Hur man lockar en kristen tjej

Eftersom din kristna tro är en viktig del av ditt liv är det bara naturligt att du vill datera en tjej som har samma värderingar som du har. Även om du inte är kristen, kan du fortfarande lockas till den gudomliga moralerna som förkroppsligas av en kristen tjej. Medan du inte kan kontrollera om någon annan är lockad till dig, det finns saker du kan göra som kan göra en kristen tjej som du, som att leva ett rent liv och courting henne respektfullt.

Steg

Metod 1 av 2:
Att vara en bra match för henne
 1. Bild med titeln lockar en kristen tjej steg 1
1. Sätt Gud först i ditt liv. Om du vill ha ett hälsosamt, långvarigt förhållande med en tjej som är en kristen, hjälper det till att ha liknande prioriteringar. Spendera lite tid på att reflektera över Guds roll i ditt liv och försöka hitta sätt att stärka ditt förhållande med honom. Till exempel kan du börja varje dag med 15 minuter hängivenhet där du läser din bibel och be.
 • Att vara aktiv i din kyrka kan hjälpa dig att bli närmare Gud, och det ger dig också möjlighet att menteras av äldre kristna som har varit i dina skor innan.
 • När ditt förhållande till Gud utvecklas kan du också hitta dig självkänsla för att undvika situationer där du kan bli frestad att synd, som en fest där du vet att det kommer att dricka eller göra något du måste ljuga för dina föräldrar om.
 • Bilden med titeln lockar en kristen tjej Steg 2
  2. Arbeta hårt för att vara ansvarig och stabil. Oavsett om du fortfarande är i skolan eller du är en vuxen med en etablerad karriär är det viktigt att vara pålitlig om du vill locka en kristen tjej. De flesta kristna tjejer vill inte datera frivolously-de vill ofta veta att deras partner är någon som de äntligen kan gifta sig. Gå till jobbet eller skolan varje dag och försök att göra ditt bästa.
 • Om du gör det, över tiden, kommer du att bygga ett väl respekterat rykte som visar en tjej som hon kan lita på dig att göra din roll för att ge ett hushåll.
 • Dricks: Du behöver inte oroa dig för att göra alla pengar i världen. Det är viktigare att hon vet att hon kan räkna med att du inte avslutar ditt jobb på ett infall eller var oansvarigt med de pengar du har.

 • Bilden med titeln lockar en kristen tjej Steg 3
  3. Försök att leva på ett dygdigt sätt. Att ha starka värden är en viktig del av kristendomen, så om du vill ha en kristen tjej att tycka om dig, gör ditt bästa för att belysa de dygder som beskrivs i Bibeln. Om du märker att det finns ett område i ditt liv där du kämpar, som om du ofta tycker att du känner dig otålig eller misstänkt, be att Gud hjälper dig att övervinna det. När du befinner dig som hanterar dessa känslor, säg en bön och påminna dig om att det är viktigare att vara dygdig än att ge in till tillfälliga känslor.
 • Till exempel kan du läsa och reflektera över 1 Corinthians 13: 4-7, som säger: "Kärlek är tålmodig, kärlek är snäll. Det är inte avundat, det skryter inte, det är inte stolt. Det försvårar inte andra, det är inte självsökande, det är inte lätt ilska, det håller ingen rekord av fel. Kärlek glädjer inte i ondska men glädjer sig med sanningen. Det skyddar alltid, alltid förtroende, hoppas alltid, alltid uthålliga."
 • Bilden med titeln lockar en kristen tjej Steg 4
  4. Förmedla förtroende med ditt kroppsspråk. Om du vill att en tjej ska gilla dig, försök att projicera en förtroendeförlängning genom att stå upp rakt, vilket gör ögonkontakt när du pratar med andra och är vänliga och öppna med andra. Detta kommer automatiskt att göra att du verkar mer självförsäkrad, även om du inte nödvändigtvis känner så.
 • Kom ihåg, förtroende är en bra sak, men arrogans är inte. När du är runt en tjej som du gillar, försök att lyssna på henne mer än du pratar om dig själv så att du inte verkar självabsorberad.
 • Bilden med titeln lockar en kristen tjej Steg 5
  5. Bestäm om du är redo för engagemang innan du förföljer henne. Som kristen är det viktigt att vara avsiktlig om dating - tanken är att hitta den person som Gud har valt som din framtida make. Du behöver inte behöva gifta dig med någon bara för att de två datumet datum, men du borde datera med tanken att du kanske skulle gifta dig med den personen om du är kompatibel.
 • Om du inte är säker på att du är redo för den nivån av engagemang, var mycket tydlig om det från början, men bli inte förvånad om hon inte är intresserad av att datera tillfälligt.
 • Bilden med titeln lockar en kristen tjej Steg 6
  6. Följ Guds uppmaning till ditt liv. Att vara en riktigt bra partner för någon annan, måste du vara djupt nöjd med ditt eget liv. För att göra detta måste du lyssna på Guds riktningar om sin väg för ditt liv. Han kan ge dig den här riktningen genom att ge dig en passion för ett visst yrke, eller du kan känna dig kallad att tjäna honom som medlem av prästerskapet, till exempel.
 • Det sätt som Gud talar är unikt för varje person, men lyssna på ditt hjärta, be och läs din bibel för inblick i att lära sig Guds riktning för dig.
 • Metod 2 av 2:
  Courting henne respektfullt
  1. Bilden med titeln lockar en kristen tjej Steg 7
  1. Gör små samtal när du ser flickan du gillar. Även om du är blyg, försök att slå upp en konversation när du ser den tjej du vill locka. Chansen är att hon blir mer lockad till dig när hon får känna dig, och hon kommer inte ha en chans att göra det om du aldrig talar upp.
  • Om du bara ser henne i kyrkan på söndagar, kan du till exempel säga något som, "Hej Hannah, hur var din vecka?"
  • Försök att sitta eller stå nära henne när du får chansen så att du får fler möjligheter att prata.
  • Över tiden, bygga upp till längre konversationer genom att fråga henne om hennes intressen, hobbyer och vänner.

  Dricks: Det är inte bara en chans för henne att märka dig, men det är också ett bra tillfälle att lära känna henne bättre. Var uppmärksam på hur hon pratar och agerar för att lära sig mer om hennes karaktär, som om hon är en bra lyssnare eller en snäll person.

 • Bild med titeln lockar en kristen tjej Steg 8
  2. Var uppmärksam på icke-verbala signaler för att berätta om hon är romantiskt intresserad av dig. Även om du har regelbundna konversationer med den tjej du gillar, antar du inte bara för att hon pratar med dig att hon är intresserad av att dö dig. Men du kan uppmärksamma hur hon agerar runt dig för att få en uppfattning om hur hon känner.
 • Till exempel, om hon gör ögonkontakt med dig när du pratar, eller om hon alltid ler eller rodnar när hon ser dig, kan hon vara intresserad.
 • Hon kanske också leker med håret, lutar mot dig när du pratar, eller mjuknar hennes uttryck runt dig om hon gillar dig.
 • Om hon inte verkar intresserad, kanske hon inte är den tjej som Gud har valt för dig. Men hon kan bara inte känna dig tillräckligt bra. Fortsätt göra ansträngningar att chatta med henne när du korsar vägar tills du har en bättre uppfattning om hur hon känner till dig.
 • Bilden med titeln lockar en kristen tjej Steg 9
  3. Be henne att spendera tid med dig som en del av en grupp först. Om du tror att den tjej du gillar kan vara intresserad av dig också, bjuda henne att umgås med dig och några andra vänner. Det kommer att visa henne att du har ett genuint intresse för att lära känna henne, och det är bra om du börjar ut som vänner.
 • Till exempel kan du säga något som, "Hej kyla, jag hörde några av barnen från ungdomsgruppen kommer till en berömkonsert nästa helg, och jag tänkte på att gå. Vill du följa med mig?"
 • Det är upp till dig om du vill ringa detta ett datum. Om du vill ta lite mer tid att lära känna varandra, är det okej att gå som bara vänner. Men om du verkligen gillar henne och du vill att hon ska känna det, kan du berätta för henne det också.
 • Om du är redo att låta henne veta hur du känner för henne, kanske du säger, "Några av mina vänner möts för pizza imorgon kväll. Vill du gå som mitt datum?"
 • Bilden med titeln lockar en kristen tjej steg 10
  4. Var inte rädd för att visa henne ditt äkta själv. Som de två du lär känna varandra bättre, vara villig att öppna upp till henne. Du behöver inte berätta allt om dig själv, men när du blir mer bekväm, dela dina känslor och några av de meningsfulla saker som har hänt i ditt liv. Det hjälper henne att känna sig mer kopplad till dig, och hon kommer att kunna göra ett ärligt beslut om om du är en bra match för henne.
 • När du först lär känna en tjej, kan du bara berätta för henne att du älskar att fiska. När du kommer närmare, kan du avslöja att din morfar tog dig fiske när du var ung, och nu är det ett sätt för dig att komma ihåg honom.
 • Bilden med titeln lockar en kristen tjej Steg 11
  5
  Bjud ut henne när du är redo. Medan du inte bara borde rusa in och fråga den första vackra tjejen du ser, borde du inte vänta för länge för att berätta för henne hur du känner. När du känner dig bekväm att veta att du verkligen gillar den här tjejen, låt henne veta. Det sätt du gör det här är upp till dig, men det är bäst att hitta en lugn tid när de två är ensamma. Vara okomplicerad, och var inte rädd för att låta henne veta vad du tycker gör henne speciell.
 • Till exempel kan du säga, "Rebecca, jag älskar hur sant du är för din tro och hur du verkligen bryr dig om alla. Jag skulle verkligen älska att datera dig. Vill du bli min flickvän?"
 • Om du är blyg, försök att fråga henne genom ett textmeddelande eller i en anteckning.
 • Bilden med titeln lockar en kristen tjej steg 12
  6. Respektera hennes svar om hon säger nej. Det kan vara svårt att agera på ett gudomligt sätt när du känner dig besviken, men om du frågar en tjej och hon säger nej, påminna dig om att det inte får vara en del av Guds plan just nu. Försök att sätta på ett leende, berätta för henne att det är okej, och ta lite utrymme om du behöver det medan du behandlar dina känslor.
 • Du kanske säger något som, "Okej jag förstår. Jag hoppas att jag inte fick dig att känna sig obekväma. Jag tror bara att du är speciell, och jag hoppas vi fortfarande kan vara vänner." Sedan ursäkta dig själv.
 • Oavsett vad, var stolt över dig själv! Att fråga någon är väldigt svår, och du borde känna dig bra att du var modig nog att göra det.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande