Hur man lockar en sagittarius man

Skytten killar är några av de mest spännande, äventyrliga och charmiga männen där ute. Skytten är Archer Centaur - Denna stjärntecken står för frihet, äventyr och passion. För att fånga en fri-spirited bågskytt, kommer du att behöva sätta ditt spel ansikte på. Följ dessa steg för att vinna Sagittariuss hjärtan över hela världen.

Steg

Del 1 av 2:
Ha rätt personlighetsdrag
  1. Bilden med titeln lockar en Skytten Man Steg 1
1. Vara öppen för. Skytten killar utökar ständigt sina horisonter - de längtar efter nya kunskaper, nya landskap och nya äventyr. Om du kommer att tämma en bågskytt, måste du vara spontan och öppen för en förändring av planerna vid droppe av en hatt.
  • Ett bra sätt att visa att du är flexibel är att föreslå ett galet äventyr. Något som "hej, vill du dike den här klubben och smyga in i det här taket poolområdet som jag vet?"Kommer omedelbart att få din bågskytte fullt uppmärksamhet. Naturligtvis behöver din plan inte vara så utarbetad (eller vågat) bara fråga honom att gå på en vandring som du ville försöka, eller föreslår att han provar den här galen drink som du vet bartenderen i hemlighet gör att han är intrigera honom.
  • Bild med titeln lockar en Skytten Man Steg 2
    2. Avslöja dig i lager av vara mystisk. Skytten killar som tjejer som håller sig tillbaka om sig lite. Spilla inte hela ditt livs historia den andra du möter en bågskytt. Istället avslöja din personlighet i bitar och bitar. Skytten är styrd av Jupiter, vilket innebär att de tycker om pussel. Få honom att mäta dig.
  • När han frågar dig frågor om dig själv, kasta en tillfällig "Vill du inte veta?"Eller" kanske ska jag berätta för dig...På vårt nästa datum."
  • Bild med titeln lockar en Skytten Man Steg 3
    3. Säg sanningen. Att vara mystisk och avskild betyder inte att du ska ljuga för att verka mystisk. Generellt är sagittaristiska killar en utmärkt domare - vilket innebär att de kan höra ett falskt skratt en mil. När du är runt din kille, var noga med att berätta sanningen och agera ärligt.
  • Skytten killar litar på men har svårt att lita på igen när de har blivit låt ned. Var så sanningsenlig som möjligt, för om han fångar dig i en lögn, kommer han förmodligen inte mycket snabb att förlåta (eller ring dig igen.)
  • Bild med titeln lockar en Skytten Man Steg 4
    4. Vara uppmärksam. Detta innebär att det är ljust. Var kul och lekfull och undvik att vara negativ runt din kille. Archers är generellt glada, aktiva människor som vill ha en bra tid. Försök att undvika att klaga eller prata negativt om andra. Gå ut ur din väg för att göra din tid med din Archer Fun. Skratta och le mycket, och gör roliga förslag som att gå ut på dansgolvet eller göra en rolig aktivitet tillsammans.
  • Bild med titeln lockar en sagittarius man steg 5
    5. Utmana honom. Skytten killar älskar en tjej som är oförutsägbar och håller alltid dem gissning. Även om detta inte nödvändigtvis betyder att du borde spela svårt att få, bör du utmana honom lite. Spela Coy och få honom att arbeta för din kärlek. Visa inte honom att du är intresserad. Agera likgiltigt omkring honom (men ignorera inte honom helt och hållet.)
  • Archers älskar också att utmanas mentalt. Du måste vara smart för att fånga en bågskytt. Debattera honom om ämnen som du är intresserad av. Spela djävulens förespråkare och ta den motsatta utsikten från den han håller (även om du hemligt håller med honom.)
  • Bild med titeln lockar en Skytten Man Steg 6
    6. Ha en kärlek till resor. Skytten killar stanna aldrig på ett ställe för mycket länge, så du kommer att behöva en kärlek till resor och äventyr för att fånga uppmärksamheten hos en bågskytte. När du börjar först pratar med honom, Fråga honom om hans resor och sedan relatera några av dina egna (det kan också vara en bra tid att spela upp din mystiska sida genom att ge vaga svar om varför du gick till en viss plats.)
  • Föreslå saker att göra som innebär lite resande. Planera ett äventyrsdag där de två av er utforskar ett område som inte har varit tidigare. Kör ut i landet och stanna vid varje ställe som ser intressant ut (världens största majs labyrint? Vi gör det! En pajbutik på en stor gård där du kan lära dig att mjölka kor? Vi gör det!...etc.)
  • Bild med titeln lockar en Skytten man Steg 7
    7
    Vara flirtig. Skytten killar älskar att flörta. Var inte rädd för att helt enkelt gå upp till honom och börja en konversation (en mycket flirtig konversation.) Archeren kommer att älska dig självförtroende och kommer att smickras av din uppmärksamhet, och kommer (mycket) mer än sannolikt flörta tillbaka.
  • För att få sin uppmärksamhet innan han ens pratar med honom, gör ögonkontakt med honom över rummet. Fånga blicken, släpp sedan ögonen medan du lite ler. Dra sedan sakta dina ögon tillbaka till hans och titta inte bort förrän han släpper blicken. Ge honom ditt bästa "kom hither" look.
  • Bild med titeln lockar en sagittarius man steg 8
    8. Agera inte alltför clingy. En stor del av Skyttens personlighet är hans kärlek till frihet. Oavsett om det slår på den öppna vägen på sitt senaste äventyr, eller helt enkelt ha en tid ensam (förmodligen går på en körning eller vandring i bergen) behöver den här killen en tjej som inte klamrar sig mot honom eller knuffar sin frihet.
  • När du och din kille börjar interagera, gör en punkt att visa att du kan vara oberoende och behöver inte väntas på. Om du är i en bar, köp dig en drink (och fråga honom om han vill ha en.) Detta kommer att visa honom att du inte förväntar honom att vänta på dig hand och fot.
  • Del 2 av 2:
    Ha rätt utseende
    1. Bild med titeln lockar en Skytten Man Steg 9
    1. Se ditt bästa hela tiden. Män kan inte motstå en kvinna som ser fantastisk ut - varför skulle en bågskytt vara någon skillnad? Bågar älskar kvinnor som sätter ihop, klädda bra och sexiga men utan att vara alltför avslöjande.
    • Om du vet att din sagittarius kille kommer att vara på en fest eller bar du är på väg till, ikväll kan vara natten för att bryta ut den flirtiga klänningen du inte har slitit mig och de sexiga stiletterna. Ingen man (och verkligen inte en bågskytt) kommer att kunna motstå dig.
  • Bild med titeln lockar en Skytten Man Steg 10
    2. Luktar fantastiskt. Skytten killar älskar en kvinna som luktar fräsch och läcker (ingen men verkligen - bågskyttens kärleksflickor som luktar tillräckligt bra för att äta.) Prova dofter med tips av citrus och apelsinblomma. Du har en hel svärm av bågskyttar som humming runt dig så fort du går in i baren.
  • Här är ett tips: Bär alltid en liten flaska parfym och en resebyrå. På det sättet, även om du måste vandra upp 20 kvarter till den fest du ska, kan du uppdatera och lukta bra när du kommer till toppen.
  • Bild med titeln lockar en Skytten Man Steg 11
    3. Spela upp dina bästa tillgångar. Är dina ögon en galen nyans av blå? Har du underbara mil-långa ben? Kanske är ditt hår en pris tillgång till din. Vad det än är, se till att han märker. Använd kläder som spelar upp dina bästa funktioner. Bära smink som gör dina ögon pop och stil ditt hår till perfektion.
  • Bild med titeln lockar en sagittarius man steg 12
    4. Ha förtroende för ditt utseende och personlighet. Archers älskar en kvinna som har förtroende för sig själv. Vet att du är en vacker, stark, intelligent kvinna - och visa dem att du vet detta faktum. En kvinna som vet att hon är sexig är tusentals gånger sexigare än en kvinna som är fidgeting med håret, kläder, ansikte mm.
  • Tips

    Förlora inte det faktum att du är din egen kvinna. Ändra dig inte helt för att locka din bågskytt. Vara sant mot dig själv, samtidigt som han är tilltalande för honom.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande