Hur man är en casanova

En "Casanova" är en suave man som försöker förföra så många kvinnor som möjligt. Den riktiga Casanova, italienska Playboy Giacomo Casanova, berömd sängar över 120 kvinnor under hela sitt liv. Det finns dock mer att vara en Casanova än det. Att vara karismatisk, charmig, självsäker och uppmärksam är en del av den klassiska Casanova livsstilen.

Steg

Metod 1 av 4:
Bygga en oemotståndlig personlighet
  1. Bild med titeln vara ett Casanova steg 1
1. Arbeta på din självförtroende. Förtroende är en mycket attraktiv kvalitet, och det är något Casanova brukade imponera på folket runt honom. Om du inte känner för en självsäker person, jobbar du med att bygga ditt självkänsla och bild. På det sättet kan du enkelt, särskilt kvinnor, och dra dem in.
  • En stor del av förtroendet är det sätt du pratar med dig själv. Försök att eliminera negativt tänkande från ditt sinne och fokusera på positiva tankar för att förbättra din självbild.
  • Överdriv inte det, men. Att försöka övervaka ditt självförtroende kan få dig att se självisk ut eller som en show-off. Du vill inte ha det, och det kan vända människor borta.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 2
    2. Försöka charm alla runt dig. Arbeta rummet! Casanova var partiets liv, och han gjorde det genom att vinna andra med sin personlighet. Presentera dig själv för människor, ha liten prata, lära känna sina namn och ge komplimanger när du kan. Detta charmar alla och får dem på din sida.
  • Kom ihåg att inte bara fokusera din charm på kvinnor du försöker träffas. Charmig alla är en del av att vara en Casanova.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 3
    3. Ha bra samtal med alla du möter. Casanova älskade konversation, så följ hans ledning och arbeta med dina egna konversationsförmåga. Berätta historier och har alltid något att säga för att hålla konversationen att gå. Men gör det inte bara en ensidig konversation - fråga också frågor! Få folk att prata om sig själva så de lossnar upp. Detta är ett annat bra sätt att charma folket runt dig.
  • Lyssna är också en del av att ha bra samtal. Ta ett genuint intresse för vad folk säger och fråga dem fler frågor. Detta är ett bra sätt att visa människor som du är intresserad och få dem att känna sig mer bekväma.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 4
    4. Acceptera misslyckanden i strid. Oavsett hur svårt du försöker, kommer du att misslyckas ibland. Detta är okej! Att acceptera dessa misslyckanden och gå vidare är en viktig del av att ha en stark personlighet. Människor kommer att bli imponerade av det sätt du släpper felet rulle direkt.
  • Detta är särskilt viktigt med dating. Vissa kvinnor kommer att avvisa dig, och det är deras rätt. Acceptera det och gå vidare. Casanova skulle inte låta det få honom ner.
  • Metod 2 av 4:
    Blir mer världsligt
    1. Bild med titeln vara ett Casanova steg 5
    1. Utbilda dig själv på litteratur och vetenskap för att lära sig en rad olika ämnen. Casanova har ett rykte som bara en man som sov med många kvinnor, men det var mycket mer för honom än det. Han är välutbildad i litteratur, filosofi, vetenskap och musik, var en stor del av sin charm. Att utbilda dig själv är ett bra sätt att kopiera honom. På det sättet har du alltid något intressant att säga i konversationer.
    • Arbeta med att sätta in anekdoter från litteratur eller vetenskap i din normala konversation. Detta kommer att få dig att se upplyst och välskött.
    • Casanova var särskilt förtjust i poesi, och skulle ofta träffas med kända poeter på hans dag. Läs några klassiska poesi som Homers Odysse och Iliad eller Shakespeares verk.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 6
    2. Söka nya erfarenheter för att bredda dina horisonter. Vara en spontan person och aldrig blyga bort från nya upplevelser. Detta gör dig en rolig person att vara runt och ger dig massor av berättelser att underhålla människor med. Bryta ut ur ditt eget skal och prova nya saker kommer att göra dig till en mer rundad person.
  • Du behöver inte göra galen saker för att få nya erfarenheter. Det kan vara så enkelt som att försöka ett nytt kök som du aldrig haft tidigare eller gå till en park i din hemstad som du aldrig har besökt.
  • Att vara spontan och spännande var också ett sätt som Casanova imponerade kvinnor, så det kan också hjälpa dig i ditt datingsliv.
  • Kom ihåg att Casanovas spontanitet ibland fick honom i trubbel. Var alltid försiktig och bryta inte lagen medan du söker nya erfarenheter.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 7
    3. Resa för att lära sig om världen. Resa ger dig inblick i olika människor och kulturer. Inte bara kommer detta att förbättra ditt eget liv, men du kommer också att se mer sofistikerade mot andra människor.
  • Utforska när du besöker ny plats också. Ta in de lokala platserna, mat och människor att lära sig så mycket som möjligt.
  • Du behöver inte spendera massor av pengar att resa. En enkel vägresa för en helg är ett bra sätt att expandera dina horisonter utan att vara extravaganta.
  • Om du inte kan resa, kan du fortfarande lära dig om världen. Försök läsa om olika kulturer eller titta på dokumentärer för att utbilda dig själv.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 8
    4. Unna dig själv med god mat och kläder. Förneka dig inte några nöjen. Följ Casanovas ledning genom att söka bra mat och ha på sig snygga kläder. Detta visar människor som du uppskattar de finare sakerna i livet.
  • Det här är också bra sätt att få uppmärksamhet på datum. Att ta ditt datum till en exotisk restaurang är ett bra sätt att visa att du är en världslig person.
  • Casanova hade ofta rika kunder som betalade för sin livsstil. Eftersom du förmodligen inte, var försiktig med att titta på din budget.
  • Metod 3 av 4:
    Pratar med kvinnor
    1. Bild med titeln vara ett Casanova steg 9
    1. Respektera kvinnor och deras åsikter. Casanova handlade inte bara om att få kvinnor i sängen. Han såg kvinnor som jämställdhet och ville alltid höra vad de hade att säga. Göra ett försök att visa respekt och intresse för de kvinnor du pratar med. Visa dem som lika och ta sina åsikter på allvar att följa i Casanovas fotspår.
    • Följ detta råd även om du inte är romantiskt intresserad av en kvinna. Alla förtjänar din respekt och förståelse.
    • Detta leder till män också om det är vem du är lockad till. Visa alltid potentiella datum som intressanta människor som du kan lära dig något från.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 10
    2. Fråga kvinnor äkta frågor om sig själva. Lyssna är en viktig del av en bra konversation. När Casanova talade till en kvinna tenderade han att lyssna mer än han pratade och tog ett äkta intresse för hennes svar. Efter detta råd är ett bra sätt att ansluta till människor. Fråga äkta frågor under dina konversationer och lyssna uppmärksamt på svaren. Detta hjälper människor att känna sig mer bekväma runt dig.
  • Du behöver inte nödvändigtvis vara romantiskt intresserad av en kvinna för att ställa frågor om sig själv, men Casanova ansåg övningen en del av förförelse. Håll det i åtanke om du är på ett datum.
  • Försök inte förfalska intresse medan du pratar med någon. Detta bygger inte någon anslutning, och din partner kommer troligen att inse att du inte är intresserad av.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 11
    3. Hålla kontakten med kvinnor efter att ha träffat dem. Bryt inte bara kontakt med kvinnor efter att ha träffat dem. Om du träffar någon och njuter av att prata med dem, håll sedan i kontakt. Ring, meddelande eller text en gång i taget för att prata och behålla anslutningen. Även om du inte är romantiskt inblandat är det här ett bra sätt att göra livslånga vänner.
  • Har inte trakassera någon, dock. Om de inte vill fortsätta prata med dig, respektera det.
  • Metod 4 av 4:
    Seducing dina datum
    1. Bild med titeln vara ett Casanova steg 12
    1. Ta avgift genom att planera datum. Ett välplanerat datum var nyckeln till Casanovas Seduction Technique. Istället för att bara fråga ditt datum vad de vill göra, vara aktiva och planera datumet. På det sättet ser ditt datum att du gjorde ansträngningarna att planera och förbereda sig för att imponera på henne.
    • Om du försöker tänka på datumidéer, är det ett tillfälle att visa att du lyssnade när din partner pratade. Om hon nämnde att hon gillar något särskilt, som minigolf, gör det till ditt nästa datum.
    • Gör inte det här om ditt datum säger att hon inte gillar när män gör det här. Vad hon vill kommer först.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 13
    2. Fokusera all din uppmärksamhet på ditt datum. Kvinnor älskar att vara centrum för uppmärksamhet, så fokusera alla dina datum. Lyssna på henne, komplimangera henne, göra ögonkontakt, och övergripande gör vad du kan för att låta henne veta att du är helt fokuserad på datumet.
  • Att hålla din telefon bort är också viktig. Gör inte ditt datum att du är distraherad.
  • Definitivt inte stirra på alla andra kvinnor på ditt datum. Detta är ett bra sätt att bli avvisad.
  • Bildbeteckningen är ett Casanova steg 14
    3. Överraska ditt datum med gåvor. En trevlig present är nyckeln till ett bra datum. Presentera ditt datum med blommor, choklad eller andra små gåvor för att få dem att känna sig speciella. Detta var en stor del av Casanovas rutin, och det borde också vara en del av din.
  • Försök att ge gåvor som du vet ditt datum kommer att tycka om. Om hon säger att hon älskar orkidéer, till exempel, är en bukett av dessa blommor ett utmärkt val.
  • Casanova tenderade att vara överdådigt med sina gåvor, men håll din budget i åtanke och överdriv inte det. Du behöver inte ge dina datum fina kläder eller juveler för att göra henne lycklig!
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 15
    4. Ställ in en romantisk humör. Om du försöker få ditt datum intresserad av din, då är atmosfären nyckel. Dim lamporna, lätta ljus, eller sätta på en viss mjuk musik för att ställa humöret. Detta hjälper ditt datum att bli mer bekväm med dig och bygger intimitet.
  • Casanova tyckte om att servera förföriska livsmedel på datum som ostron och champagne. Du kan följa hans ledning med rätter som dessa.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 16
    5. Ta dig tid att bygga attraktionen. Rusa inte saker. Njut av konversationen, maten, atmosfären och alla andra delar av ditt datum. Det bästa sättet att bygga anslutning och attraktion med din potentiella partner är att visa dem en bra tid, så stanna i ögonblicket och njut av varandras företag innan du försöker avsluta datumet eller få dem att komma hem med dig.
  • Fråga massor av frågor under datumet för att hålla din partner att prata. Lyssna uppmärksamt så ditt datum vet att du är intresserad.
  • Kom ihåg att Casanova verkligen haft företag och konversation. Han skulle inte bara velat sluta datumet och få sitt datum i sängen så fort som möjligt.
  • Bild med titeln vara ett Casanova steg 17
    6. Se till att du inte kommer att bli störd om du tar ditt datum hem. Om ditt datum bestämmer sig för att komma hem med dig, är privatlivet nyckeln. Se till att du två kan njuta av varandras företag utan att bli störd. Om du har några rumskamrater eller gäster, varna dem i förväg så att de inte kommer att störa dig. På det sättet kan du och ditt datum fokusera på varandra.
  • Ett bra sätt att ställa in en privat, romantisk humör är att laga din date middag i ditt hem. På så sätt kan du ta din tid, koppla av, sätta stämningen och undvik distraktioner.
  • Du kan också få ett hotellrum om ditt hem inte är lika privat som du vill att det ska vara.
  • Tips

    Du kan komma över några guruer som säger att Casanova handlade om att ha sex med så många kvinnor som möjligt. Det var verkligen en del av sin livsstil, men inte det hela.

    Varningar

    Casanova gjorde många saker som vi skulle överväga moraliskt fel eller till och med olagligt idag, som att bedriva underåriga kvinnor. Detta var vanligt i Casanovas tid, så det ansågs inte vara ett problem. Följ dock alltid moderna lagar och etik när du letar efter partners.
  • Var alltid medgivande från ditt datum innan du gör något sexuellt och sluta omedelbart om de berättar för dig.
  • Öva säkert sex genom att ha en kondom.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande