Hur man bryter upp med någon på alla hjärtans dag

Det finns många anledningar till varför du kanske vill eller behöver bryta upp på Alla hjärtans dag - Men om timing är allt, kan du bryta upp med någon på Alla hjärtans dag vara en av de svåraste dagarna för att avsluta ett förhållande. Med en liten finess och strategisk planering kan du lyckas lämna din betydande andra på denna mest romantiska dagar.

Steg

Metod 1 av 3:
Att räkna ut vad man ska säga
  1. Bild med titeln Tala om din bästa vän Du är deprimerad Steg 17
1. Tänk på dina motivationer. Oavsett hur du snurrar det, kommer du att se ut som den dåliga killen om du bryter upp med någon på Alla hjärtans dag. Tänk på varför, av alla dagar, vill du bryta upp på Alla hjärtans dag, veta att detta sannolikt kommer att leda till att upplösningen är extra smärtsam och kan till och med förstöra semestern för din betydelsefulla andra i framtiden. Är det den exakta anledningen till att du vill bryta upp på Alla hjärtans dag - för att det kommer att orsaka din partner mest smärta? Eller har du insett, genom dina förberedelser för semestern, att du inte känner dig som du vill känna till din partner på en sådan romantisk dag? Innan du går framåt, tänker du verkligen på varför du vill bryta upp på Alla hjärtans dag och vad konsekvenserna kan vara.
  • Försök att titta igenom någon ilska eller besvikelse och tänka djupt om dina motiv. Kanske bryta upp med din partner på Alla hjärtans kommer vara väldigt skadlig - men det är ett drag du kommer ångra efter att någon tid har gått? Är den här åtgärden verkligen autentisk för din karaktär?
  • Även om det är bäst att inte dröja i ett förhållande när du vet att saker inte kommer att träna, kanske du vill bryta med personen i veckan eller två efter semestern. Eller, ännu bättre, bryta upp med henne före Alla hjärtans dag, så han / hon kan återvända presenter eller avbryta några planer han / hon kan ha gjort för er två.
  • Om du bestämmer dig för att gå vidare med din plan, vet du bara att du inte kommer att gå och ser bra ut genom att bryta upp med någon på Alla hjärtans dag, så var beredd på lite backlash.
  • Bild med titeln Tala om din bästa vän Du är deprimerad Steg 3
    2. Tänk på varför du vill avsluta förhållandet. Ibland är relationer bara fizzle. Andra gånger en person fuskar eller är oärlig. I vissa fall är människor helt enkelt inte kompatibla. Med tanke på dina skäl till bryta upp kan hjälpa dig att bestämma vad du ska säga.
  • Vissa människor initierar en Alla hjärtans dagsbrott eftersom saker inte visade sig helt från det ögonblick som dagen började. Avsluta inte ett bra förhållande på grund av en dag.
  • Även om det kan tyckas som om du har en lista med skäl, försök att leta efter ett gemensamt tema mellan dem.
  • Till exempel, om din signifikanta andra är pessimistisk, gör roligt med människor och deprimerar dig, kan du säga att han inte är tillräckligt positiv för dig.
  • Bild med titeln Build Self Worth Steg 3
    3. Reflektera över dina känslor.Även om du är den som initierar uppbrottet kanske du inte känner dig bra om det. Reflekterande på dina känslor gör det lättare för dig att acceptera uppbrottet. Det kommer också att göra det lättare för dig att förklara för din snart att vara ex. Förstå hur du känner för uppbrottet kan hjälpa till att ge både dig och din ex stängning.
  • Var ärlig med dig själv. Gör inte upp skäl till varför du vill bryta upp för att göra dig bättre om det.
  • Studier har visat att det här är en vanlig dag för uppbrytningar. Men, att räkna ut varför du väljer Alla hjärtans dag att bryta upp med din partner hjälper dig att bestämma den bästa tiden, platsen och sättet att göra det.
  • Bild med titeln noteras steg 3
    4. Skriv ner dina huvudpunkter.Eftersom det är Alla hjärtans dag, vill du välja dina ord noggrant, och i förväg om möjligt. Att ha dina huvudpunkter beredda nu kan göra det mindre besvärligt och ansträngt framåt.
  • Tänk på hur du ska franska dina skäl. Till exempel, "Jag känner inte att vi är kompatibla, så jag bryter med dig."
  • Planera för att undvika fraser som "du alltid ..." eller "du aldrig ..." eftersom de kan göra människor defensiva.
  • Förbered dig att prata kort om framtiden. Ta några minuter att prata om hur du ska hantera resten av Alla hjärtans dag, låta vänner och familj veta, och interagera med varandra i framtiden.
  • Bild med titeln Skriv ett tal introducera dig själv steg 14
    5. Repetera vad du vill säga.Övning hjälper dig att bli mer bekväm med att bryta upp på Alla hjärtans dag. Det kommer att ge dig chansen att öva vad du vill säga och hur du vill säga det.
  • Stå framför spegeln och träna din leverans. Var uppmärksam på dina ansiktsuttryck - odla ett omtänksamt, oroligt uttryck, men också en som är fokuserad, seriös och fast.
  • Prova rollspel med en vän så att du kan tänka på svar på vad din snart ska vara ex kan säga i invändning.
  • Öva din leverans flera gånger tills du är bekväm med vad du vill säga och hur och känner att du är redo.
  • Metod 2 av 3:
    Ha uppbrottsdiskussionen
    1. Bild med titeln Uppförande Seminarier Steg 4
    1. Välj rätt tid.Tänk på att på vilken tid på Alla hjärtans dag du bryter med din partner kan ha en stor inverkan på hur din uppbrott går. Väga fördelarna och nackdelarna med att bryta upp så tidigt som möjligt på dagen, mot väntar på mitten eller till och med slutet av dagen.
    • Att göra det tidigt på dagen kan vara den mildaste tiden på Alla hjärtans dag att bryta upp. Att gå igenom rörelserna för att ta hand om någon under Alla hjärtans dag kan sluta göra mer skada än att bryta upp. Också, så här kommer din nya ex att förhoppningsvis fortfarande ha tid att avbryta några planer som hon kanske har gjort för dagen.
    • Tänk på slutet av dagen. Att bryta upp med någon på Alla hjärtans dag morgon kan lämna henne (och du) eländig för hela dagen. Det ger henne också hela dagen att försöka prata med dig om det eller ut ur det. Detta är ett alternativ, men kom ihåg att du inte ska gå igenom rörelserna att vara i förhållandet hela dagen och sedan plötsligt ge henne nyheterna i slutet av dagen. Det här kan vara ett bra alternativ om du båda arbetar hela dagen och har inget tillfälle att prata eller se varandra till kvällen.
    • I stället för att välja Alla hjärtans dag eller natt, tänk på båda dina scheman för att bestämma den bästa tiden på dagen för att bryta upp. Med tanke på vad du båda har på dagordningen för dagen kommer du att styra dig för att välja den bästa tiden på dagen för att göra det.
  • Bilden med titeln Få ett jobb i ett annat tillstånd Steg 2
    2. Välj en lämplig plats.Om du inte har absolut inget annat val, bör du i allmänhet undvika att bryta upp via chatt, text, e-post.Det är opersonligt och till och med lite oförskämd och respektlöst - speciellt om du har varit tillsammans för en tid. Detta är ännu mer så fallet på Alla hjärtans dag på grund av dagens romantiska och känsliga natur.
  • Undvik romantiska platser. Du bör också försöka hitta någonstans som inte håller någon speciell mening för de två.
  • Plocka någonstans med integritet. Om du inte har något annat val eller du försöker skada eller skämma bort din partner, bryta upp utan publik, särskilt på Alla hjärtans dag, är det bästa alternativet.
  • Platser som kan fungera inkluderar en gemenskapspark, bibliotek eller något annat offentligt område som inte är fullt av glada par och stora röda hjärtan stänker över hela landskapet.
  • Bild med titeln vara en bättre flickvän Steg 11
    3. Var ärlig. Du vill att du snart ska kunna förstå varför du bryter upp på Alla hjärtans dag och vet också att du menar affärer. Att vara ärlig med honom om varför du slutar kommer det förhoppningsvis att hjälpa honom att acceptera fakta bättre och du kommer inte att få extra förklaring att göra senare.
  • Även om det kan skada honom för att du säger att du lämnar honom för någon annan, det är bättre de får reda på dig än något annat sätt.
  • Till exempel kan du säga, "Det är svårt för mig att erkänna det här, men vi har alltid varit ärliga med varandra. Jag bryter upp med dig, för, med tiden har mina känslor förändrats."
  • Bild med titeln vara en bättre flickvän Steg 6
    4. Visa respekt. Att säga saker du vet kommer att skada den andra personen eller orsaka en scen är inte det bästa sättet att bryta upp med någon, särskilt på Alla hjärtans dag.Var inte meningsfull eller ta skott på den andras karaktär eller personlighet, men var noga med att personen förstår att du bryter med henne och varför.
  • Till exempel, säger något som, "Jag lämnar dig för att du är lat, okunnig och irriterande" är genomsnittlig och skadlig.
  • Istället kan du försöka säga, "Jag är inte glad i detta förhållande längre, så jag slutar det. Jag tror inte att vi är kompatibla och ser inte en framtid för oss."
  • Bild med titeln Lie Steg 14
    5. Behålla din beslut. Under uppbrytningen tillåter inte den andra personens reaktion svänga din lösning. Om du behöver, minns varför du ville bryta upp med den andra personen och varför du behövde göra det på Alla hjärtans dag (och kunde inte vänta till en annan dag). Var stark. Även om Alla hjärtans dag inte är den bästa dagen för att avsluta ett förhållande, kom ihåg att bryta upp kommer i slutändan att vara det som är bäst för er båda och det är inte det enda paret som bryter slipsar denna semester.
  • Metod 3 av 3:
    Kommunicera effektivt
    1. Bild med titeln Lie Steg 18
    1. Vara kortfattad. Du kan ha uppmaningen att fortsätta att förklara dig själv eller börja rambling, men håll upp ditt uppbrott under fem minuter. Att dra ut det och prata det över upprepade gånger kan bli en lång, mer smärtsam process och förstöra hela Alla hjärtans dag för er båda.
    • Om den andra personen misstänker att du planerar att bryta upp, desto kortare är det bättre.
    • Du kan helt enkelt säga, "Vi har båda känt att det kom, så jag slutar förhållandet eftersom ingen av oss är glad."
    • Om det kommer att komma som en total överraskning, kanske du vill bygga på en tid där du kan tillåta den andra personen att smälta och ställa frågor. Du borde vara beredd på honom att fråga varför du har valt att göra det på Alla hjärtans dag.
    • Längden på denna diskussion med varierar för varje par, och det är okej om det tar ett tag. Men om du börjar upprepa argument eller prata i cirklar, är det dags att avsluta konversationen. Mäta vad du och din partner behöver när det gäller förklaringar eller uttrycka er själva, och om det verkar som du båda förstår varandra och uppbrottet, då är det cue för att avsluta konversationen.
  • Bild med titeln Håll ditt förhållande efter en diabetesdiagnos Steg 8
    2. Aktivt lyssna. Tala inte bara under uppbrottet, lyssna på vad din partner måste säga. Istället för att tänka på ett svar på vad hon säger, lyssna bara och hör vad hon försöker berätta för dig. Även om du inte behöver ändra dig, borde du ge henne en chans att uttrycka sina känslor om uppbrytningen.
  • Titta på henne när hon pratar med dig för att visa att du lyssnar.
  • När din ex börjar upprepa sig eller försöka övertyga dig om att stanna, är det okej att avsluta konversationen.
  • Bild med titeln Lie Steg 15
    3. Använd lämpligt kroppsspråk. Du vill inte av misstag skicka dina snart för att vara ex blandade signaler, så se till att ditt kroppsspråk matchar dina ord. Till exempel kan överdriven kramning och röra kan göra det som om du inte vill bryta upp.
  • Det betyder inte att du inte kan röra henne alls, bara se till att du inte blir för fysisk.
  • Titta henne i ögonen och sitta upp rakt för att visa henne du är allvarlig.
  • Bilden med titeln ber om ursäkt för att fusk på din partner Steg 7
    4. Tala tydligt och självsäkert. Detta eliminerar förvirring om vad du säger. Det visar också att du menar det. Håll din röst lugn och kontrollerad medan du förklarar varför bryter upp på Alla hjärtans dag.
  • Du kan använda fraser som: "Jag bryter upp med dig," "Jag slutar förhållandet," "Jag lämnar dig."
  • Fraser som, "vi behöver lite tid," eller "jag vill ta en paus", föreslår att du kan komma tillbaka tillsammans någon gång.
  • Tips

    Försök att avsluta förhållandet på en positiv anteckning och kommentera kvaliteter som du gillar om den andra personen utan att låta det låta som om du vill komma tillbaka tillsammans.
  • Om det är möjligt, försök att bryta upp före eller efter. Du vill inte garka den här dagen för er båda.
  • Var tydlig om det. Att vara vag kommer att göra att du verkar grunt och dumt.
  • Varningar

    På grund av dagens känslighet, var medveten om eventuella skadliga eller förvärrande beteenden som din ex kan visa. Om han eller hon hotar att skada honom eller själv eller andra eller andra på något sätt, ringa en av hans eller hennes släktingar eller vänner så att de kan ingripa.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande