Hur man daterar en äldre kvinna

Om du daterar en äldre kvinna, så kommer det att finnas massor av spänning, äventyr och roliga upplevelser framåt. Om du är nervös om hur man går om det, kom ihåg att det viktigaste du kan göra är att ha förtroende för vem du är och att inte göra en så stor sak av din åldersskillnad. Sedan luta dig bara tillbaka, koppla av och njut av förhållandet, precis som du skulle göra när du daterar en kvinna i alla åldrar.

Steg

Del 1 av 3:
Gör henne vill ha dig
 1. Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 1
1. Utstråla förtroende. Om du verkligen vill datera en äldre kvinna, måste du vara säker i vem du är. Om du har låg självkänsla eller känner att du inte kan hålla din egen i ett romantiskt förhållande, så kommer du att ha en svår tid att träffa en äldre kvinna. Äldre kvinnor som daterar yngre män är inte ute efter att ha en ny son eller någon till babysit - de vill ha en man som vet vem han är, oavsett hans ålder. Om du saknar förtroende är det dags att arbeta med att älska dig själv för vem du är samtidigt som du tar itu med dina brister.
 • Undvik att vara för självavfall eller säger negativa saker om dig själv rutinmässigt. Fokusera på de saker du älskar om dig själv.
 • Acceptera nya utmaningar med spänning, istället för ursäkter för varför du skulle misslyckas med dem.
 • Arbeta med att utsöndra förtroende för ditt kroppsspråk också. Stå högt, få ögonkontakt, le och undvik fidgeting eller hunching över.
 • Naturligtvis kan det ta lång tid att verkligen utveckla förtroende, men du kan ta barnsteg för att ta itu med de brister du kan adressera och acceptera de du inte kan. Gör en lista över alla de saker du gör om dig själv och jobba med att expandera den listan när du går framåt.
 • En annan del av att vara säker ligger i att vara vänner med människor som får dig att må bra om dig själv - om dina vänner alltid sätter dig, så är du mindre benägna att känna dig bra om dig själv.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 2
  2. Imponera på henne med ditt självständighet. Äldre kvinnor vill inte ha små lapdogs som kommer att följa dem runt överallt de går - de vill ha män som har sina egna vänner, deras egna intressen och sina egna mål att fortsätta. Se till att det finns mycket på ditt annat liv än den äldre kvinnan, så att du kan göra tid för henne utan att vilja se henne 24/7. Om den äldre kvinnan känns som om du inte har något, utom henne, är hon troligt att komma tillbaka.
 • Plus, med egna intressen, mål och externa passioner är ett tecken på mognad och karaktärstillväxt. Om du inte har mycket pågår förutom dina videospel, är den äldre kvinnan mindre sannolikt att tro att du är en mogen, dynamisk person.
 • Fortsätt att spendera tid med dina vänner när du kan. Du borde inte släppa allt för att umgås med den äldre kvinnan varje gång. Låt henne se att dina vänskap är viktiga för dig.
 • Bli inte avundsjuk, heller. Om du ofta frågar henne där hon har varit eller hur hon har spenderat sin tid, kommer hon att känna att du inte är mogen att lita på henne.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 3
  3. Ta kontroll när du kan. Även om du inte borde försöka dominera den äldre kvinnan, vill du inte vara helt passiv och bara för att gå med allt som hon säger bara för att du är yngre. Även om hon kan ha idéer om hur du ska spendera din tid tillsammans, se till att du gör några av planeringen, också - du vill inte att hon känner att det är för mycket arbete att vara med dig. Du borde ha idéer om var du ska äta, vilka filmer som ska se, eller vilka aktiviteter att göra tillsammans också.
 • Vända om att bestämma vad du ska göra på dina datum. Bara för att hon är den äldre kvinnan betyder inte att hon måste göra alla samtal.
 • Om du kysser eller blir intim kan du göra det första draget om du vill. Du vill inte att hon ska tro att du är för blygsam.
 • Även om kontrollen ibland kan visa att du är klok bortom dina år, bör du vara okej med att fråga den äldre kvinnans åsikt när du verkligen inte vet vad du ska göra. Att kunna erkänna när du inte vet något är faktiskt ett tecken på mognad.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 4
  4. Använd din ålder till din fördel. Titta inte på din ålder som något som håller dig tillbaka och håller dig från att njuta av ditt förhållande med en äldre kvinna. När allt kommer omkring måste det finnas en anledning till att hon gillar att träffa en yngre kille, rätt? Vad du kan sakna erfarenhet eller kunskap, får du i entusiasm, spänning, energi och positivt utsikter. Visa den äldre kvinnan som det finns fördelar att dö en yngre man också.
 • Imponera henne med din energi och din förmåga att prova nya saker. Var inte skeptisk om att försöka något du aldrig ens hört talas om tidigare - omfamna nya möjligheter som de kommer.
 • Även om du inte har gjort mycket, men du kan prata om alla saker som du är glada att försöka.
 • Säg inte, "Jag är bara arton, men ..." Du vill inte ha din ålder att se ut som en nackdel.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 5
  5. Gör inte en stor sak om sin ålder. En sak du vill undvika om du vill ha ett framgångsrikt förhållande med en äldre kvinna gör en stor sak om att hon är "den äldre kvinnan."Även om vissa kvinnor är glada att prata om detta, vill andra kvinnor inte ses på som" äldre "och vill bara njuta av sina relationer på sina egna villkor.
 • Du vill inte av misstag förolämpa kvinnan du är dating- om inte hon tar upp den, försök att inte dra för mycket uppmärksamhet åt hennes ålder.
 • Att göra en stor sak om sin ålder kommer att få henne att känna att du inte är bekväm med att träffa någon med så mycket mer erfarenhet än du. Detta kommer att få dig att komma av som lite osäker.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 6
  6. Ändra inte för mycket för henne. Du kan känna att du behöver en fullständig personlighetsmakeover för att ha ett framgångsrikt förhållande med en äldre kvinna. Men om du byter för mycket, kommer kvinnan att förlora den mannen som hon lockades till, först. Även om du kan arbeta med att få erfarenhet, blir mer mogen och håller din egen i relationen, borde du inte ändra dig så helt att den äldre kvinnan inte ens känner igen killen som frågade henne ut.
 • I slutet av dagen vill du att den äldre kvinnan ska gilla dig för dig, inte för någon polerad, klädd upp version av vem du är. Om du känner att du inte är sant mot dig själv längre, måste du sluta.
 • Om du verkligen vill ha ett meningsfullt förhållande med en äldre kvinna, bör du inte gömma viktiga delar av dig själv för att verka äldre. Låt henne veta vem du verkligen är.
 • Del 2 av 3:
  Att vara en fantastisk pojkvän
  1. Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 7
  1. Vara en gentleman. Om du vill lyckas göra en äldre kvinna, måste du vara en sann gentleman. Du vill inte att hon ska tro att du inte har manners eller att du inte vet hur man behandlar en kvinna. Nu tycker vissa kvinnor att vissa "gentlemanly" egenskaper, som att hålla dörrarna eller trycka ut stolar, är föråldrade, så försök att läsa på sina förväntningar. Det gör det fortfarande inte ont för att vara artig, att ha bra sätt och för att undvika alltför vulgära ämnen. Om du vill vara en sann gentleman är det viktigaste att du är respektfull för ditt datum.
  • Visa upp till dina datum i tid och ibland även med en liten present.
  • Var noga med att göra ett försök i ditt utseende innan du går på ett datum. Du vill att den äldre kvinnan ska se att hon är värt det.
  • Ge henne komplimanger att visa hur vacker och fantastisk du tror att hon är.
  • Behandla alla runt dig med respekt. Att vara snäll och artig till servrar, vänner och främlingar visar att du är en respektfull person och att du inte bara lägger på en handling för kvinnan.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 8
  2. Oroa dig inte för din brist på erfarenhet. Visst, den äldre kvinnan har förmodligen haft mer livserfarenhet och har varit med fler människor än du har. Det betyder inte att du måste prata om det hela tiden eller oroa dig för att du inte har tillräckligt med att ta med till bordet. Om hon är mer erfaren i sovrummet, är det bra att njuta av vad som helst som hon ska lära dig. Försök att inte fokusera på ditt förflutna och tänka på att njuta av den erfarenhet du får med den äldre kvinnan i nutiden.
 • Om du vill vara en bra pojkvän, behöver du verkligen inte ta upp din brist på erfarenhet. För en sak kan det göra att den äldre kvinnan känner sig självmedveten om den mängd erfarenhet hon har. För en annan får det dig att se osäker.
 • När du blir intim, försök att inte oroa dig om det om du inte har mycket erfarenhet i den avdelningen. Om du obsesserar över det här kommer det att hålla dig från att njuta av dig själv.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 9
  3. Vara självständig. Var en man som vet vad han vill och inte är rädd att be om det. Om du alltid är andra gissar dig själv, mumlar eller väntar på vad som är riktigt i ditt sinne, så kan din äldre kvinna börja leta efter någon mer självständig. Bli bekväm att berätta för henne vad du vill göra på dina datum, så att hon vet om hon skadade dina känslor och ber om vad du vill ha.
 • En del av att vara assertiv betyder att ha ett fast, tydlig röst när tiden kommer att säga något. Om du pratar för tyst eller snubblar över dina ord mycket, så har du problem med att vara assertiv.
 • Medan du inte ska avbryta den äldre kvinnan när hon pratar, bör du vara bekväm med att artikulera vad du tänker på när det är dags att prata.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 10
  4. Vara mogen. Även om du kanske inte är den mest mogna killen i världen, kan du säkert göra ett försök att bli mer världsligt. Undvik att ha temperera tantrums, bli arg över dumma små saker, eller bara ser ut som om du inte har någon aning om vad som händer. Göra ett försök att inte se clueless och att läsa upp på något om du inte har någon aning om hur det fungerar. Lär dig att vara artig för andra och att behandla dem med respekt istället för att bara titta på dig själv. Din äldre kvinna vill ha en man som är mogen nog för henne.
 • Undvik att whining eller klaga på obetydliga saker för mycket. Detta är ett tecken på en sann brist på mognad.
 • Undvik barnsliga vanor som att bita på naglarna, göra roligt med människor, eller slåss med dina syskon.
 • Försök att inte bli alltför arg eller upprörd när saker inte går på dig.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 11
  5. Håll sakerna roliga och ljusa. Den äldre kvinnan du är dating kan ha haft sin rättvisa andel av allvarliga äldre män. Du kan visa henne att du är annorlunda genom att hålla saker att få, roligt och ljust, så att hon åtnjuter din tid tillsammans. Minimera de allvarliga samtalen och konversationerna om "var är det här?"Om du vet vad som är bra för dig. Arbeta med att njuta av ditt förhållande i ögonblicket istället för att oroa sig för vad som ligger framåt.
 • Hålla sig till roliga, lätta ämnen och få henne att skratta. Visa henne hur mycket kul du kan vara.
 • Naturligtvis kan du öppna upp till henne och dela mer allvarliga saker om dig själv när du är redo. Men som regel bör du hålla sakerna roliga och lätta.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 12
  6. Ta inte upp din åldersskillnad hela tiden. Om du vill ha förhållandet att hålla, så kan du inte gå runt och prata om hur mycket äldre än dig är det hela tiden. Du vill att hon ska se att du vill ha henne, istället för att du tycker att det är varmt och spännande att datera en kvinna som är äldre än du. Om du fortsätter att ta upp det, så kommer hon att få den meningen att ditt hjärta inte är på rätt ställe.
 • Bra, om hon tar upp det och vill skratta om det, då borde du gå med i. Men om hon inte nämner det, då ska du inte.
 • Del 3 av 3:
  Gör det sist
  1. Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 13
  1. Visa ett riktigt intresse för vem hon är. Om du verkligen vill ha ett framgångsrikt och långvarigt förhållande med en äldre kvinna, måste du göra mer än bara tänka på henne som den sexiga äldre kvinnan du har sett. Du måste göra ett försök att lära känna den person som hon verkligen är och att komma ihåg att ålder är bara ett nummer. Låt henne se att du bryr dig om att lära känna henne och att du verkligen värdesätter den tid du spenderar tillsammans. Här är hur:
  • Ta dig tid att verkligen lyssna på henne när hon pratar med dig. Sätt bort telefonen, gör ögonkontakt och avbryt inte henne.
  • Ställ hennes frågor om hennes barndom, hennes arbete, hennes vänner, hennes familj och de saker som intresserar henne. Visa henne att du verkligen vill veta allt om henne.
  • Checka in med henne när du är ifrån varandra för att visa att du bryr dig om hur hennes dag går och att du tänker på henne.
  • Ge hennes komplimanger som visar henne att hon verkligen står ut för dig. Berätta inte bara för henne att hon är varmt komplimang hennes humor eller andra aspekter av hennes personlighet som verkligen betyder något.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 14
  2. Ge sitt utrymme. Om du vill göra ditt förhållande sist, så kan du inte vara klibbig. Du måste respektera det faktum att din äldre kvinna är sin egen person och att hon har ett liv på plats med dig. Detta kan betyda sin tid på jobbet, spendera nätter med sina flickvänner, eller hela tiden som hon spenderar med sin egen sak, oavsett om det är yoga, skriver poesi eller matlagning. Var inte nödvändig eller be henne att umgås med dig hela tiden och uppskattar det faktum att hon har ett liv utanför ditt förhållande.
 • Visa intresse för de saker hon gör när du inte är tillsammans. Fråga henne om sina vänner, hennes jobb och hennes hobbyer för att visa att du bryr dig.
 • Du kan checka in med henne när du är ifrån varandra, men ring inte henne tre gånger när hon hänger med sina flickvänner - du vill inte att hon ska tro att du inte har något annat på eller att du är avundsjuk.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 15
  3. Lär dig att hålla upp din slut på konversationen. Om du vill göra ditt förhållande senast, bör du kunna hålla din egen när det gäller att ha en konversation med din flickvän. Du vill inte att hon ska känna att hon gör allt som pratar eller gillar att du inte har några egna åsikter att bidra. Du måste visa henne att du är omtänksam, mogen och artikulerar om du vill hålla henne intresserad.
 • Läs upp på politik, världsnyheter och andra aktuella händelser. Om hon tar upp en aktuell händelse, vill du inte se helt clueless.
 • Prata om dina erfarenheter, till exempel dina barndomsminnen eller någon resa du har gjort. Tänk inte att dina erfarenheter inte är giltiga bara för att du är yngre.
 • Om något roligt hände med dig den dagen, så kom igen att dela den. Tänk inte att det måste vara allvarligt bara för att du är med en mogen kvinna.
 • Undvik att prata om ämnen som får dig att låta unga. Om du kom i en dum kamp med din rumskompis eller måste be dina föräldrar till pengar, kan dessa ämnen bäst undvikas.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 16
  4. Håll saker spännande. Om du vill att ditt förhållande till sist, då kan du inte fortsätta göra samma gamla med din flickvän varje gång du går ut. Var på utkik efter nya restauranger att försöka, nya platser att besöka och nya aktiviteter att försöka tillsammans, från att ta salsa lektioner för att laga en italiensk måltid tillsammans. Om du blir för bekväm gör samma sak tillsammans dag efter dag, kan du komma av som självkänsla och den äldre kvinnan, som har mer erfarenhet, kanske vill ha något mer.
 • Även om det är bra att utveckla några traditioner att göra tillsammans, vill du inte falla i samma gamla tråkiga rutindagen efter dagen. Se till att du gör något nytt tillsammans minst en gång i veckan.
 • Skriv henne ett kärleksbrev som berättar för henne hur mycket hon betyder för dig bara för att. Tänk inte att romantiken måste sluta bara för att du har varit tillsammans ett tag.
 • Vara spontan. Föreslå en helgtur dagen innan, eller ta henne på ett överraskningsdatum att göra något hon alltid ville försöka, till exempel bergsklättring.
 • Bild med titeln Datum En äldre kvinna Steg 17
  5. Se om det är tänkt att vara sist. När du har varit med din äldre kvinna ett tag kan du börja fråga dig själv om det är tänkt att vara. Om du känner att du har glömt allt om din åldersskillnad och att du har ett meningsfullt, roligt och uppfyllande förhållande, då hattar du. Men om du tycker att den mest spännande med ditt förhållande är din åldersskillnad och det som har slitit av, är det dags att gå vidare.
 • Om du upptäcker att dating en äldre kvinna bara var en nyhet, så kanske du inte är i förhållandet av de rätta skälen.
 • Var ärlig med dig själv. Om den äldre kvinnan vill ha mer än du är bekväm med henne, kan du behöva dela vägar.
 • Men om du har en fantastisk tid som daterar en äldre kvinna, fortsätt att njuta av ditt fantastiska förhållande så länge du vill.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Tips

  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande