Hur attrahera en äldre tjej

Medan de flesta par faller inte inom samma åldersintervall, är vissa partners i stor utsträckning separerade efter ålder.Det här är inte en dålig sak, så länge som båda parter, särskilt den yngre, är mogna nog att hantera situationen.Ibland kan åldersskillnader tyckas oöverstigliga, speciellt om du är en yngre kille, som vill fråga en äldre tjej.Men processen med att få en äldre tjej är faktiskt ganska lätt, så länge du är villig att sätta i den tid och engagemang det tar.

Steg

Del 1 av 3:
Visas som en mogen man
  1. Bild med titeln lockar en äldre tjej steg 1
1. Rengör dig själv.Du kommer att vilja ta regelbundna duschar varje dag.Det betyder att du skrubbar din kropp med tvål och varmt vatten, var noga med att få de speciella svettiga områdena som under dina armar.Shampoo ditt hår och tillämpa balsam så att ditt hår är fint och mjukt till beröringen.En äldre tjej gillar en kille som tar hand om sig själv och presenterar sig positivt mot världen.
  • När du kommer ut ur duschen, lägg lite deodorant på.Se till att du använder mycket och gnuggar det i ganska fast.Du vill inte ha svettfläckar när du pratar med en äldre tjej.
  • Du kan till och med lägga till lite lotion till dina händer för att göra dem mjuka.Om dina händer är grova, kanske tjejen inte vill att du ska röra henne.
  • Bilden med titeln lockar en äldre tjejsteg 2
    2. Besluta om ett skäggigt, eller rakat utseende.Om du bestämmer dig för att du vill ha ett skägg, det är bra.Du kommer att vilja se till att du har tillräckligt med ansiktshår för att kvalificera sig som ett skägg.Små, lätta hår runt ansiktet är oattraktiva, särskilt för äldre tjejer.Det gör att du ser ut som om du går igenom puberteten, snarare än att vara en vuxen man.Se till att du trimmer skägget också.Låt det inte växa vild.Använd rakhyvlar och trimmare regelbundet för att rengöra det, trevligt och snyggt.
  • Det rakade utseendet är mycket lättare att behålla.Kom ihåg att raka med en rakhyvel och rakkräm varje morgon.Vissa tjejer gillar lite stubb, men du borde inte växa det förbi den punkten.Äldre tjejer älskar en ren rakad man.
  • Glöm inte också att trimma någon annanstans, förutom ditt ansikte.Ta några av det övervuxna bröstet håret och bibehålla håret mellan benen.Detta visar äldre tjejer som du bryr dig om ditt utseende och hur du presenterar dig själv.
  • Bilden med titeln lockar en äldre tjejsteg 3
    3. Borsta tänderna regelbundet.Äldre tjejer gillar att veta att deras kille tar hand om sig själv, och att han vill ha andan luktar snyggt och friskt.Borsta tänderna (två minuter) två gånger om dagen, en gång på morgonen och på natten.Floss efter att du är färdig att borsta för att bli av med mat som fastnar mellan dina tänder.Sedan avsluta med en munvatten som rensar hela munen och lämnar det luktande fräsch.
  • Hålla andan mints eller tuggummi runt om du inte har borstat tänderna på ett tag.Detta kommer åtminstone att maskera lukten och göra andan minty fräsch.
  • Bilden med titeln lockar en äldre tjejsteg 4
    4. Kamma håret och håll det snyggt.När du kommer ut ur duschen, kamma ditt hår så det ser inte så rörigt ut.Om du vill, kan du använda produkter ut på marknaden, som stylinggeler, vilket gör att du kan göra olika frisör.Du vill göra dig själv ren, och mogna om hur du ser ut.
  • Kom ihåg att få en frisyr på månadsbasis.Håret går ner i nacken och över öronen behöver trimmas tillbaka.
  • Bilden med titeln lockar en äldre tjejsteg 5
    5. Applicera Köln eller Kroppsspray.Du vill spraya en liten mängd av din Köln på "pulspunkter."Dessa är fläckar där blodkärl är nära huden.Blodet skapar värme och överför doften av din Köln mycket bra.Dessa inkluderar under dina armar, bakom knäna, runt din hals och på dina handleder.Det är dock mycket viktigt att du inte sätter för mycket på.Mycket Köln kan göra en äldre tjej borta.
  • Bild med titeln lockar en äldre tjej steg 6
    6. Välj en elegant och frisk garderob.Många yngre pojkar gillar att ha på sig fotboll eller baseballtröjor.Men många äldre tjejer gillar att se en kille som klär sig som liknar sig själva.Om hon bär bälte shorts med en polo, kan hon vara mer "prepp" se.Om hon bär jeans och t-shirts hela tiden, kanske hon föredrar killar som sportar ett mer avslappnat utseende.
  • Se till att alla dina kläder är strykade.Detta visar de äldre tjejerna som du bryr dig om hur du verkar för omvärlden, och att du bryr dig om dig själv.Du vill inte se ut som om du bara rullade ut ur sängen.
  • Variationer på lämplig klädsel är naturliga när det gäller individer.Det finns inget "perfekt" garderob.Använd din bästa dom och försök ditt bästa.Det gör aldrig ont att gå ut och hämta några nya skjortor / byxor i en närliggande butik om du inte har mycket i din garderob.
  • Del 2 av 3:
    Pratar med en äldre tjej
    1. Bilden med titeln lockar en äldre tjejsteg 7
    1. Agera mogna när du flirta med henne. Om din flirtning är i de tidiga stadierna, byta bara ett leende. Berätta för henne hur söt hon ser ut idag, eller komplimangerar henne på hennes outfit.Tala specifikt om henne som en person, om hennes skratt, hennes ögon och några unika sättningar du hämtar på.Rör aldrig henne, speciellt först.Titta henne i ögat när du talar till henne för att visa din uppmärksamhet är helt på henne.
  • Bild med titeln lockar en äldre tjej steg 8
    2. Var säker på att du pratar med henne.Stå upp rakt och slöja inte.Tänk aldrig att du inte kan datera henne.Du måste tänka positivt om dina framtidsutsikter.Äldre tjejer upptäcker den nivån av förtroende och lockas till det.Tala smidigt istället för att bumbling över dina ord.Spricka ett skämt varje gång i taget som får henne att skratta.Håll ett leende på ditt ansikte, och aldrig rynka.
  • Håll konversationen att gå.Alltid ha något i ryggen av ditt sinne att säga när hon är klar.Du vill inte ha några besvärliga tystnader.
  • Bilden med titeln lockar en äldre tjej Steg 9
    3. Lär dig vad som intresserar henne.Prata om mogna ämnen som ett idrottslag du tillhör, en bok du nyligen har läst, eller något du känner någon som hennes ålder skulle hitta intressant.Fråga henne där hon arbetar, vilken sport hon spelar, vilket högskola hon planerar att gå till, och var hennes familj är från.Det här är mogna frågor, som visar att du är uppriktigt bryr sig om att lära känna henne som en person, snarare än som ett sexuellt objekt.
  • Bild med titeln lockar en äldre tjej steg 10
    4. Gå med i en aktivitet som hon är i.Om hon är i ett debattlag, till exempel, kommer jag att få henne att märka och överväga dig.Detta fungerar särskilt när tjejen vet att den är ute av din komfortzon.Till exempel, gå med i bokklubben som hon är i, även om du inte gillar att läsa så mycket.Detta visar att du är villig att arbeta för att fråga henne i framtiden.Du bryr dig inte bara om vad du är intresserad av, men vad hon gillar också.
  • Bilden med titeln lockar en äldre tjejsteg 11
    5. Läs hennes kroppsspråk, inte nödvändigtvis hennes ord.Hon kan säga fina saker, men hennes ögon kan vandra av.Du kommer att vilja hålla henne uppmärksam på hur du ser, kraftfullheten av din ton, eller din övergripande engagerande personlighet.Om hon bara inte verkar som intresserad, flytta till någon annan.Att vara en mogen man måste du förstå att äldre tjejer vet vad de vill ha.Om hon inte vill ge dig sitt nummer, eller aldrig texter du tillbaka, flytta med respektfullt.
  • Om hennes armar är korsade, eller hennes ögon tittar bort medan du pratar med henne, kanske hon inte är det i dig.
  • Se till att din kropp är kvadrerad med henne när du pratar.Du vill visa att ditt fokus inte är någon annanstans.
  • Bild med titeln lockar en äldre tjej steg 12
    6. Gör vänner med några av hennes vänner. På det sättet ser du inte ut som en komplett outsider och det gör att du ser, och känner dig mer kopplad till gruppen.Om du planerar att träffa flickan i framtiden måste du åtminstone vänja sig på sina vänner.Om hon ser att du inte ens kan låtsas att komma överens med dem, kommer hon sannolikt inte att vara intresserad.Äldre män kan dock vanligtvis skapa vänskapsobligationer med sina vänner.De vänner gör henne lycklig och det borde göra dig lycklig.
  • Bild med titeln lockar en äldre tjej steg 13
    7. Var inte rädd för att fråga henne.Detta är ett säkert sätt att bevisa att du är mer mogen än du ser och det är en bra sak.Dessutom är dating en stor del av vägen för att hon blir din flickvän.Fråga henne för sitt telefonnummer först så att du kan kontakta henne efter skoltiden.Men fråga henne alltid i person, aldrig med text eller samtal.Äldre tjejer gillar inte killar som känner sig skrämmad i deras närvaro.Ställ in ett tydligt datum en tid så att du inte glömmer.
  • Till exempel, ett bra sätt att fråga henne är: "Hej [infoga namn], jag tänkte på att gå till middag fredag ​​kväll och ville veta om du skulle vilja komma med?"
  • Del 3 av 3:
    Dating en äldre tjej
    1. Bilden med titeln lockar en äldre tjejsteg 14
    1. Ta henne ut till en trevlig restaurang.Det klassiska datumet är att spendera en trevlig måltid tillsammans med henne.Plocka upp henne i din bil och kör henne till restaurangen.Öppna dörrarna för henne.Det här är ett bra ögonblick att ställa henne frågor och ha livlig konversation.Titta på ögonen som du talar och lyssnar.Komplimanger henne på den fina klänningen som hon har på sig.
    • Gå inte ut till platser som filmteatrar tills åtminstone ditt andra datum.För ett första datum tittar du inte på varandra, och det finns ingen chans att prata med varandra.När det gäller senare datum kan filmer vara roliga upplevelser och ge dig killar något att prata om.
    • Ta med henne några blommor precis när du går upp till henne vid dörren.Det är en bra kick-starter, och kommer att börja ditt datum otroligt.
  • Bilden med titeln lockar en äldre tjej steg 15
    2. Börja rör sig mot fysisk kontakt.Första datum är vanligtvis aldrig tider för att fråga om sex.Men du borde hålla handen, kanske under middagen, eller bilresa hemma.En äldre tjej kan göra den första rörelsen själv, men du vill utstråla förtroendet.När du har fått henne hemma, gå henne till hennes ytterdörr.Kyssa henne på läpparna Godnatt.När du kysser henne, flytta din hand bakom huvudet.
  • En första kyss god natt bör bara vara ca 5-6 sekunder.Du vill inte göra situationen besvärlig, eller få henne att känna som om du vill ha mer.
  • Håll inte bara henne på läpparna eller kinden.Använd lite tunga och visa att du känner något för henne.Hon vill ha mer, och kommer att vara mer öppen för datum i framtiden.
  • Bilden med titeln lockar en äldre tjejsteg 16
    3. Förbered dig på djupare nivåer av intimitet.Vet att en äldre tjej kan vara längre längs sexuellt, och hon kan ha haft mer erfarenhet på detta område än du.Besluta om din intimitetsnivå som du lär känna henne bättre.Om du inte är redo för ytterligare framsteg, var i förskott om det.Om du är villig, gå med flödet.Lyssna på hennes behov, och gärna uttrycka dina önskningar.
  • Kom ihåg att äldre tjejer är mogna och vill öva säkert sex.Alltid ha en kondom redo om ögonblicket är rätt.
  • Öppna, ärliga relationer är byggda på ett bra sexliv.Om du inte kan vara glad här, är förhållandet förmodligen inte någonstans.
  • Tillbringa tid före och efter sex retande och kram.Detta får den andra partnern i humöret, och visar dig att du är mogen.
  • Bild med titeln lockar en äldre tjej steg 17
    4. Stress inte över åldersskillnaden.Medan differentialen alltid kommer att det är bäst att inte stressa över det.I slutändan betyder åldersskillnaderna inte mycket.Slappna av, lära känna henne och förfölja förhållandet som du skulle någon annan.Don-T Lyssna på andra människor som inte förstår det förhållande du har.
  • Bild med titeln lockar en äldre tjej steg 18
    5. Fortsätt att påminna din flickvän du älskar henne.En mogen man är där på alla punkter för sin flickvän.Det betyder när hon är glad, skrattar, och när hon är ledsen och instabil.Bevis till den äldre tjejen som du är mogen, och kommer inte att gå ut på henne.Fortsätt att köpa sina blommor, ta med sin choklad och köp sina kort.Det kan vara lite kliché ibland, men det fungerar faktiskt.Varje dag som du är borta, se till att du berättar för henne att du älskar henne.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Oavsett vilken ålder du är, var noga med att ha hälsosam hygien.
  • Att locka en äldre tjej kräver exakt samma färdigheter som att få en tjej din ålder - du måste bara vara bättre på dem.
  • Alltid agera mogen eller hon kommer att förlora intresse.
  • Var medveten om att hon kan vara orolig över vad hennes klasskamrater och vänner skulle tänka på hennes dating en yngre kille.Detta borde inte stoppa dig från dating.Var tålmodig om hon är tveksam, men kom ihåg att det är verkligen inte någon annans verksamhet.
  • Var snäll.Använd din manners.Detta kommer också att få dig att märka som en mogen ung man.
  • Glöm inte att du måste gilla din flickväns personlighet.Om du gillar henne bara på grund av hennes utseende, kan du bli besviken senare.
  • Alltid vara sig själv!Om du försöker vara någon du inte, kommer hon att se rätt genom dig.
  • Börja med att helt enkelt bli vänner med henne.På så sätt kan du lära känna henne lite mer först. Det är också ett bra, enklare första steget.
  • Varningar

    Låtsas inte vara någon du inte, eller låtsas som att du inte gör det. Ärlighet är viktigt för alla relationer.
  • Låt inte någon skjuta dig när du är med henne, för det får dig att se dåligt ut.
  • Om du går med i ett lag följer hon, kanske du vill förvärva färdigheterna att göra det bra på det laget.
  • Använd inte några linjer du kanske har hört i en film eller annat media - det kommer inte att fungera.Att bara ha en konversation med henne är bäst.Få henne att känna sig bekväm runt dig.
  • Inte agera oundvikligt framför henne.Undvik att undvika att fart eller göra råskämt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande