Hur man är en dålig pojke

Någonsin undrar varför kvinnor inte kan tyckas att motstå dåliga pojkar? Det är inte för att de är jerks - ingen gillar någon eftersom de är en jerk. Det är snarare för att de är övertygade och assertiva - med andra ord, sexig och charmig. Använd dessa pekare för att bygga ditt maskulinförtroende och visa världen (och alla kvinnor i den) som bär byxorna!

Steg

Del 1 av 3:
Dålig pojkebeteende och vanor
  1. Bild med titeln vara en dålig pojke steg 1
1. Framför allt, var en man. Du har din egen tid, dina egna drömmar och dina egna planer, och du bör nästan aldrig kompromissa med att göra någon annan glad (romantiskt intresse eller inte). Till exempel, om du inte gillar något, låtsas inte att tycka om det. Var säker på dina gillar och ogillar - det kommer naturligtvis att locka likasinnade människor.
  • Upptäck dina värden. Vad gillar du? Vad hatar du? Vad är unikt om dig? Vad gör dig glad? Känna dig själv, eller du hittar dig själv att faking-värden för att "passa in." Kan du verkligen vara glad om du låtsas vara någon du är inte?
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 2
    2. Bli centrum för din värld. Du existerar främst att göra själv glad - andra är sekundära. Gör dig själv och ditt liv en prioritet. Om du behandlar dig som om du är viktig, kommer andra människor, inklusive kvinnor, att se dig så viktigt också. De flesta är naturligt lockade till viktiga människor - att vara viktigt är coolt!
  • Med mycket sällsynta undantag, offra aldrig din självbild när du arbetar med ett romantiskt intresse. Gillar du en tjej som inte verkar intresserad? Glöm henne - du är för värdefull för att slösa tid på att försöka appease henne.
  • Kvinnor kommer att uppskatta ditt självintresse. Det visar att du vet vad du vill och du är inte rädd för att gå för det.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 3
    3. Sluta bry sig om allting. Ingenting är mindre sexigt än någon som ständigt stressas om varje mindre aspekt av sitt liv. Dåliga pojkar svettar inte de små sakerna eftersom de är Säker att de har allt under kontroll. Till exempel, i en situation där du är runt kvinnor som du tycker är attraktiv, medan du inte nödvändigtvis vill agera som en komplett slob, vill du försöka förbli så avslappnad som om du var hemma och titta på tv. Att göra detta ger signalen till folket runt dig som du är cool, självsäker och i kontroll av din situation, som för dåliga pojkar kan vara rättvisa sexiga.
  • Det är ganska svårt att gå från att vara en nervös, orolig person till en smidig, självsäker spelare över natten. Om du fortfarande arbetar med att vara avslappnad, försök sakta ner dina rörelser och handlingar - det här är ett bra första steg som gör att du ser (och känner) mycket lugnare. Gå med långsamma, säkert framsteg. Tala långsamt men tryggt. Undvik flinching när du kan.
  • Även för dåliga pojkar går det inte alltid som planerat. I händelse av att något göra gå fel, försök att inte stressa. Istället, spela det med ett lågt nyckel. Till exempel, om du spill en drink över dig själv, spendera inte tid att oroa dig för hur du behöver bleka när du kommer hem. Istället, säg bara något som, "Oj! Det verkar som om jag har ett nytt tie-färg för att lägga till min samling." Det är lite ostlikt, men det visar att mindre problem inte fasar dig.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 4
    4. Sluta be om tillstånd eller godkännande. Så kallade "snälla killar" väntar alltid på ett tecken på att det är säkert att fortsätta innan du vidtar åtgärder. Det tecknet, men ofta inte, så de verkar vara obestämda. Vara avgörande (speciellt med kvinnor) och hantera invändningar som de kommer. Titta inte på andra för att avgöra om du agerar "rätt". Gör vad som känns rätt för dig. Du kan bli förvånad över vad du alltid har behörighet att göra!
  • Med kvinnor: istället för att fråga "Kan jag kyssa dig," Bara gå till kyssen. Detsamma gäller för "Kommer du att gå på ett datum med mig?" Börja prata med henne, och säg "Vi måste umgås. Vad är bra för dig, fredag ​​eller lördag?" Även om du är skjuten, är din beslutsamhet mycket mer attraktiv än om du helt enkelt bad om hennes uppmärksamhet.
  • Ha en åsikt om allt, från de restauranger du äter på hur du spenderar din fritid. Vet vad du vill ha, och vidta åtgärder för att uppnå det - inte bara kommer du att vara mer attraktivt, men du blir lyckligare.
  • Varning: Verkliga män är inte kryp eller Pervs. Var säker, men också vara mycket medveten om din partners behov. Aldrig, någonsin tvinga en kyss (eller sämre) på någon som inte vill ha det. Precis som du är mycket medveten om dina egna önskningar, så är de de. Respektera sina beslut.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 5
    5. Leda. Som en man, led alltid. Vänta inte på att någon ska berätta var du ska gå eller vad du ska göra. Om din grupp inte kan fatta ett beslut, gör det själv. Att vara ledare blir naturlig när du slutar oroa dig för andra människor och gå och göra vad du vet att du behöver göra. Du är inte självisk. Snarare tar du hand om ditt eget liv eftersom du inte förväntar dig att någon ska göra det för dig.
  • Vara ledare för ditt liv i varje situation - om du vill prata med den tjejen, eller vill få det jobbet, gå det.
  • Var också en ledare för dina kamrater - om en vän är för kyckling att prata med en tjej, kan du reta honom lite så länge du inte är grym och ditt mål är att hjälpa till att motivera honom att få förtroende. Dina vänner kommer att uppskatta din hjälp och kvinnor kommer att bli galen för dig.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 6
    6. Var ärlig med alla, särskilt själv. En anledning att tjejer älskar dåliga pojkar är för att de är ärliga. "Snälla killar" ofta är det inte. Om en dålig pojke gillar en tjej, kommer han att visa henne. En trevlig kille tenderar att dölja sitt intresse eller slå runt busken. En trevlig kille försöker vara en tjejs vän som en stepping sten för att bli hennes pojkvän, men vindar upp bara att vara hennes vän. De flesta tjejer vet när killar gillar dem. En dålig pojke vet det här och har inga problem att visa detta till en tjej. För att vara en dålig pojke, var ärlig om dina avsikter. De flesta tjejer kommer att uppskatta ärligheten - ingen gillar att wading genom vänliga BS för att hitta en potentiell partner.
  • Flickor kan till och med uppskatta relativt råa tecken på intresse. Till exempel, både dåliga pojkar och fina killar kommer att titta på en tjejs bröstkorg. Men en dålig pojke bryr sig dock om att bli fångad. Detta är mycket mer attraktivt än att försöka smyga en titt men fångad. Den dåliga pojken är ärlig om vad han vill och han vet att han inte har någon anledning att skämmas.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 7
    7. Var självständig. Aldrig "behöver" någon annan - andra människor är trevliga att ha runt, men inte nödvändigt för din lycka. Lär dig att njuta av dig själv och ditt eget företag. Du kommer att inse att ju mindre du behöver andra människor, ju mer andra människor behöver dig. Skapa alltid din egen roliga och underhållning. Ha en stark passion, och hitta hobbyer och andra intressen som du vill spendera din tid.
  • Gör aldrig ett förhållande din första prioritet eller din Endast lycka källa. Sluta leta efter andra, särskilt kvinnor, för att göra dig lycklig - det gör du inte behöver dem. Män över hela världen slösa tid på att försöka hitta lycka i allt utom sig själva. När du är glad på egen hand, kommer andra naturligtvis att vara omkring dig.
  • Ha en hobby - allt som använder din tid och gör dig lycklig. Om det är något som låter dig komma i kontakt med nya, unga, sexiga människor, desto bättre. Det borde vara något som du är passionerad, något du gillar, och något som du kan bygga på! Om du inte har eller vill ha en hobby, åtminstone volontär. Använd din tid till bättre världen - du är en dålig pojke, men du är inte ondska.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 8
    8. Värde själv - älska dig själv på ett balanserat och respektabelt sätt. A "dålig pojke" är dåligt för att han vet att han är mer värdefull för sig själv än andra är. Han bryr sig om sig själv. En dålig pojke inser att han känner sig bättre än någon annan, så är hans åsikt om sig själv över andras åsikt. Det kommer ner till att ha självrespekt, och du måste tjäna din egen självrespekt innan du kan förvänta dig andra, särskilt tjejer, att respektera dig.
  • Hur tjänar du självrespekt? Skapa en standard för vad du kommer att acceptera eller inte acceptera från människor och följ det till en t.Den viktigaste delen av att ha självrespekt är att inte sätta upp med människor (både män och kvinnor) som är respektlöst mot dig eller personer som är viktiga för dig.
  • Ett problem med fina killar är att de är trevliga för alla - Ämnen som inte är trevliga. Vi lär oss alla att vända den andra kinden. I vissa fall, tyvärr uppmuntrar detta bara jerks. Belöna inte dåligt beteende. Var snäll mot människor som förtjänar det. Kom ihåg, Att vara trevligt att någon betyder kommer inte att göra dem som du. Omgiv dig med bra människor som har tjänat ditt förtroende och respekt.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 9
    9. Vara stark fysiskt, men mer så emotionellt. Som en man borde du vara en styrkor av styrka som din familj, vänner och särskilt kvinnor kan lita på. Släpp av behovet av att gnälla. Inse att oavsett hur mycket du klagar eller ventilerar, kommer dina omständigheter inte att förändras.Istället, suga upp det och hantera det. Perpetual offer är oattraktiva och, ännu viktigare, oförmögen att bättre själva.
  • När saker går fel, gör du bara ditt bästa för att göra det genom dagen. Det är lätt att fånga i det ögonblick då något dåligt händer, men kom bara ihåg att du är en man som löser sina egna problem och du kommer att kunna hantera det.
  • Se till att folket i ditt liv tas hand om. Du borde inte vara någons socker pappa - du är den viktigaste personen i ditt liv - men du kommer att uppskattas och eftertraktas om du är hjälpsam, stark och pålitlig.
  • Träna eller delta i någon form av träning varje dag. Regelbunden motion hjälper till att förbättra ditt humör, energi och övergripande hälsa! Detta är en viktig del av att hjälpa dig att förbättra din känslomässiga kontroll, eftersom det hjälper till att upprätthålla den dagliga stressnivån. Utarbetandet förbättrar också ditt självförtroende och din fysiska attraktivitet - det finns ingen anledning att inte!
  • Del 2 av 3:
    Bygga dåligt pojkeförtroende
    1. Bild med titeln vara en dålig pojke steg 10
    1. Känna sig själv. Mycket av ovanstående råd kräver att du har ett högt självförtroende och en bra självbild. Om du inte har dessa fundament är det svårt om inte omöjligt att vara en sann dålig pojke. Fråga dig själv frågor som, "Finns det situationer som gör mig nervös?" och "är jag det bästa jag kan vara?" Om du inte gillar dina svar, använd följande steg för att bygga friskt förtroende. Du kommer att vara på väg till Badness på nolltid.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 11
    2. Komma i form. Du behöver inte vara en kroppsbyggare att vara en dålig pojke, men du behöver vara frisk. Vetenskapliga bevis har visat att fysisk träning har en positiv effekt på självkänsla och kan hjälpa till med att tycka om depression. Effekterna är både omedelbara (genom frisläppandet av stressreducerande endorfiner) och långsiktigt (genom förbättring av självbild och övergripande fitness). Sluta inte det - gå till gymmet idag, inte imorgon.
  • En studie fann att måttligt intensiv aerob träning ger den största omedelbara psykologiska ökningen. Varje träningsrutin som förbättrar din fysiska kondition, kommer dock att göra dig mer attraktiv för dig själv och andra.
  • För tips om att starta en träningsrutin, kontakta en av våra många hur man guider på träning, som Hur man tränar.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 12
    3. Börja vinna. Ständigt arbeta för din karriär och personliga mål. Du behöver inte vara rik på ett högt självförtroende, men du behöver vara stolt över dig själv. Arbeta hårt och lyckas kommer att få dig att känna dig värdefull och viktig - hörnstenarna i en självsäker personlighet.
  • Alla (inklusive dåliga pojkar) lider personliga motgångar. Om du upplever svårigheter i din karriär eller det personliga livet, behåll det i perspektiv - genom att uthärda genom dina svårigheter, bygger du en starkare personlighet. Ge aldrig upp!
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 13
    4. Unna dig med värde. Låt dig njuta av de saker du gillar. Du behöver inte spendera mycket pengar för att känna sig värdefulla - laga helt enkelt de livsmedel du gillar, njut av din favoritdryck i måttlighet och reservera tid att träna dina hobbyer. Om du gör de saker du gillar, kommer du naturligtvis att bli lyckligare, och om du är lyckligare blir du mer självsäker.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 14
    5. Ta itu med några personliga psykologiska problem. Ibland kan lågt förtroende vara djupt rotat. Barnmissbruk och traumatiska erfarenheter kan orsaka psykiska svårigheter under hela ditt liv som kan påverka ditt självkänsla negativt. Försök att söka behandling för eventuella problem som påverkar dig mentalt eller emotionellt. En mängd olika behandlingar, inklusive rådgivning, biofeedback-tekniker och recept på läkemedel, är tillgängliga.
  • Kom ihåg att att söka hjälp för psykologiska problem är ett tecken på styrka, inte av svaghet. Riktiga män ignorerar inte sina personliga problem, de fixar dem. Ibland kräver det hjälp av någon annan. Känner aldrig generad att se en rådgivare eller en terapeut - över en fjärdedel av amerikanska vuxna fick någon form av psykisk hälsa inom två år med en 2004 års undersökning.
  • Del 3 av 3:
    Dålig pojke dating
    1. Bild med titeln vara en dålig pojke steg 15
    1. Vet vad du vill ha. En dålig pojke vet vad han vill ha från en partner och är ärlig om det (se steg sex under del en.) Det är ingen skam för att driva rent sexuella relationer så länge du är ärlig om det. På samma sätt betyder det inte att ha en långsiktig flickvän att du måste vara mindre av en dålig pojke. Nedan är några tips för hantering av det rättvisare sex som en sann dålig pojke.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 16
    2. Ha ditt eget liv. Målet med ett förhållande borde inte vara att ägna ditt liv till din partner. Även om du är gift, gör dina egna planer. Reservera tiden för dig själv. Tillbringa tid med dina vänner. Om du behandlar dig som en värdefull varu, kommer din tid att vara mycket eftertraktad av din partner. Omvänt, om du ständigt gör dig tillgänglig för din partners lustar, blir din tid mindre värdefull. Håll din ryggrad i något förhållande - se till att du inte är så dedikerad till din partner som du glömmer om dig själv.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 17
    3. Vara knepig. Att vara i ett förhållande med någon betyder inte att du behöver dyrka dem. Reta dem! En ljushjärtad fram och tillbaka håller ett förhållande passionerat och eldigt. Det är också ett gott tecken på en säker "alfa" Personlighet - Du visar att du inte är rädd för att engagera sig i ett litet verbalt svärdspel. Tänk på det - Vill du verkligen vara i ett förhållande med någon du alltid måste vara trevligt att?
  • Var inte för grym med din retning. Undvik ämnen som din partner är känslig för - till exempel, hennes utseende eller hennes karriär. Hålla det lätt.
  • Var beredd att ta emot lite reta själv - Skicka det inte om du inte kan ta det!
  • Om du oavsiktligt skadar din partners känslor, gör en äkta ursäkt. Kom ihåg att dåliga pojkar är ärliga - om du är verkligen ledsen, säg det. Känner inte att du behöver hålla en välförtjänt ursäkt för att vara en dålig pojke. Det är inte "dålig" - det är bara rycka.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 18
    4. Bära byxorna i ditt förhållande. Det betyder inte att chefen din partner runt eller förhindra att hon fattar beslut. Det betyder snarare att du ska vara avgörande i situationer där det är lämpligt och att ha en plan hela tiden. Till exempel, om du går ut, välj en plats och göra reservationer i förväg. Ta handen för att leda henne genom folkmassor utan att bli frågad. Kyssa henne när stämningen passar dig. Visa henne att du är säker på vad du vill ha för dig själv och henne.Välj ett ämne av konversation som du är passionerad. Prata din familj, eller en händelse som slår hem för dig. Skvaller inte av med hjärtat, och låt din älskling veta att du har en känslig sida och visar henne din sanna familjesida.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 19
    5. Vara överraskande. I ett långsiktigt förhållande kan det vara svårt att inte falla i vissa vanor och rutiner. Gör fortfarande ett försök att vara spontan ibland. Planera helggetaways när du båda har tiden. Överraska henne med biljetter till en kvällskonsert när hon vaknar på morgonen. Att bryta rutinen av ett förhållande håller det fräsch och spännande.
  • Det kan tyckas paradoxalt att planera till synes "spontan" aktiviteter före tid. Men det är nödvändigt - ingenting är värre än att göra en improviserad resa till en skridskoåkning bara för att upptäcka att den är stängd. Skating rinks är inte mycket dålig pojke ändå.
  • Kom ihåg att målet att vara spontan är inte att duscha henne med gåvor. Underhålla ditt personliga värde - om du är osäker på vad du ska göra, försök att planera aktiviteter som du tycka om. Du kommer gärna att gå, och din lycka kommer att reflektera i din partner.
  • Bild med titeln vara en dålig pojke steg 20
    6. Ge sitt utrymme och se till att hon ger dig utrymme. Dåliga pojkar och deras partner är inte beroende av varandra. De behåller sina egna liv, vänskap och hobbyer. Detta gör tiden att de do spendera tillsammans mer värdefullt.
  • Balanseringstid mellan dina vänner och din partner kan vara svårt. Lyckligtvis, eftersom det här är ett vanligt problem, har det varit källan till mycket omtänksamt (och lite tanklöst) online-skrivning. Överväg att rådgöra med en förnuftigt skriven artikel för råd.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Att vara en dålig pojke handlar om att lita på dig mer än andra människor och deras inmatning. Det kommer ner för att realisera dina osäkerheter och tvivel och ta bort dem. När du släppte behovet av godkännande från andra, blir du en dålig pojke.
  • Öva visualisering. Varje dag, föreställ dig själv som mannen du vill vara. Se bara att du pratar, går och tänker på det sätt du vill, och det hjälper dig att komma till ditt mål snabbare.
  • Att vara en dålig pojke tar tid. Ta det ett steg vid tid och en dag kommer du att bli fullt vuxen till den mannen du önskar. Det handlar inte om att faking det, utan snarare om att vara ditt bästa jag. Ge dig tid att verkligen växa.
  • Filmer att titta på: Fight Club, 300, den sista Samurai, Ja man och hitch.
  • Inte alla kvinnor vill ha en dålig pojke. Om du vill agera som en dålig pojke, fortfarande vara artig och respektfull för kvinnor. Detta kommer att göra att du verkar ännu kallare. Detta är för att vara populär också,.
  • Spel att spela: "Total överdos","Straffaren","Gta vice stad"
  • Böcker att läsa: Vägen för den överlägsna mannen, Psyko-cybernetik, Järn john, och "Vilka kvinnor vill när de testar män".
  • Varningar

    Kvinnor kommer ibland att testa dig för att se om du är den verkliga affären eller bara en skådespelare. Följ dessa steg tills du internaliserar dem.
  • Kom ihåg det Att vara en dålig pojke är inte samma sak som en jerk. Dåliga pojkar är övertygade utan att vara arrogant eller grymt. De vet att de är värdefulla, men de låtsas aldrig som att de är bättre än de är.
  • Att vara en dålig pojke kommer att frigöra dina gamla behövande vanor och dina gamla behövliga vänner.
  • Det är inte lätt att byta dig, och det kan vara nästan omöjligt att flyga år av programmering. Men du kan alltid bli bättre. För de mest effektiva resultaten, försök inte att ändra dig helt - koncentrera dina ansträngningar där du kan förbättra mest.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande