Hur man charmar en dam

Charmig en kvinna är det första steget att starta ett förhållande eller få ett datum. Om du vill charma en kvinna, måste du få henne att känna sig speciell, inte ta dig själv för allvar och slappna av medan du vinner henne över. Det handlar om att se enkelt medan man hittar ett sätt att verkligen imponera på henne. Om du vill veta hur man charm är en dam snabbare än hon kan säga, "Du påminner mig om George Clooney," Följ sedan dessa steg.

Steg

Del 1 av 2:
Gör henne märke dig
  1. Bild med titeln Charm A Lady Steg 1
1. Försök inte så hårt. Om du vill charma en dam, måste du göra din charm att se enkelhet. Om du böjer sig bakåt för att imponera på henne, gör flips eller gå på händerna, eller prova varje skämt i din arsenal, kommer hon att vara på dina knep. Istället, ta ett djupt andetag, koppla av och bli redo att arbeta med din magi. Tala långsamt nog för att hon ska höra dig, se inte ut som om du klamrar på varje stavelse, säger hon, och kommentera inte det faktum att ditt skämt har fallit platt om det gör det. Var bara dig själv och resten kommer att följa.
  • Kom ihåg att om du verkligen vill charma ochlyckas med en dam, då måste du visa henne att du är bekväm med att vara vem du är. Om du grinnar från öra till öra medan hon svettar och fider, kommer hon inte att bli charmad.
  • Håll ditt kroppsspråk lugnt och avslappnat. Håll dina händer på dina sidor eller använd dem till gest, håll din hållning rakt och titta på damen istället för på golvet.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 2
    2. Skratta åt dig själv. Kvinnor älskar män som har en bra humor och som också kan skratta åt sig själva. Om du vill charma damen, måste du visa att du inte tar dig själv för allvarligt, och att du är bekväm nog med vem du ska poke kul på dig själv. Om du vet att du har en löjlig rosa skjorta, att du har en söt lucka framför tänderna, eller att du är känd för att vara klumpig, försök inte att dölja dessa söta egenskaper från tjejen - istället, visa att du är bekväm med vem du är, brister och alla.
  • Det betyder inte att du borde vara så självavfall som du ser ut som om du saknar förtroende. Bara ett lätt skämt på egen bekostnad eller förmågan att skratta åt dig själv om damen gör skämtet kommer att göra det bra.
  • Kom ihåg att en dam inte vill höra riktigt crasshumor. Skämt på egen bekostnad kan vara helt PG.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 3
    3. Vara en goofball. Detta är ett annat sätt att charma en dam. Du behöver inte vara helt seriös hela tiden. Prata om ditt pinsamt smeknamn för din valp-visa upp din förmåga att jonglera. Dra en fjärdedel ut ur hennes öra (okej, så kanske inte). Var inte rädd för att vara lite dum, och damen kommer att charmas av ditt barnsliga tillvägagångssätt för världen. Det betyder inte att du måste se omogen att vara lite goofy.
  • Om du är på en plats där en dum sång som "Macarena" kommer på, var inte rädd för att visa upp dina drag.
  • Om du är för besatt av att titta cool, vill hon inte öppna upp till dig. Du behöver inte uttrycka allt där ute, men om du lägger upp för många väggar, kommer hon inte att känna att hon lär känna dig.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 4
    4. Var uppmärksam på ditt utseende. En sann dam uppmärksammar hennes utseende, så du borde göra detsamma. Du behöver inte se ut som George Clooney, men du bör se till att dina kläder är lämpliga för tillfället, fri från rynkor, luktande fräsch och i allmänhet smickrande. Om du tycker att Stubble gör att du ser mer mystisk, så bra, men i allmänhet, se till att ditt ansikte och hår är väl preparerade och att du duschar innan du går ut för en natt med att träffa damer.
  • Du behöver inte obsessera över ditt utseende för att vinna en kvinna med den vård du lägger i ditt utseende.
  • Du kan bära en liten bit av Köln, men inte så mycket att du överväldigar kvinnan.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 5
    5. Leende. Underskatta inte effekten att ett stort, charmigt leende kan ha på en kvinna. Medan du inte behöver grinning från öra till öra, bör du le på kvinnan när du träffas, och när det är lämpligt att le när du pratar. Så länge det inte får dig att se nervös, kommer hon att uppskatta att du är bekväm nog att le när det känns bra, och inte känner sig för cool för att visa henne lite positiv energi.
  • Små inte bara på damen. Om hon ser dig ler på andra, kommer hon att se vad en välkomnande, positiv kille du är.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 6
    6. Charm folket runt dig. Om du vill charma en dam, så kan du inte bara lägga all uppmärksamhet på henne och ignorera folket runt dig. Hon borde se att du är den typ av kille som kan charma nästan någon i hans bana, och det är verkligen imponerande. Du borde charm äldre människor, unga, uttråkade barn, eller till och med den shyaste personen på festen. Hitta något som någon person kan prata om och få den personen att känna sig speciell, sorglös och bekväm att öppna upp till dig.
  • Även om du inte bör ignorera damen för att göra det, om hon kan se dig jobba med din magi på någon i rummet, kommer hon att bli ännu mer charmad av dig.
  • Se till att du inte sett charmig för många andra damer, men. Damen borde fortfarande vara speciellt, även om du engagerar dig med andra människor.
  • Ett annat sätt att charma folket runt dig är att presentera dem för varandra på ett sömlöst sätt. Säg något som, "Maria, har du träffat Joe? Han fick bara en ny grop tjur och du måste ha några råd för hur man gör det beter sig ... "
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 7
    7. Tala ett främmande språk. Vet du lite franska? FN POCO ESPAñOL? Om du vet lite av ett främmande språk, visa det utan att vara för irriterande. Börja inte kasta varje främmande språk du känner på kvinnan, men om hon upptäcker att du spenderar lite tid i Frankrike, eller att din pappa är från Madrid, byt ut en mening eller två och titta på hennes swoon. Visst, det här är ett billigt knep, men om du använder den vid rätt tidpunkt, kommer damen att vara helt charmad av dig.
  • Bara prova den här om du verkligen känner dig säker på dina färdigheter. Blund inte genom en fras eller två om du verkligen inte vet mycket mer spanska än hur man uttalar tequila.
  • Bilden med titeln Fråga en äldre kvinna ut steg 2
    8. Var sexig, men ändå ouppnåelig.Du behöver inte vara Hugh Grant eller till och med Brad Pitt att vara sexig.Sexig är förtroende och en aura du skickar.Det kommer med självkärlek (inte narcissism, dock).Att vara sexig är helt enkelt utom räckhåll och bekväm i din kropp.Ett fint leende är alltid bra, som har en fin doft. Människor svarar på de 5 sinnena - viktiga sinnen för dig kommer att vara doft och röra.
  • Om du vill se ouppnåelig, var inte så behövlig. Damen borde se att du gillar hennes företag, men att du inte kommer att vara hjärtbruten utan henne.
  • Del 2 av 2:
    Gör henne speciell
    1. Bild med titeln Charm A Lady Steg 9
    1. Ställ hennes frågor om sig själv. Om du verkligen vill charma damen, måste du få henne att känna sig speciell. Ta spotlight av dig själv och fokusera på henne, visa att du bryr dig om vem hon är och vad hon har att säga. Du behöver inte få henne att känna att hon är föremål för en detektiv show. Fråga bara henne några softball frågor om var hon växte upp, vad hennes vänner eller syskon är som, eller vad hon gillar att göra för skojs skull.
    • Om hon berättar att hon har ett husdjur, be om att se några bilder.
    • Undvik att fråga något för personligt, som frågor om hennes tidigare relationer.
    • Bara få henne att prata. Om du känner att hon har pratat om sig själv och känns obehagligt, hitta ett sätt att relatera till vad hon säger.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 10
    2. Ge henne en äkta komplimang. Nyckeln är uppriktighet. Säg inte något vapid som, "Jag gillar ditt hår", om inte hon har ett unikt hår som har otroliga krullar eller en färg som du aldrig sett tidigare. I stället gräva djupare och berätta för henne något som hon aldrig hört tidigare, eller något som verkligen gör att hon känner att du uppmärksammar henne, inte bara försöker smickra henne så att hon gillar dig ännu mer.
  • Om hon har otroliga ögon eller ett underbart skratt, berätta det för henne.
  • Gräv djupare. Komplimangens aspekter av hennes personlighet, som hennes känsla för humor eller hennes observationsförmåga, om du kan.
  • Om hon har ett fantastiskt halsband eller ett örhängen, komplimanger dem och kanske får du historien om var hon fick dem.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 11
    3. Be om hennes åsikt. Visa damen som du bryr dig om vad hon tycker, inte bara om vem hon är. Hon kommer att se att du respekterar henne som en intelligent varelse med giltiga åsikter. Fråga henne vad hon tycker om din outfit, ditt favoritband, eller din favorit TV-show. Du behöver inte fråga om de beröriga ämnena som politik eller religion tills du känner varandra bättre. Håll det lätt men visa henne du bryr dig.
  • Du kan även börja små och fråga henne vad hon tycker om det vin du dricker om du är på en fest. Om en sång kommer på, fråga vad hon tycker om bandet.
  • När hon ger dig ett svar, fortsätt inte bara, men ta dig tid att seriöst överväga vad hon tycker.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 12
    4. Vara en bra lyssnare. En sak som vänder damerna är omedelbart när en man talar med henne och nickar kraftigt, men visar att han inte riktigt lyssnar alls. Om du vill visa henne att du lyssnar, måste du göra mer än nod och säga "Ja," vid de rätta tiderna. Du måste följa upp till vad hon säger genom att ställa fler frågor, eller till och med hänvisa till något som hon tidigare sagt i konversationen för Brownie-poäng.
  • Till exempel, om hon säger att hon älskar 49ers, kan du säga, "Är det för att du växte upp i Kalifornien? Om jag hade bott där när jag var barn, skulle jag förmodligen vara en dö hård fläkt också ... "
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 13
    5. Flör inte med alla runt dig. Det finns en skillnad mellan charmiga andra människor och flörtar med varje tjej i din synfält. Om du vill charma damen, måste du få henne att se att hon är den enda tjejen du verkligen har ögon för. Du kan vara charmig till andra tjejer, men gör det klart att hon är den du verkligen uppmärksammar. Om du är lika flirtig och charmig runt varje tjej ser du, då börjar hon känna att du inte tror att hon är speciell alls.
  • Se till att du alltid håller ögonen på henne, även om du pratar med någon annan.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 14
    6. Ge henne en liten present. Självklart kan du inte ge tjejen en gåva just då och där, om du inte är skicklig i origami och kan göra henne en vacker blomma ut ur en servett. Men om du ska se henne igen, kan du charma henne med en liten present, som hennes favorit godisbar, en liten bukett av handplockade blommor, eller till och med en kopia av en bok eller en cd som du berättade för henne om. Det finns inget behov av att gå överbord, eller hon kommer att känna att du kommer på för stark, men ger rätt liten och tankeväckande gåva kommer att charma henne ännu mer.
  • Att ge henne något med en personlig touch kommer att få henne att känna sig ännu mer speciell och verkligen charmad av dig.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 15
    7. Dansa med henne. Damer älskar män som vet hur man dansar. Om du har tagit en klass i balsaldans, Foxtrot, Salsa eller verkligen någon form av dans alls, är det dags att visa upp dina drag och att komma ut på dansgolvet - om det finns en i din närhet, det är. Men även om du inte är en dansmästare, går ut på dansgolvet och dansar som en komplett goofball är bättre än att fungera som om du är för cool eller för rädd för att dansa.
  • Om du är verkligen rädd, ta några danslektioner. Detta kommer inte bara att förbättra din charmivån, men det är ett bra sätt att träffa ännu fler damer.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 16
    8. Använd hennes namn. Detta är ett bra sätt att charma en dam. Du bör inte använda sitt namn var femte sekund eller du börjar låta som en begagnad bilförsäljare, men du bör försöka använda det några gånger under hela samtalet så att hon känner att du verkligen bryr dig om henne. Prova det här tricket att charma damen eller att charm nästan någon person i din omlopp, verkligen.
  • Bara en enkel, "du ser, Amy ..." hjälper till att få tjejen att känna sig speciell.
  • Bild med titeln Charm A Lady Steg 17
    9. Ge henne en lätt beröring. En dam kommer att bli charmad om du vet var du ska röra henne för att få henne att känna sig speciell utan att komma på för stark. Om du verkligen slår av, rör henne lätt på armbågen, axeln eller knäet (om hon sitter ner.) Gör bara det här när hon har visat lite kärlek mot dig eller när du vet att hon är bekväm med dig. Hon kommer att bli charmad av din känsliga och smidiga gest.
  • Även lätt knackar på sin hand om hon säger att en känslig historia kommer att göra tricket.
  • Självklart, rör inte henne någonstans olämplig.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Klä på lämpligt sätt. Överväg att ha en kostym varje gång du vet att du kommer att se henne. Stil kan göra hela skillnaden och alla tjejer älskar kostymer. Klänningskjortor (skjortor med formella krage) är bra om du inte vill bära en kostym.
  • Förtroende och ambition, utan arrogans, kan gå längs med att hjälpa dig att charma en dam.
  • Droger är helt enkelt inte ett alternativ för att upprätthålla förtroendet att charma henne.Beror inte på läkemedel för förtroende.
  • Var bara helt ärlig och berätta för henne hur mycket hon betyder för dig.
  • Luktar bra - använd någon kroppsspray, cologne eller deodorant, men inte för mycket (en sprutning ska vara bra).
  • Varningar

    Försök inte att få med sina vänner - det här är ett stort misstag.
  • Gillar inte en annan tjej på samma gång eftersom tjejer kan hitta saker väldigt lätt.
  • Att vara ouppnåelig är bra så länge det håller dig från att vara klibbig eller ser desperat, men lek inte med någons känslor. Om hon är intresserad av dig och du verkligen gillar henne, spela inte sinne spel. Vara uppriktig, låtsas inte. Detta är en allmän regel för alla. Det krossar att verkligen som någon och blåsas av bara för att den personen inte vill visa känslor.
  • Älska dig själv. Begränsa hur mycket du "älska dig själv" Men du kan komma av som egotistisk om du älskar dig själv för mycket.
  • Om hon inte är intresserad, är hon inte intresserad.Ruminerande är inte nödvändigt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande