Hur man blir bekväm runt tjejer

Så du är inte en naturligt lättillgänglig Casanova. Oroa dig inte, de flesta är mer som Big Bang Theory`s Rajesh Koothrappali än de är James Bond. Att vara blyg runt tjejer är knappast en unik fråga, och som sådan är det en du och andra kan lära sig att hantera. Flickor är också människor, med massor av osäkerhet som du. Med lite förberedelse och coaching kommer du att vara på väg att släta på nolltid.

Steg

Del 1 av 3:
Bygga ditt självförtroende
  1. Bildbeteckningen blir bekväm runt tjejer Steg 01
1. Bygg din självkänsla. Du måste vara bekväm i din egen hud om du vill vara bekväm runt tjejer. De flesta kvinnor är mer naturligt anpassade till samhällsdelar och signaler än män är, så om du är en osäker phony, kommer de förmodligen att fånga det. Utmana dina negativa tankar och förstärka dina positiva att bygga självförtroende.
  • Bild med titeln blir bekväm runt tjejer Steg 02
    2. Lär dig att vara bekväm ensam. Du kan inte återkalla desperation. Du måste vara bekväm på egen hand så att du inte är beroende av andras godkännande. Om du inte är beroende av tjejer för godkännande och självvalidering hittar du dig mycket mer bekväm runt dem.
  • Bildbeteckningen blir bekväm runt tjejer Steg 03
    3. Lära något nytt. Att engagera sig i självförbättring är nyckeln till att bli bekväm och självsäker i din egen hud. Du behöver inte vara ett geni, men förbättra din kunskap och lära sig nya färdigheter hjälper dig att bli mer självförsäkrad och självsäker.
  • Du kommer också aldrig att sakna ett intressant svar när en tjej frågar dig vad som är nytt!
  • Bildbeteckningen blir bekväm runt tjejer Steg 04
    4. Övning och få i form. Du behöver inte se ut som en bodybuilder eller idrottsman, men ta positiva steg för att förbättra dig fysiskt fungerar underverk. Inte bara kommer du att känna dig mer attraktiv, men din hjärna kommer att släppa humör och självförtroende ökar endorfiner som förbättrar ditt självkänsla långt innan du ser en skillnad i hur du ser ut.
  • Förbättra dig fysiskt och engagera sig i aktiviteter som utmanar dig själv, kommer både att bygga förtroende och få dig att trycka på gränserna för din komfortzon.
  • Del 2 av 3:
    Honing dina färdigheter
    1. Bildbeteckningen blir bekväm runt tjejer Steg 05
    1. Aclimate dig själv till tjejer. Tvinga dig att vara runt tjejer så mycket som möjligt. Inokulera dig själv till deras närvaro. Hitta gemensam mark (eller nämna din nya kunskap, hobby eller skicklighet!) till Starta samtal. Oavsett hur mycket du arbetar på allt annat, kommer du aldrig att lära dig att vara bekväm runt tjejer om du stannar på en datorskärm.
    • Ännu viktigare, ju mer du är runt en tjej, desto mer sannolikt är hon att njuta av ditt företag. Det finns uppenbarligen tillvägagångssätt för att vara överdrivande, men för det mesta kommer tjejer att gilla mer när de är runt dig mer.
  • Bildbeteckningen blir bekväm runt tjejer Steg 06
    2. Utnyttja sociala grupper. Du behöver inte börja med att slå ut på egen hand och spendera tid med en tjej 1 på 1. Du kan träffas och spendera tid med tjejer i grupper av gemensamma vänner.Ta ett beslut Att interagera individuellt med tjejer när de ges möjlighet i denna situation. Du har automatiskt säkerhetsnätet för en grupp för båda parter att umgås med om saker blir besvärliga eller du börjar bli nervös.
  • Du kan också använda en social grupp som ett lågt tryckmöjlighet att bjuda in en tjej att spendera tid med dig när hon kanske inte skulle ha något annat. Exempel: "Hej becky, mina vänner och jag skulle se den nya filmen. Har du sett det än? Vi trodde du skulle vilja komma."
  • Bild med titeln blir bekväm runt tjejer Steg 07
    3. Engagera sig i person. Det är dags att träna byggnadsanslutningar. På ett diskret sätt, försök att lyssna på och observera tjejer och intressen hos tjejer. Använd dessa observationer för att slå upp konversationer med tjejer. Ofta är det inte, de kommer gärna att prata om ämnet, vilket ger dig en låg stressmöjlighet att lyssna och få dem att köra majoriteten av konversationen. Till exempel:
  • Komplimangera en tjej på sin nya frisyr och fråga varför hon bestämde sig för att ändra den.
  • Se att en tjej har på sig skolan eller gemenskapens sportkläder, nämner du som sporten, och fråga hur länge hon har spelat.
  • Lägg märke till en tjejs solbränna och fråga om hon nyligen varit på stranden.
  • Observera palm calluses eller skrapade shins och fråga när hon kom i tyngdlyftning.
  • Bildbeteckningen blir bekväm runt tjejer Steg 08
    4. Utveckla ytterligare kontakt. När rapporten har upprättats kan du försöka Få tjejer telefonnummer eller social media kontaktinformation. Detta behöver inte tyckas som att fråga en tjej - men det är säkert bra! Möjligheten att chatta över text kan hjälpa dig att lära dig prata med tjejer I någon miljö.
  • Var noga med att inte knyta till att bara kommunicera elektroniskt! Det är en bra start och god praxis, men inte allting!
  • Bildbeteckningen blir bekväm runt tjejer Steg 09
    5. Låt inte avslag få dig ner. När du frågar efter en tjejs kontaktinformation är det okej om de minskar. Det borde inte skaka ditt förtroende, och du borde inte bli påträngande. Även de bästa basebollspelarna misslyckas med att komma på basen över hälften av tiden. Låt inte avslag få dig besviken.
  • Enstaka avslag och besvikelse är faktiskt friska. Att bli avvisad och sedan studsar tillbaka kommer du att förverkliga att avslag är helt normalt och okej!
  • Del 3 av 3:
    Komma i spelet
    1. Bildbeteckningen blir bekväm runt tjejer Steg 10
    1. Projekt välkomnande kroppsspråk. Ditt kroppsspråk kan säga mycket! Du vill inte berätta för tjejer som du är nervös, eller sämre, att du inte vill prata med dem. Dina ord kan låta bekvämt och engagera, men om ditt kroppsspråk är av, kommer de att vara lika nervösa som du är och interaktionen blir besvärlig.
    • Ett leende fungerar underverk! Håll också dina höfter och axlar öppna för potentiella konversationspartners (korsade eller vikta armar och händer är dåliga!)
    • Använd rimliga handledningar, gester och ögonkontakt medan du talar. Du kommer att visas mer engagerande, plus den fysiska rörelsen är ett utlopp för stress, avkopplande och lugnande dig.
    • Tillfälligt göra vänlig fysisk kontakt när det är lämpligt. En kran på underarmen för att uppmärksamma eller röra på axeln när du passerar är helt normala och är väldigt lätta fysiska isbrytare.
  • Bild med titeln blir bekväm runt tjejer Steg 11
    2. Ta del i konversation. Tjejer är faktiskt väldigt mycket som killar, och njut av att prata om många av samma saker. Upptäcka ömsesidiga intressen och fokusera på dem, eller låta henne veta att du är nyfiken på hennes intressen. Konversationer med tjejer är förmodligen enklare än du tror, ​​speciellt när du pratar om ett bekvämt ämne som du redan gillar.
  • Den viktigaste delen av en konversation? Att vara en bra lyssnare. Om du är en bra lyssnare, kommer både killar och tjejer att vara glada att hälla ut sina hjärtan och sinnen. Det bästa är att du inte ens måste prata för mycket om du inte är bekväm att göra det.
  • Lyssna är den viktigaste kommunikationsförmågan du kan ha. Att vara en bra lyssnare kommer också att visa att du bryr dig om den andra personen, snarare än att vara inriktad på dig själv.
  • Bildbeteckningen blir bekväm runt tjejer Steg 12
    3. Gör saker tillsammans. Det enklaste sättet att inte bara bryta isen utan också bygga komfort i ett förhållande är att göra saker tillsammans. Detta behöver inte inträffa i formatet för ett datum. Genom att ha din uppmärksamhet fokuserad på en viss uppgift eller aktivitet, är nervositet mindre benägna att krypa in. Det är ett mycket mer lågt tryck sätt att bygga komfort och lära känna varandra än en utökad 1-på-1-konversation eller datum.
  • Hitta aktiviteter som innebär gemensamma intressen eller ansvar. Gå dina hundar eller gör dina läxor tillsammans.
  • Föreslå nya äventyr som du båda kan vara intresserade av. Om du båda gör något nytt, blir du mer nervös och fokuserad på den nya aktiviteten, snarare än din nervositet om att vara runt en tjej.
  • Tips

    Kom ihåg att du förmodligen redan är bekväm att prata runt tjejer.Mödrar och systrar är också tjejer! Bara prata med andra tjejer med samma förtroende du pratar med familjemedlemmar med.
  • Koppla av. Detta är en trött kliché, men det gör det inte mindre sant: Var dig själv.
  • Försök att vara runt mer vänliga, utgående tjejer. De är ofta mycket lättare att prata med och övningen kan hjälpa dig att bli mer bekväm också.
  • Varningar

    Följ inte "Pick-up artist" (PUA) råd. Tips som "Nerving" och "Påfågel" gör inte faktiskt bättre med eller mer bekväm runt tjejer. De minskar bara interaktioner med tjejer till en smal och förutsägbar uppsättning meningslösa och ungdomsskript. Pua beteende är omogna och pinsamt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande