Hur man blir en anställnings advokat

Sysselsättningsjurister specialiserar sig på att representera arbetsgivare och anställda i ett brett utbud av anställningsrelaterade frågor. Det finns en mängd olika statliga och federala lagar som reglerar olika aspekter av anställdas anställdas relation, inklusive diskriminering, sexuella trakasserier och löneproblem. På samma sätt finns det lagar som kontrollerar hur arbetsgivare hyra och brand anställda, och hur anställda klassificeras för skattemässiga ändamål. Oavsett om du vill vara en kärandens advokat som kämpar för den lilla killen, eller en svarandes advokat som avvärjas av frivolous kostymer, är vägen till att bli en sysselsättningsjurist densamma.

Steg

Del 1 av 7:
Lyckas på college
  1. Bilden med titeln Bli en patent advokat Steg 1
1. Ansök på college. För att anmäla sig till lagskolan måste du ha en kandidatexamen från ett högskola eller universitet, som vanligtvis kräver fyra års heltidsstudie. Det finns inget nödvändigt grundutbildning för att bli en anställningsadvokat, men du kan överväga att välja en stor som företag att ge dig lite bakgrund i hur verksamheten körs.
  • American Bar Association (ABA) rekommenderar inte några speciella grundare eller kurser, men statistiken visar att fördomar och straffrättsliga majors är mindre benägna att accepteras till lagskolor än studenter som är större i fält som kräver intensiv läsning och skrivning.
  • Prestigefyllda universitet har ett rykte för att vara konkurrenskraftig. Att inte delta i ett prestigefyllt eller dyrt universitet är verkligen inte en bar att accepteras till lagskolan, men en examen från ett konkurrenskraftigt universitet kommer att imponera på antagningsstyrelser och framtida arbetsgivare.
  • Bilden med titeln Bli en patent advokat Steg 3
    2. Bli involverad i extracurriculars. Extracurricular Aktiviteter Hjälp Pad Your Law School Application. Du vill visa för en antagningskommitté som du gjorde mer på college än bara gå till klassen. Leta efter campusklubbar och organisationer, eller starta din egen. Delta i ditt högskolans hederprogram, om det finns en.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 33
    3. Få verklig erfarenhet. Du kan bygga din juridiska erfarenhet tidigt genom att fullfölja en praktik på ett advokatbyrå eller ett offentligt kontor under dina grundutbildningsår. Denna erfarenhet kommer att lära dig hur man tänker som en advokat och ge dig en förhandsgranskning av vad man kan förvänta sig efter lagskolan.
  • Del 2 av 7:
    Tar advokatet för lagskolan (LSAT)
    1. Bild med titeln vara en advokat under de närmaste 7 åren Steg 4
    1. Registrera dig. LSAT erbjuds fyra gånger om året, i juni, september / oktober, december och februari. Det erbjuds på lördagar, men det finns speciella sessioner för dem som observerar en lördag sabbat.
    • Registrera tidigt. Du måste ta LSAT i september eller oktober senast för att kvalificera sig för fallupptagningar. Om du tar juni-examen och är besvikna med din poäng, kommer du att ha tillräckligt med tid för att ta det igen innan du ansöker om hösten.
  • Bild med titeln Passera baren examen steg 4
    2. Plugga till provet. LSAT kan vara den viktigaste faktorn i din lagskolans ansökan, så ta det på allvar. Det testar läsförståelse, analytisk resonemang och logisk resonemang.Test prep-företag erbjuder handledning, men du kan också studera på egen hand.
  • Ett Top-Notch-studieprogram bör ge tillräcklig tid att studera för tentamen. För sommarundersökningen, börja studera i januari.
  • Ditt lokala bibliotek eller bokhandel ska ha kopior av gamla LSAT-tentor. Hitta de senaste att ta som träningstest och sedan flytta bakåt genom äldre tentor.
  • Bildbetaget blir en patentadvokat Steg 2
    3. Gör provet. ABA-ackrediterade lagskolor accepterar bara studenter som slutför LSAT. LSAT är utformad för att utvärdera läsförståelse, analytisk resonemang och logisk resonemang. Scores är en indikation på sannolikheten för en sökandes framgång i lagskolan och är en viktig faktor i en lagskolans beslut att erkänna en sökande.
  • Bildbeteckningen blir en patent advokat Steg 4
    4. Återgå om din poäng är låg. Sökande får ta provet mer än en gång.Skolor kan välja att acceptera din högre poäng, eller de kan välja att genomsnittliga de två. Om du tar LSAT två gånger men din poäng inte förbättras, bör du ompröva innan du tar en tredje gång.
  • Del 3 av 7:
    Samla applikationsmaterial
    1. Bild med titeln vara en advokat under de närmaste 7 åren Steg 24
    1. Registrera med Credential Assembly Service (CAS). CAS är en tjänst som erbjuds av Law School Admission Council, som är samma organisation som administrerar LSAT. CAS används av alla lagskolor och låter dig skicka in dina transkript, rekommendationsbrev och utvärderingar till flera skolor på en gång. Tjänsten kräver en avgift.
    • Registrera tidigt och se till att skicka dina transkript till CAS i rätt tid. Du kan hitta mer information om registrering här.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 9
    2. Uppmana rekommendationsbrev. Fråga dina professorer om de kommer att skriva ett brev av rekommendation för dig. Du kan också begära rekommendationer från nuvarande och tidigare arbetsgivare, liksom kyrka eller volontärorganisationer.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 10
    3. Utkast till ett personligt uttalande. Lagskolor kan kräva att du skriver ett kort uttalande, vanligtvis på ett ämne av ditt val. Uttalandet är vanligtvis bara 500 ord.
  • Följ anvisningarna i varje skolans applikationsmaterial. Om skolan vill att du ska skriva på ett visst ämne, skriv på det ämnet. Om du får en ordgräns, håll dig till gränsen.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 7
    4. Överväg att skriva ett tillägg. Ett tillägg kan vara ett bra sätt att förklara något som ser dåligt ut i din ansökan. Ett solidt tillägg kommer att ge sammanhang för all information som kan höja "röda flaggor."
  • Till exempel kan ett tillägg förtydliga varför ett LSAT-poäng är mycket högre än en annan, eller det kan förklara varför dina betyg var låga en termin. Kom ihåg att förklara, inte ursäkta.
  • Ett prov tillägg kan läsa: "Jag skriver för att förklara varför mina betyg släppte min juniorårs fall. Sen den sommaren blev jag sjuk med mononukleos. Även om jag kunde ha tagit hösten, ville jag ha examen på fyra år av ekonomiska skäl. Följaktligen lidit mina betyg som jag kämpade min sjukdom, men de förbättrades när jag fysiskt återhämtade sig."
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 12
    5. Överväga kostnader. Lagets skolundervisning kan springa upp till $ 50.000 per år. Nya kandidater bär ofta skuldbelastningar på totalt 150 000 dollar. Forskning Den genomsnittliga årslönen för nya advokater i ditt geografiska område, liksom den genomsnittliga startlönen för akademiker av lagskolor du överväger.
  • Många offentliga skolor är billigare än privata skolor, men vissa privata skolor kan ha mer ekonomiskt stöd tillgängligt. Beräkna noggrant den totala kostnaden, inklusive genomsnittliga årliga levnadsutgifter.
  • Om du är intresserad av att delta i en offentlig lagskola i ett annat tillstånd, kontakta antagningskontoret för att fråga om att etablera bostad. Invånare i ett tillstånd kan kvalificera sig för lägre undervisning än icke-boende.
  • Förstå att du sannolikt inte kommer att kunna arbeta ett vanligt jobb samtidigt som du går i lagskolans heltid. Vissa program kräver att eleverna söker tillstånd från administrationen till arbete under skolåret, särskilt under det första året.
  • Del 4 av 7:
    Ansöker om lagskolor
    1. Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 13
    1. Förstå skillnaden mellan ABA-ackrediterade och icke-ackrediterade lagskolor. ABA-ackrediterade lagskolor uppfyller de standarder som ABA ålagts, och kandidater från en ackrediterad skola kan ta baren i någon stat. Vissa stater tillåter inte kandidater av icke-ABA-ackrediterade lagskolor att sitta för stångundersökningen om inte ytterligare krav är uppfyllda.
    • Tänk noga innan du ansöker om en icke-ackrediterad skola. Dina alternativ efter examen kan vara betydligt begränsad.
    • Du kan delta i en out-of-state-lagskola och fortfarande ta din hemstatens bar examen.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 16
    2. Undersök barpassage och anställningsstatistik. Eftersom syftet med att gå till lagskolan är i slutändan att arbeta som advokat, titta på hur bra skolor har utarbetat sina kandidater för att passera baren och hitta anställning.
  • Var noga med anställningsnummer. Den mest relevanta statistiken är antalet kandidater som arbetar heltid i juridiska yrken.
  • Undvik skolor med lågstångsatser. Din lagsexamen förlorar det mesta av sitt värde om du inte kan passera baren. Att behöva ta tentamen två gånger kommer också att förlänga den tid det tar att bli advokat.
  • Bild med titeln vara en advokat under de närmaste 7 åren Steg 1
    3. Ansök på flera lagskolor. Ansökan om mer än en skola ökar dina chanser att accepteras. Om du inte kommer in i en skola, måste du vänta ett år innan du skickar fler applikationer.
  • Dela dina applikationer i tre pooler: Safeties, mål och når. En säkerhet är en skola där din GPA och LSAT är över medianen. En målskola kommer att ha medianer som motsvarar dina poäng, med når de skolor där du är långt under de rapporterade medianerna.
  • Skicka några applikationer för att nå skolor, men fokusera större delen av din uppmärksamhet på mål och säkerhet.
  • Bild med titeln vara en bra högskolestudent Steg 1
    4. Överväga att ansöka om en skola i ett samhälle där du är villig att leva. Eftersom de flesta lagskolor inte har ett nationellt rykte, matar de sina kandidater till den lokala juridiska ekonomin. Du bör gälla för en lagskola som ligger i ett område där du skulle vara glad att sätta ner rötter.
  • Del 5 av 7:
    Att delta i lagskolan
    1. Bild med titeln Get Florida Power of Advokat Steg 1
    1. Planera din tidslinje försiktigt. En j.D. Graden tar i allmänhet tre år (mer om du deltar i deltid) för att slutföra. Ditt första år kommer att vara grundkurs i bar-testade ämnen. Du kommer att kunna lägga till valfria ämnen i din andra och tredje år. Planera i förväg vilka kurser du vill ta för att se till att du har alla examenskrav.
    • Efter att ha tjänat din j.D., Du kan överväga att ansöka om en ll.M. (Master of Laws) Examensprogram. Detta är en avancerad lagstiftning i ett specialiserat område, och kräver vanligtvis ett ytterligare studieår.
  • Bild med titeln vara en bra högskolestudent Steg 15
    2. Ta anställningsrätt kurser. Under din andra och tredje år väljer du kurser som är relaterade till anställningsrätt, till exempel "Anställningsdiskriminering," "Literande klasshandlingsdiskriminering," och "Arbetsrättsliga lag." Olika skolor har olika kurs titlar och roterar sina erbjudanden från termin till termin. Ta anställningskurser när de är tillgängliga och tala med professorer som lär dessa kurser att ta reda på vilka kurser som erbjuds inom en snar framtid.
  • Övriga användbara kurser för framtida sysselsättningsjurister inkluderar förhandlingar, rättegångsåtgärder, administrativ rätt och allt annat relaterat till civila tvister.
  • Bild med titeln Study Steg 26
    3. Gå med i en studiegrupp. Lagskolan är ofta stressig och isolering, och en studiegrupp är ett bra sätt att träffa människor. Studiegrupper hjälper till med examensberedning, delning av anteckningar och konturer, liksom bara att blåsa av någon ånga.
  • Bild med titeln Håll en hög GPA i college steg 6
    4. Ta tentamen på allvar. De flesta skolans betyg på en strikt kurva, som kräver att du överträffar dina kamrater, snarare än att bara hålla fast vid dem, för att få en toppkvalitet. Studera hårt och fokusera på att lägga fram din bästa ansträngning.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 22
    5. Bygg ett nätverk. De flesta jobb finns av munnen och personlig rekommendation. Använd dina lagarnas skolår för att träffas så många lokala advokater som möjligt.
  • Många lagskolor anställer praktiserande advokater som adjungerade professorer. Tillägg är en bra resurs för att lära sig mer om den lokala rättsliga marknaden.
  • Bild med titeln Studie för en engelsk examen i sista minuten steg 14
    6. Hitta anställningsrelaterade extracurricular aktiviteter. Vissa extracurriculars kan utsätta dig för anställningsrättsliga frågor och andra studenter med liknande intressen. Många skolor har studentklubbar eller lagtidskrifter som specialiserar sig i anställningsrätt. Till exempel finns det och sysselsättningsrätt Society Arbetsrätt och sysselsättningsrätt På Cardozo School of Law i Kalifornien.
  • Om din skola inte har en liknande klubb eller tidskrift, prata med din dekan eller professorer om att starta en med andra intresserade studenter.
  • Bild med titeln Get Florida Power of Advokat Steg 5
    7. Söka praktikplatser och externships. Arbeta för ett offentligt kontor eller ett privat företag i utbyte mot pengar (praktik) eller kurskredit (externship) under termin eller under sommaren. Hitta ett privaträttsliga advokatbyrå, eller tillämpas på en myndighet som Lika sysselsättningsmöjlighetskommission (EEOC) eller dess statliga ekvivalent, som Kaliforniens avdelning för rättvis anställning och bostäder (DFEH).Dessa byråer verkställer federala och antidiskriminering sysselsättningsrätt.
  • Du kan också hitta organisationer som representerar låglönade arbetstagare, som Juridiskt Bistånd Society Society Society Law Center i Kalifornien och Lika Justice Center I Texas.
  • Bild med titeln Skriv ett mail som ber om en praktikplats Steg 2
    8. Hitta möjligheter till praktisk erfarenhet. Det finns många sätt att få praktisk erfarenhet under lagskolan. Var och en kan förbättra ditt CV med nya färdigheter och expandera ditt professionella nätverk, och vissa kan leda till jobbbjudanden vid examen. Vissa möjligheter inkluderar:
  • Kliniker. Skolsponsorerade kliniker ger gratis eller billigt rättshjälp till gemenskapen. Arbetet utförs av lagstudenter, under ledprofessorer. Kliniker kan vara repeterbara för kurskredit.
  • Rättsberäkning. Arbeta för en domare som gör forskning och skrivning.
  • Praktiska kurser. Vissa kurser, som Mock Trial, Medling och Motion Practice, har en stor praktisk deltagande komponent.
  • Tävlingar. Representerar din skola i Mock Trial, Moot Court eller andra tävlingar.
  • Advokat. Skriva för din skolas lagregranskning Journal kräver starka skrivförmåga och ger dig möjlighet att publicera originalarbete.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 23
    9. Passera MPRE under lagskolan. Den multistate professionella ansvarsplanen (MPRE) är skyldig att träna i alla utom tre jurisdiktioner i USA. Tentamen består av 60 multipelvalsfrågor som testar sökandens kunskaper om reglerna för professionellt beteende i rättsliga utövande kommer att ta provet i ditt tredje års lagskola.
  • Du får ta MPRE under lagskolan, vilket gör att du kan få det här kravet ur vägen.Då behöver du inte oroa dig för det medan du studerar för barprovet, och din antagning till baren kommer inte att läggas i väntan medan du tar mpre.
  • Eftersom du redan har tagit LSAT, bör du veta hur man förbereder sig för den här standardiserade tentamen. Samla träningsmaterial, sätt ett schema och närma sig provet på allvar. Ge dig tillräckligt med tid för att helt förbereda sig.
  • Del 6 av 7:
    Få tillträde till baren
    1. Bild med titeln Bli en sport advokat Steg 30
    1. Passera barentamen. Tentamen testar om en kandidat är kvalificerad att träna lag i ditt tillstånd.Det administreras i februari och juli, och varar i två eller tre dagar, beroende på ditt tillstånd. Examinationen består av en dag med flera val och en eller två dagar av uppsatser.
    • Registrera dig för en kommersiell barberedningskurs, som Barbri, Kaplan, Themis och andra. Dessa kurser levererar vanligtvis böcker, instruktioner, interaktivt onlineinnehåll och individuell gradering av ditt skrivande. Kommersiella Bar prep-kurser är normen, och rekommenderas starkt av dina professorer.
    • Realistiskt måste du studera heltid från den tid du examen i början av juni genom början av testet i slutet av juli. Om din skola erbjuder ytterligare barberedningstjänster, dra nytta av dem förutom en kommersiell prep-kurs.
    • Många bartagare passerar inte på första försöket. Var inte avskräckt - du kan försöka igen.
  • Bild med titeln Get Florida Power of Advokat Steg 4
    2. Tillfredsställa moraliska karaktär och fitnessbehov. Varje statsstång undersöker den moraliska karaktären och fitnessen av baransökare, och kommer att fråga om relevanta brottsliga frågor, obehandlat missbruk eller psykisk sjukdom, osannolikhet och ekonomisk oansvarighet.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 6
    3. Passera mpre. Om du inte tog och passera Mpre under lagskolan, studera och ta provet nu. Ett passande poäng krävs för inträde till baren.
  • Del 7 av 7:
    Hitta arbete
    1. Bild med titeln Få fullmakt i Indiana Steg 3
    1. Gå med i en professionell organisation. Det finns lokala och nationella anställningsrättsliga organisationer genom vilka du kan nätverk, använda referensprogram och lära dig mer om fältet. Vissa statliga organisationer, som California Sysselsättning Advokaterförbundet, har en klassificerad sida för sysselsättningsjobbförteckningar.
    • Den nationella sysselsättningsområdena (Nela) är en rikstäckande organisation som också driver en "arbetsbank" för medlemmar.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 29
    2. Registrera dig för att intervjuas på campus. Advokatbyråer kommer att registrera sig för att intervjua studenter på campus. Detta händer vanligtvis sommaren före ditt tredje år, men företag kan komma när som helst under året. Även om du inte tror att du har starka referenser, gör det inte ont för att presentera dig för potentiella arbetsgivare.
  • Var noga med att ta med kopior av ditt CV, transkript och skrivprover, liksom namnen på referenser. Att vara förberedd skapar ett bra första intryck.
  • Bild med titeln vara en advokat under de närmaste 7 åren Steg 30
    3. Sök online. Företag av alla storlekar efter jobbmöjligheter online med tjänster som Monster, CareerBuilder, LinkedIn, Symplicity, och till och med Craigslist. Kontrollera dagligen och ha ett CV och skrivprov beredd att skicka elektroniskt på ett ögonblick.
  • Om jobbposten kräver ett brev, anpassa ditt brev så mycket som möjligt istället för att skicka ett formuläredbrev.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 31
    4. Ställ in informativa intervjuer. Efter att ha tagit baren examen bör du identifiera advokater vars praxis du vill lära dig mer om. Utkast till ett brev (inte ett mail) och presentera dig själv. Var noga med att nämna vem som gav dig sitt namn.
  • I brevet, uttryckligen ange att du inte ber om ett jobb. Du får ett bättre svar på det här sättet.
  • Utveckla en lista med frågor och ta anteckningar. Vara förlovad.
  • Fråga advokat om hon känner till någon annan du kan prata med, och var noga med att skicka ett tackmeddelande efteråt.
  • Bild med titeln Bli en sport advokat Steg 2
    5. Delta i Bar Association Events. Bar Association Medlemskap och enskilda evenemang kan kosta pengar, men dessa nätverksmöjligheter kan skörda stora belöningar. Var noga med att ha ett visitkort tillgängligt.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 18
    6. Överväga att flytta. År 2015, ValuePenguin.com publicerade sin topp 100 "Bästa städer för advokater," Utvärdera den genomsnittliga lönen, tillgången på jobb och levnadskostnad i varje.
  • Bild med titeln vara en advokat under de närmaste 7 åren Steg 32
    7. Volontär. Även om du är en kvalificerad advokat, kanske du fortfarande behöver volontär för att hålla dina färdigheter skarpa och att bygga ett CV. Volontärmöjligheter kan publiceras online, men du kan också maila ett CV eller hämta en telefon och ringa.
  • Arbeta gratis kan betala BIG TIME. Du kan övervägas för nästa öppning som blir tillgänglig.
  • Bild med titeln Hitta en bra skilsmässa advokat Steg 2
    8. Gör dina egna möjligheter. Kom ihåg, även om du har problem med att hitta ett jobb, är du fortfarande en licensierad advokat. Du kan ta fall på egen hand, eller samarbeta med andra advokater. Du kanske kan betala dina räkningar med några trafikbiljettklienter varje månad. Innan länge kan du vara redo att öppna din egen praxis.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande