Hur man närmar sig din förälskelse

Att prata med din förälskelse kan vara en nerve-rack upplevelse. Du har ett hundra tankar som rusar genom ditt huvud på en gång-hur ser jag ut? Har jag mat i mina tänder? Vad händer om han eller hon skrattar åt mig? Ibland bara tanken på att bluta ut det första hälsningsordet är tillräckligt för att få en våg av ångest. Men arbeta upp modet att säga hej behöver inte vara så överväldigande. Allt som krävs är en liten förberedelse och rätt attityd.

Steg

Metod 1 av 3:
Gör ditt drag
  1. Bild med titeln Approach Your Crush Steg 1
1. Ge dig själv en pep talk. Innan du går precis upp som en bunt av nerver, ta en stund att samla dig själv. Andas långsamt och djupt till räkningen av tio för att hjälpa dig att koppla av. Påminn dig om dina bästa egenskaper och gör de som du visar till din förälskelse. Vad är det värsta som kan hända? Om du inte pratar med honom eller henne, kommer du ångra det, och den första gnistan kan bara vara början på något fantastiskt.
  • Vilka av dina egenskaper är du mest stolta över? Kan du komma överens med någon? Är du atletisk? Har du en bra humor? Håll dessa drag i åtanke när du arbetar upp din nerv för att prata med din förälskelse, och ge dem chansen att lära känna de goda sakerna om dig.
  • Det är möjligt att du känner dig skrämmad av din förälskelse om de är extremt attraktiva eller populära, men för allt vet du att de kan känna på samma sätt om dig.
  • Bild med titeln tillvägagångssätt din förälskelse Steg 2
    2. Vänta tills rätt tid. Att se din förälskelse omgiven av hans eller hennes vänner kan göra dig ännu mer nervös. Försök hitta en tid när de är ensamma och i närheten när du kan börja en konversation utan att behöva oroa dig för att vara avbruten eller träffas med andra dömande ögon.
  • Leta efter din förälskelse mellan klasser eller en annan tid när de är mindre benägna att vara med en stor grupp.
  • Bild med titeln Approach Your Crush Steg 3
    3. Vara naturlig. Skapa ett scenario som ger dig möjlighet att göra introduktionen. Om din förälskelse sjunker något du kan returnera det till dem, eller om du ser honom eller henne att prata med en gemensam vän kan du använda anslutningen som en isbrytare. Att utnyttja små öppningar kommer att hålla dig från att visas desperat eller måste gå upp och börja prata ur det blåa.
  • Var entusiastisk, men håll dig cool. Låt inte dig vara alltför upphetsad.
  • Om du har en klass med din förälskelse, be dem att klargöra detaljerna i en läxa uppdrag som ett sätt att öppna kommunikationen.
  • Bild med titeln tillvägagångssätt din förälskelse Steg 4
    4. Gör det bara. Chansen är att den ängsliga känslan du får innan du pratar med din förälskelse, kommer aldrig att försvinna helt, så det måste du bara ta ett djupt andetag och gå för det. Gripa din öppning när den presenterar sig själv. Börja med att introducera dig själv om du inte har träffat, eller genom att ställa en fråga för att få dem engagerade om du redan är bekant. Att få konversationen påbörjad är vanligtvis den skrämmaste delen, så en gång är det ur sättet du kan fortsätta samspelet med lätthet.
  • Djärvhet betalar ofta av. Du kommer inte veta om den person du har en förälskelse är också intresserad av dig om du inte pratar med dem.
  • Göra fred med tanken på avslag. Din förälskelse kommer troligen att vara glad att prata med dig när du får bollen att rulla, men i händelse av att saker inte går som du hoppades, bara shrugges bort det. Det är alltid bättre att försöka slå ut än att leva med att aldrig veta med vad som kan ha hänt.
  • Metod 2 av 3:
    Hålla upp samtalet
    1. Bild med titeln Approach Your Crush Steg 5
    1. Gör lite mental förberedelse. Tänk på vad du ska säga till din förälskelse innan du får dem att prata. Ha ett visst ämne i åtanke att du skulle vilja diskutera, och vara beredd att svara på någon fråga som han eller hon kanske frågar om dig. På det sättet kommer du att bli grundad och redo att göra ett bra intryck under din första interaktion, och du får mindre chans att bli fångad vakt.
    • Var redo för vad som helst som ditt första möte kan ta.Din förälskelse kan vara trött, upptagen, distraherad eller nervös, och dessa humör kan påverka hur han eller hon kommer av.
  • Bild med titeln tillvägagångssätt din förälskelse Steg 6
    2. Prata om dem. En surefire taktik för att hålla någon som du pratar med för första gången intresserade fokuserar konversationen på dem. Vanligtvis är det lättare för människor att prata om sig själva eftersom de redan vet vad de ska säga. Visa intresse för din förälskelse och låt dem prata om sig själva, relaterade till dem när du kan. Detta kommer också att ge dig en chans att lära känna lite mer om dem. Om du vet mycket om dem skulle du veta vad han / hon är intresserad av. Kanske till och med ge dem gåvor. Så vi kan säga att de är i bilar - kanske få dem ett rattskydd eller en skjorta med sin favorit typ av bil på den. Se också till att du aldrig är oförskämd / menar för dem. Du vill att de ska veta att du är en trevlig person.Var dig själv!
  • Fråga frågor. Det kommer att få din förälskelse att känna att du har ett genuint intresse för dem, och det kan också ta lite av trycket att tänka på saker att säga om dig själv.
  • Du borde självklart prata om dig själv, men stjäl inte golvet helt. Försök att hålla sakerna, eller låt honom eller henne ta över och styra konversationen.
  • Bild med titeln Approach Your Crush Steg 7
    3. Markera dina gemensamma intressen. Lyssna när din förälskelse talar om hans eller hennes hobbyer, intressen och preferenser och ser var de överlappar sig med din egen. Ju fler saker du upptäcker har gemensamt desto mer måste du prata om. Att hitta gemensam mark kan till och med hjälpa till att skapa ett tillfälle för ett datum eller mer avslappet hangout senare.
  • Några bra ämnen för att ta reda på vad du har gemensamt är vilka klasser du tar, filmer, musik, sport, familj och dina planer för helgen.
  • Bild med titeln Approach Your Crush Steg 8
    4. Vet när man ska bryta sig undan. Håll reda på hur länge du har pratat med din förälskelse för att du inte håller dem upp och uppmärksamma när de verkar förlora intresse. Om du inte släckte det, kanske dina första par interaktioner inte varar för länge, och det är bättre om du kan låna dig en känsla av mystik och lämna dem som vill ha mer. Ursäkta dig med en fras som "Prata med dig senare" eller "Text mig någon gång" (du vill se till att de har ditt nummer först) för att låta din krossa veta att du vill prata med dem igen.
  • Få en känsla för naturliga lullar i dialogen och leta efter en möjlighet att göra en smidig utgång när saker börjar sakta ner, precis som du gjorde en smidig entré.
  • Rama inte på och på. Det sista du vill göra är att dra ditt kärleksintresse.
  • Metod 3 av 3:
    Sätta ditt bästa själv där ute
    1. Bild med titeln Approach Your Crush Steg 9
    1. Var självsäker. Du kommer inte komma någonstans om du inte har tro på dig själv. Stå rak i ryggen. Låt din förälskelse se de saker som gör dig intressant och unik. Du bör förbereda dig för att närma honom eller henne med den attityd som du kommer att älska och respektera dig själv oavsett resultatet. Förtroende är smittsamt - din förälskelse kommer att hämta på ditt självsäkra sätt och vet att du är någon värt att vara runt.
    • Ibland måste du bara förfalska det tills du gör det. Om du har problem med att samla gumptionen för att gå upp och säga hej, berätta för dig själv att du har gjort den här typen av tusen gånger. Det kan bara göra dig lite kallare under tryck.
    • Det är en skillnad mellan att vara självsäker och vara arrogant. Stick med den tidigare. Försök att inte skryta eller agera som du har en överblåst uppfattning om dig själv. Detta kan vara lika off-putting som blyg, om inte mer så.
  • Bild med titeln tillvägagångssätt din krossa steg 10
    2. Leende. Glöm inte att le, även om du är ett nervöst vrak. Leende kan hjälpa dig lugna och göra dig bekvämare, och ett vänligt ansikte kommer att göra dig mer tillvägagångssätt för andra. Tänk på att din förälskelse kan vara lika orolig över att prata med dig, eftersom du handlar om att prata med dem, så att hälsa dem med ett leende kommer att bryta spänningen direkt.
  • Leende kan vara knepigt när du är särskilt nervös. Prova ett ljus smirk med ögonen öppna lite bredare än normalt för att signal entusiasm, och grin större för att visa lite tänder om din förälskelse gör något söt eller underhållande.
  • Bild med titeln Approach Your Crush Steg 11
    3. Fräscha upp. Bortsett från din demeanor kommer du också att vara en av de första sakerna som dina krossa meddelanden. Av den anledningen är det en bra idé att se till att du presenteras innan du gör ditt drag. Dåligt andetag, oförskräckt hår och röriga kläder kan alla vara affärsbrytare om du vill göra ett bra intryck. Ge dig en titt på i spegeln innan du anger din förälskelsens personliga utrymme.
  • Tick ​​av en kort mental checklista för att se till att dina tänder borstar, du har deodorant och dina kläder och hår är rena och välskötta.
  • Bild med titeln tillvägagångssätt din krossa steg 12
    4. Håll en positiv attityd. Det viktigaste att komma ihåg om att närma sig din förälskelse är att det är den ansträngning som räknas mest, inte resultatet. Avslag är ett faktum i ett liv, något som alla måste hantera på en eller annan gång. Spänningen och tillfredsställelsen att slutligen prata med den speciella någon borde vara större än rädslan att bli avstängd.
  • Det är inte slutet på världen om killen eller tjejen du har ditt öga inte tillbaka ditt intresse. Det kan sticka lite först, men låt dig inte bli avskräckt.
  • Även om du blir vänd när du försöker slå upp en konversation med din förälskelse, kan du fortfarande nå ett genombrott i att bygga det förtroende du behöver försöka igen nästa gång.
  • Tips

    Håll dig lugn och håll en positiv attityd. Det kommer att göra hela upplevelsen att gå jämnare, och du kommer att sluta göra ett bättre intryck än om du är nervös eller överexiterad. Du pratar bara med en tjej / pojke!
  • Klä för att imponera på kläder som ser bra ut och gör dig bekväm.
  • Alltid vara sig själv. Visa din krossa den vänliga och intressanta sidan av din personlighet snarare än att agera som någon du inte är.
  • Om du är för nervös för att närma sig din förälskelse för första gången ensam, säg inte hej till honom eller henne medan du går med en vän.
  • Varningar

    Var försiktig med att eliminera eventuella obehagliga dålig andedräkt eller kroppslukt. Dålig hygien kunde blåsa ditt skott innan du får dina första ord ut.
  • Om din förälskelse klart inte är intresserad av att prata med dig, skaka inte dem. Åtminstone gav du det ditt bästa skott.
  • Det kan vara bättre att inte komma på för starkt om din förälskelse redan ser någon. Du vill inte orsaka något onödigt drama.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande