Hur man blir advokat i usa

De specifika kraven för att bli advokat i USA varierar beroende på staten eller territoriet där du bestämmer dig för att utöva lag. Men grunderna är desamma i hela landet. Generellt måste du ha examen från lagskolan och passera en statsstångsexamen för att vara licensierad till prislag i USA. Medan det kan vara ett lukrativt fält, kräver det minst 7 års skolgång efter gymnasiet och mycket arbete.

Steg

Del 1 av 3:
Förvärva lämplig utbildning
  1. Bild med titeln Få arbete som frilansskribent Steg 10
1. Utveckla ditt intresse för lag i gymnasiet. Du behöver inte vänta tills lagskolan för att börja få kompetens och erfarenhet som hjälper dig i rätten. Gå med i din gymnasiets debatt eller Moot Court Team och delta i andra aktiviteter som är relevanta för det rättsliga området.
  • Det gör inte ont för att ta latin om din skola erbjuder det. Många juridiska termer är på latin, så att du vet att språket kommer att ge dig ett huvud och hålla dig från att memorera en massa utländska termer.
  • Ta klasser som straffrätt för valfria ämnen, om de erbjuds. Dessa klasser ger dig en introduktion till de juridiska frågorna som advokater står inför varje dag.
  • Bild med titeln Få doktorsexamen i teknik Steg 1
    2. Få en kandidatexamen från en 4-årig högskola eller universitet. Du kan i allmänhet inte träna lag om du inte har en lagsexamen från en lagskola. För att vara berättigad att ansöka om lagskolan måste du ha en kandidatexamen från en 4-årig högskola eller universitet.
  • Lagskolor accepterar studenter från någon avdelning eller större. Medan engelska, kommunikation, historia och statsvetenskapliga majors är vanliga, har många advokater grader inom vetenskap eller tekniska områden.
  • En examen i ett vetenskapligt eller tekniskt område hjälper dig om du vill utöva patenträtt. Om du ville arbeta i försäkrings- eller vårdlagstiftning, kan en omvårdnadsexamen vara till hjälp.
  • Att upprätthålla en hög GPA kommer att förbättra dina chanser att komma in i en god lag och eventuellt kvalificera dig för stipendiet. De flesta lagskolor kräver en GPA på minst 3.0 för att kvalificera sig för antagning.
  • Tänk i förväg. Utveckla nära relationer med 2 eller 3 professorer på college som du vill använda som referenser för lagskolan. Om de tar flera klasser, ta varje klass de erbjuder.

  • Bild med titeln Tåg Nya anställda Steg 13
    3. Arbeta deltid vid en domstol eller advokatbyrå. Under gymnasiet och högskolan, om du kan hitta arbete hos ett advokatbyrå eller en lokal tingshus, kommer dessa att ge dig exponering för juridiska problem och hjälpa dig att förbereda dig för att utöva lag. Om du vet vilket område av lag du vill gå in, försök hitta arbete i det området.
  • Oroa dig inte om du inte är säker på vilket område av lag du vill träna i ännu. Du har gott om tid att bestämma, och många människor gör inte sitt slutliga beslut tills de redan är i lagskolan. Använd den här tiden för att utforska områden som fångar ditt intresse.
  • Bild med titeln Få doktorsexamen i teknik Steg 6
    4. Ta LSAT under ditt seniorår av grundutbildning. Lagskolans antagningstest (LSAT) är ett halvdags standardiserat test. Alla lagskolor som ackrediterats av American Bar Association (ABA) har detta test som ett antagningsbehov. Testet erbjuds i juni, oktober och december. Ta det så tidigt som möjligt.
  • LSAT är ett mått på din läsförståelse och muntliga resonemang. Du kan hämta studieguider online eller i bokhandlar. Det finns också prep-klasser som du kan delta i.
  • Börja studera för testet så snart som möjligt. Gör minst 3 övningstest under simulerade testförhållanden innan du sitter för det faktiska testet.
  • Bildbeteckningen är det nya barnet i skolan steg 1
    5. Ansök på flera ackrediterade lagskolor. När du har fått dina LSAT-poäng kan du registrera dig med lagskolans antagningsråd (LSAC). Denna byrå samordnar dina testresultat, applikationer och rekommendationsbrev och distribuerar dem till skolor på dina vägnar. Du kan inte ansöka om lagskolor om du inte går igenom den här byrån.
  • Applicera på minst en "nå" skola. Det här är en skola med låg acceptanshastighet, eller en för vilken dina testresultat och GPA faller i lågänden av acceptanser.
  • Välj 2 eller 3 skolor där dina testresultat, GPA och andra referenser är konkurrenskraftiga. Du borde passa bekvämt i mitten av utbudet av studenter som accepteras av den skolan.
  • Lägg till på 1 eller 2 "säker" skolor. Det här är skolor där dina referenser är i toppänden av det antal studenter som accepteras av den skolan, om inte över genomsnittet.
  • Bild med titeln Study Economics Steg 15
    6. Ägna dig till framgång i lagskolan. När du väl väljer din lagskola, var redo att fokusera och arbeta hårt för alla 3 år. Gå med i klubbar och grupper som är relaterade till dina juridiska intressen Att studera lag ordentligt.
  • Gör läsningarna för varje klass och försök att ge dig tid att granska före varje klass. De flesta lagskolans professorer undervisar med Socratic Method, där de slumpmässigt uppmanar eleverna och ställer frågor om den tilldelade läsningen. Det är viktigt att vara beredd.
  • Ta anteckningar och förbereda en skiss för var och en av dina klasser. Detta hjälper dig att studera för den slutliga tentamen. De flesta lagskolor har bara en slutprov i slutet av terminen. Din prestation på denna tentamen bestämmer din betyg för hela kursen.
  • Att gå med i en studiegrupp kan hjälpa dig att göra bättre känsla av avläsningarna och förstå de stora teman för varje klass.
  • Bild med titeln Svar Mänskliga resursintervjufrågor Steg 1
    7. Graduate från lagskolan med en relativt hög rang. Advokatbyråer uppmärksamma klassrankningar. Ju högre din ranking i din lagskolan, desto mer sannolikt kommer du att säkra en högbetalande position i ett stort advokatbyrå.
  • Om du vill clerk för en federal domare, vill du i allmänhet vara i minst kvartalet i din klass.
  • Stora advokatbyråer rekryterar vanligtvis från de 30 procenten av klasserna på högre rankade lagskolor. Den nedre din lagskola är rankad, desto högre är din rang bör vara i din klass för att kompensera.
  • Del 2 av 3:
    Ansluta till statsstången
    1. Bild med titeln File A Class Action Lawsuit Steg 2
    1. Bestäm var du vill träna lag. Varje stat har sin egen bar antagningsprocess. Välj det tillstånd där du vill träna så snart som möjligt under din lagskolans karriär så att du kan börja förbereda den statens bar.
    • Det är vanligtvis bäst att träna i det tillstånd där du går till lagskolan. Din lagskola blir välkänd och det kommer att finnas gott om alumner som anställer. Dessutom diskuterar lagskolor typiskt lagen i deras stat, men sällan lagen i andra stater.
    • Om du vill träna lag i en annan stat, kommer det att vara upp till dig att lära dig lagen för den staten.
  • Bild med titeln Study Math Steg 4
    2. Börja fylla i din startprogram så snart som möjligt. Barprogrammet är ett rejält, detaljerat dokument. I de flesta stater är den ursprungliga applikationen 15 eller 20 sidor lång och täcker specifika detaljer under de senaste 10 åren av ditt liv. Det kan ta dig lite tid att slutföra det.
  • När du får din barprogram, skumma genom den först. Bestämma vilka frågor som tar dig längre att svara på. Identifiera frågor du måste jaga information för.
  • Din Bar-applikation måste godkännas innan du kommer att kunna anmäla dig till Bar Exam. Kom igång på det så snart som möjligt.
  • Få din ansökan i tidigt! Barapplikationer kräver också fingeravtryck för kriminella bakgrundskontroller, som kan ta flera veckor att slutföra. Om du får din ansökan så tidigt som möjligt, står du den bästa chansen att säkerställa att din bakgrundskontroll är klar av tidsfristen för att anmäla dig till barprovet.

  • Bild med titeln Passera en privat skolgångsexamen Steg 6
    3. Sitta för mpre i ditt tredje år av lagskolan.
  • Bara Maryland, Washington och Wisconsin kräver inte Mpre. Om du planerar att träna i Connecticut eller New Jersey, behöver du inte ta provet om du tjänat en klass av C eller bättre i en etikbana i lagskolan.
  • Bild med titeln passera en klass utan att verkligen studera steg 1
    4. Anmäl dig i ett studieprogram. Det är möjligt att passera baren utan att ta några förberedelsesprogram eller kurser. Barkpassagen är dock betydligt högre bland studenter som tar prep-kurser. Kostnaden för ett Bar-studieprogrampales i jämförelse med stress och ekonomisk börda att behöva ta tentamen två gånger.
  • Bar studieprogram kostar vanligtvis flera hundra dollar. De får främst dig redo för multi-state Bar Exam (MBE), multipelvalsdelen av barenamen. Men de har också praktiska uppsatser för att få dig redo för den statliga delen av tentamen.
  • Bar studieprogram erbjuder test i simulerade testförhållanden, vilket gör dem till de mest värdefulla. Barprov är en grusande, stressig upplevelse. Ju mer övning du har jobbat under dessa omständigheter, den lugnare du kommer att vara.
  • Bild med titeln passera en klass utan att verkligen studera steg 13
    5. Tillbringa sommaren efter att du har examen att studera för baren. Du kan ha svårt att passera baren om du bara tar en enda stavstudie och gör inget annat. Skapa ett studieplan för dig själv och spendera tid varje dag som studerar för baren. Ta ett övningstest under simulerade testförhållanden minst en gång i veckan.
  • Om du har accepterat ett erbjudande från ett stort advokatbyrå har ditt företag sannolikt en barstudiet och andra resurser tillgängliga för dig. Dra nytta av dem.
  • Särskild information om de ämnen som omfattas av statens barprov finns på webbplatsen för din statens styrelse.
  • Bild med titeln Få ett undervisningsjobb steg 15
    6. Fyll i en intervju med en medlem av den lokala baren. De flesta stater kräver att du sätter dig ner med en medlem av den lokala baren, som kommer att ställa frågor om dina juridiska intressen och varför du vill träna lag. Även om detta kan känna sig som en arbetsintervju, vill de vanligtvis inte anställa dig. Snarare försöker de att avgöra om du har den disciplin och karaktär som är nödvändig för att fungera som medlem i baren.
  • Du kan också ställas frågor om information från din barprogram, inklusive din pedagogiska bakgrund och erfarenhet.
  • Bild med titeln Bli ett kabelinstallatör Steg 2
    7. Ta baren i den jurisdiktion där du avser att träna lag. Om du är godkänd för antagning till statsstången har du en ytterligare hinder. Bar examen är ett 18-dagars multipelval och uppsatsprov som vanligtvis äger rum över 2 eller 3 dagar.
  • Om du inte bor extremt nära barentextestningsplatsen är det en bra idé att få ett hotellrum i närheten under testets varaktighet. Detta gör att du kan fokusera och inte behöva oroa dig för att göra långa enheter eller ordna en åktur.
  • Bild med titeln Uppnå dina mål för det nya skolåret Steg 10
    8. Vänta med att ta reda på dina bar examenresultat. När du har tagit baren, måste du vänta flera månader för att ta reda på om du passerade. Under tiden kan du börja leta efter ett jobb (om du inte har en redan). Medan du inte kan representera kunder som en advokat tills du har gått i baren och slutförde din statens licensieringsprocess, kan du utarbeta juridiska dokument och göra mycket annat rättsligt arbete.
  • Testresultaten publiceras vanligtvis online på en viss dag, så du kan ta reda på om du passerade omedelbart. Din slutliga poäng på barprovet är vanligtvis inte tillgänglig.
  • Om du får reda på att du inte passerade kan du ta testet igen. Du kan ta baren examen så många gånger du behöver, även om det tar det mer än 2 eller 3 gånger skulle vara ganska bakslag för din juridiska karriär.
  • Bild med titeln Fil för barnomsorg i Oregon Steg 26
    9. Ta din ed i domstol. Förutsatt att du har passerat barprovet visas du i domstolen att bli svurit i som medlem i baren. Swearing-in ceremonin innehåller vanligtvis alla andra som passerade baren i ditt område, och du tar alla eden på en gång.
  • Eden är en ceremoni som du vanligtvis kan bjuda in familj och vänner. Efteråt är det vanligtvis en mottagning. Lokala advokater kommer till receptionen för att möta de nyaste medlemmarna i baren, som kan ge dig värdefulla nätverksmöjligheter.
  • Del 3 av 3:
    Hitta arbete som advokat
    1. Bild med titeln Fil för barnomsorg i Oregon Steg 21
    1. Utför bra i ett sommarförbundsprogram. Om du hade turen att bli anställd som sommarförbund i ett stort advokatbyrå, använd den positionen till din fördel. Stora advokatbyråer anställer vanligtvis de bästa artisterna från sina sommarförbundsprogram som permanenta medarbetare.
    • Var inte rädd för att fråga din övervakande associera vad du kan göra för att sticka ut eller sätta dig ifrån de andra sommarförbundet.
  • Bild med titeln Fil för barnomsorg i Oregon Steg 27
    2. Nå ut till advokatprofessorer för rekommendationer. Prata med professorer som undervisar klasser du har haft ett särskilt intresse för, eller att du gjorde det bra. Om professorn erbjuder mer än en kurs, ta alla dem. Gå till kontorstid och lära känna dem så mycket du kan.
  • Förutom att skriva referensbrev, vet advokatprofessorer ofta praktiserande advokater i området. De kan kanske ge dig en anslutning eller introducera dig till advokater i ett fält du är intresserad av.
  • Bild med titeln File Ett FLSA-klagomål Steg 7
    3. Använd din Law School`s Career Services Office. Varje lagskola har ett karriärjänstekontor med resurser som hjälper dig att hitta ett jobb som en advokat. Dessa tjänster är inte bara tillgängliga för studenter utan att examen och alumner också.
  • Det är i lagskolans bästa intresse att ha höga sysselsättningsgrad bland kandidater. Karriärkontoret kommer att göra allt det kan för att hjälpa dig att hitta en position och se till att du lyckas.
  • Bild med titeln Bli en stadschef Steg 10
    4. Dra nytta av nätverksmöjligheter. Att hitta en bra position som advokat är mindre om vad du vet än om vem du vet. Gå till State Bar Association Mixers och andra evenemang för att möta praktiserande advokater som kan hjälpa dig att hitta din plats.
  • Aktivera alltid professionellt vid mixers eller andra händelser där medlemmarna i baren är närvarande. Prata med så många som du kan och få ditt namn där ute.
  • Om alkohol är tillgänglig vid ett evenemang, begränsa dig till en drink. Blir full eller till och med att få "buzzed" kommer inte att imponera på att utöva advokater - även om de är imbibing själva.
  • Dricks: Få visitkort som skrivs ut för att dela ut vid mixers och andra nätverksmöjligheter. Du kan även placera en QR-kod på baksidan av kortet som advokater kan skanna för att titta på din Résumé eller LinkedIn-profil online.

  • Bildbeteckningen blir ett concierge steg 7
    5. Gå till informativa intervjuer. Informativa intervjuer leder inte nödvändigtvis direkt till ett jobb. Snarare är de ett sätt för dig att böja örat av en praktiserande advokat och lära sig mer om den lokala baren och marknaden för advokater där du bor och vill arbeta.
  • Några informativa intervjuer kan leda dig att hitta en mentor, men tryck inte den. När du träffar någon som kan mentorera dig i yrket, känner du det.
  • Bild med titeln Arkiv Artiklar av införlivande i New Jersey Steg 11
    6. Maila din resumé till potentiella företag. Om du inte har ett jobbbjudande när du examinerar, kommer du sannolikt att "kallt samtal" Företag som söker anställning. De flesta av dessa görs via e-post. Men om du tar det extra steget att skicka ett pappersresumé och brevbrev, kommer du sannolikt att få ett bättre svar. Få människor går till denna extra ansträngning, och det kommer att innebära något för att anställa advokater.
  • Köp tyngre bindningspapper och lägga lite ansträngning för att göra din resumé och täckt brev.
  • Tänk på att anställnings advokater vanligtvis är äldre. De kan uppskatta att få ett papperresumé eftersom det här är ett medium de är bekanta med.
  • Advokat återuppta

    Prov advokat återuppta

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Prov Associate Advokat CV

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Gå inte för djupt i skuld för att finansiera din lagskoleutbildning. Undervisning på en offentlig skola är vanligtvis mycket mindre än out-of-state eller privat skolundervisning, och du får en lika stark utbildning.

    Varningar

    Gör ditt bästa för att hålla dig ur problem. Alla stater utför kriminella bakgrundskontroller, och en kriminell historia kan hålla dig från att träna.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande