Hur du fillase business kvartalskaper

Om du äger ditt eget företag måste du betala statliga och federala kvartalsskatter. De typer av skatter du måste betala kvartalsvis beror på vilken typ av verksamhet du har och hur verksamheten är strukturerad. Om du är ensam innehavare är du ansvarig för att betala Kvartalsberäknad inkomstskatt. För LLCs och företag, Business Quarters-skatter inkluderar anställningsavdrag och beräknade bolagsskatter. Om ditt företag är föremål för punktskatter är du också ansvarig för inlämning och betalning av kvartalet.

Steg

Metod 1 av 3:
Anställningsskatt
  1. Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 1
1. Ställ in ett konto på det elektroniska federala skattebetalningssystemet (EFTPS). Du kan skicka betalningar och insättningar till IRS elektroniskt med EFTPS-systemet. Detta system finns bara för att göra betalningar. Du kan inte använda den för att beräkna betalningen du är skyldig.
  • Det kan ta några veckor för att helt ställa in ditt konto. Du måste ansöka med ditt arbetsgivarens identifikationsnummer (EIN). IRS skickar dig en PIN-kod som du kan använda för att slutföra uppställningen av ditt konto.
  • När ditt konto är inrättat kan du schemalägga vanliga betalningar före de förfallna datum så att du inte har några extra avgifter eller påföljder för sena betalningar.
  • Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 2
    2. Insättning medhållet inkomst som halvmycke eller månadsvis. Du är ansvarig för att hålla inkomst, social trygghet och Medicare skatter från din anställdas lönecheck. Deponera de belopp du behåller med EFTPS-systemet.
  • Om du lägger ut din löneavgift kan du använda ditt EFTPS-konto för att övervaka inlåning och se till att betalningar görs i tid. Se till att din löneförsäljare gör betalningar via EFTPS. Betalningar som gjorts utanför EFTPS-systemet visas inte på betalningshistoriken för ditt EFTPS-konto.
  • Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 3
    3. Rapportera anställningsskatter kvartalsvis på form 941. Till skillnad från de flesta andra rapporteringsformer är Form 941 en kvartalsvis avkastning. Det här formuläret beskriver antalet anställda du har och de belopp du höjer från sina lönecheckar.
  • Du kan ladda ner Form 941 på https: // IRS.GOV / PUB / IRS-PDF / F941.pdf. Se till att den version du har är för rätt år.
  • Du kan e-filformulär 941 och alla andra anställningsskatter Du är ansvarig för dig själv med IRS-godkänd programvara. Du kan också gå igenom en auktoriserad IRS E-File Provider. Listor över godkända leverantörer är tillgängliga på https: // IRS.GOV / e-fil-leverantörer / godkända-IRS-e-fil-för-företagsleverantörer.
  • Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 4
    4. Deposition Futa skatt Kvartalsvis om du är skyldig mer än $ 500. Federal arbetslöshetsskatt (Futa) Skatter betalas endast av dig som arbetsgivare. Du håller inte bort dessa från din anställdas lönecheck. Dessa skatter rapporteras på form 940.
  • Du kan betala kvartalsvis Futa-skatt med EFTPS, och filformulär 940 på samma sätt som du lämnat in Form 941. Medan inlåning bör vara kvartalsvis måste du bara rapportera din totala Futa-skatter årligen.
  • Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 5
    5. Kontrollera med din statens intäktsavdelning. Om ditt tillstånd har inkomstskatt (och de flesta gör) håller du sannolikt det från din medarbetares lönecheck tillsammans med federal inkomstskatt. De flesta stater kräver att arbetsgivare ska lämna in och betala kvartalsvisa sysselsättningsskatter.
  • Dina statliga skattepliktelser kan innehålla ytterligare skatter eller betalningar, till exempel för arbetstagarens ersättningsförsäkring eller statlig arbetslöshetsförsäkring.
  • Du kan också ha möjlighet att betala dessa månadsvis. Gör vad som fungerar bäst för ditt företags ekonomi och redovisning.
  • Om du använder eller har anställda i mer än ett tillstånd kan du ansvara för att betala anställningsskatter i mer än en stat. Testet är vilket anställd den anställde gör det mesta av sitt arbete.
  • Metod 2 av 3:
    Beräknade bolagsskatter
    1. Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 6
    1. Använd IRS-kalkylbladet för att beräkna dina beräknade kvartalsskatt. Om du lämnat in företagsskatt förra året kan du använda förra årets återkomst för att utarbeta dina beräknade kvartalsskatt. Justera efter behov för ökning eller minskning av vinsten med IRS Form 1120-W.
    • Du kan ladda ner en kopia av kalkylbladet på https: // IRS.GOV / PUB / IRS-PDF / F1120W.pdf. Det här kalkylbladet är bara för din användning. Du behöver inte skicka in det till IRS. Om du fyller i det, behåll en kopia i dina företagsregister för framtida referens.
  • Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 7
    2. Betala beräknade kvartalsskatter via EFTPS. Företag och andra affärsstrukturer måste göra kvartalsvisa beräknade skattebetalningar om de förväntar sig att de är skyldiga mer än 500 dollar i årsskatten. När du har beräknat en uppskattning av de bolagsskatter du är skyldig kan du schemalägga kvartalsbetalningar på EFTPS-systemet.
  • Du måste schemalägga dina betalningar minst en dag innan de beror. Du kan göra betalningar varje vecka eller månadsvis istället för kvartalsvis, om det fungerar bättre för ditt företags bokföring.
  • Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 8
    3. Förena dina skatter på din årliga avkastning. Dina företagsskatteformulär inkluderar linjer för dig att registrera beräknade kvartalsskattebetalningar du redan har gjort. Dessa betalningar minskar din skatträkning i slutet av året och kan till och med skapa återbetalning.
  • Om du underrättar din företagsinkomstskatt, justera dina betalningar för det följande året. Om du underrättar för mycket kan du bli föremål för extra avgifter eller påföljder.
  • Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 9
    4. File kvartalet återvänder med ditt tillstånd om det behövs. Många stater kräver också företag att lämna beräknade kvartalsskatt. Kontrollera med din statens intäkter eller beskattningsavdelning för att ta reda på vad dina ansöknings- och betalningsförpliktelser är.
  • Beroende på storleken på ditt företag och där du arbetar, kan du behöva fila kvartalsvisa skatter i mer än ett tillstånd. Arbeta med en erfaren Cpa Om du behöver lämna beräknade kvartalsvisa skatter i flera stater.
  • Metod 3 av 3:
    Punktskatt
    1. Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 10
    1. Bestäm om ditt företag är föremål för federala punktskatter. Det finns ett antal olika branscher som ansvarar för federala punktskatter. Dessa skatter måste rapporteras och betalas kvartalsvis. En av de vanligaste punktskatterna är bränsleavgift.
    • Du kan också vara ansvarig för att betala federala punktskatter om du äger ett bryggeri eller destilleri. Alla företag som regleras av alkohol- och tobaksskatt och handelsbyrå (TTB) är föremål för punktskatter.
  • Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 11
    2. Betala punktskatter kvartalsvis eller månadsvis via EFTPS. Om du redan har ett EFTPS-konto för anställningsskatter och företagsskatt kan du betala de flesta typer av punktskatter genom samma konto.
  • Några punktskatter, som alkohol och tobaks punktskatt, betalas genom olika myndigheter. Om du försöker betala dessa via EFTP, får de inte krediteras korrekt och du kan bedömas avgifter eller påföljder.
  • Om du har frågor om du kan använda EFTPS för att betala dina punktskatter, ring EFTPS kundservice linje på 1-800-555-8778 och en operatör hjälper dig.
  • Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 12
    3. Registrera sig för en lön.govkonto. Några punktskatter, särskilt de för alkohol och tobak, måste betalas genom lön.gov snarare än genom eftps. Beroende på vilken typ av verksamhet du har kan du behöva göra betalningar via båda tjänsterna.
  • Att anmäla sig till lön.GOV, du måste ladda ner och underteckna användaravtalet, skicka sedan pappersavtalet till lämplig byrå. Till exempel, om du betalade TTB-punktskatter, använd adressen som visas på avtalet för TTB. Gör en kopia av det tecknade avtalet för dina företagsrekord innan du skickar det.
  • Efter att ha fått ditt avtal skickar byrån ett användarnamn och lösenord så att du kan fortsätta att konfigurera ditt konto på systemet. Du bör få den här informationen inom 30 dagar.
  • Bild med titeln File Business Quarterly Taxes Steg 13
    4. Rapportera några typer av punktskatter på IRS Form 720. Många av de vanligaste punktskatterna för småföretag, inklusive bränsleavgifter, rapporteras på detta formulär. Form 720 är en kvartalsvis avkastning för beräkning av exakta skatter - det är inte en beräknad avkastning.
  • Fyll i det här formuläret med aktuella nummer från dina böcker. Du kan lämna in den här avkastningen via en auktoriserad e-filer, eller genom att skicka pappersformulär med betalning till lämplig adress som anges på anvisningarna för formuläret.
  • Varningar

    Denna artikel behandlar statliga och federala företagsskatter i USA. Om du bor i ett annat land och äger ditt eget företag, sök vägledning från en lokal advokat eller skatteproffs.
  • Förutom dessa skatter kan du också vara ansvarig för lokala skatter eller försäljningsskatter. Dessa betalas vanligtvis varje vecka eller månadsvis, snarare än kvartalsvis.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande