Hur man hittar kärlek

Kärlek är så elusiv att det kan tyckas som strävan att hitta den kommer aldrig sluta. Vi vet att det existerar, eftersom andra har det, men vägen kan vara så skumma att det är frestande att ge upp sökningen. Det finns inga Surefire-steg som garanteras för att få dig kärlek, men om du följer den här guiden kommer du att gå i rätt riktning.

Steg

Del 1 av 3:
Känna sig själv
  1. Bild med titeln Hitta kärlek Steg 1
1. Förstå vad du har att erbjuda. Kärlek innebär att du delar dig med någon annan som accepterar dig för vem du är. Innan du kan förvänta dig att någon annan ska acceptera dig, måste du veta vad "själv" du projicerar. Du kan börja med att skriva ner svaren på dessa frågor. Dina svar hjälper till att måla en bild av "du" du erbjuder till din potentiella partner.
  • Vilka är dina bästa egenskaper?
  • Vad tycker du om att göra med din tid?
  • Vad älskar du om dig själv?
  • Vad vill du jobba på?
  • Vad får dig att känna sig obekväma?
  • Bild med titeln Hitta kärlek Steg 2
    2. Bygga förtroende. Oavsett om du är en introvert eller en extrovert, en hilarisk folkmassa eller en mycket vänlig vän, vara säker på vad du måste erbjuda någon annan. När det gäller att hitta kärlek finns det ingen rätt personlighetstyp, inget speciellt drag som kommer att få dig framåt. I motsats till vad du kanske ser i romantiska komedier och sitcoms, har alla ett skott på kärlek - inte bara den mest populära eller konventionellt attraktiva bland oss. Så vet vad du har, och äger det.
  • Bild med titeln Hitta kärlek Steg 3
    3. Vet vad du letar efter i någon annan. En del av att känna dig själv känner till dina relationsbehov. Skriva ner vad du anser vara de viktigaste egenskaperna i din potentiella partner är ett bra sätt att ta reda på vad du egentligen menar när du säger att du letar efter kärlek.
  • Försök att inte vara för specifik med den här listan över egenskaper. Till exempel, istället för att säga "sex meter lång, brunt hår, mörka ögon", fokusera på personlighetsdrag som är viktiga för dig. Vill du ha någon som är ärlig mot ett fel? Någon som delar din passion för böcker?
  • Det kan också vara till hjälp att skriva ner en lista med bestämd "Nej."Du kanske inte vill ha en partner som reser sex månader ut ur året, eller någon som inte klarar av din familj.
  • Kom ihåg att punkten här inte är att skapa en projicering av din framtida partner - du bara skissar ut de grundläggande egenskaper du kan njuta av att ha i en partner så att du kan förstå dina egna behov bättre. Chansen är, den person du slutar älska kommer bara att ha några av kvaliteterna på din lista.
  • Del 2 av 3:
    Nå ut
    1. Bild med titeln Hitta kärlek Steg 4
    1. Träffa människor. Ett av de bästa sätten att göra detta är att börja med att göra vänner. Det sägs alltid att vänner är det säkraste sättet att hitta kärlek, och det beror på att det är sant - det är ett bra sätt att bygga ett ömsesidigt förhållande baserat på vård och förtroende. När du gör vänner, behåll dessa tips i åtanke:
    • Var inte dömande. Detta är förmodligen den viktigaste regeln när det kommer till början av vänskap och kärlek. Om du inte kan komma förbi någons dorky frisyr, vet du aldrig hur bra du skulle ha kommit med den personen. Attraktionen behöver inte alltid vara den första gången du träffar någon.
    • Var generös med din tid. Att göra vänner kräver lite engagemang. Om du är seriös om att hitta kärlek, bli seriös om att spendera tid med människor. Acceptera inbjudningar till fester, sportevenemang och konserter. Om du inte är mycket av en snickare, fråga några personer till lunch eller kaffe. Poängen är att skapa många situationer som ger dig chansen att lära känna människor - och det är svårt att göra det hemifrån.
  • Bild med titeln Hitta kärlek Steg 5
    2. Presentera dig som någon som är tillgänglig. Det betyder inte att du behöver ropa till hustaken som du är på en strävan efter kärlek, men vidta åtgärder för att se till att människor vet att du är tillgänglig och villig att ta saker ytterligare om möjligheten uppstår.
  • Tänk på ditt utseende. När du letar efter kärlek, klär dig som den bästa versionen av dig själv. Tvinga dig inte i en stil eller titta som gör att du känner dig obekväma. Istället projicera ditt självförtroende och unikhet med rena, välformade kläder och ett trevligt uttryck på ditt ansikte. Tillägget av en liten parfym eller cologne hjälper också till att skicka ut den rätta typen av signal.
  • Var en uppmärksam och uppmuntrande lyssnare. Om du hittar någon intressant, fråga många frågor. Nästa gång du ser den personen, följ upp genom att återkalla något han eller hon sagt och nämna det i början av konversationen. Visa personer du bryr dig om dem.
  • Var ärlig och uppriktig. Med andra ord, var dig själv. Villighet att presentera dig själv till världen som du är är en mod av mod, och det är attraktivt.
  • Bild med titeln Hitta kärlek Steg 6
    3. Försök dating tjänster. Tänk på online dating, till exempel. Att använda ett online dating nätverk är ett bra sätt att ta reda på vem som är tillgänglig i ditt område. Men, faller inte i fällan att vara för picky, eller döma alla med sin profilbild. Om du vill hitta kärlek måste du ge människor en chans - samma chans du vill att de ska ge dig.
  • Att gå med i en singelgrupp på ditt religiösa centrum eller skolan kan hjälpa dig att cirkulera med andra människor som delar din tankegång.
  • Barer och klubbar är populära platser att leta efter kärlek, men om du vill hitta ett längre förhållande, kan det hända att det är lättare att lära känna människor på platser som underlättar konversationen.
  • Del 3 av 3:
    Göra rörelser
    1. Bild med titeln Hitta kärlek Steg 7
    1. Fråga folk på datum. När du har hittat någon som intresserar dig och du är redo att flytta från "vän" -stadiet till något djupare, försök att fråga den person du är intresserad av på ett datum.
    • Försök med den klassiska datumnatten: Fråga någon ut på middag. Detta kommer troligen att smickra ditt datum och underlätta bra konversation.
    • Lägg inte för mycket tryck på datumformatet - fokusera bara på att ha en bra tid. Skämt runt och gör ditt datum bra - målet är att ha kul!
    • Tänk på om du vill fortsätta att se den här personen. Verkar han eller hon uppfylla dina viktigaste behov? Finns det en ömsesidig attraktion? Om så är fallet, gör planer på att göra något annat tillsammans. Om saker fortsätter att gå bra kan ditt förhållande ta en djupare tur härifrån.
  • Bild med titeln Hitta kärlek Steg 8
    2. Stanna på samma våglängd. Försök att vara i linje med vad den andra personen vill ha.
  • Var inte för påträngande. Kom ihåg att alla handlar om osäkerhet och personliga problem, och ibland blir signaler bara blandade. Försök att inte ta saker för personligen på det här tidiga skedet.
  • Texting och andra former av meddelanden kan vara de enklaste sätten att kommunicera, men du är mindre benägna att ge varandra fel intryck i person, eller till och med via telefon. Flytta saker tillsammans med ansikte mot ansikte interaktion.
  • Expertips
    Lisa sköld

    Lisa sköld

    Dating Coachlisa Shield är en kärleks- och relationsexpert baserad i Los Angeles. Hon har en magisterexamen i andlig psykologi och är ett certifierat liv och relation coach med över 17 års erfarenhet. Lisa har presenterats i Huffington Post, Buzzfeed, LA Times och Cosmopolitan.
    Lisa sköld
    Lisa sköld
    Dating Coach

    Undvik spöke den andra personen om de inte är vad du letar efter. Kärlek och relation Expert Lisa Shield säger: "Ibland kommer folk bara att försvinna snarare än att säga ärligt, "Jag tror inte att vi är en match."Men det är en hemsk missvisning för den person du ser. Åtminstone skicka ett mail eller en text som säger att du inte längre är intresserad."

  • Bild med titeln Hitta kärlek Steg 9
    3. Vara sårbar. Vid en viss punkt i strävan efter kärlek är det dags att ta en risk och lägga dig öppen för den person du bryr dig om. Berätta för henne eller honom vad du känner. Det kan göra dig lite obekväma, men det enda sättet att veta om detta förhållande blir kärlek är att ta reda på om känslan är ömsesidig.
  • Om personen är intresserad av att fortsätta relationen med dig, kan du vara på väg att hitta kärlek. Kärlek är byggd på kärlek, förtroende, attraktion, ömsesidig hänsyn - och allt börjar med människor som håller med om att de båda vill driva det. Du vet att du har uppnått det när du tycker att du bryr dig om din partner på en djup, osjälvisk nivå, och att du förmodligen alltid kommer.
  • Om det finns brist på intresse på andra sidan är det viktigt att veta när man ska släppa det och gå vidare. Orequited kärlek är inte vad du satt för att hitta.
  • Bild med titeln Hitta kärlek steg 10
    4. Försök igen. Om ett förhållande du kände var att leda till kärlek inte fungerar, kan du känna dig ont under mycket lång tid. Det är viktigt att så småningom försöka igen. När du ansluter till någon speciell, blir det värt den hjärtesorg du upplevde på resan.
  • Tips

    Lär av dina misstag. Försök alltid att ta reda på om du kanske har gjort något fel så att du inte kommer att upprepa samma misstag igen.
  • Om du vill hitta kärlek, var en kärleksfull person. Kärlek betyder att ge så mycket som du får.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande