Hur man kastar en stavning

Tror du på magi? Vi har alla velat ha befogenhet att påverka världen på övernaturliga sätt. Även om vetenskapen aldrig har funnit bevis för att stödja effektiviteten av stavar och magi, tror många utövare av Wicca, häxverk och andra ockultkonst att stavar kan utnyttja osynliga krafter för att uppfylla önskemål. Vare sig för kärlek, framgång, andlig tillväxt eller hämnd, stavar kombinerar symbolism, specialmaterial, verbala incantationer, positionering av himmelska kroppar, koncentration och tro på ritualer för att vända din vilja till verkligheten.

Steg

Metod 1 av 3:
Förstå grunden för stava
  1. Bild med titeln Cast a Spell Steg 1
1. Rena dig själv före någon stavning. Innan du försöker utföra magi måste du komma in i den högra ramen för både kropp och sinne och rengöra bort eventuella tvivel, demoner eller andliga föroreningar som kan distrahera dig eller göra stavningen gå fel. Idealiskt rensa dig själv borde vara en ritual i sig och borde lämna din kropp avslappnad och ditt sinne kärnkraft.
  • Bada. Ta ett långt bad, få din hud helt ren och blötlägga spänningen i våra muskler.
  • Klä på lämpligt sätt. Om du har klädnader eller annan speciell garb för att göra magi, sätt det på. Annars väljer du enkla men formella kläder som känner sig ljusa, bekväma och rena. Du frågar de gudomliga krafterna till en tjänst, så försök att klä dig med en viss mängd vördnad. Om det inte kommer att finnas någon runt, svär vissa wiccans genom att utföra magi i naken.
  • Meditera tills ditt sinne är klart. Gör lite grundläggande djupa andning för att förbättra ditt fokus och kassera distraherande önskningar.
  • Smaka dig med de rätta oljorna. Olika eteriska oljor kan användas för olika ändamål, så om du gillar att hitta en eller flera som verkar lämpliga och dab lite med fingrarna på pannan, och kanske dina händer, hår, ansikte och bröst också.
  • Bild med titeln kasta ett stavningssteg 2
    2. Rengör ditt utrymme. Om du ska arbeta inuti, se till att du inte kommer att störas och städa upp den plats där du tänker utföra din stavning. Visualisera negativa och distraherande energier som sprids när du är ren.
  • När utrymmet är rent fysiskt, rena det andligt genom att bränna lite rökelse, sprinka lite saltvatten eller heligt vatten, eller spela några klara anteckningar på ett musikinstrument.
  • Bild med titeln Cast A Spell Steg 3
    3. Ställ in en cirkel eller altare. Du behöver ett helgat utrymme för att utföra din ritual. Detta kan vara antingen en cirkel för att skydda dig från störningar av negativa andar och energier, ett altare för att fokusera ditt engagemang för en specifik gudom eller element eller någon kombination av dessa två. Du kommer att utföra din ritual i cirkeln eller framför altaret.
  • Rita en cirkel som är tillräckligt stor för att sitta i, eller en femkantig stjärna i en cirkel (kallad en pentacle). Du kan dra det fysiskt eller bara spåra den i luften med fingret eller en trollstav. Visualisera skyddsenergi som kommer ut ur armen när du ritar, tätar av cirkeln från en bubbla av ljus. Du kan markera kardinalpunkterna på cirkeln eller stjärnorna med ljus, stenar eller någon annan uppsättning betydande föremål.
  • Skapa en liten upphöjd plattform för att placera en figur av en gudom eller någon annansymbolisk representation av den gudomliga. Det behöver inte vara komplicerat: En bunt böcker kommer att göra, om du behandlar det vördnadsfullt. Överväg att lägga till ljus, kristaller, ett rökelseställ eller ett par objekt nära dig andligt, som en liten arv eller din bok av stavar.
  • Bild med titeln kasta ett stavningssteg 4
    4. Åberopa den gudomliga. VERBLY Ring på en högre makt för att välsigna din stavning. Detta kan vara en allmän bön att ringa till hjälp av viss gud eller kraft, eller något specifikt du skrev för denna stavning. Din invokation kan också innehålla gester, musik, dans eller rituallysljus eller placera föremål.
  • Bild med titeln Cast a Spell Steg 5
    5. Fokusera din energi på din önskan. Visualisera objektet för din stavning och föreställa sig ljus som strömmar från dig i det. Visualisera din önskan kommer sant. Ju mer levande kan du se dessa energier i ditt ögon, den real som de kommer att vara.
  • Bild med titeln kasta ett stavningssteg 6
    6. Recitera din incantation. För varje stavning, skriv en kort vers som beskriver din önskan och ber den att beviljas. Det behöver inte rim, men rimmar, alliteration, kadens och andra poetiska strukturer hjälper till med fokus och memorisering. Tala omkanten tydligt och tryggt medan du visualiserar.
  • Bild med titeln Cast a Spell Steg 7
    7. Försegla affären. En bra stavning borde ha lite element i "kasta bort" Ett objekt att representera din vilja gå ut i universum. Tår eller bränna ett papper med din önskan (eller en symbol som representerar din önskan) skrivet på den, ta bort ett sten eller symboliskt objekt - snitt ut ett ljus - eller hälla ut eller dricka en potion.
  • Bild med titeln Cast A Spell Steg 8
    8. Ge tack och städa upp. Säg tack till någon specifik gud som du åberopade. Markera din överskott energi genom att visualisera den strömmar in i jorden. Undraw din cirkel, om det behövs och demontera ditt altare om du inte kommer att använda den igen. Samla upp dina verktyg och lämna utrymmet. Din stavning är klar. Överväg att göra något vardagligt, som att ha något att äta, att centrera dig själv.
  • Metod 2 av 3:
    Med tanke på det ockulta
    1. Bild med titeln Cast a Spell Steg 9
    1. Titta på himlen. Många magiker anser månens faser, tid på dagen och andra astrologiska konfigurationer som är av stor betydelse i effektiviteten av någon stavning. Till exempel, en stavning som söker någon form av ny början bör gjutas under en nymåne, så din önskan kan komma till frukter som månen blir full. En del ockult forskning hjälper dig att räkna ut hur du optimerar tidpunkten för dina stavar.
  • Bild med titeln kasta ett stavningssteg 10
    2. Koordinera dina färger. Färger har olika betydelser i olika magiska system. När du väl tittar upp sin betydelse, välj en eller två färger som matchar din avsikt och använder färgade ljus eller kristaller för att involvera dem i dina stavar.
  • Bild med titeln kasta ett stavningssteg 11
    3. Använd örter, oljor, stenar och naturliga föremål. För expert occultister, har alla dessa saker någon form av magisk betydelse. Gå till din lokala New Age Store för att hämta material som kommer att ge makt till dina stavar.
  • Bild med titeln Cast a Spell Steg 12
    4. Mysigt upp till högre krafter. Olika ockultister uppmanar alla slags olika gudar och religiösa siffror för att arbeta med sin magi. Hitta ett system med andlig symbolik som fungerar för dig och åberopa de karaktärerna i dina stavar. Var bara försiktig - några av dessa andar har egna idéer och kan vrida dina intentioner om du inte kan kontrollera dem.
  • Bild med titeln kasta ett stavningssteg 13
    5. Ha tro. I slutändan handlar det om att stava om att rikta dina mentala energier mot ett mål. Oavsett om något övernaturligt uppstår på grund av din stava, vilket medger ditt mål tydligt och på ett ritualiserat sätt kan hjälpa dig att fokusera, ge dig självförtroende och få dig att arbeta hårdare för att få det att hända. Ju mer du tror på kraften i din stavning, desto mer sannolikt är det att ha en positiv effekt på dig.
  • Metod 3 av 3:
    Gjutning av skalets stavning
    1. Bild med titeln kasta ett stavningssteg 14
    1. Hitta ett skal i grunt vatten. Ta det och torka det bra. Detta är en enkel magisk stavning för att göra en allmän önskan att bli sann. Använd det för att lägga ut din avsikt i universum genom att ringa på vattnets och månens kraft.
  • Bild med titeln Cast a Spell Steg 15
    2. Välj eller skapa en symbol för din önskan och placera den på skalet. Du kan rita din egen symbol, eller du kan leta upp olika symboler som är relaterade till ditt område av lust (kärlek, familj, hälsa, framgång, och så vidare). Rita den på ytan av skalet med krita, kol eller något annat som kommer att tvätta i vattnet.
  • Bild med titeln kasta ett stavningssteg 16
    3. Placera skalet vid kanten av havet eller sjön. Sätt det på en plats där vågorna så småningom kommer att tvätta över skalet när tidvattnet kommer in. Symbolen på skalet ska vända uppåt - mot månen.
  • Notera månens fas när du gör det här. Använd vaxmånen om du vill få något och den avtagande månen om du vill bli av med någonting
  • Bild med titeln kasta ett stavningssteg 17
    4. Rita en triangel i sanden. Ditt skal ska vara centrum av triangeln.
  • Betydande fraser och ord kan också dras in i sanden, så länge de är i triangeln. Alternativt kan du skriva dessa direkt på skalet.
  • Bild med titeln kasta ett stavningssteg 18
    5. Chant denna stavning medan den står inför månen. Fokusera på din önskan och försök att säga stavningen med vördnad och övertygelse.

    Gudinna av måne, jord och havet
    Varje önskan i ditt namn måste komma att vara
    Krafter och krafter som tidvatten gör
    Nu kalla dina vågor, min stavning att ta
  • Bild med titeln Cast a Spell Steg 19
    6. Lämna området som tror att din önskan kommer att bli sann. När tidvattnet rör sig i, ska skalet tvätta bort, och din önskan kommer att tas av universum, till de gamla eller vilka gudar du tror på. Du bör märka resultat på 7-28 dagar.
  • Provstavar

    Prov Love Spell

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Sample Revenge Spell

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Prov Succes Spell

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande