon vågar dig göra något djärvt framför din förälskelse, men du vill inte göra det, så gör det inte. Detta kommer att visa din förälskelse att du är mogen att säga "nej" till något trots vad andra kan tänka på dig.
    • Om du är själv och den smarta tjejen du hade ditt öga är inte intresserad, försök att påminna dig om att det inte är en indikation på att du inte är en bra person. Det kan bara vara att du inte är hennes typ.
  • Bild med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 5
    2. Var snäll. Du kanske tror att det bästa sättet att locka en smart tjej är att vara hård och skrämmande för dem runt dig. Men om det inte är vem du är, är det förmodligen inte fallet. Istället visa henne att du är en snäll person. Om hon ser att du är snäll mot andra, kan hon börja tänka på dig på ett annat sätt än vad hon gjorde tidigare.
  • Till exempel, låt inte någon vara en mobbning till någon som vanligtvis blir plockad på.
  • Hjälpa till med människor när du kan. Detta kan vara små saker. Hjälpa någon att hämta sina saker om de släpper dem.
  • Gör inte skämt på andras bekostnad. Detta visar att du inte är smart nog för att få folk att skratta utan att använda någon annan.
  • Bild med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 6
    3
    Var självsäker. Det är viktigt att förstå att det är säkert inte alls är att vara arrogant. Istället vara självsäker, visar andra att du mår bra om dig själv och vem du är.
  • Det finns många sätt att visa att du är säker. Till exempel kan du använda självsäkert kroppsspråk. Gör ögonkontakt med andra, le och håll ditt kroppsspråk öppet och inbjudande. Stå med dina armar vid din sida, din hållning rak, och din haka upp.
  • Ett annat sätt att visa förtroende är att tala långsamt och lugnt. När du pratar med någon du är intresserad av, kan din naturliga reaktion vara att prata snabbare än du naturligtvis skulle. Försök att märka hur snabbt du talar och sakta ner det lite. Det betyder inte att du ska prata onaturligt långsamt, utan snarare att du bör undvika att prata så fort att hon kommer att ha svårt att förstå dig.
  • Alla upplever brist på förtroende vid någon tidpunkt eller en annan. Detta är ok, öva som att du är säker på att du är övertygad om du kämpar.
  • Bild med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 7
    4. Ta ett intresse för hennes liv. När du är runt henne, visa ett intresse för de saker hon gillar och de saker som är viktiga för henne. Detta visar henne att du är äkta och inte självcentrerad.
  • Till exempel, om hon pratar om en film som hon verkligen älskar, fråga henne varför hon älskar det. Inte bara nicka och säg "coolt."
  • Om det finns ett visst ämne är hon intresserad av, fråga henne vad som gör henne så passionerad om det. Till exempel, om hon är passionerad om djurs välbefinnande, kan du säga, "det är verkligen fantastiskt att du arbetar så hårt för djurrättigheter. Vad fick dig så intresserad av att hjälpa till i första hand?"Inte bara kommer du att visa henne att du bryr dig, du kommer också att lära dig något nytt om henne.
  • Bild med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 8
    5. Visa henne vad som gör dig värd hennes tid. En smart tjej vill förmodligen vara med någon som också är intelligent. Det betyder inte att du måste vara ett geni, men det betyder att du måste kunna hålla koll på henne. När du har en konversation med henne, prata med henne om de saker som intresserar dig och de drömmar som du hoppas kunna uppnå.
  • Till exempel, om du är en stor fan av baseball, prata med henne om varför du tycker om det så mycket. Till exempel kan du säga, "Min pappa lärde mig om baseball när jag var väldigt liten, och det är något som vi har njutit med hela mitt liv."Var inte rädd för att vara öppen om ditt liv med henne.
  • Om du inte kan tänka på något som intresserar dig, och du har inga drömmar, så borde du antagligen ta dig tid till ta reda på vem du är innan du oroar dig för att locka någon.
  • Om du vill locka en smart tjej måste du hålla dem intresserade. Det innebär att du verkligen måste sätta i ansträngningen när det gäller att prata med dem. De kommer inte hitta dig väldigt intressant om allt du kan prata om är det sista fotbollsspelet du såg på TV.
  • Del 3 av 3:
    Frågar henne ut
    1. Bilden med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 9
    1. Undvik att fråga henne framför andra människor. När du frågar en tjej ut, speciellt om hon är smart, kommer du förmodligen att fråga henne när hon är ensam. Detta beror på att en smart tjej förmodligen inte kommer att njuta av att sätta på platsen. Att fråga henne ensam kommer att ge henne lite mer utrymme att tänka på hur hon vill svara. Det kommer också att visa att du är omtänksam och vill vara respektfull.
    • Om du har svårt att få henne ensam, försök tillfälligt fråga henne om du kan prata med henne ensam i en minut. Till exempel, om du har en klass med henne, försök att säga "Hey [infoga tjejens namn], har du en minut efter klassen idag? Jag ville prata med dig om något."
    • Håll det lätt när du tar med dig eller hon kan vara orolig för vad du vill prata om. Till exempel, när du ber henne att prata senare, kan du lägga till, "Oroa dig inte! Det är inget dåligt eller en stor affär alls, jag behöver bara fråga dig om något."Håll din ton upp och glad.
  • Bild med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 10
    2. Föreslå något du vet att hon kommer att hitta intressant. Om du vet att det är något hon är särskilt intresserad av, försök att göra det till ett datum. Du kan gå genom att gå med en mer traditionell dateidé (e.g. går på bio), men en smart tjej kommer verkligen att imponeras om du kan komma med något vanligt.
  • Till exempel, om hon verkligen är intresserad av konst, se om det finns några konstprogram eller museutställningar i ditt område som du kan ta henne till.
  • Om hon verkligen är i klassisk musik, se om det finns en symfoni i ditt område.
  • När du frågar henne, försök visa henne att du verkligen tänkt på det. Till exempel, säg, "Jag vet att du är en stor fan av van Gogh och jag hörde att det finns en utställning på museet i helgen. Jag skulle gärna ta dig om du skulle vilja gå med mig. Kanske kan vi ta lite mat efteråt. Vad tror du?"
  • Bilden med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 11
    3. Vara nådig. Tyvärr är den svåra sanningen att du kan bli avvisad. Om du gör det gör du bäst för att dölja din besvikelse. Du kommer att bli mer självsäker och mogen om du kan säga, "Åh, okej. Tja, jag förstår. Ha en trevlig en dag!"Än om du flyger in i en raseri.
  • Om hon säger något som, "Åh, jag har en pojkvän, jag är ledsen" eller "Jag är inte riktigt intresserad av att träffa någon just nu," du kan känna dig frestad att backpedal och agera som om du inte faktiskt frågade henne ut. Gör inte det här. Det kommer bara att få dig att se osäker.
  • Självklart kan hon också säga, "Ja."Det här är bra nyheter, men du borde fortfarande försöka hålla dig coola. Börja inte hoppa upp och ner för glädje. Istället, le och säga, "det är bra! Vilken tid ska jag hämta dig?"Du vill inte ge henne intrycket att du var övertygad om att hon skulle säga nej, även om du var.
  • Bild med titeln lockar en smart tonårsflicka steg 12
    4. Fråga henne om hon vill studera tillsammans. Om du tror att du inte är riktig att gå direkt för att fråga henne, försök att föreslå att du gör något tillsammans som inte låter som att gå ut på ett datum. Detta ger dig en chans att spendera tid tillsammans, men tar lite av trycket, eftersom det inte kommer att vara ett datum.
  • Detta ger dig också en bra chans att mäta hennes intresse för dig. När du är tillsammans, var uppmärksam på hur hon beter sig. Är hon på ett sätt som gör att det verkar som om hon är intresserad? Till exempel, gör hon mycket ögonkontakt, skrattar på allt du säger, och alltid rör på armen eller din axel? Om så är fallet är det en bra chans att hon är lockad till dig.
  • Att fråga om att studera för ett viktigt test tillsammans är ett bra sätt att umgås och göra något produktivt utan att det verkar som om det är ett datum.
  • Tips

    Ta inte dig själv för allvar. Du har mycket tid att arbeta med att bli den bästa versionen av dig själv. Gör det bästa du kan, och du kommer att upptäcka att du lockar massor av människor.

    Varningar

    Kom ihåg att du inte kan tvinga någon att tycka om dig. Om du inte kan locka den smarta tjejen du vill, så fortsätt bara och fortsätt att vara dig själv. Den enda personen du har kontroll över är dig själv.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande