Hur man böjer en sked

Ända sedan Israels illusionistiska Uri Geller blåste amerikanska sinnen på 1970-talet med sin telekinetiska skedböjningsbåt, har människor undrat hur tricket fungerar. Sanningen är att det finns många olika sätt att övertyga människor om att du böjer en sked med ditt sinne, även om ingen av dem involverar riktiga telekinesis. Med lite övning kommer du snart att wowing dina vänner med din Nya förmågor.

Steg

Metod 1 av 3:
Med hjälp av en oböjd, helsked
  1. Bild med titeln Böj en sked Steg 1
1. Håll skeden med skålen nedåt. Ta en vanlig metallsked och placera den vertikalt, med skålen i nedre änden. Grip den nedre halvan av skeden med din dominerande hand. Använd din andra hand för att täcka den övre halvan av skedhandtaget helt. Det ska se ut som den övre handen griper skeden, men tummen ska inte linda runt handtaget.
  • Publiken måste vara rakt framför dig för det här tricket.
  • Om du vill, kan du visa skeden är en vanlig sked genom att rappa den mot bordet, eller låta publiken hantera det.
  • 2. Tryck skeden mot bordet medan den låter det falla bakåt. Placera skålens spets mot bordet och låtsas att trycka hårt. Skjut skeden ner med din undersida så publiken kan se ansträngningen. Under tiden, håll din övergripande i samma vertikala position, men låt skeden falla bakåt. Låt skedhandtaget vila på ringen och små fingrarna i din undersida.
  • 3. Låtsas räta ut skeden. Visa publiken din magiska förmåga av "återvändande" skeden till sitt unika tillstånd. Detta kan vara så enkelt som att köra händerna över skeden och lyfta den för att visa publiken. Bara se till att publiken inte ser den raka skeden medan den fortfarande är tänkt att vara böjd.
  • Metod 2 av 3:
    Med en trasig sked
    1. Bild med titeln Böj en sked Steg 4
    1. Var realistisk. Denna teknik kan se bra ut på kameran, men du kommer inte att lura en levande publik, särskilt inte nära. Det kan tänkbart arbeta liv om det görs på avstånd, men eftersom det inte finns något enkelt sätt att producera en obruten sked, skulle det vara svårt att sluta bra.
  • 2. Bryta skeden. Om du har en hacksåg kan du använda den för att klippa skålen på skeden från handtaget. Om inte, manuellt böja skeden fram och tillbaka ett par gånger bör det också göra tricket också. Sand ner några skarpa kanter när du är klar.
  • Bild med titeln Böj en sked Steg 6
    3. Håll båda delarna av skeden mellan pekfingret och tummen. Din hand bör placeras nästan som om du gör handsignalen för "okej", men med din mitten, ring och lite fingrar avslappnad istället för förlängd. Grip de två delarna av skeden på ett sådant sätt att det skapar illusionen du håller en hel sked.
  • 4. Lossa ditt grepp gradvis. Båda sidorna av skeden kommer att döda nedåt, vilket skapar illusionen att den böjer. Se till att du inte lossar ditt grepp så mycket att du släpper en del av skeden.
  • Metod 3 av 3:
    Med en trasig sked och en böjd sked
    1. Bryta skeden. Du kan göra det manuellt eller med en hacksåg. Sand ner några skarpa kanter när du är klar.
  • 2. Böj den andra skeden. Håll den med den främre delen av skeden uppåt och böj handtaget ner för att göra en 90-graders vinkel. Med handtaget vinkelrätt mot golvet, skeden på skeden ska möta skyward.
  • 3. Håll den böjda skeden bakom skålen med pekfingret och tummen. Om du har rätt hand, bör skålen peka på din rätt - om du är vänsterhänt, bör den peka på vänster. Handtaget ska ligga platt mot din handflata och vara vinklad så att den är dolt bakom din handled, snarare än att njuta av synligt under din hand. Resten av fingrarna kommer att bilda en visuell sköld, blockera böjdskedens handtag från vyn. Se till att de hålls ihop, utan sprickor som visar mellan dem.
  • 4. Håll handtaget på den trasiga skeden mellan samma fingrar. Tanken är att skapa illusionen att det trasiga handtaget är fäst vid böjdskedens skål. Försök att gripa det mer med fingrarna på dina fingrar, så att du kommer att kunna rulla tillbaka ditt grepp på det trasiga handtaget, lossa det medan du fortfarande håller på den böjda skeden ordentligt.
  • 5. Lossa ditt grepp på det trasiga handtaget gradvis. Det kommer att dölja nedåt, vilket skapar illusionen att den böjer sig. Se till att du inte lossar ditt grepp så mycket att du inte släpper det trasiga handtaget.
  • 6. Palm det trasiga handtaget. Med en snabb blomstring, "Bend" det brutna handtaget hela vägen in i din palm - ser till att de två handtagen inte kläms ihop hörs och skjut den böjda spånen upp ur näven med din andra hand.
  • 7. Distrahera publiken med den böjda skeden. Håll det upp för dem att se, tryck på det mot bordet några gånger, eller bjuda in en medlem av publiken att undersöka den. Medan deras uppmärksamhet är på den böjda skeden, glida det trasiga handtaget i fickan.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande