Hur lugnar du dig själv innan du träffar någon

Du kan ha ett viktigt möte som kommer upp, eller en arbetsintervju eller ett första datum. Du kan vara orolig för hur du ska hantera att träffa någon ny, och är angelägna om vad du ska säga. Tillbringa lite tid förberedelse för din kommande interaktion genom att lära sig några avkopplingstekniker för att lugna dina nerver, eller genom att visualisera ett framgångsrikt möte med den person du ska träffas. När tiden kommer till ditt möte kan du ta några steg för att förmedla förtroende och beredskap, som att klä sig på lämpligt sätt och visa en positiv attityd. Att möta nya människor kan orsaka lite ångest, men om du är beredd kan du känna dig mer självsäker i dina interaktioner.

Steg

Metod 1 av 3:
Hantera nerver
  1. Bild med titeln noteras steg 4
1. Ändra ditt språk. Du kan känna fjärilar i magen eller tätheten i bröstet. Anser att i våra kroppar känner sig nervös energi och upphetsad energi ofta mycket liknande. Därför kan det inte vara svårt att få din hjärna att göra omkopplaren också. Berätta för dig själv "Jag är så glada att träffa den här personen!"Snarare än" Jag är så nervös!"Och se hur dina Outlook ändras.
  • Det är lättare att berätta för dig själv att du är upphetsad, snarare än att lugna ner, när du är orolig. Du har redan alla de fysiologiska svaren på spänning pågår, så det är lättare att göra dig själv tro att du är upphetsad, snarare än att tvinga dig att lugna dig - vilket är i motsatt slutet av det fysiologiska spektret.
  • Till exempel kan du ha ett viktigt möte med din bank som kommer upp. I stället för att tänka, "Jag fruktar det här mötet," du kan berätta för dig själv "Jag är så glad att träffas för att prata om detta lån!"Det låter dumt, men om du skrattar åt dig själv, ännu bättre! Det hjälper dig att slappna av.
  • Berätta för dig själv hur du förväntar dig möte i stället för att vara orolig för det. Till exempel, "Jag kan inte vänta med att träffa min nya chef i morgon!"
  • Om du också kan berätta för andra människor, ännu bättre. Ju fler sätt vi kan få hjärnan att behandla detta som en positiv händelse, desto bättre. Ring en vän och berätta för dem hur mycket du ser fram emot att träffa personen.
  • Bild med titeln Var lugn Steg 15
    2
    Andas. Försök att rensa ditt bekymmer och fokusera på din andning. Andning är ett av de bästa sätten att minska stressen. Se bara till att du tar djupa andetag (i buken, inte ditt bröst) för att få fördelarna med stressavlastning och avkoppling.
  • Grunt andning kan få dig att känna dig angelägen. Ett bra sätt att se till att du andas in i buken är i händerna på magen och se dem stiga och faller. Din mage ska lyfta dina händer och bröstet ska inte röra sig.
  • Om du kan, försök ligga och känna din mage stigning och falla med luft. Fokusera på ingenting annat än din andning i några minuter. Om du inte kan ligga ner, sitta med dina ögon stängd och öva andning, kanske med ett ord eller en bild som hjälper dig att koppla av.
  • Expertips
    Dr Niall Geoghegan, PSYD

    Droppe. Niall Geoghegan, PSYD

    Klinisk psykologddr. Niall Geoghegan är en klinisk psykolog i Berkeley, CA. Han specialiserar sig på koherensbehandling och arbetar med kunder om ångest, depression, ilskahantering och viktminskning bland andra problem. Han fick sin doktorsexamen i klinisk psykologi från Wright Institute i Berkeley, CA.
    Dr Niall Geoghegan, PSYD
    Droppe. Niall Geoghegan, PSYD
    Klinisk psykolog

    Att hantera ångest är en utmaning. Niall Geoghegan, en klinisk psykolog, säger: "Ångest är oundviklig. Vi kommer alla att känna oss angelägna om någon punkt, men en av Viktiga saker att veta är att du kan gå in i en ångestproducerande situation, Låt ångest stiga, och låt det flytta genom dig. Du är fortfarande kvar- Det dödar dig inte."

  • Bild med titeln gör djup avkoppling steg 5
    3. Koppla av dina muskler. Mjukning och avkopplande musklerna kommunicerar till hjärnan att det inte finns något att oroa sig för i miljön runt dig. När nervös, många pace, studsa ett ben, plocka på sina kläder, knyta sina käkar, vrida sina händer, etc. Detta larmar hjärnan och initierar panik. Progressiv muskelavslappning - Tensing sedan frigör dina muskler metodiskt - kan hjälpa dig att lugna dig.
  • Försök att göra en "Body Scan", från toppen av huvudet och skannar ner till tårets spets, avkopplande varje muskel längs vägen.
  • Prova dessa tekniker i timmarna eller till och med dagar före mötet, försök det rätt innan du träffar personen. Detta gör att du kan gå in i situationen utan spänning i din kropp och utan nervösa tics som de som anges ovan.
  • Bild med titeln vara äventyrlig steg 1
    4. Rensa huvudet med meditation. Meditation kan hjälpa dig att koppla av, de-stress och bli fokuserad för ditt möte. Det hjälper dig att känna dig lugnare genom att sänka ditt blodtryck. Medan meditation tar lite övning, helt enkelt stänger dina ögon, andas djupt och rensa ditt sinne genom att fokusera på andan kan vara fördelaktigt.
  • Om du är stressad om ett kommande möte några dagar bort, kan du lägga undan en tid varje till dag för att koppla av med meditation. Den extra övningen kommer att förbättra dina meditationsförmåga, men kommer också att ge dig större lugn och fokus.
  • Du kan hitta guidade meditationer online eller ladda ner meditation apps för att hjälpa dig.
  • Bild med titeln vara äventyrlig steg 5
    5. Kom ihåg att de är en person som du. Även om du möter påven eller premiärministern, kom ihåg, de är bara en annan människa. Gör dem inte större än livet än de är. Håll dig positiv och öppen, men behåll praktiska förväntningar.
  • Till exempel kan du vara nervös för att träffa någon du träffade online för ett första datum. De kan verka som mr. eller ms. Direkt från sin profil, men håll dig öppen för möjligheten att de mycket bra kanske inte är. Justera din utsikter från "första datum" till "lära känna någon bättre."
  • Bild med titeln vara attraktivt steg 13
    6. Gå lätt på dig själv. Bli inte angelägen om att göra misstag. Saker händer, och det mesta hittar du andra människor nådig och villig att hjälpa dig. Och om de inte är, kommer ditt möte inte att vara för evigt. När du får något avstånd från mötet, kommer du förmodligen att hitta ett sätt att hitta lite humor i det (eller åtminstone dina vänner kommer).
  • Ja, det är möjligt att du kan ha ett ögonblick när du träffar någon för första gången, men observera inte över ett sådant scenario. Om det händer, ber om ursäkt, erkänna din förlägenhet och fortsätt.
  • Tänk på en graciös ursäkt om du gör ett misstag. Till exempel, om du har ringt den här personen med fel namn under den senaste timmen, kan du säga, "Åh min godhet, jag är så generad! Snälla ta emot min ursäkt!"
  • Metod 2 av 3:
    Visualisera ett framgångsrikt möte
    1. Bild med titeln noteras steg 5
    1. Föreställ dig din konversation. Om du är nervös om vad du ska säga eller göra, försök visualisera det i ditt sinne. Föreställ dig scenen i detalj. Visualisering gör det möjligt att föreställa dig det framgångsrika resultatet av ditt möte, och hjälpa dig att bli mer självsäker eftersom du har "förberett" för det i ditt ögons öga. Denna förberedelse lär din hjärna att svara på detta sätt när en annan liknande händelse inträffar.
    • Visualisera alla detaljer om ditt möte. Om du visualiserar att du möter en potentiell arbetsgivare på en arbetsintervju, kan du till exempel vilja visualisera dig själv som kör upp till intervjun plats, går upp till byggnaden och att hitta rätt kontor. Visualisera den kostym du kommer att ha på intervjun, skakar hand med intervjuaren och sitter ner vid ett bord. Fortsätt denna process och visualisera hela intervjun.
    • Låt dig känna de känslor du helst skulle vilja ha när du träffar den här personen. För en arbetsintervju kanske du vill föreställa dig att känna dig självsäker, förberedd och upphetsad att lära dig mer om den här nya möjligheten.
    • Inkorporera alla dina sinnen i din visualisering. Om du avbildar ett första datum på en italiensk restaurang, luktar vitlök och marinara i luften. Smaka på lasagne du beställer.
    • Visualisera positiva resultat. Föreställ dig en lyckad arbetsintervju, ett roligt första datum eller ett produktivt möte med en ny handledare.
    • Du kan också visualisera ett verkligt möte från ditt förflutna som gick bra. Detta kan utlösa minne om strategier som fungerade bra medan du också inramade det kommande mötet i ett hoppfullt ljus.
  • Bild med titeln Var kunnig Steg 14
    2. Öva visualiseringen regelbundet. Gör det till en daglig vana, första på morgonen eller det sista du gör innan du somnar. Framgångsrik visualisering tar övning och engagemang. Tänk på det som övning: Ju mer du gör det, desto starkare får du, och det är lättare att det blir.
  • Stäng dina ögon och sitta rakt under din övning, så du inte av misstag döljer.
  • Du kanske vill arbeta med detta i samband med en meditationspraxis.
  • Du kanske vill stänga din visualiseringsövning med en bekräftelse, som "Jag är självsäker och modig" eller "Jag har det här!"
  • Bild med titeln meddela din pensioneringssteg 8
    3. Skriv ner det. Ett annat effektivt sätt att visualisera är att skriva ner hur du vill att ditt möte ska gå. Skriva ut din visualisering gör att du kan fokusera ännu längre, och gör det också möjligt att återvända till samma visualisering igen och om igen genom att readerera dina ord.
  • Skriv din visualisering på ett privat ställe, som i en tidskrift, eller lägg det i ett elektroniskt dokument som du kan dra upp enkelt. Överväg att läsa den på din telefon under din pendling, till exempel.
  • Metod 3 av 3:
    Transportera förtroende
    1. Bild med titeln vara singel och glada steg 11
    1. Ha en positiv attityd. Att hålla sig positivt hjälper dig att vara lugn och ser fram emot att träffa den här nya personen. Dessutom kommer den andra personen att finna det mycket lättare att interagera med dig när du verkar positivt och mottagligt att prata med dem.
    • Ge dig själv en mini-pep prata med ett ord eller fras som är avsedd att hjälpa dig att hålla dig centrerad och positiv, som "gå"!"Eller" stanna stark!"
    • Tänk väl av dig själv. Tro på din förmåga att ha ett framgångsrikt möte med den här nya personen. För inspiration, tänk på alla sätt du lyckas i ditt liv: du kan göra alla dessa saker, och du kan också göra det här!
  • Bild med titeln Answera intervjufrågor Steg 14
    2. Klä för att imponera. Bära en outfit som är lämpligt för det tillfälle du ser och mår bra i. För en arbetsintervju kanske du vill bära en kostym eller andra kläder som är lämpliga för en kontorsinställning. För ett första datum, Du kanske vill ha på sig jeans och en trevlig tröja, eller din favoritklänning.
  • För professionella inställningar är det okej att bära kläder som förmedlar din personlighet (till exempel en färgad blus, iögonfallande uttalande smycken eller en färgstark slips), var noga med att du inte överdriver den! När det tvivlar, sikta på ett mer konservativt utseende.
  • Bild med titeln vara mogen steg 22
    3. Använd självsäker kroppsspråk. Din kroppsspråk förmedlar mycket information om dig till den andra personen. Förmedla förtroende och positiv energi genom att stå upp rakt, vilket gör ögonkontakt och ler när du hälsar personen.
  • Skaka hand. Hälsar personen med en självsäker, fast handskakning. Se till att du ser dem i ögat medan du skakar hand.
  • Bild med titeln noteras steg 7
    4
    Tala tydligt. Se till att du talar högt så att andra människor kan höra dig, och att du tittar på den andra personen, inte på dina fötter, när du hälsar dem. En tydlig, artikulera, varmtalande röst gör att du ser lugn och självsäker.
  • Var också uppmärksam på att du inte talar för fort, vilket ofta uppstår när människor är nervösa.
  • Hälsar den andra personen med en varm, vänlig hej. Säg deras namn i din hälsning. "Hej, Marisol, det är så trevligt att träffa dig!"
  • Bild med titeln vara en genomsnittlig tjej Steg 2
    5. Upprätta en rapport med den andra personen. Observera den andra personen i sin omgivning och leta efter sätt att starta en konversation. Leta efter sätt att ansluta till dem över gemensamma intressen. Medan många människor ogillar småprat, Det är ett sätt att hitta gemensam mark och börja bygga ett förhållande.
  • Leta efter konversationsledningar i din omgivning. Titta på den andras kläder: Finns det något de har på dig att du kan komplimangera dem? Finns det en vacker bit av konstverk på deras kontorsvägg? Hitta något att prata om några minuter innan du bosätter dig i affären till hands. Om du inte kan tänka på någonting, kan du alltid prata om vädret!
  • Till exempel kan du vara i ett möte i någons kontor. På deras skrivbord är en familjebild. Du kan säga, "Vilken vacker bild! Hur gamla är dina barn?"
  • Till exempel har ditt första datum en stift med namnet på en politisk kandidat som du stöder. Du kan peka på det och säga, "trevligt val! Jag tror att hon skulle göra en bra borgmästare!"
  • Notera personens namn och använda det periodiskt under hela samtalet. Detta gör att du verkar personlig och likbar. Använd också deras namn när du tackar dem eller säger adjö i slutet av mötet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande