Hur man utvecklar psykiska förmågor

Psykiker är människor som kan knacka in i det undermedvetna sinnet. De flesta har några psykiska förmågor, men de kan bli grumade av för mycket rodnad eller har inte räknat ut hur man förbättrar eller använder dem. Psykiska förmågor kan finjusteras, fördes och utvecklas.

Steg

Metod 1 av 3:
Använder övningar för att utveckla psykiska förmågor
  1. Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 1
1. Lär dig om de olika typerna av psykisk förmågor. Vissa psykiker är starkast i ett psykiskt område eller de väljer att fokusera på en på bekostnad av andra.
  • Tänk dig att du använder ditt "tredje öga" - chakra (eller energifältet) som ligger ovanför dina riktiga ögon. Visualisera den här tredje ögonöppningen och expandera. Se vad du märker i sinnets "inre skärm."Prova det med dina ögon stängda.
  • Klärvoajans betyder att du kan se anda bilder. En aspekt av Clairvoyance är "Fjärrvisning", vilket är förmågan att se saker som inte är kända av de vanliga sinnena. Clairvoyants arbetar genom Aura för att få intryck från Spirit Communicators. För fjärrvisning, bestämma en avlägsen plats du vill känna. Stäng dina ögon och tänk på platsen. Skift din avsikt uppåt till ditt tredje öga. Notera det första intrycket du har, och skriv ner det.
  • Clairaudience betyder förmågan att ta emot anda visningar men i former av ljud. Ord överförs via auraen i mediet undermedvetna, som om mediet är en telefon. Att träna Clairaudience, upprepa ett ord i ditt sinne som du tror det.Detta hjälper till att utveckla din inre röst. Clairentience är förmågan att känna av en ande, inklusive sina känslor och personlighet.
  • Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 2
    2. Öva din psykiska förmåga med små föremål. Vissa psykiker, som de som arbetar med brottsutredningar, kommer att använda kläder. Nyckeln är att hitta ett objekt som har använts, eftersom psykiker tror att det kommer att ha mer energi än ett oanvändt objekt.
  • Sätt objektet i dina händer, stäng dina ögon, koppla av och känna - vad din kropp känner. Du kan fråga dig själv om du tror att objektet tillhörde en man eller kvinna, vad känslorna var av den person som ägde det och vilken typ av arbete de gjorde.
  • Skriv vad som kommer till dig som instinkt. Detta kallas ett energiskt intryck. Redigera inte något. Det är bäst om den person som ger dig objektet faktiskt känner till ägaren men berättar inte för dig. På det sättet kan du jämföra vad du skriver ner till de faktiska fakta.
  • Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 3
    3. Prova andra övningar med objekt. Har någon gömmer ett objekt, och se om du kan hitta den. Nyckeln, igen, är att se om du kan känna energin i objektet. Försök att "känna" där objektet är beläget.
  • Visualisera dig själv som förbinder med objektets energi för att räkna ut sin plats. Fråga dig själv om det verkar någonstans högt eller lågt, och om det är dolt under något eller placerat inuti något.
  • Du kan använda bilder istället som föremålen. Ha en vän Välj bilder av tidningar och täta dem i kuvert. Se då hur många detaljer du kommer med om bilderna.
  • Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 4
    4. Meditera för att utveckla dina psykiska förmågor. Detta gör att du kan rensa ditt sinne och bättre fokusera på din sjätte mening. Det är oerhört viktigt att du minskar röran.
  • Vid vakning på morgonen, försök att ligga kvar i några minuter utan att öppna dina ögon. Försök att märka så många ljud, texturer och lukt som möjligt innan du bestämmer dig för att öppna dina ögon. Denna övning, om den utförs i flera veckor, kan i hög grad bidra till att öka dina medvetenhet och intuition.
  • Att meditera, stäng dina ögon och dra i en djup och långsam andetag. Sedan andas in genom näsan. Håll andan i ett ögonblick. Andas tillbaka genom din mun.
  • Att spela mjuk musik i bakgrunden kan hjälpa dig fortfarande ditt sinne. Eller du kan chant en mantra att göra det - det här är ett ord eller kort fras som du upprepar till dig själv om och om igen. Målet är att skärpa oönskade mentala rörelser. Anledningen till att meditation fungerar är att det hjälper dig att stänga av ditt analytiska sinne och frigöra det undermedvetna sinnet.
  • Föreställ dig ett "plus" tecken när du andas in och föreställ dig ett "minus" tecken när du andas ut. Gör denna övning upprepade gånger. Rensa ditt sinne om alla negativa tankar, eftersom de kan hindra psykiska förmågor.
  • Metod 2 av 3:
    Förbättra ditt undermedvetna
    1. Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 5
    1. Lär dig att lita på och känna igen intuition. Intuition är en tro eller känsla av något som inte är förankrat till logisk resonemang. Det är en tarmkontakt som överstiger logik.
    • Även om alla har intuition, kan vissa människor utveckla det mer än andra människor. Arbeta med att utveckla din intuition genom att lita på det - det är de tarmkänslor du får när du träffar någon. Se till att dina motiv är rena, det kommer att frigöra psykiska tendenser.
    • Var uppmärksam på slumpmässiga tankar och känslor. Håll en journal praktisk hela tiden och försök att skriva ner de tankar som verkar komma ut ur ingenstans. Du kan märka efter ett tag att mönster tenderar att dyka upp. Tankar som tidigare verkade helt slumpmässiga och oanvända börjar bilda teman eller igenkännliga idéer.
    • Att tillåta dig några minuter att vara fortfarande vid vakning gör det mycket lättare att komma ihåg drömmar med mer detalj än om du rusar ut ur sängen på morgonen och skyndar på att börja dagen. Försök ställa in väckarklockan för att väcka dig upp tio eller femton minuter före din normala vakna tid. Ge dig själv lite tid att komma ihåg dina drömmar och göra några snabba anteckningar i din tidskrift. Det undermedvetna är mer otroligt under sömnen.
  • Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 6
    2. Här din förmåga att känna empati. Vissa människor tror att psykiker är akut inställd i andras känslor, smärta och energi. De kan uppleva dessa saker i andra människor som om de är egna.
  • Även om människor kan födas med empati, Människor kan också förvärva empati. Vissa tror att alla är födda med viss grad av psykisk förmåga, så det kan utvecklas. Bli en expertläsare av kroppsspråk. Psykiker lär sig mycket om en person genom att kunna läsa sina icke-verbala signaler.Dessa kan ge viktiga prediktorer av inre känslor.
  • Psykiska läkare kommer ibland att placera sina händer på en annan person så att de bättre kan uppfatta sina känslor. Skydda dig mot negativ psykisk energi. Detta kallas psykiskt skydd. Det betyder att du kan skydda dig, eller skydda dig själv från andra människors negativa energier.
  • Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 7
    3. Lär dig att koncentrera dig. Du måste utveckla din förmåga att koncentrera dig om du vill uppfatta andras tankar eller flytta objekt med ditt sinne. Att kunna fokusera sinnet är kritiskt.
  • Håll en bild i en minut medan du tittar på den. Stäng sedan dina ögon och försök att reproducera den här bilden med varje detalj du kan komma ihåg i ditt sinne. Denna visualiseringsteknik hjälper till att förbättra dina koncentrationsförmåga.
  • Använd kraften i fantasi och dagdrömmer. Det är ingen överraskning att barn, som är mer fantasifulla, kan bättre använda sitt undermedvetna. Dessa attribut kommer att uppmuntra psykiska förmågor.
  • Metod 3 av 3:
    Använda energifält
    1. Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 8
    1. Läs mer om ditt personliga energifält.Psykiker tror att alla människor är omgivna av elektromagnetiska fält som de använder för att passera energi på en psykisk nivå. Du kan använda dessa energier bättre om du förstår vad de är.
    • Auras och Chakras är två aspekter av ditt personliga energifält. Om du förstår vad de är, kan du bättre styra flödet av energi in och ut ur din kropp. Det kan ta många år att stärka dina telepatiska förmågor. Du bör försöka utöva dessa färdigheter dagligen, om möjligt. Auras är energiområden som omger kroppskakorna är de platser som energi strömmar in och ut ur kroppen.
    • Du kan försöka uppfatta andras personliga energifält, och därmed öka din förmåga att läsa andra människors tankar. Har folk ritar bilder på kort, och försök sedan ta reda på vad personen drog utan att visas kort.
  • Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 9
    2. Studera de stora chakranerna och arbeta med att blockera dem. Inom kroppen är sju stora chakras. Dessa är öppningar där energi strömmar in och ut ur kroppen.De två bästa chakranerna är mentala centra, de fyra på framsidan med känslor och de fyra på baksidan av kroppens fokus på vilja.Root Chakra hänför sig till fysiska.
  • Om en chakra är blockerad strömmar inte energi. Detta kan orsaka sjukdom och undertryckande av känslor. Om chakras är för öppna kan detta leda till överreaktion och känslomässiga problem.
  • Föreställ dig att du öppnar och stänger det tredje ögat, vilket är chakran precis ovanför och mellan dina egentliga ögon. Stäng dina egentliga ögon och föreställ dig det tredje ögatöppningen mer.
  • Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 10
    3. Ta reda på hur man ser en persons aura. Auras är energifältet av alla människor. De varierar i färg och intensitet. Om du lär dig hur man känner en persons aura, kan du bättre uppfatta sina tankar.
  • Energi är överallt, inklusive strålning från kroppen.Stå ca 10 meter från en annan person. Låt dem stå mot en vanlig vit eller svart bakgrund.
  • Titta på näsan med avslappnad blick och använd din perifera vision. Aura kommer att se ut som en liten dimma först. Håll din blick på dimma. När du ser det, håll blicken och du borde kunna se den. När du blinkar kommer aura troligen att försvinna.
  • Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 11
    4. Bli av med din negativa energi. För att bli känslig för andra människors känslor och erfarenheter måste du fungera på en högre energifrekvens med din egen energi.
  • Negativitet och olycka är energi som kommer att molna dina psykiska förmågor. Tänk positivt så mycket som möjligt.
  • Börja med att jorda dig själv. Detta hjälper dig att lära dig hur du kontrollerar din energi. Stå med fötterna ifrån varandra, och dina armar hänger löst. Böj knäna något och sjunka fötterna i marken. Mentalt flytta din energi till fötterna. Visualisera rötter som sträcker sig djupt in i marken ur fötterna.
  • Bild med titeln utveckla psykiska förmågor Steg 12
    5. Vara tyst och tyst för att uppfatta naturlig energi. Du kommer att vilja komma ut ur det moderna livet med alla sina distraheringar att uppleva energi bättre.
  • Att hålla sig borta från rowdiness och aktiviteter av bullriga distraktioner kan hjälpa sinnet att tänka tydligare, när det gäller att utveckla inre mental noggrannhet och fokus. Dricka i naturliga ljuds skönhet, som chirping av fåglar, babbling av vatten från en bäck, vattenfall, etc.
  • Dessa naturliga ECHO är kända för att förbättra intuitionen och psykiska förmågor. Ta bort distrahering av elektroniska enheter - mobiltelefoner, tv, och till och med elektrisk belysning kan vara ett hinder för psykiska förmågor.
  • Tips

    Öva, träna övning! Om du lätt är besviken, är psykiska förmågor inte för dig. Du behöver verkligen motivation och engagemang för att komma till resultat.
  • Du kan finna att den speciella känsligheten som tillhandahålls av självhypnos är ett hjälpmedel för att uppnå dina mål med psykiska medel.
  • Nästa gång du är vid poolen, försök att förutse vilket kön nästa person kommer att vara nere på bilden. Praktiska tillämpningar kommer att förbättra dina psykiska förmågor.
  • Ibland, bara att se förmågan att göra av någon annan, kommer att leda till att du kan göra saken. Observera att detta bara är en tillfällig "chock" effekt av ditt undermedvetna att se den riktiga saken som görs
  • Lyssna på din inre röst och låta den guide du är också till hjälp. Ibland har vi den här rösten som talar genom våra tankar som låter oss veta om något är bra eller dåligt. Vanligtvis avvisar vi det bara för att upptäcka att vi hade lyssnat vi skulle ha gjort ett bättre beslut. Detta är vår Spirit Guide. Det är ett kraftfullt verktyg om vi lyssnar på det.
  • När du mediterar, måste du rensa dig eftersom det är hur andar kan prata med dig.
  • Tänk på en sak och märker varje liten detalj om det. Lägg märke till det är mening och cykeln som den kunde ha gått igenom.
  • Lär dig att ansluta till din Spirit Guide eftersom det är den som leder dig till bra.
  • Varningar

    Allmänheten tar det inte för bra om du pratar om någonting som är relaterat till psykiska förmågor eller erfarenheter.
  • De flesta kommer / kan inte förstå verkligheten av psykiska förmågor.
  • Effekterna av psykiska förmågor är dåligt förstådda.
  • Mainstream Science är inte riktigt på väg att acceptera giltigheten av vetenskapliga studier som utförs i parapsykologi och medvetenhetsforskning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande