Hur man daterar en leo-man

Vissa tror astrologiska tecken kan diktera personlighet. Troende i astrologi hitta leo män kan vara extremt attraktiva och brukar ha många beundrare. Om du letar efter en, tar det lite ansträngning. Leos är fulla av äventyr, så planera spontana datumnätter som är fyllda med roligt. Var noga med att stödja din Leo Mans ego genom att låta honom vara centrum för uppmärksamhet vid tillfället. På sikt bygga upp ditt eget förtroende. Leo Men lockas till djärva, självsäkra kvinnor.

Steg

Metod 1 av 3:
Planeringsdatum
  1. Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 1
1. Omfamna spontan, dumt roligt. Vissa tror att Leos har en naturligt rolig kärlek och letar efter betydande andra att matcha. När du planerar datum med en Leo, omfamna ditt inre barn. Istället för den konventionella middagen och en film, hitta något roligt och oväntat att göra.
  • Försök till exempel göra något som minigolf eller laser tagg. En Leo kommer att vara glad av dessa barnsliga spel.
  • Också vara spontana med datum. Överraska din leo man med biljetter till en konsert i sista minuten.
  • Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 2
    2. Planera datum där du tar risker. Astrologer tror att Leo-män beundrar människor som driver sig utanför sin komfortzon. Om du vill hålla en Leo-man intresserad, gör saker som skrämmer dig lite på varje datum.
  • Om du är rädd för höjder, till exempel, välja att komma på pariserhjulet vid en karneval.Detta är bunden att imponera på en Leo-man.
  • Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 3
    3. Gå ut ofta. Troende i astrologi känner Leo män älskar att umgås, så gör inte något för att hindra din Leo-människa att komma ut. Säg ja till fester, konserter och andra evenemang för att hålla din leo man glad och underhållen.
  • Se till att du inte tar upp all din Leo-människans uppmärksamhet vid evenemang. Leos gillar att umgås med en bred cirkel, så häng tillbaka medan han pratar med andra på fester.
  • Metod 2 av 3:
    Stödja honom emotionellt
    1. Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 4
    1. Stödja hans ego. Vissa tror att Leo-män är naturligt fulla av sig själva och njut av att vara centrum för uppmärksamhet. Att sträcka sitt ego lite, så länge du inte går överbord, kan hjälpa dig att stödja din leo man. Betala honom uppriktiga komplimanger varje dag. Vid sociala evenemang, låt honom ta ledningen om han verkar vilja.
    • Men om du går överbord med komplimanger och beröm, kan en Leo Man`s Ego bli överst på toppen. Påminn om saker som du verkligen tycker om honom, men undvik hyperboliskt språk (jag.e., "Du är bäst!") som detta skulle kunna göra dating en leo otillräcklig.
    Expertips
    Jessica lanyadoo

    Jessica lanyadoo

    Astrologer & Psychic MediumJessica Lanyadoo är en astrolog med över 20 års konsultupplevelse. Hon är författare till astrologi för riktiga relationer: Förstå dig, jag och hur vi alla kommer med och är värd för den populära astrologiska och rådgivningen, spöke av en podcast. Lanyadoo Co-Hosted TLCs digitala astrologi visar stargazing och skriver veckovisa och månatliga horoskop som hjälper dig att läka.
    Jessica lanyadoo
    Jessica lanyadoo
    Astrologer och psykiskt medium

    Vad ska jag veta om att datera en leo? Det är utmanande att ändra ett leos sinne, så du behöver ofta skjuta upp till vad han vill ha. Leos älskar också att vara centrum för uppmärksamhet och din förälskelse vill vara ledande i någon situation, särskilt en ledare som är adored.

  • Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 5
    2. Låt honom fortsätta sina lustar. Leo Men är osannolikt att stanna hos kvinnor som håller dem tillbaka. Leos tenderar att driva utmaningar enkelt och alltid försöka se uppgifter genom att slutföra. Om din Leo arbetar på ett projekt, ge honom sitt utrymme. Om du försöker komma mellan en Leo och deras lustar kommer du sannolikt att förlora.
  • Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 6
    3. Uppmuntra honom att gå lätt på sig själv. Leos kan ibland vara lite självdrivande. När de förväntar sig mycket av sig, blir de ibland frustrerade om de inte uppfyller sina egna höga förväntningar. Som en Leo mans partner är det viktigt att påminna honom, han behöver inte vara perfekt.
  • Stroke hans ego lite när han är nere på sig själv, eftersom det vanligtvis kommer att hjälpa honom. Säg något som, "Din chef värderar verkligen dig för att du är så intelligent arbetstagare. Ett bakslag ändras inte det."
  • Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 7
    4. Håll din svartsjuka i kontroll. Leos är charmiga av naturen och kommer att locka många kvinnor. När det är med en Leo är det inte ovanligt att se andra människor som slår på ditt datum. Leos tycker inte om tecken på osäkerhet, så försök att hålla någon avundsjuk i kontroll.
  • Kom ihåg, medan Leos är charmiga, är de också mycket lojala. Om din Leo-man har valt dig, är det osannolikt att han kommer att straffa.
  • Metod 3 av 3:
    Upprätthålla förhållandet
    1. Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 8
    1. Påminna honom om du behöver support. Astrologer tror att Leos ibland är för fångade i sig själva. Det betyder att dina behov ibland kan försummas. Låt inte ett leos ego komma i vägen för dina behov. Påminn honom om att du behöver lite uppmärksamhet och stödja också.
    • Vara i förskott med din LEO, som han beundrar förtroende. Om du visar honom är du unafraid att be att dina behov är uppfyllda, kommer han att bli imponerad och sannolikt överens.
    • Säg något som, "Jag vet att du är glad över jobbet, men jag kunde också använda lite uppmuntran i mitt slut."
  • Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 9
    2. Visa honom lojalitet. Leo Men är lojala av naturen och lockas till människor som kan matcha det. Håll dig lojal mot din LEO genom att ständigt stödja honom och vara där för honom.
  • Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 10
    3. Arbeta på ditt självförtroende. Leos gillar inte att datera någon som de inte kan respektera. De gillar starka, självsäkra, oberoende människor. På lång sikt, gör det för dig att känna dig självsäker och höja självkänsla. Detta hjälper dig att hålla dig spännande för en Leo-man.
  • Hitta sätt att öka din självkänsla som att bli involverad i hobbyer, träna eller utveckla en färdighet.
  • Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 11
    4. Hantera hans humör. Astrologer känner Leo är ett naturligt temperamentligt tecken. Det är inte okej för någon att ta ut sin ilska på dig. Om ett Leo-temperament blir ett problem, berätta för honom så mycket omedelbart. Be honom att arbeta med sina ilska problem för ditt förhållande.
  • Håll aldrig i ett förhållande med någon som inte kan hålla sin ilska i kontroll.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande