Hur man är en gentleman

En sann gentleman är respektfull för alla i sin omlopp, från kvinnor som han skulle vilja datum för äldre som behöver hjälp med sina matvaror. Han tar oklanderlig vård av hans utseende, är artig för alla som förtjänar det, och är snäll mot kvinnor oavsett om han tror att han har en chans med dem eller inte. För att vara en sann gentleman måste du vara självmedveten, mogen och artig. Även om det kan tyckas att ridderligheten är död, kan du göra en skillnad genom att göra ansträngningen att få mer respekt och bryr sig om världen.

Steg

Del 1 av 4:
Vara presentabel
  1. Bild med titeln vara en gentleman steg 1
1. Upprätthålla rätt hygien. En gentleman ser och luktar trevligt när det är ute i allmänhet. Det är en sak att svettas när du tränar, men inte när du är ute och om. Ta regelbunden vård av din kropp och att du ser polerad och ren innan du går ut.
  • Se till att bada regelbundet.
  • Vid applicering av deodorant eller Köln, sparsam. En överväldigande lukt - även av Köln eller kroppsspray - är inte trevlig och kan vara stötande.
  • Användning av hårprodukt är bra, men var försiktig med hårgel. Denna produkt kan vara klibbig och få rock hårt efter ett tag, vilket gör att ditt hår ser styv ut. Du kan också oavsiktligt komma av som "oljig".
  • Om du inte luktar rent och friskt, spelar det ingen roll hur charmig du är eller hur dina kläder ser ut. Det är viktigt att hygien ner så att människor inte blir distraherade av en obehaglig lukt eller utseende.
  • Tvätta händerna efter att du har använt badrummet. En gentleman bryr sig om sig själv och andra genom att förhindra spridning av sjukdom. Också, andra män i tvättrummen kommer att märka om du omger sänkorna.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 2
    2. Bära smickrande kläder. Bära kläder som passar din kropp väl, eliminera prickande kläder och undvika mode "felsteg" (e.g. Baseball hattar skakade något till sidan). En enklare garderob kommer att hålla betoningen på dig, inte dina kläder, som kommer att förändra ditt utseende. Håll det enkelt, och du kommer att se elegant och gentleman.
  • Hålla sig till dämpade svarta, grå, blues och browns. En gentleman kan faktiskt bära någon färg i måttlighet, (kan också bära jacka och jeans.) Men de klassiska färgerna för män är inte ljusa.
  • Välj klassisk kläder för män. Exempel är kostymer, Oxford-stilskjortor, Kaki byxor, jacka, jeans.
  • Bära atletiska kläder endast för träning eller friidrott. En gentleman kommer inte att bära sin kostym medan du vandrar genom Alperna, eller övar för hans svarta bälte, eller spelar tennis. Men han kommer att undvika att ha på sig sina tenniskläder om han inte kommer till, från eller spelar tennis.
  • Vad som beaktas "prålig" kommer att variera från kultur till kultur och situation. En vit linne kostym och rosa skjorta kan vara modernt på en tropisk ö, men anses vara ganska prickig på ett företagsstyrelsemöte i England.
  • Det är väldigt viktigt att bära byxor som passar dig. Se till att du håller dina byxor med ett trevligt enkelt bälte för att visa att du verkligen har lagt mycket tanke i ditt utseende.
  • Nästa gång du behöver en kostym, se till att du mäts för en istället för att plocka ut en själv. En sann gentleman gör ett ansträngning med sitt utseende och går den extra milen att bära välpassade kläder. Bär en kostym som faktiskt passar dig istället för en som är en, två eller till och med tre storlekar för stora, kommer också att hjälpa till att visa att du lägger mycket tanke i ditt utseende.
  • Se alltid till att dina skor är rena. Vissa människor säger att skor är de första som en dam noterar när man pratar med en man. En snabb (men effektiv) borste kan göra en värld av skillnad. Viktigast, rena skor visar att ta hänsyn till de människor som måste titta på dem när du lämnar ditt hem.
  • Det är också viktigt att bära rätt kläder för tillfället. Försök att hålla fast vid lämpliga klädkoder, oavsett om du bär affärer casual kläder för arbete, eller att bära formellt slitage för ett bröllop. Och kom ihåg att det är bättre att vara lite övertryckt än undertryckt.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 3
    3. Brudgummen själv bra. För att vara en sann gentleman måste du se till att ditt hår regelbundet kammas och att du antingen gör en punkt att raka ditt ansiktshår eller att du behåller ett trevligt, solid skägg. Undvik stubben och gå till en fin ren rakning varje morgon, eller du kommer att se slarvig ut. Håll en kammen, så att du kan köra den genom ditt hår (privat) om ditt hår blir vindswept eller förlorar volym efter en lång dag.
  • Även med rena naglar gör skillnad. Rengör under dina naglar och trimma dem varje dag eller två för att se till att dina händer har ett snyggt utseende.
  • Trim alla utskjutande näshår för att upprätthålla ett preparerat utseende.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 4
    4. Ha en fast handskakning. En sann gentleman vet hur man ger en riktig handskakning. Oavsett om du möter din framtida chef, din flickvän pappa, eller din systers pojkvän, bör du se till att se den person i ögat, greppa hans eller hennes hand ordentligt och visa att du menar affärer. Grip inte för hårt för att visa upp, men ge ett fast grepp för att visa att du bryr dig tillräckligt för att göra ett intryck. Detta visar att du är en gentleman som tar sig tid att erkänna nya människor.
  • Om en ny person som du inte vet går in i rummet och du introduceras, ge honom eller henne artighet att stå innan han ger honom eller henne en handskakning.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 5
    5. Undvik några offensiva åtgärder i allmänhet. Om du är offentlig, bör du undvika att farting, belching, tala för högt, vara alltför krävande, ta tag i din gren eller bli för full. En gentleman är alltid i kontroll över sig själv, kropp och sinne. Om du förlorar kontrollen är det dock viktigt att be om ursäkt istället för att agera som ingenting hände.
  • Kom ihåg att en sann gentleman är en person som kan gå ut offentligt utan att göra en scen eller pinsamt.
  • Självmedvetenhet är en viktig del av att vara en gentleman. Alltid överväga hur andra kan uppfatta dig och vara medveten om hur dina handlingar kan anses vara stötande.
  • Del 2 av 4:
    Vara artig
    1. Bild med titeln vara en gentleman steg 6
    1. Hjälpa folket runt dig. Alltid vara medveten om hur du kan hjälpa människor. Vänta ett extra några sekunder för att hålla dörren för personen bakom dig. Erbjuda att hjälpa människor att få sina livsmedelsbutik på bilen. Du behöver inte gå överbord och riskera att skada dig själv (e.g. Om du har ett otryggt grepp på något tungt, öppna inte dörren för någon) men respekt är avgörande. Sanna herrar fokuserar inte bara på de kvinnor som de gillar och ignorerar alla andra - att vara en gentleman är ett sätt att närma sig världen och alla människor i det, inte bara de du skulle vilja datera.
    • Vara på utkik efter personer som kan använda lite hjälp men som kanske inte vill be om det. Mannen som bär ett kaffe bricka skulle älska det om du öppnade dörren för honom, men han kanske inte frågar.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 7
    2. Gör artig konversation. Var beredd att ställa frågor eller göra uttalanden om artighet, som "Hur var din dag", "Kan jag hjälpa dig?", "Låt mig få det för dig", eller "Jag tar hand om det". Lär dig att tala långsamt och försiktigt och att ta dig tid att verkligen prata med människor på ett artigt sätt, oavsett hur rusade du kan vara. Oavsett om du pratar med din granne eller den söta tjejen i din fysikklass, gör ett försök att le, för att vara vänlig och att göra intressant liten prata om hur din dag går. En gentleman skär inte rätt till jakten, men tar sin tid att lära känna människor.
  • Att kunna göra konversation är ett tecken på klass och mognad, som är två viktiga aspekter av att vara en gentleman.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 8
    3. Undvik förbannelse på alla kostnader. Svär inte. Var inte vulgär. Om det är för svårt att sluta förbanna alla tillsammans, tona det mycket. Det är bara inte gentleman att förbannas. Om du förbannar, bör du be om ursäkt och försöka hålla beteendet att hända i framtiden. Om du är i en situation där du brukar förbannas oftare, till exempel att titta på sport eller körning i trafiken, ta extra försiktighet för att titta på dig själv så att du fortfarande kommer ut som en perfekt gentleman.
  • Tillsammans med förbannelse bör du undvika eventuella oförskämda eller vulgära kommentarer i allmänhet. Och kom ihåg att det som är roligt för dig och dina kompisar bakom stängda dörrar kanske inte alltid är lämpliga för en tjej du är.
  • Bild med titeln vara en gentleman Steg 9
    4. Tala inte om dig själv för mycket. Du kan berätta för folk nog att låta dem veta lite om dig, först, men du borde vänta med att verkligen avslöja varje sista sak om dig själv. Förutom att göra dig en mycket mer önskvärd konversationist, kommer det att göra att du verkar mer mystisk att inte dela för mycket, vilket många kvinnor tycker attraktiva. Få en grundläggande idé om vad som händer i musik, sport och politik så att du kan låta intelligent när du gör konversation. Var noga med om ämnen som du säger är viktiga för dig genom att försöka hålla dig uppdaterad om dem.
  • Istället fokusera på att fråga folk frågor om deras intressen, hobbyer och planer. Låt dem veta att du är mer intresserad av dem än dig själv.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 10
    5. Undvik att ta upp kontroversiella eller obekväma ämnen. Lär dig att undvika politik tills du känner någon bättre, och lär dig hur du är neutral om någon annan tar upp den. En enkel shrug kommer att göra underverk. En gentleman gör inte andra människor obekväma. Fokusera mer på att vara behaglig och att människor känner sig bekväma än att bevisa att du har rätt och att den andras åsikter är värdelösa. Du behöver inte visa någon för att imponera på kvinnor - Vad är mycket mer imponerande, faktiskt kommer att vara din förmåga att komma överens med människor.
  • Kom alltid ihåg att känna din publik. Vad kan vara roligt för en arbetarklass kille från Bronx kanske inte flyga med en övre skorpa Manhattan Socialite. Vara känslig för andras behov och intressen.
  • Bild med titeln vara en gentleman Steg 11
    6. Behandla alla med respekt. Att vara en gentleman betyder inte bara att vara artig och artig för kvinnor - det betyder att vara respektfull för andra män, för äldre, och till och med till barn. En sann gentleman borde inte kunna vända sin charm på och av, och han borde vara snäll och respektfull för absolut alla som förtjänar det. Respektera en persons utrymme genom att inte stå för nära när du pratar med honom eller henne. Respektera en persons integritet genom att inte peering över hans eller hennes axel eller fråga för många personliga frågor. Nyckeln är att få folk att känna sig bekväma och bra om sig själva, inte som de är misshandlade.
  • Säg hej till människor när du går av dem, fråga hur de gör och vet när de vill vara ensam.
  • Undvik att tala för högt eller gör för mycket av en racket offentligt eller till och med i ditt hem, ur respekt för dina grannar. Det är inte respektfullt att agera som om du är den enda personen på planeten.
  • Se till att tugga din mat med din mun stängd, med avseende på dina middagspartners.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 12
    7. Undvik fysiska förändringar. Det kan finnas vissa situationer som motiverar fysisk konfrontation, men det borde vara i självförsvar eller andras försvar. Men dessa situationer borde vara sällsynta.
  • Kom ihåg: a "herre" Bokstavligen betyder det inte en person som resorts till fysiskt våld som en lösning.
  • Det är klokare att gå bort från en situation, eller ringa polisen när det är lämpligt.
  • Självförsvarstekniker (som kampsport) stressar alltid med hjälp av fysikalitet som en absolut sista utväg.
  • Del 3 av 4:
    Att vara artig för kvinnor
    1. Bild med titeln vara en gentleman steg 13
    1. Behandla kvinnor med respekt. Det värsta du kan göra med en kvinna är att se henne upp och ner som hon är en bit kött. Kvinnor är människor med sina egna tankar, förhoppningar och mål, och du borde aldrig avla dem och behandla dem som om de bara är där för att fungera som en fest för dina ögon. När du träffar en ny kvinna, fråga henne och lära känna henne för riktigt, istället för att bara stirra på henne som om du är klä av henne med ditt sinne.
    • Gentlemen förstår att kvinnor ska behandlas med respekt. De pratar inte med dem med cheesy pick-up linjer och föredrar lite smakfullt, ljust flirtande istället.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 14
    2. Var respektfull i dina handlingar. Öppna bil- eller byggdörrar, dra ut stolar. Varje kvinna är annorlunda, och du borde se vilka gentlemana gestures hon är bekväm med. Det kan till exempel vara gentlemanly att ge en kvinna din kappa om hon är kall, men om hon berättar att hon är bra, insistera inte.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 15
    3. Gå på sidan närmare trafiken när du går ner en gata med en kvinna. Detta är en gammaldags gentleman-handling som görs så att du "skydda" kvinnan från gatan när du går. Du kan ta det eller lämna det, men du borde vara medveten om det. Se hur kvinnan reagerar när du försöker och använder det för att avgöra om hon finner gesten söt eller daterad.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 16
    4. Undvik att diskutera ämnen som förmodligen inte är av intresse för henne. Om du tar upp ett ämne och hon verkar inte intresserad, gå vidare till något annat.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 17
    5. Prata inte ner till kvinnor. Det är okej att reta dem, men att vara grym är inte vägen att gå. Teasing betyder inte att du kallar dem vulgära ord, dock. Oavsett hur skämt din ton är det, det gör ont för en kvinna när en så kallad "herre" kallar dem ett smutsigt ord. Också, aldrig någonsin, som du vet mer än en kvinna om något bara för att du är en man för att du tror att du verkligen kan "lära" henne något.
  • Ett tecken på en falsk gentleman är en man som är snäll mot en kvinna som börjar prata ner till henne den andra han inser att hon inte ser honom romantiskt. För att vara en sann gentleman bör du acceptera tanken att inte varje kvinna i världen kommer att falla för dig och fortfarande behandla dem med vänlighet, oavsett vad de vill ha eller inte vill ha.
  • Använd aldrig den flirta tekniken som är känd som "nerving". Detta innebär användningen av lågkvalitativa förolämpningar eller backhanded komplimanger - en taktik med ursprung i kulturen av pick-up-artister. Den är verksam på filosofin om att deflatera kvinnors egos för att undvika att skynda dem, vilket gör att mannen blir mer blase och mindre desperat att bikraftas till kvinnor. Detta är en mycket cynisk mentalitet och ingen intelligent, mogen eller eleganta kvinnor kommer att hitta detta acceptabelt.Du kommer att betraktas som en thug, pimp, hustler, eller "spelare" snarare än en gentleman.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 18
    6. Var respektfull för kvinnor som du delar på kvällarna.Erbjuda att gå henne till sin dörr (eller bil) om det är möjligt.Om din tjej måste parkera långt ifrån sin sovsal eller hemma, erbjuda alltid att köra henne till och från din destination. Samtidigt vill du inte överträffa dina gränser genom att få en tjej att känna att hon inte kan gå ut av sig själv.
  • Det är självklart att om en tjej har kommit över din plats, borde du inte bara stanna på soffan och säga "se dig" som hon lämnar. Göra ansträngningen att åtminstone gå henne till dörren eller till hennes bil, oavsett fallet kan vara.
  • Bild med titeln vara en gentleman Steg 19
    7. Var försiktig kring gamla traditioner. Det kan vara knepigt att veta exakt vilka artiga traditioner att följa och vilka som ska avstå. Vad är lämpligt på plats och era av "Downton Abbey" Kan eller kanske inte vara rätt idag under dina omständigheter.I allmänhet är det bara känsligt för en dams moderna oberoende känslighet, och om hon ser obekväma med dina handlingar, tillbaka av lite. Här är några andra traditioner som tidigare ses som gentleman, som börjar förlora ånga:
  • Nå för en check på en restaurang.
  • Hjälpa henne med sin kappa.
  • Står när en kvinna går in i rummet.
  • Erbjuder en kvinna din plats.
  • Del 4 av 4:
    Att vara en gentleman till din flickvän
    1. Bild med titeln vara en gentleman steg 20
    1. Vara osjälvisk. Kom ihåg att fortsätta göra trevliga saker för din flickvän när du är runt henne. Om hon bär något, hämta det när hon lägger ner det och vänligen vänligen låta henne veta att du vill hjälpa till med att säga "Åh, låt mig få det för dig", Oavsett objektet är. Kom ihåg att vara självisk är inte attraktiv. Om du tittar på tv med din tjej och du vet att hon gillar en viss show eller sportevenemang, lämna den där. Hon kommer att uppskatta den lilla selfrihet mer än du vet.
    • Det sagt, du vill inte få tjejen att känna sig hjälplös, eller som om du borde göra allt för henne, heller. Notera - om hon verkar irriterad när du försöker bära saker för henne eller hjälpa henne, kanske du kanske vill tillbaka och ge henne hjälp när hon verkligen behöver det, inte bara symboliskt.
  • Bild med titeln vara en gentleman Steg 21
    2. Ge henne oväntade gåvor. Det kan vara trevligt att dyka upp med ett kort eller en blomma, och inte bara för helgdagar. Dyrt och pråligt spelar ingen roll - det är ansträngningen. Faktum är att en ros, en liten kärleksanteckning lämnade på hennes kudde, en boks gåva som hon ville vilja läsa, eller en hjärtligt kyss kommer att hålla någon tjej lycklig för dagar. Dessa små gåvor kommer att få henne att se att hon är i åtanke även när hon inte är runt och att du har tagit ansträngningen för att få henne något.
  • Även om godis och blommor är trevliga, är personliga gåvor ännu trevligare. Två biljetter till ett spel hon har varit att se, en souvenir med sitt namn på det från en plats du var tvungen att besöka utan henne, eller en affisch som fick dig att tänka på henne, verkligen visa att du tänker på henne, inte bara någon romantiserad version av vad någon tjej kunde vara.
  • Bild med titeln vara en gentleman Steg 22
    3. Ge henne mycket tillgivenhet. Om du verkligen gillar din flickvän, låt henne veta det genom att älska handen. Om du är offentlig, håll handen eller lägg armen runt axeln, eller ge henne en peck på kinden när du vill. När du är ensam kan du vara lite mer intim, genom att kyssa henne på nacken, eller smeka ryggen eller låren, så länge som dessa framsteg är önskade. Att vara en riktig gentleman, bör du flytta långsamt och vänta tills flickan är redo innan du försöker något annat än kyssar.
  • Sanna herrar är stolta över att ses med sina flickvänner och ge dem mycket tillgivenhet, även om deras vänner är runt. Sluta inte hålla din flickväns hand när dina kompisar är runt - det sagt, det är inte så gentleman att försöka göra med din flickvän i allmänhet, heller.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 23
    4. Stå upp för din tjej. Gå inte runt stansning alla som tittar på hennes sidled, men om någon ger sitt utseende eller oönskade framsteg, ingriper. Sätt armen runt axeln och flytta dig bort, eller gå till henne och prata upp för henne. Den fysiska kontakten lugnar henne och låter aggressorn veta att han måste ta itu med er båda. Det är inte gentlemanly att låta andra män göra framsteg mot din tjej eller göra oförskämd kommentar om henne.
  • Du borde inte hota att slå killen upp eller kalla honom namn. Istället ta den höga vägen och hitta ett elegant sätt att berätta för honom att backa av.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 24
    5. Säg inte något negativt om henne till dina vänner. Om du verkligen vill vara en sann gentleman, ska du aldrig säga något negativt om flickan du daterar till dina vänner. Du kanske tror att det är coolt att klaga på din flickvän eller att agera som om du verkligen inte är i henne, men det här är otroligt lama och respektlöst beteende som kommer tillbaka till din flickvän och får dig att se patetisk. Den enda gången du pratar om din flickvän till dina vänner är att berömma henne eller att verkligen begära sina råd i en given situation.
  • Nyckeln till att vara en gentleman är att ha respekt för alla människor. Det finns inget mer respektlöst än att flyga dig och din flickvän smutsiga tvätt bara för att få lite skratt.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 25
    6. Avslöja inte för mycket om henne till dina vänner, heller. En annan sak du bör undvika om du vill vara en gentleman är att berätta för dina vänner om dina senaste sexuella framsteg med tjejen du är dating. Det är bara inte gentlemanly att prata om att äntligen ha sex med tjejen du är dating, vad hon är i sängen, eller till och med vilken typ av en kyssare hon är. Denna typ av sak är avsedd att stanna mellan er två, och berätta för dina vänner vad som hände - eller hände inte - mellan lakan handlar det om det värsta du kan göra med en tjej.
  • Oavsett om du daterar tjejen eller bara har gått på några datum med henne, borde du verkligen hålla dina sovrumsvanor till dig själv. Om hon finner ut, kommer hon vara rasande, och du kommer att rykte att kyssa-och-berättande.
  • Bild med titeln vara en gentleman steg 26
    7. Gör inte henne göra någonting hon inte är bekväm med. En sann gentleman känner igen en kvinnas gränser och respekterar dem. Om tjejen du träffar eller ser är inte redo att sova med dig - eller inte vill komma även nära före äktenskapet eller ett allvarligt engagemang - då bör du respektera detta beslut istället för att sätta press på henne att göra mer. Att ha sex eller bli mer intim kanske inte verkar som en stor sak till dig, men varje kvinna har sina egna gränser och hennes egna idéer om vad hon vill göra med sin kropp. Låt henne aldrig göra mer än hon vill göra, och aldrig någonsin, någonsin få henne att känna sig dålig för att hålla sig till sina vapen.
  • En sann gentleman låter kvinnan ringa hur långt hon vill gå och aldrig få henne att känna sig skyldig eller dålig för att inte göra vad han vill. Han tar tid att lyssna på en kvinna och har tålamod att vänta på den som är värt det.
  • Konversationshjälp

    Sätt att vara gentleman i konversation

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Grundläggande hygien och ett rent utseende är viktigt, men en gentleman borde inte vara besatt av hans utseende.
  • Var inte självisk mot andra. Försök att göra slumpmässiga handlingar av vänlighet.
  • Behandla andra med respekt och det sätt du vill behandlas.
  • Alltid le och behålla ögonkontakt med den som du pratar med. Detta skapar en känslomässig bindning mellan de båda.
  • Håll inte någonsin när du kommer att hämta någon för ett datum, gå alltid upp till dörren och slå eller ring dörrklockan.
  • När du pratar, ge den person som talar din odelade uppmärksamhet. Och om de har något att lägga till konversationen, var alltid en bra lyssnare.
  • När förolämpas, gör du bäst för att inte retort. Chansen är att du bara provocerar den andra personen, vilket gör en kamp mycket mer sannolikt. Ursäkta, men agera inte heller skrämmad.
  • Du behöver inte klä dig bra för att vara en gentleman. Medan det hjälper, är en daglig arbetande gentleman mycket tilltalande.
  • Var noga med att ha ett fast handskakning, inte för starkt som det kan tas som en skrämmande handling men inte för mjuk heller.
  • Var alltid medveten om din omgivning och dina handlingar, som hur andra uppfattar att du kan spela en roll i hur du tas emot av andra.
  • Ett enkelt sätt att designa en uppvärmd debatt är att säga, "du kan ha rätt".
  • Ta din hatt i en byggnad.
  • Var inte obestämd. Om du fattar ett beslut, håll dig så gott som möjligt. Att vara obeslutsam i situationer du kan styra, och göra ett val på, är en stor avstängning för kvinnor. Om ditt beslut var fel och hon inser det också, ber om ursäkt och lär sig av misstaget. Tacka henne också. Allt detta visar ledarskap och att du är villig att lära av misstag och framför allt lyssna på henne!
  • Varningar

    När du inte håller med om ett problem, men besluta att ge, släpp det och ta inte upp det igen.
  • Herrar har värdighet och ära av sina sidor, men de är ödmjuka och tankeväckande. Du är inte bättre än någon annan bara för att du gör det här. Tänk inte det, agera inte som det.
  • En gentleman kan känna igen den när han förlorar en kamp. Känna skillnaden mellan att stå upp för dig själv och vara en dåre.
  • Medan du är hjälpsam är trevligt, var inte överbärande.
  • Använd aldrig droger eller drick alkohol till överskott. De kommer att försämra din bedömning, och en sann gentleman har kontroll över sig själv.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande