Hur man kontrollerar ditt undermedvetna sinne

Medan det medvetna sinne är anmärkningsvärt, är det undermedvetna sinnet ännu mer awe-inspirerande! När ditt medvetna sinne behandlar ett val eller handling, behandlar ditt undermedvetna sinne samtidigt omedvetna val och handlingar. En gång aktiverade, undermedvetna mål, val, och åtgärder kvarstår tills det är uppfyllt. Forskning tyder på att det inte är möjligt att förstöra ditt omedvetna.Det finns dock aktiviteter och övningar som kan låta dig komma åt och utöka din medvetenhet om ditt undermedvetna.

Steg

Metod 1 av 4:
Praktiserande positivitet
  1. Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 1
1. Öva positivt självtalande. Byt ut ditt negativa självtal med bekräftelser. Att skifta ditt språk kommer att ändra din tankegång och åsidosätta negativa undermedvetna handlingar och tankar. Ersätt "Jag kan inte göra det här!"Med" Jag kan göra det här!"I stället för att säga" Jag misslyckas med allt!"Utropa" Jag kommer att lyckas!"Om du får dig att glida tillbaka till negativ självtalning, pausa och ta ett djupt andetag. Tänk på varför du säger dig själv att du inte lyckas. Identifiera de faktorer som orsakade dig att bli negativ. Observera att dessa faktorer är utlösare och recommit att bekräfta dig själv.
  • Detta skift i ditt språk kommer inte att ske över natten. Det tar tid och konsistens. Förbli positiv när du arbetar mot ridding själv av negativa undermedvetna förväntningar och beteenden.
  • Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 2
    2. Hantverk en positiv mantra. När ångest eller stress uppstår, lugna nerverna och kväva negativa tankar genom att upprepa en personligt utformad mantra. Konsekvent användning av mantra kommer att dämpa negativa tankar och handlingar som uppstår från ditt undermedvetna sinne. Identifiera dina negativa tankar och acceptera att din självbedömning är ogrundad. Skapa en helande mantra genom att identifiera motsatsen till ditt självdämpande påstående. Hantverk två ytterligare mantra som uttrycker samma idé - använd dem utbytbart. Välj en plats i din kropp till marken positiviteten. Platsen kan vara ditt hjärta eller din mage. Placera din hand på plats när du upprepar mantra. Fokusera på åtgärden och svälla med förtroende.
  • Om du känner att du aldrig är tillräckligt bra, skulle din mantra vara "jag är tillräckligt bra", "Jag är värdig," och "Jag är värt det."
  • Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 3
    3. Öva visualisering. Visualisera, eller psykiskt repetera, uppnåendet av dina mål är ett underbart sätt att engagera sig med och träna ditt undermedvetna sinne. Börja med visualiseringsövningar som bara kräver att du använder en till två av dina sinnen. Försök att visualisera varje detalj på ett fotografi eller ett välkänt objekt. När du behärskar det här, arbeta för att visualisera hela scener av filmer eller minnen. Notera ljud, luktar, färger, texturer och smak. När du förvärvar förmågan att fokusera och noggrant avbilda detaljer, börja visualisera dig själv att uppnå dina mål. Det är viktigt att du visualiserar dig så realistisk som möjligt. Behöver inte negativen eller tänka dig att misslyckas, men visualisera dig själv efterlysning och uppnå ditt mål! Till exempel, om du visualiserar dig själv, vilket ger ett tal, bild dig själv återhämta sig från en stotter eller en hoppad mening istället för att flytta mängden till fötterna.
  • Visualisera specifika mål. Var specifik om vad det är som du vill uppnå. Identifiera platsen, tiden och omständigheterna som omger din framgång. Gå in så mycket detalj som möjligt!
  • Tänka dig inte som superhuman- istället föreställ dig själv som du verkligen är.
  • Metod 2 av 4:
    Öva uppmärksam meditation
    1. Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 4
    1. Förbered dig med att meditera. Meditation hjälper dig att fokusera och utnyttja ditt undermedvetna sinne. Innan du mediterar, bestämma längden på din session. Om du är nybörjare, försök med att meditera i 5 minuter. Byt till bekväma kläder. Ta en timer och fortsätt till en lugn, fredlig miljö. Välj en plats utan röran eller distraktioner. Sitt ute, på golvet din lägenhet, eller på din bakre veranda. Sträcka innan du antar en bekväm sittande position. Tryck på tårna, släpp spänningen från nacken och slappna av axlarna.
  • Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 5
    2. Upprätta din hållning. Hitta ett stabilt säte. Sitta i en rak backad stol med fötterna planterade fast på marken eller korsbenen på toppen av en kudde på golvet. Räta tillbaka din ryggrads naturliga kurva bör vara närvarande. Placera dina övre armar parallellt med sidorna på din kropp. Dina armbågar kommer att ha en liten böja och dina händer kommer naturligtvis att falla försiktigt på knäna. Sänk din haka något och blickar på golvet. Bosätta sig i positionen, bli medveten om din kropp, innan du fortsätter.
  • Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 6
    3. Fokusera på din andning och dina passande tankar. Stäng dina ögon och börja följa andan. Fokusera på din andning och din andas ut. När du slappnar av kommer ditt sinne att vandra. Tankar kommer att flöda från ditt undermedvetna sinne till ditt medvetna sinne. Notera dessa tankar, men döm inte dem. Låt dessa tankar passera. När du inser att ditt sinne har vandrat, returnera din uppmärksamhet åt din andning. I tid kommer ditt sinne att vandra igen. Fortsätt alltid att komma tillbaka till ditt andetag. Upprepa den här processen tills din session är klar.
  • Metod 3 av 4:
    Öva ström av medvetenhet som skriver
    1. Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 7
    1. Förbereda sig. Samla en penna eller penna och en pappersplatta. Hitta en timer-en äggtimer, stoppa klockan, eller telefonen kommer att fungera - en set den i 5 eller 10 minuter bosätta sig i en lugn, distraktionsfri miljö. Ställ in din telefon till tyst. Undvik att använda en dator eller surfplatta-de ger dig för många distraktioner!
  • Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 8
    2. Börja skriva. Sitta i ett bekvämt läge och ta ett djupt andetag att centrera dig själv. Starta timern och börja skriva. Aldrig närma sig strömmen av medvetandet som skriver med en agenda men låt dina tankar strömma naturligt från en till en annan. När tankarna går in i huvudet, spela in dem på papper. Undvik inte att skriva ner de vardagliga tankarna eller ignorera de udda tankarna-dessa kan ha uppstått från ditt undermedvetna sinne. Döm inte tankarna eller sluta analysera dem. Bara Skriv. Fortsätt spela in dina tankar tills timerns buzzes.
  • Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 9
    3. Analysera ditt skrivande. När sessionen är klar läs över dina tankar. Reflektera över dina ord. Identifiera återkommande tankar eller udda fraser. Försök hitta en länk mellan två olikade idéer. Notera eventuella eventuella undermedvetna tankar. När du fortsätter att utföra denna övning, läs över ditt arbete från tidigare sessioner. Spåra dina framsteg med ström av medvetenhet som skriver och bedömer om ditt omedvetna sinne har avslöjat sig själv.
  • Metod 4 av 4:
    Öva drömanalys
    1. Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne steg 10
    1. Spela in dina drömmar. Innan du somnar, placera en penna eller penna och en journal bredvid din säng. När du vaknar på morgonen, eller regelbundet hela natten, registrera dina drömmar i din tidskrift. Skriv ner varje detalj i dina drömmar som du kan komma ihåg. Jot ner de mindre detaljerna, oavsett hur vardagligt eller obetydligt de kan visas. Om du har spelat in dina drömmar ett tag, notera eventuella återkommande koncept, tecken eller föremål.
    • Ditt undermedvetna sinne avslöjas i dina drömmar. Därför, registrerar och studerar dina drömmar ger dig tillgång till ditt omedvetna sinne.
  • Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 11
    2. Bestäm om din dröm var signifikant och kategorisera den. En obetydlig dröm innehåller aspekter av dina fysiska omgivningar - du kan innehålla luktar, ljud och fysiska handlingar som uppstår runt dig i din dröm - en betydande dröm är härledd från ditt undermedvetna sinne - det är inte en vanlig dröm men en udda, förbryllande eller lysande dröm. Om din dröm var signifikant, bestämma vilken kategori av undermedvetna drömmar som den faller under. Var det en föregångare dröm som avslöjade detaljer om framtida händelser? Var drömmen en varning? Var det faktiskt - bekräftade det vad du redan visste? Inspirerade drömmen eller uppfyller en av dina önskemål? Uppfyllde din dröm din önskan eller behöver förena med någon eller något?
  • Levande drömmar är ofta mer signifikanta.
  • Bild med titeln Styr ditt undermedvetna sinne Steg 12
    3. Tolka dina signifikanta drömmar. Du behöver inte vara expert på att analysera dina egna drömmar! Allt det kräver är lite ansträngning och forskning. Det finns praktiska resurser online och på ditt lokala bibliotek! När du analyserar din dröm, bedöma den som en helhet. Varje detalj du återkallar har betydelse och kommer att förbättra din tolkning av din dröm, liksom din förståelse av ditt undermedvetna sinne. Om Dream Ordlarms definition av en symbol är otillräcklig, försök att bedöma drömmen inom ramen för ditt eget liv. Försök att bestämma själv om det finns en anledning som den här bilden, person eller sak visas i dina drömmar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande