Hur man bryter upp med en långväga flickvän

Så du är i ett långdistansförhållande, och du tänker på att bryta upp?Huruvida långdistans eller inte, kan bryta upp sig vara svårt.Utvärdera dina skäl för att bryta upp.Tänk på hur din flickvän kan reagera.Var uppmärksam på hennes känslor, särskilt om du har träffat ett tag.Bryta upp med text, chatt eller e-post kan känna hjärtlös, så var försiktig i hur du hanterar dig själv.Medan du bryter upp är det alltid en besvärlig och orolig sak, är det viktigt att vara respektfull.

Steg

Del 1 av 3:
Utvärdera dina skäl för att bryta upp
  1. Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 1
1. Bedöma om du ser fram emot att se din flickvän nästa.Gör dina besök med din långdistansflickvän rolig och intressant, eller som en skyldighet?Om du inte ser fram emot framtida besök med din flickvän är det här ett viktigt tecken på att förhållandet kanske inte fungerar.
  • Om man gör planer på att se varandra känns som en chore, så kan en långdistansförhållande inte vara bäst.
  • Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 2
    2. Jämför dina värden med sina värderingar. Ibland fungerar relationer inte för att dina värderingar och mål inte är kompatibla med den andras värderingar och mål. Det är okej att ha vissa skillnader, men stora skillnader som olika religiösa övertygelser, livsmål eller andra viktiga saker kan störa ett harmoniskt förhållande. Om du upptäcker att du ofta kämpar för att du värdesätter olika saker, så kan det här vara ett tecken på att förhållandet inte kommer att fungera.
  • Till exempel, om du värdesätter tiden med familj och vänner mer än pengar och professionell framgång, kan det här vara ett problem om din flickvän verkligen är inriktad på sin karriär just nu. Eller, om en av er vill att barn och den andra inte, så kan det orsaka allvarliga problem på vägen.
  • Försök att göra en lista över värden, övertygelser och mål som du har gemensamt med din flickvän och en separat lista över värden, övertygelser och mål som du inte har gemensamt. Om listan över saker du inte har gemensamt är längre än listan över saker du har gemensamt, så kan det vara en anledning att bryta av det.
  • Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 3
    3. Ta reda på om förhållandet håller dig tillbaka.Om du hittar dig intresserad av någon annan, anser du om det här långdistansförhållandet fungerar.Långdistansförhållanden kan kräva lite mer engagemang, så var medveten om huruvida denna typ av relation är rätt för dig.
  • Du kan känna dig trasig om hon var din gymnasium älskling, och nu hittar du nya kärleksintressen på college.Undvik att fuska på din flickvän som en "ut" från förhållandet.Om du tycker att du tänker mer om någon annan än din flickvän, prata med din flickvän först.
  • Undvik att skada din flickväns känslor längre genom att ljuga eller täcka upp vad som stör dig.
  • Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 4
    4. Utvärdera om dina liv är på väg i mycket olika riktningar. Ibland blir ditt liv i kärlekens sätt.Om du har dömt din flickvän i några månader, och nu är tillbaka till dina olika liv i olika städer, kan passionen och önskan fortsätta detta förhållande ha förändrats.
  • Du kan hitta efter att ha träffat långt avstånd i några månader att du och din flickvän faktiskt är på väg i mycket olika riktningar.Kanske det stöd hon behöver är annorlunda än vad du kan erbjuda.
  • Till exempel, låt oss säga att du var dating för sommaren, och nu har skolan börjat igen du är i olika städer, på olika skolor och har olika åtaganden att arbeta eller aktiviteter.Du kan känna dig mindre ansluten till din flickvän nu när du har något avstånd och är tillbaka till att fokusera på dina studier och spendera tid med vänner.
  • Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 5
    5. Identifiera om långdistansrutinen blir för svår. Känner du att du kommunicerar mindre och mindre med din flickvän? Känner du dig som schemaläggning och frekventa helgturer är bara för mycket?Det kan vara dags att prata med din flickvän om detta.
  • En långdistansförhållande, efter att bara veta din flickvän i några månader, kommer sannolikt att vara mycket svårt.
  • Var uppmärksam på att om du har dömt din flickvän i ett år eller mer, måste du bedöma om det är den långsiktiga delen som är svårigheten, själva förhållandet eller båda.
  • Del 2 av 3:
    Slutar förhållandet
    1. Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 6
    1. Bryta upp personligen om möjligt.Det kan vara trickier om du bor 2000 mil (3000 km) bort eller är i ett annat land.Men om ditt långdistansförhållande har varit i över ett år eller mer, och du kan köra för att se din flickvän, är en uppbrott i person ett mer respektabelt alternativ.
    • Att bryta upp i person visar mod snarare än feghet, och visar att du tar det här förhållandet allvarligt - även den uppbrytande delen.
    • Möte i person kan vara mer obekväma men det kan ge din flickvän en bättre känsla av vad du känner när det gäller kroppsspråk, dina ord och din fysiska närvaro.
  • Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 7
    2. Överväg att bryta upp med videochatt eller telefon som ett alternativ.Om finansiella kostnader eller tidpunkt är stora faktorer, överväga att bryta upp via telefon eller videochatt som Skype.På så sätt kan du fortfarande få en konversation som gör det möjligt för båda sidor att interagera samtidigt.Det kommer att bli mindre felkommunikation än om det görs via e-post eller text.
  • Planera en tid att ringa eller chatta när båda är gratis att prata i en timme.
  • Tänk på ett format som är mest bekvämt för dig, men tillåter också realtid, röstinteraktion.
  • Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 8
    3. Undvik att använda text, chatt, e-post eller andra icke-direkta lägen.Medan du kan användas för att skriva, chatta eller maila din flickvän är det här en mindre personlig form av kommunikation.Med en uppbrott är det viktigt att vidta åtgärder på ett personligt, snällt och tydligt sätt.
  • Texting fram och tillbaka om att bryta upp kommer sannolikt att känna sig hjärtlös mot din flickvän.När det gäller att bryta upp etiketten kommer det att känna att förhållandet inte ens var det viktigt.
  • När du slutar ett förhållande via text efter två eller tre datum kan det vara bra, om du och din flickvän har varit exklusiv och daterar i många månader, undvik då det här sättet att bryta upp.
  • Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 9
    4. Var snäll och ärlig.Medan du kanske inte gillar din flickvän längre är det fortfarande vanligt att tänka på.Behandla henne som du vill behandlas om rollerna var omvända.Kanske har du dumpats tidigare och det kände sig hemskt.Försök att undvika att göra samma misstag.
  • Det är viktigt att vara tydlig och direkt utan att ge blandade meddelanden. Till exempel, överväga att säga, "Jag är ledsen men det fungerar inte längre.Jag bryr mig väldigt mycket, men jag tror inte att vi borde se varandra längre."
  • Var sanningsenlig med dina skäl för att bryta upp.Om det är att du är på väg i olika riktningar, säg så.Om du har förlorat intresse för förhållandet, säg så.Bara se till att vara snäll och säg några ord som visar att det fanns goda tider i förhållandet också.
  • Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 10
    5. Lyssna på hennes sida av historien.Din flickvän kan vara chockad, hjärtbruten eller eventuellt förståelse.Det kan vara en kombination av alla eller ingen av dessa känslor.Genom att prata med henne i realtid, antingen via telefon eller personligen, ger du henne en chans att säga vad hon behöver säga.
  • Undvik att komma in i ett argument vid denna tidpunkt.Om du har bestämt dig för att bryta upp med din flickvän behöver du inte ha den här konversationen blåsa upp i ett skuldspel.
  • Vara öppen för att lyssna.Undvik att sluta konversationen abrupt efter att du har sagt att du ville bryta upp.Ge henne tid att tänka och bearbeta vad som händer.
  • Del 3 av 3:
    Etablering av gränser efter en uppbrott
    1. Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 11
    1. Prata om kommunikationsgränser efter uppbrytningen.Du kan säga till din flickvän, "Låt oss stanna vänner," Men det kan skicka blandade signaler till din flickvän.Om hon fortfarande är intresserad av ett förhållande med dig, kan hon läsa detta som ett tillfälle att komma tillbaka tillsammans senare. Istället, försök att säga något som, "Jag tror att vi ska sluta kommunicera för nu, men kanske vi kan vara vänner efter att vi båda har flyttat på några år från nu. För nu tror jag inte att vi ska kommunicera via telefon, online eller personligen."
    • Vissa relationer slutar bra och amicably.Tänk på hur du och din flickvän slutar din.
    • Om du och din flickvän redan lever lång avstånd från varandra, är det en bättre chans att du inte kommer att springa in i varandra regelbundet.Men tänk på hur mycket du vill att hon ska interagera med dig online eller via Facebook.
  • Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 12
    2. Binda lösa ändar i ditt förhållande.Om du och din flickvän hade arrangerat planer för att se varandra snart, kan du ha gjort inköp eller arrangemang som måste åtgärdas.Du kan också ha saker som hör till din flickvän. Medan du kanske inte kan knyta upp dessa lösa ändar strax efter att ha brutit upp, var uppmärksam på din del i några färdiga planer.
  • Ärade alla skyldigheter du måste avbryta arrangemang eller betala tillbaka eventuella pengar.
  • Om du har saker som din flickvän skulle vilja vara tillbaka, vara respektfull och returnera saker omedelbart som tillhör henne.
  • Om det finns saker som är gemensamt ägda, kontakta en annan konversation med din flickvän efter uppbrottet för att diskutera dessa föremål.
  • Bild med titeln bryta upp med en långväga flickvän steg 13
    3
    Låt skulden, skam, eller frustration.Innan en uppbrott kan du vara orolig för att berätta för henne.Efter en uppbrott kan du känna skuld eller ångest om vad som just hände.Det är normalt att känna sig orolig för att skada någons känslor, liksom skulden efteråt.Dessa känslor kommer att passera med tiden.
  • Förstå det är bättre att göra en ren paus, snarare än att ha ett förhållande dra på när du känner dig olycklig eller eländig.
  • Med långdistansrelationer är det viktigt att se detta som ett tillfälle för tillväxt, förändring och förnyelse.Om du har varit olycklig i ett långdistansförhållande kan du känna lite lättnad.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande