Hur man får henne intresserad

Detta är en kort guide till hur man får en tjej eller kvinna intresserad av dig.Det är inte tänkt att vara slutet, allt, och det är inte tänkt att göra allt för dig., BT Genom att följa dessa styrlinjer kan du vara mycket mer framgångsrik än annars när det gäller Att locka kvinnor.

Steg

 1. Bild med titeln Få henne intresserad Steg 1
1
Förstå dig själv.Du är vem du är, och du kommer att vara attraktiv för vissa kvinnor, och oattraktivt för andra, oavsett vad du gör, vem du vet eller hur du agerar.Det är ett faktum.Så du måste förstå vad du ska leta efter baserat på vad och vem du är.Geek killar, till exempel, lägger i allmänhet ett högt värde på intelligens i en kvinna, medan jocks är mer benägna att värdera hennes bröststorlek än henne jag.Q.Vet vad det är du är verkligen lockad till i en kvinna.
 • Bild med titeln Få henne intresserad Steg 2
  2. Förstå vad du lockas till. Lär dig hur du förstår och relaterar till de kvinnor du lockas till.Använd vad du vet om vad du lockas till för att begränsa detta till så få specifika grupper eller typer av kvinnor som möjligt.Ju mindre du måste jobba med, desto lättare blir det.
 • Bild med titeln Få henne intresserad Steg 3
  3. Lär dig att förstå och träna dig själv för att vara medveten om kroppsspråk - hennes och din egen.Kvinnor "tala" genom kroppsspråk ganska klart, och de "höra dig" så mycket tydligt, också.Få några böcker om ämnet och spendera lite tid som människor tittar också.När du förstår hur en kvinna "talar" Med hjälp av kroppsspråk har du just avancerat 50% av vägen framåt.Det är verkligen det viktigt.Denna punkt ensam är varför män och kvinnor ofta har svårt att kommunicera.Lär dig att förstå hennes kroppsspråk, och du sparar dig själv (och henne) mycket tid och problem innan du någonsin gör ett drag alls.
 • Bild med titeln Få henne intresserad Steg 4
  4. Lär dig att läsa ansikten.Läser ansikten är något som väldigt få människor har hört talas om, bry sig inte om att veta hur man gör det.Detta är en mer specifik typ av kroppsspråk, men det fungerar för män och kvinnor lika bra.När du väl lär dig att läsa ansikten, vet du omedelbart många saker om en kvinna, utan att någonsin göra något annat än att glansera på henne.Detta är ovärderligt recon för att närma sig målkvinnan på ett sätt som hon kommer att hitta acceptabel.Detta kan göras med människor som tittar och läser bilder av ansikten också.
 • Bild med titeln Få henne intresserad Steg 5
  5. Hitta kvinnor att interagera med, helst de som passar dina intressen.Söka dem och umgås.Använd kroppsspråket, ansiktsavläsning och astrologi för att förstå henne och hur man närmar sig henne.Men använd dem också för att bryta isen och underhålla henne!Oavsett om hon tar dem allvarligt eller inte är inte av någon bekymmer - bara låt henne tänka vad hon gillar och ha kul med henne.De gör underbara isbrytare och konversationsämnen.
 • Bilden med titeln Få henne intresserad Steg 6
  6. Använd dina nyfunna färdigheter för att mäta hur du fortsätter.Vissa kvinnor kan kräva ett tyst, långsamt tillvägagångssätt - andra kanske föredrar en man som går upp och talar om sitt sinne.Ditt mål är att hitta kvinnor att interagera med, som matchar din naturliga personlighet.Om du inte kan göra det med de kvinnor du lockas till, måste du göra ändringar i dig själv för att bli den typ av man som de tycker är attraktiva.
 • Tips

  Män är mycket visuella, men kvinnor är inte - om du kan berätta för henne en historia och leda henne in i en dagdröm eller fantasi som hon tycker om, kommer hon att associera denna njutning med dig.Det är mycket effektivt att göra detta för att få henne väckt, men hon måste lita på dig för att arbeta.
 • Det spelar ingen roll vad du ser ut, så mycket, till någon kvinna som är värda att träffa.Du behöver inte ens vara rik eller köra en fin bil.Det spelar roll för henne att du är ren, självsäker, rolig, och om inte ekonomiskt stabilt - har en plan och körningen att bli så.* Stabil anställning och inkomst är mycket viktigt om du vill att hon ska hålla fast och kritisk om du vill vara mer än bara hennes pojkvän någon dag.
 • Var inte hämtningsartisten.Det är att säga, sträva inte efter sex så snart som möjligt.Faktum är att det bästa du kan göra är att få henne allt varmt och stört utan att någonsin röra henne, och sedan berätta för hennes kön.Sova inte med henne det första datumet.
 • En av de största misstag som killar gör är att de ger bort komplimanger till kvinnor för lätt, snabbt och ofta.Killar, du skjuter dig i foten på det här sättet.Ju mer hon hör att hon är vacker, varm, önskvärd etc. Ju mer hon tycker att hon är värd.Och samtidigt, killar gushing de här sakerna på henne verkar vara värda mindre.Så genom att berätta för henne hur varmt hon är före dig "ha henne", Du driver faktiskt henne ut ur din räckvidd!Tills du har henne, säg aldrig något som inte är förtjänt, och aldrig gush."Du ser bra ut den här kvällen," går långt så länge det är äkta och inte upprepade en miljon gånger.
 • Kvinnor är mycket sensuella och erotiska varelser, men de måste ges den frihet och omständigheter där de kan uttrycka det.Gör det för henne och du måste aldrig be om en kyss (eller något annat längs dessa linjer) igen.
 • Aldrig skryta till dina kompisar om någon intim tid du spenderar med henne, sant eller inte.Det är inget av deras affärer, och det kommer att skada hennes förtroende för dig.
 • Bryt aldrig hennes förtroende! Förtroende kommer att göra eller bryta dig, oavsett hur mycket hon tycker om dig, tycker du är het eller älskar kön.Om hon inte kan lita på dig, är det av.Det betyder att du behöver:
 • Flytta inte snabbare än hon är bekväm med.Tryck inte på henne i allt hon inte gör med mild prodding.Var väldigt känslig för vad hon är bekväm med.Se till att hon alltid är bekväm, om du inte är "tänja på gränserna".En antydan av hot eller fara är mycket attraktiv, när den används skickligt.Slå inte, eller vara missbrukande - snarare, få henne att känna sig sårbar runt dig.Detta uppnås enkelt med din förmåga att läsa ansikten, kroppsspråk och efemerider, men det måste användas när det är lämpligt.Korrekt används (vanligtvis bäst på kvinnor du bara har känt för en kort tid, och kvinnor som tenderar att dölja sig, som kvinnor med tung scorpio inflytande), du kan förtrolla och bedazzle dem på detta sätt.Att få henne att känna sig sårbar, men ändå säker, visar att du är en mästare i din omgivning, och därmed en stark, önskvärd man.
 • Det finns inga "ligor".Vanligtvis kan någon kille få någon kvinna, om han kan få henne att tro att han är lika viktig (värdefull) som eller viktigare än hon är.Det där "Perfekt 10" är fortfarande bara en kvinna.Gör det.
 • Håll din mun stängd om hennes personliga frågor!Allt du vet om henne, dela inte privata saker om hon inte gör det.Det betyder:
 • Istället hitta sätt att få henne att vilja ha dig.Om hon vill kyssa, kommer hon inte att vända dig ner.Få henne att vilja kyssa, om det är vad du vill göra.
 • Se alltid till att hon känner sig trygg med dig.Omständigheterna kan manipuleras, men om hon känner sig äventyras verkligen av dig, är du ute.Slå aldrig henne, missbruka henne, behandla henne dåligt, eller vara respektlöst för henne, hennes familj, vänner eller egendom.Om hon är kinky och gillar något av dessa saker, är de bäst kvar för senare, när hon har kommit för att lita på dig.
 • Nästan alla kvinnor hittar självförtroende, självkänsla, självrespekt och en positiv känsla av självvärt väldigt attraktivt i en man.Om du inte har dessa än, kan du arbeta med dem. Försök använda ett subliminalt program som heter "Livsstil" som fungerar på alla dessa på en gång.Du kan uppnå samma effekt genom att vägra att göra någonting som kommer att sänka din självrespekt, självkänsla, självförtroende eller känsla av självvärde och med avsikt att göra saker som gör att de ökar.
 • Om den typ av kvinna du är intresserad av går efter dominerande / alfa-typer, och det är inte du, det finns hypnos och subliminala program där ute som kan hjälpa till med det också. TRYA SIX VOLUME ULTRASONIC SUBLIMINAL TRAINING SET.Det är dyrare än de andra (som är en volym vardera) och tar 6 månader att arbeta igenom hela vägen, men det producerade några fantastiska resultat.
 • Varningar

  Alltid vara helt ärlig?Även om hon försöker fälla dig med "ser min rumpa stor ut?" skit - var ärlig.Om hon inte kan hantera det, fortsätt.
 • Låt henne inte försöka fälla dig med skuld, skam eller rädsla.Avvisa dessa och släpp henne som en het potatis om hon börjar med dessa, eftersom de är manipuleringar.De är, som vissa killar sätter det, skräptest.Bli inte fast och spelar inte hennes spel.
 • Lägg inte alla dina ägg i en korg.Sätt inte på gården på den här tjejen.Hon är bara en kvinna, och det finns miljarder mer där hon kom ifrån - så vad du än gör, spelar det lätt.Njut av sitt företag, men har inte förväntningarna.Bara ha en bra tid med henne, och låt det som händer, hända.Förväntningarna är en mördare.
 • Klagar inte och gnäller.Whiny klagande bitchy pojkar får inte tjejen.Äger dina erfarenheter, ditt liv, dina val och dina beslut.
 • Att bryta hennes förtroende brukar vara en showstopper.En av de saker du behöver lära dig att göra är helt ärlig med henne, hela tiden.Detta innebär i sin tur att du måste vara en bra man och vara tillräckligt stark för att antingen ta vad som helst som hon ger dig för att vara så ärlig eller bara gå bort.Om en kvinna kommer att veta kan hon alltid tro på dig, du kommer att kunna göra saker de flesta killar aldrig drömde om.
 • Låt henne inte få dig arg.Förbli lugn, cool och i kontroll.Det är allt ett test.Bara roas på någon sådan antics, och ring henne alltid när hon är felaktig.Hon kanske inte gillar det, men hon kommer att respektera dig för det, och det är värt mer än guld, om du vill lyckas med henne.
 • Om du ska använda dessa tekniker, förvänta dig att spendera lite tid att lära och mastera dem innan de kommer att vara användbara.Lärande kroppsspråk kan göras om några veckor - läser ansikten om några månader och astrologi kommer sannolikt att ta 6 till 12 månader eller mer för att komma till den punkt där du kan använda den på flugan.Gå inte av halvkakad och göra en dåre av dig själv - det betyder inte använda dem som mer än konversationsstycken tills du har lite skicklighet och noggrannhet med dem.
 • Bli av med någon nödvändighet.Nödlighet är också en mördare.Det sista du vill ha är att känna synd för dig, för då, i bästa fall, vill hon vara din axel att gråta på.I värsta fall, hon tror att du bara är en whiny liten bitchy pojke.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande