Hur man lockar kvinnor

Även om det är omöjligt att få varje kvinna i världen vill ha dig, det finns många saker du kan göra för att förbättra dina chanser att tilltala så många kvinnor som möjligt. Om du vill veta hur man tar ögat av en viss kvinna, kolla in Hur attrahera en kvinna. Om du vill veta hur man vädjar till en mängd kvinnor, se inte längre.

Steg

Metod 1 av 3:
Var bekväm med dig själv
 1. Bild med titeln attrahera kvinnor steg 1
1. Var säker på vem du är. Det första steget att få kvinnor att tycka om att du gillar dig själv. Om du inte är nöjd med vem du är, är kvinnan över rummet sannolikt inte imponerad, heller. Här är några sätt att få förtroende för vem du är:
 • Var medveten om dina bästa attribut, oavsett om det är din humor eller förmåga att få någon att öppna upp. Betona dem när du möter någon ny.
 • Arbeta för att ta itu med dina brister. Ingen är perfekt, men du kan bli en bättre person genom att göra en samordnad insats för att förbättra dig själv.
 • Förtroende är nyckeln, men om du är för Nöjd med dig själv, du kan gå och titta på arrogant, och det är en stor avstängning.
 • Lär dig att göra roligt med dig själv. Utan att vara självavfall, vilket gör det tillfälliga skämt om dig själv, visar att du inte tar dig själv för allvarligt.
 • Bild med titeln attrahera kvinnor Steg 2
  2. Var bekväm med hur du ser. Du behöver inte vara en kroppsbyggare för att ha en hälsosam kropp och att vara nöjd med hur du ser ut. Om du inte är självmedveten om din kropp, blir du inte en kycklingmagnet. Här är några sätt att förbättra hur du känner för hur du ser:
 • Var modig och ta en dans eller Power Yoga-klass. Inte bara kommer du att förbättra hur du ser, men du kommer definitivt att träffa några damer i processen.
 • Att slå upp gymmet ett par gånger i veckan kan förbättra din kardio, din muskelton och din självkänsla. Om du föredrar att hoppa över gym, kan du till och med bygga muskler naturligt Genom att justera din kost och genom styrketräning hemma.
 • Ät hälsosam mat. Ät tre balanserade måltider om dagen och äta så många frukter och grönsaker som möjligt. Undvik någonting bearbetat eller fet så mycket du kan, men splurge på de livsmedel du verkligen vill ha en gång i taget.
 • Klä sig väl. Ta dig tid att bära väl passande byxor, rena skjortor och skor som matchar dina outfits. Att göra ansträngningen att se bra kommer att visa de damer som du sannolikt kommer att göra ansträngningar i andra delar av ditt liv också.
 • Bild med titeln attrahera kvinnor Steg 3
  3. Älska vad du gör. Om du vill locka till damer, bör du redan vara nöjd med inte bara vem du är och hur du ser ut, men med hur du spenderar det mesta av din tid. Om du är missnöjd med ditt jobb eller studier, kommer det att visa, och damerna kommer att släckas av din negativa attityd.Så här gör du det:
 • Om du arbetar, försök att älska ditt jobb så mycket som möjligt genom att bygga ett förhållande med dina medarbetare, uppskattar fördelarna på ditt arbete och försöker göra det bästa jobbet du kan så du mår bra om dig själv.
 • Om du är i skolan, fokusera på de ämnen som du älskar mest så kommer damerna att se att det finns något du är passionerad för. Du kommer att bli en bättre student, kommer att få mer kunskap, och kommer att gå och se ut som en mer intressant person.
 • Ta upp hobbyer som förbättrar ditt liv. Om du inte har många hobbyer redan, välj något för att vara passionerad, till exempel att springa, läsa historisk non-fiction eller bygga möbler. Så länge du inte spenderar all din tid besatt om dina hobbyer, kommer du inte bara att vara mer tilltalande för kvinnor, men blir en bättre person i färd med att driva dina intressen.
 • Låt oss möta det --- du kan vara på ett ställe i ditt liv där du inte gillar vad du gör väldigt mycket. Arbeta för att ändra det, och under tiden, försök att hålla din klagande till ett minimum så att damerna inte tror att du är en pessimist.
 • Metod 2 av 3:
  Var en dynamisk person
  1. Bild med titeln attrahera kvinnor Steg 4
  1. Bli odlad. Kvinnor kommer att lockas till dig om du är en man i världen och kan se saker utanför ditt perspektiv. Om du arbetar för att vara mer odlad, kommer du inte bara att vara mer attraktiv för kvinnor, men du får en mer informerad syn på livet. Så här gör du det:
  • Lär dig ett nytt språk. Du kommer att kunna uppskatta en ny kultur, och om du blir flytande i ett sexigt språk som italienska eller franska, kommer damerna att bli imponerade och upphetsade att höra att du smickrar dem på ett utländskt tunga.
  • Läs ett brett utbud av böcker. Läsa fiktion och icke-fiktion av en rad författare kan hjälpa dig att uppskatta hur stor världen är, och kan ge dig ämnen att diskutera med damerna.
  • Resa om du kan. Se världen, eller åtminstone din del av landet. Du kommer att lära dig mycket om världen och kommer att träffa en mängd intressanta människor, varav några kan vara sexiga damer.
  • Titta på en mängd olika filmer. Att titta på både klassiker och aktuella filmer kan hjälpa dig att uppskatta den mänskliga existensens komplexitet. Din kärlek till filmer kommer också att tillåta dig att imponera på kvinnor med din insikt när du bjuder in dem på filmdatum.
  • Öppna dina ögon till en mängd olika kök. Håll inte bara till pizza och pasta - prova den nya koreanska eller burmesiska platsen i ditt grannskap. Detta hjälper också dig att hitta ett bra datum destination.
 • Bild med titeln attrahera kvinnor steg 5
  2. Utveckla många friska och spännande relationer. Om du har ett bra förhållande med din familj och en eklektisk grupp vänner, kommer damerna att vilja vara en del av ditt liv. Kvinnor är försiktiga med en kille utan vänner eller ett nära förhållande till någon av hans släktingar, för det kan tyda på att han inte vet hur man ska komma med människor, eller inte finner mening i vänskap. Så här arbetar du med relationerna i ditt liv:
 • Gör en punkt att se eller prata med dina familjemedlemmar så mycket som möjligt. Hur du behandlar din familj --- speciellt din mamma --- säger mycket om dig, och damer kommer att lockas till dig om du är en doting son. Du vill inte se ut som en momma pojke, men casually visar damerna hur mycket du älskar din mamma kommer att visa dem att du är en omtänksam person.
 • Utveckla en eklektisk grupp av vänner. Medan du är bästa vänner med alla i din broderskap eller på din coola nya arbetsplats kan det vara mycket roligt, att ha en mångsidig grupp av vänner kan göra dig till en mer intressant person. Det är bra att vara vänner med några killar från din broderskap, men om du också har utvecklat relationer med dina vänner i din helg fotbollsliga, kan du lära dig mer om världen. Dessutom kommer damerna att lockas till din förmåga att kunna komma överens med en mängd olika människor.
 • Kasta någon död av ditt vän-ship. Om du hänger med en person som är oförskämd eller obehaglig bara för att du har varit vänner i åratal, kan det vara dags att omvärdera vänskapen. Dessutom, om du tar med dig någon som är djupt irriterande eller oförskämd, kommer damerna att tro att det här är en återspegling av vem du är.
 • Bild med titeln attrahera kvinnor Steg 6
  3. Plocka upp några användbara färdigheter. Om du inte bara är intressant att vara runt men faktiskt har mycket kunskap, kommer damerna att lockas till din manlighet och din förmåga att få saker gjort. Här är några exempel:
 • Lär dig att laga mat. Börja med att lägga till några enkla saker till din repertoar. När du är perfekt, som den perfekta biffen eller glaserad lax, kan du bjuda in damerna över till middag. Du ser sexig ut med en kockförkläde på, oavsett om du är bakom en grill eller framför en spis.
 • Lär dig hur du är användbar runt huset. Oavsett om du vet hur man fixar en läckage eller ett brutet bord, kommer damerna att slås på med dig av hur och kan till och med fråga dig om hjälp.
 • Bild med titeln attrahera kvinnor Steg 7
  4. Utveckla en humoristisk känsla. Du kan vara intressant och odlad, men om du inte går långt om du inte vet hur man gör en dam skratta. Om du har rätt humor, kommer du att vara mycket mer benägna att locka damerna.Så här gör du det:
 • Vara smart. Du behöver inte vara den högsta eller mest utåtgående personen i rummet, men om du gör en skärning eller skarp kommentar vid rätt tidpunkt, kommer damerna att bli imponerade.
 • Ha rätt leverans. Om du har en rolig kommentar, se till att du säger det högt nog och när ingen annan pratar. Om du måste upprepa ditt skämt, blir det inte roligt längre.
 • Vara lämplig. Gör rätt skämt för rätt personer. Om du hänger med dina bästa bro-vänner, bör dina skämt vara mer raunchy än de är framför en ny grupp av tjejer, och speciellt om du träffar en ny älskare föräldrar för första gången.
 • Metod 3 av 3:
  Gör en kvinna speciell
  1. Bild med titeln attrahera kvinnor steg 8
  1. Var inte rädd för att komplimangera en kvinna. Du behöver inte överdå det, men rätt komplimang vid rätt tidpunkt kan göra en kvinna attraherad till din ärlighet och förmåga att sätta dig där ute. Så här gör du det:
  • När du träffar en tjej, berätta för henne att du gillar en bit av hennes smycken, hennes frisyr eller en av hennes andra tillbehör.
  • När du väl känner till henne kan du vara mer trubbig. Säga, "Har någon någonsin sagt att du har mycket uttrycksfulla ögon?" Eller, "Du har det sötaste skrattet." Var inte rädd för att få henne att rodna bara lite.
  • Lägg märke till saker om hennes personlighet. Lyssnar verkligen på vad hon säger, och berätta för henne att hon låter som en bra vän, eller att hon har en bra humor.
 • Bild med titeln attrahera kvinnor Steg 9
  2. Visa intresse för din dams liv. Din dam kommer att imponeras av dina intressen och perspektiv, men du måste se till att återfå genom att visa ett intresse för sina sysslor också. Så här visar du att du bryr dig:
 • Kom ihåg saker hon har sagt till dig. Om du har träffat henne innan och ta upp små detaljer från din tidigare konversation, till exempel namnet på sin syster eller den plats där hon studerade utomlands, kommer hon att lockas till hur mycket du bryr dig.
 • Fråga rätt frågor. Utan att låta som om du är på väg en förhör, kan du ställa frågor till hennes perspektiv. Börja små och be om hennes åsikt om ämnen som inte är mycket kontroversiella, och när du lär känna henne bättre kan du gräva djupare och fråga om hennes perspektiv på balansering och vänner, eller vad hon letar efter i ett förhållande.
 • Reta henne. När du väl känner till henne tillräckligt för att känna hennes foibles, var inte rädd för att poke kul på henne, så länge hon går med den.
 • Bild med titeln attrahera kvinnor steg 10
  3. Var ett tankeväckande datum. När kvinnan är lockad nog för att gå på ett datum med dig, vill du hålla henne intresserad av att fortsätta att vara engagerad i dina datum.Så här låter henne veta att du bryr dig när du tar henne ut:
 • Vara en gentleman. Öppna dörrar, få hennes blommor och ge henne din kappa om hon är kall.
 • Gör de små sakerna. Skicka hennes meddelanden under veckan för att visa att du tänker på henne. Få sina små presenter.
 • Berätta för henne att du hade en bra tid. Var ärlig. Om du hade en fantastisk tid, låt henne veta så att du kan se henne igen.
 • När du är bekvämare, hitta några sätt att komma närmare genom att borsta upp mot henne. Bli en expert på hur man Röra en tjej.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Tips

  Bli inte besviken om du har försökt allt och fortfarande inte kan locka den damen du vill ha. I processen att bli mer attraktiv för kvinnor har du förbättrat dig själv!
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande