Hur man flirta med äldre män

För vissa kvinnor kan män sin egen ålder inte hålla ett ljus till en äldre man. Men du kanske inte är säker på hur man flirta med honom. Jag är trots allt i ett annat stadium i sitt liv, och du kanske inte har mycket gemensamt med honom. Lyckligtvis är att prata med en äldre man mer om att ha förtroende för din ungdom än att ha livserfarenheter gemensamt.

Steg

Del 1 av 2:
Gör en äldre man känner sig bekväm
 1. Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 1
1. Få honom att känna sig som en person, inte en ålder. När yngre kvinnor pratar med äldre män, känner de ibland behovet av att förklara i detalj vad exakt de tycker om äldre män. Detta kan få mannen att känna att du är efter en "typ," inte en person.
 • Istället för att börja med varför du lockas till äldre män i allmänhet, fokusera först på varför du vill prata med honom specifikt.
 • Gillar du hans salt och pepparhår? Är han särskilt välklädd? Har du över honom att prata om ett ämne som intresserade dig?
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 2
  2. Adressera åldersskillnaden om den kommer upp. Du vill att han ska känna sig avslappnad och bekväm med dig, så låt honom bestämma om han vill prata om elefanten i rummet. Om han aldrig ger upp åldersskillnaden, är det bra. Att diskutera andra ämnen föreslår att du inte är lockad till varandra därför att av dina åldrar. Men om han ger upphov till hur mycket yngre du är än honom, skilj inte bort från konversationen.
 • Efter att ha försäkrat honom att du är intresserad av honom för sig själv, kan du gå vidare till en diskussion om varför du kanske föredrar äldre män i allmänhet.
 • Bor inte på tidigare relationer, men tala i breda villkor om vad du tycker äldre män har att erbjuda de män som din ålder inte gör det.
 • Finansiell stabilitet bör inte vara fokus för denna konversation. Tänk på alla andra saker äldre män kan erbjuda - känslomässig stabilitet, perspektiv, en lugnare livsstil.
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 3
  3. Låt honom bestämma om han vill prata om sitt jobb. Olika män kommer att ha olika tillvägagångssätt för att hantera frågan om finansiell stabilitet. Låt honom välja hur mycket han vill avslöja om sin anställning.
 • Om du styr samtalet mot sitt jobb, kanske han undrar om du bara flirtar med honom för att du tycker att han är rik.
 • Å andra sidan kanske han vill visa upp sitt stora jobb. Låt honom använda den som en flörtande tillgång, precis som du använder din ungdom!
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 4
  4. Visa ekonomiskt oberoende. Oavsett om han har ett bra jobb eller inte, kanske han inte vill prata med en yngre kvinna om han tror att du behöver honom för att stödja dig ekonomiskt. Även om han inte väljer att prata om sitt jobb, gör en punkt att berätta för honom om din.
 • Diskutera inte detaljerna i din lön, förstås. Men att prata om ditt jobb låter honom veta subtilt att du är en arbetskvinna som kan ta hand om sig själv.
 • Om du är i en bar och han försöker betala för din flik, tacka honom, men skratta av det. Säga, "Du är så söt, men du behöver inte göra det!"
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 5
  5. Respektera hans åsikter. Om det finns en sak som vuxna i alla åldrar kan komma överens om, det är att det inte finns något mer irriterande än en yngre person som tycker att de vet bättre. Medan du inte behöver hålla med allt som han säger, motsäger inte honom hela tiden. Vissa människor oroar sig för att växa "ur beröring" med aktuella sätt att tänka som de blir äldre. Du vill få honom att känna "erfaren," men inte "gammal."
 • Ett bra sätt att hantera en meningsskiljaktighet är att behandla det som en lärande erfarenhet. Istället för att betona hur mycket du inte håller med, be honom att förklara varför han känner hur han gör det.
 • Lyssna eftertänksamt och öppet. Du behöver inte ändra dig, men du har visat honom att du respekterar honom nog att vilja förstå honom.
 • Naturligtvis, om han har personliga åsikter finner du offensiv, gärna ge honom en öronfull och gå bort. Offra inte dina principer bara för att datera någon.
 • Del 2 av 2:
  Sätta din bästa fot framåt
  1. Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 6
  1. Engagera honom i konversation. Även om du bör respektera hans åsikter, vill du också visa honom att du har ett eget sinne. En meningsskiljaktighet kan ofta leda till en absorberande diskussion istället för ett argument. Vilken man skulle inte bli galen för en kvinna som kan göra en oenighet till bra konversation?
  • Koppla av ditt ansiktsuttryck för att låta honom veta att du inte har upparbetat om några meningsskiljaktigheter.
  • Kunna skratta om hur långt ifrån varandra kan du vara på ett problem.
  • Om du har tur kan du ha hittat någon som faktiskt är på samma sida som du. I så fall fira!
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 7
  2. Klä din ålder. Din ungdom är en av dina största tillgångar när man flirtar med en äldre man. Använd den till din fördel! När du är redo att gå ut på natten, bära modeformat som sätter dig förutom äldre kvinnor. Självklart borde du inte klä sig som en tonåring. Du vill inte att han tänker på att du drar honom till en riktningskonserter! Bära kläder som ser bra ut på en kvinna i mitten av tjugoårsåldern eller trettiotalet, men kan se lite konstigt ut på en kvinna i fyrtiotalet.
 • För äldre män är det mest attraktiva med unga kvinnor att de redan är i den ideala åldern. Du behöver inte försöka se äldre eller yngre. Du är redan på den söta platsen!
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 8
  3. Fokusera inte på din ungdom. Han ser dig, och han kan redan berätta för dig en yngre kvinna. Du behöver inte spela upp din ungdom för att få sin uppmärksamhet i konversation. Äger din ålder, men gör det inte det centrala fokuset på konversationen. Markerar det upprepade gånger ("det är min pappas favoritlåt!") Kan göra konversationen att bli tröttsam för honom. Han kanske också börjar tänka på dig som ett vackert ansikte utan substans. Istället för att spendera din tid att prata om hur ung du är, fokusera istället på hur mogen du är för din ålder.
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 9
  4. Göm inte din ungdom, heller. Det kan tyckas som om du inte har tillräckligt med honom att hålla sitt intresse. Till exempel kan han ta upp barn, inteckningar, 70-talsmusik eller något annat antal saker du inte har erfarenhet av. Fake inte dig igenom samtalet, låtsas att du förstår vad föräldraskapet är. Han kommer att se rätt genom den.
 • Se till att du inte kommer ut som barnslig. Du är ung, men inte frivolös. Istället för att säga "Jag har ingen aning om hur inteckningar fungerar," styra samtalet mot något han vill prata om. Fråga honom vad han gillar om hemägande, till exempel.
 • Även om han fokuserar på hur svårt något är, bara le och säga "Jag har inte upplevt det ännu, men jag kan inte vänta med."
 • Om han vill dela en upplevelse med dig, är överens om att hålla ett öppet sinne: "Jag gillar inte riktigt musik från före 80-talet, men jag ska ge det ett skott om du tror att jag ska gilla det."
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 10
  5. Var dig själv. Äldre män har haft mer tid att ta reda på vem de är, och de är vanligtvis säkra i sina personligheter, gillar och ogillar. De vill ha samma sak i en kvinna, även om hon är yngre. Lyssna på honom prata om sig själv, men dela också vem du är. Om du verkligen letar efter en lugnare livsstil än den du ledde när du var yngre, säg det. Om du fortfarande tycker om att rippa upp det med tjejerna på helgen, äga det. Be om ursäkt för det - det är en del av det som gör dig du.
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 11
  6. Få ögonkontakt. Utmana honom inte till en stirrande tävling, men anslut med honom genom hans ögon. Att upprätthålla ögonkontakt visar att du är säker på dig själv och dras till honom.
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 12
  7. Tryck på ditt hår och nacke. Det här är mycket personliga områden på kroppen. Även våra äldsta, närmaste vänner brukar inte röra våra halsar. Nacken och håret är begränsade för alla, men sexuella partners, för det mesta. Uppmärksamma dem för att låta honom veta vad du tänker.
 • Bild med titeln Flirt med äldre män Steg 13
  8. Var medveten om ditt kroppsspråk. Detta gäller för alla flirta, inte bara flörta med äldre män. Observera att mycket av detta kroppsspråk kan föreslå att du är intresserad av ett sexuellt förhållande. Tänk på hans känslor och din personliga säkerhet. Låt inte honom tänka att du är sexuellt intresserad om du inte är. Men om du är intresserad, vad du säger med din kropp kan komma över tydligare än vad du säger med dina ord.
 • Dra uppmärksamhet på dina läppar: nibble din underläpp, handväska dina läppar när du tänker, eller applicera en fin, ljus läppbalsam. Få honom att tänka på att kyssa dig.
 • Var inte för blyg för att röra honom: vila din hand på hans när du skrattar på något han säger, eller placera den på axeln när du lutar in för att dela något privat.
 • Korsa inte dina armar: Detta gör att du verkar stängd.
 • Luta sig mot honom för att stänga avståndet mellan dig.
 • Varningar

  Även om lagarna varierar från stat till stat, är det olagligt i USA för vuxna att komma in i sexuella relationer med minderåriga. Om du är under 18 år, vänta tills du är en juridisk vuxen att flörta med äldre män.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande