Hur man utvecklar telekinesis

Även om det inte finns några bevis för att Telekinesis existerar eller kan läras, är det ingen skada i försök. Om du vill ta reda på dig själv, meditera att disciplinera ditt sinne och öva visualisering av föremål. När du kan rensa ditt sinne och visualisera ett objekts varje detalj, fokusera på din anslutning med den. Koncentrera dig tydligt på hur du vill att objektet ska röra sig och förlänga din avsikt till objektet. Övning gör perfekt, så ha tålamod och arbeta för att förfina dina förmågor varje dag.

Steg

Del 1 av 3:
Fokusera dina tankar
  1. Bild med titeln Utveckla Telekinesis Steg 3
1. Tro att Telekinesis är möjlig. Du kommer inte att uppnå några resultat om du försöker utföra telekinesis med ett slutet, skeptiskt sinne. Om du själv berättar att ingenting kommer att hända, även om på undermedveten nivå, kommer du att bevisa att du är korrekt. Din utgångspunkt, då borde vara att övertyga dig om att det är möjligt att flytta objekt med ditt sinne.
  • Det finns inga vetenskapliga bevis på telekinesis, men det finns inget absolut bevis på att det inte existerar, heller.
  • Bild med titeln Utveckla Telekinesis Steg 2
    2
    Meditera dagligen för att förbättra din mentala disciplin. Använd lösa kläder, sitta i ett bekvämt läge och stäng dina ögon. Andas djupt när du räknar till 4, håll andan för en 4 räkning, räknas sedan till 8 när du andas ut. Delta i dina tankar när du styr din andning, och föreställ dig att varje tanke är som en stjärna i himlen.
  • När du andas ut, föreställ dig att stjärnorna blekna bort förutom en enda sol som växer ljusare och ljusare. Passerar, slumpmässiga tankar tyst som ditt sinne fokuserar på den ena ljusstjärnan.
  • Fortsätt att kontrollera din andning och, utan att spänna, koncentrera dig på att fokusera på en enda tanke.
  • De flesta är vana vid att göra 50 saker på en gång, så var tålmodig. Det kan ta tid att släcka din mentala förmåga och fokusera dig på en enda tanke.
  • Bild med titeln Utveckla Telekinesis Steg 1
    3. Öva visualisera Objekt med så mycket detaljer som möjligt. Börja med att observera ett litet objekt runt dig, till exempel ett äpple eller ett kopp. Försök att begå var och en av sina funktioner i ditt minne. När du känner att du vet och förstår objektet, stäng dina ögon och se det i ditt ögon så tydligt som möjligt.
  • Försök att visualisera sin form, färg nyanser, hur svår eller mjuk det är, dess doft och andra små detaljer. Öva visualisera när du mediterar - kontrollera din andning, rensa ditt sinne och fokusera på ett enda objekt.
  • När du övar, försök visualisera gradvis mer komplexa föremål. Arbeta dig upp tills du kan visualisera hela scenerna, till exempel ditt rum. Se dig själv och sitter bland alla föremål så tydligt som möjligt.
  • Bild med titeln Utveckla Telekinesis Steg 5
    4. Var tålmodig och fortsätt att träna. Telekinesis kräver att du måste vara helt och verkligen vara i ögonblicket. Ditt sinne kan inte vandra, och dina tankar kan inte avvika. Det tar tid att uppnå denna grad av mental disciplin, så försök att öva meditation och visualisering varje dag.
  • Med övning bör du märka att det blir lättare att rensa dina tankar, fokusera din uppmärksamhet och tydligt visualisera objekt. När du har utbildat dig kan du arbeta med att nå ut till objekt med dina tankar.
  • Del 2 av 3:
    Nå ut till ett objekt
    1. Bild med titeln Utveckla Telekinesis Steg 7
    1. Koncentrera sig på ett litet föremål och inget annat. Placera ett litet objekt, som en penna eller matchsticka, framför dig. Meditera för att rensa ditt sinne och komma i zonen. Tyst racing, slumpmässiga tankar och se objektet tydligt med ditt sinne.
  • Bild med titeln Utveckla Telekinesis Steg 6
    2. Fokusera på anslutningen mellan dig och ett objekt. När du har lärt dig att styra dina tankar och visualisera objekt, koncentrera dig på den energi som länkar dig och omvärlden. Visualisera frågan och energi som strömmar genom dig, andra föremål och utrymmet mellan. Se gränserna mellan dig och utanför föremålen bleknar och inser att du och objektet är ett system.
  • Detta är tanken som utgör grunden för Telekinesis: Du och objektet är ett. För att försöka flytta ett objekt måste du träna dig själv för att se och tro på den här anslutningen.
  • Bild med titeln Utveckla Telekinesis Steg 15
    3. Visualisera klart hur du vill manipulera objektet. Se exakt hur du vill att objektet ska flytta. Bestäm om du vill dra, tryck eller snurra den. Koncentrera sig på objektet och se det rör sig när du tänkte med ditt sinne.
  • Visualisera en enda rörelse bara. Försök att inte bli distraherad eller föreställa sig det rör sig på olika sätt. Koncentrera bara på en åtgärd.
  • Bild med titeln Utveckla Telekinesis Steg 16
    4. Fokusera din avsikt på objektet. Håll dig centrerad på objektet och skicka din avsikt till det som du skulle din arm eller ben. Kom ihåg att inte låta dina tankar stray och fokusera på en enda åtgärd. Du är en med objektet, så flytta det som du skulle någon annan del av din kropp.
  • Bli inte avskräckt om dina första försök misslyckas. Fortsätt arbeta med att disciplinera ditt sinne och försök att förfina dina förmågor med telekinetiska övningar.
  • Del 3 av 3:
    Gör telekinetiska övningar
    1. Bild med titeln Utveckla Telekinesis Steg 14
    1. Arbeta med att känna den energi som strömmar genom din kropp. Flex varje muskel i en av dina armar från axeln till din näve i 10 eller 15 sekunder, sedan slappna av din arm. Lägg märke till hur det känns att bygga energi, kontrollera det och släppa den. Använd dessa känslor för att förfina din förmåga att rikta kraft till ett objekt och flytta det med din avsikt.
    • Eftersom nyckeln till Telekinesis är att du och objektet är en, är det viktigt att känna och förstå den energi som bildar den här anslutningen.
  • Bild med titeln Gör ett PSI-hjul Steg 9
    2. Försök att snurra a psi hjul. Ett PSI-hjul är en pyramidformad bit vikta papper som sitter på en tandpetare ansluten till en bit av folie. Fokusera på objektet, nå ut till det med dina tankar och snurra det med ditt sinne.
  • Att försöka helt enkelt snurra hjulet utan att knacka över kan du hjälpa dig att lära dig att styra dina förmågor.
  • Placera en glasburk eller behållare över hjulet för att förhindra att vind spinner den.
  • Bild med titeln utveckla Telekinesis Steg 8
    3. Flytta objekt med psi bollar. En psi boll är en boll av energi som du kan känna, manipulera, och med tiden, använda för att manipulera objekt. Med dina händer hålls runt magen, känna energin i din kärna. Håll dina händer som att de kopplar en boll och visualisera sina detaljer.
  • Se bollen med ditt sinne. Hur stor är den? Är det utstrålande? Vilken färg är det? När du har etablerat sin form, flytta den runt och låt den morfform och storlek.
  • Med tiden kan du använda den här bollen för att leverera energi till andra föremål. På samma sätt som en baseball skulle slå över en vas, använd en PSI-boll för att påverka fasta, synliga föremål.
  • Bild med titeln utveckla Telekinesis Steg 9
    4. Öva kontrollen av en flamma. Tänd ett ljus, rensa ditt sinne och låt flammen fylla dina tankar. Titta på det flimmer och flytta. Fokusera på det, flytta den med din energi. Flytta det rätt, flytta det till vänster, sträck det, få det att växa i intensitet och göra det dimmer.
  • Bild med titeln utveckla Telekinesis Steg 10
    5. Byt upp dina övningar. För att hålla sakerna färska, försök att arbeta med 2 eller 3 övningar per dag. Börja med att meditera och visualisera för att komma i zonen. Försök sedan snurra ett psi hjul, göra flamarbete, böja en sked eller gaffel eller rulla en penna eller penna.
  • Att öva en mängd olika övningar kan hjälpa till att göra det lättare att träna utan att bli uttråkad eller frustrerad. Försök att göra varje övning i ca 20 minuter och träna i ungefär en timme om dagen.
  • Bild med titeln Utveckla Telekinesis Steg 12
    6. Sluta när du känner dig mentalt och fysiskt trött. Liksom någon annan form av motion är det viktigt att ta en paus när du blir trött. Ta ett mellanmål, drick lite vatten och vila i några timmar. Kom tillbaka till jobbet bara när du känner dig uppdaterad.
  • Du kommer inte ha någon tur att vara fokuserad om du försöker strömma igenom när du behöver en paus. Plus du kan sluta med huvudvärk!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Förvänta dig inte resultat under den första veckan, i den andra till tredje, kanske en liten rörelse och framåt bör det finnas mycket mer rörelse, om ett år eller två, borde du kunna locka objekt som tunga som böcker.
  • Kom ihåg att vissa människor inte kommer att välkomna en Telekinesis-person eller en telepath i samhället med öppna armar. Var försiktig runt vem du nämner detta till, och gör det medvetna beslutet av vem du vill vara öppen om det med.
  • Bli inte avskräckt om du inte kan flytta objekt med dina tankar. Tänk på att det inte finns några konkreta bevis på telekinesis eller att någon kan lära sig att utveckla den.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande