Hur man frågar en tjej ute i gymnasiet

Ingen sa att fråga en tjej var lätt - särskilt inte i gymnasiet, när tjejer kan vara notoriously fickle och svårt att läsa. Men det betyder inte att det är omöjligt! Om du gör en spelplan, håll dig cool och vet hur man vinner tjejen över, då blir hon din flickvän på nolltid. Om du vill veta hur man frågar en tjej ute i gymnasiet, se steg 1 för att komma igång.

Steg

Del 1 av 3:
Gör dig redo att fråga
  1. Bild med titeln Be en tjej ut i gymnasiet steg 1
1. Var vänner först. Om du vill fråga en tjej i gymnasiet måste du lära känna varandra lite först. Om de inte känner dig väldigt bra och du frågar dem, är de förmodligen mer benägna att säga nej. Du behöver inte vara bästa vänner - och det är nog bättre om du inte är, för att du vill rensa från vänzonen - men det hjälper om du känner varandra, så att du är på henne radar och så att hon tycker att du är en trevlig kille. Om hon inte har någon aning om vem du är eller om allt hon måste gå förbi är skvaller eller gissningar, så får hon en mindre sannolik chans att säga ja när du frågar henne ut.
  • Var vänlig. Säg hej till henne och använd hennes namn för att visa att du tänker på henne.
  • Göra ansträngningar i en gruppinställning. Fråga hur hennes dag går eller ger henne en lätt komplimang.
  • Betala bara lite uppmärksamhet åt henne. Våg till henne om hon går förbi dig i hallarna eller sitter bakom dig i klassen.
  • Kom ihåg att du inte behöver komma på för stark för att få hennes uppmärksamhet. Faktum är att du spelar hårt för att få lite lite att få ögat ännu mer.
  • Bilden med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet steg 2
    2. Flörta med henne lite. Om du vill att hon ska gå ut med dig, måste du bygga upp lite kemi först. Du måste vara lite flirtig att se om du två kan klara av att ha lite lätta skämt, skratta tillsammans och ha en riktig anslutning. Du kan komplimangera en ny outfit som hon har på sig, retar henne lite (om hon inte är så känslig) eller bara skämt runt på ett sätt som får henne att se att du gillar henne.
  • Om du är i en gruppinställning, var uppmärksam på henne, men monopoliserar inte sin tid. Få henne att vilja flörta med dig, istället för att bara ha henne att vänta på att du kommer att komma på väg.
  • Bilden med titeln Be en tjej ut i gymnasiet steg 3
    3. Se om hon gillar dig. Även om det inte finns något sätt att veta om hon verkligen gillar dig tills du frågar henne, kan du se upp för några tecken på att du har gått ögat. Att veta att hon kan ha en sak för dig kan upp ditt självförtroende när det är dags att poppa frågan. Här är några tecken på att hon kanske gillar dig:
  • Hon kan helt ignorera dig eller betala mycket uppmärksamhet åt dig i en gruppinställning
  • Hon kan le eller rodna när du tar ögat
  • Hennes vänner kan viska eller fnissa när de går med dig
  • Du får bara en bra, flirtig känsla när de två pratar
  • Andra människor har retat dig två om att tycka om varandra
  • Hon verkar alltid leta efter ursäkter att prata med dig
  • Kontrollera hur ofta hon berör dig och se om hon gör en dum ursäkt för det. Det betyder inte att om hon rör dig en eller två gånger så tycker hon om dig.
  • Bilden med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet steg 4
    4. Välj rätt plats och tid att fråga. Om du vill fråga henne, behöver du inte välja den perfekta platsen och tiden, men det hjälper till om du väljer ett bra tillfälle att förbättra dina chanser. Om hon vill gå ut med dig, så kommer hon förmodligen att säga ja under de flesta omständigheter, men du kan förbättra dina chanser att få det svar du vill ha genom att plocka en plats som är ganska privat utan att flickan är obekväma, och genom att plocka en tid då hon är i gott humör och inte sannolikt att vara distraherad eller stressad.
  • Du behöver inte vänta för länge för det perfekta tillfället att presentera sig själv. Flickor i gymnasiet kan vara ganska fickle, så om du känner att du har en ganska bra möjlighet att fråga henne, gå för det istället för att vänta på den perfekta.
  • Bilden med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet steg 5
    5. Tänk på något du kan göra tillsammans. När du frågar henne, kommer du förmodligen att tänka på något att göra tillsammans! Det kan tyckas ganska uppenbart för dig, men du kan vara så orolig för huruvida hon ska säga ja eller hur du kommer att fråga henne att du inte riktigt har tänkt på vad som kommer att hända efter att du frågar den stora frågan. Men i gymnasiet, menar några killar att de vill vara flickvän / pojkvän när de frågar tjejer, det är trevligt att faktiskt tänka på något att göra tillsammans, så när hon säger ja, kan du säga, "Awesome! Vad sägs om vi ... "istället för att bara säga," Awesome! Um ... uh ... Jag antar att jag ser dig runt då."Här är några saker du kan be henne att göra:
  • Gå till en skoldans som kommer upp
  • Gå för att se en film som kommer ut
  • Gå till en konsert
  • Gå till köpcentret tillsammans
  • Låt dig gå hem efter skolan
  • Gå till en födelsedagsfest tillsammans
  • Del 2 av 3:
    Frågar henne ut
    1. Bild med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet steg 6
    1. Få lite privatliv. Se till att du får henne ensam nog att hennes vänner inte är runt giggling och retar dig, men att hon inte är så isolerad att hon känner sig rädd eller osäker. Välj en tid och placera som efter skolan, av dina skåp, under en liten fest, eller till och med efter en skoldans. Försök att inte fråga henne före skolan eftersom hon förmodligen kommer att tänka på vad hon måste göra den dagen och kan vara distraherad. Också, fråga henne inte före ett stort test eller något.
    • Välj en tid när hon inte kommer att bli stressad eller ledsen och kontrollera att hon verkar som om hon är i gott humör när du närmar dig henne.
  • Bilden med titeln Be en tjej ut i gymnasiet steg 7
    2. Utstråla förtroende. Förtroende är hälften av slaget i något spel, men också agera lite nervös, visa henne att du gillar henne. Men det är herr. Säker hjälper inte dig mycket om hon bara inte är intresserad, det hjälper dig att fråga din fråga såväl som du kan om hon är intresserad. Du måste bara hålla huvudet högt, sätt ett leende på ditt ansikte och kom ihåg att andas och låta din kropp slappna av. Även om du svettar kulor eller känner din mage knäppa, måste du agera som om du är helt cool med att prata med henne - och ganska snart ser du att du har lurat dig själv för att känna sig självsäker!
  • Du behöver inte agera arrogant. Bara agera som du vet att du är en cool kille och att någon tjej skulle ha en bra tid att dö dig. Se till att du inte hamnar lite för annorlunda än ditt vardag.
  • Bilden med titeln Be en tjej ut i gymnasiet steg 8
    3. Gör lite litet prat. Du vill förmodligen inte säga, "Hej! Vill du gå ut med mig?"Det blir bara lite för abrupt, även för de mest direkta tjejerna där ute. Medan du inte vill dosigt dally för länge, ge den en minut eller två så båda är bekväma så att du känner dig redo att fråga henne och att hon känner sig redo att svara på dina frågor. Säg bara hej, fråga henne hur hon är, och kanske tänk på en eller två saker att nämna innan du går in för döden.
  • Om det är uppenbart att du kommer att fråga henne och du är bara snäll och tittar på golvet och sparkar imaginära dammbollar, då är det dags att spotta ut det.
  • Bilden med titeln Be en tjej ut i gymnasiet steg 9
    4. Bjud ut henne. Du behöver inte vara utarbetad om det. Bara säga, "Jag gillar verkligen att hänga med dig. Vill du gå ut med mig?"Eller" Vill du vara min flickvän?"Håll det kort och sött och titta på hennes ansikte för att se hur hon känner sig om det. Du behöver inte lista de tjugo anledningarna till varför du älskar henne eller att övertyga henne om att du skulle vara årets pojkvän. Kom bara upp med en eller två meningsfras som låter dig enkelt fråga henne. Därefter är allt du kan göra att luta dig tillbaka och vänta på ett svar.
  • Gör ögonkontakt när du frågar henne istället för att titta bort eller på golvet. Hon kommer att bli imponerad av ditt självförtroende.
  • Bilden med titeln Be en tjej ute i gymnasiet steg 10
    5. Reagera korrekt. När du frågar henne, har hon några få alternativ än att säga ja eller nej. Så, om hon säger ja, ge henne en kram, le stor, och låt henne veta att du är glad att gå ut med henne utan att göra en lycklig dans. Få henne att se att du pumpas för att gå ut med henne och att du tycker att hon är en cool tjej. Gå nu och föreslå vilken plan du hade upp i ärmen - och resten är historia!
  • Om hon inte vill gå ut med dig, förtvivla inte. Tack henne för att prata med dig och göra en graciös utgång. Var inte meningsfull för henne, sparka din skåp, eller gå och se ut som en wimp. Kom ihåg att du vill att hon ska tänka högt om dig, även om hon inte vill vara din flickvän. Och glöm aldrig att det finns gott om fisk i havet - särskilt i gymnasiet!
  • Del 3 av 3:
    Andra sätt att fråga henne
    1. Bilden med titeln Be en tjej ute i gymnasiet steg 11
    1. Fråga henne ut på dansen. Skolans dans är ett bra ställe att fråga tjejen. Vänta bara på en långsam sång, be henne att dansa, och fråga henne om hon vill vara din flickvän i slutet av sången. Du kommer att veta från att titta på ögonen medan du dansar om du har en chans. Du kan också använda dansen som en ursäkt för att fråga henne, i förväg. Även om det här är mer djärvt och sätter trycket på lite, ger det dig en stor ursäkt för att fråga tjejen!
    • Vibe på dansen är garanterad att vara lite mer romantisk, säg än vibe i din skola kafeteria under lunchen, så om du frågar henne ut på dansen, är det en bättre chans att hon har romantik på hennes sinne. Nackdelen: Det kan vara omöjligt att få henne borta från sina vänner.
  • Bilden med titeln Be en tjej ute i gymnasiet steg 12
    2. Skriv henne en anteckning. Om du tror att du är en Casanova när det gäller det skrivna ordet, skriv henne en söt, kort anteckning som berättar för henne att du gillar henne och att du vill att hon ska vara din flickvän. Detta är ett trevligt sätt att överraska henne och att ta av något av trycket att ha en riktig konversation - bara se till att du vet att hon får noten, oavsett om du ger det till henne under klassen eller stannar den i henne lärobok eller skåp.
  • Berätta för henne att komma tillbaka till dig via anteckning. Vad som än händer, det finns inget att vara nervös för att hon inte behöver vara där för att se din reaktion!
  • Bild med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet steg 13
    3. Låt dina vänner prata med henne. Detta borde vara mer av en sista utväg. Om du verkligen känner dig blyg men vill fråga tjejen och ha en modig vän eller två som har tillräckligt med karisma att prata med tjejen (utan charmig henne för mycket, förstås), så kan du få en av dina kompisar gå upp till tjejen och fråga henne om hon vill gå ut med dig. Bara se till att de vet exakt vad de ska säga och att de inte slutar göra att du ser ut som en wimp eller misrepresent dina avsikter.
  • Om du verkligen vill ha en betrodd vän att fråga henne för dig, kanske du vill repetera vad han ska säga. Ja, det kommer att känna sig löjligt, men du kommer att vara tacksam att du har prepped din vän för det stora draget!
  • Bilden med titeln Be en tjej ut i gymnasiet steg 14
    4. Ring henne upp. Du kan också fråga tjejen över telefonen om du är mer av en telefonkille. Ring henne upp (förhoppningsvis har du redan sitt nummer) och fråga henne om hon vill gå ut med dig. För det här draget är det särskilt viktigt att tänka på något som du kan göra tillsammans så att du inte bara frågar henne och sedan kämpar för att komma ifrån sig av telefonen. Du kan också få hennes nummer från en vän av henne om hon är villig att ge ut det - efter det kommer hon troligen att veta vad du kan förvänta dig när du ringer.
  • Bilden med titeln Be en tjej ut i gymnasiet steg 15
    5. Ge henne en liten tankeväckande gåva. Om du redan är vänner eller känner varandra ganska bra och du har en uppfattning om vad hon kanske gillar, kan du ge henne en trevlig men billig smycke, en CD, en bok, en trevlig anteckningsbok eller något som du tror hon kommer att vilja utan överväldigande henne eller göra henne obekväma av hur trevligt det är. Du kan fråga henne medan du ger henne gåvan, eller till och med förbereda en anteckning som frågar henne ut i gåvan så att du kan ta lite av trycket av.
  • Bild med titeln Be en tjej ut i gymnasiet steg 16
    6. Skriv det i krita. Denna manövrering är inte för det svaga i hjärtat. Om du verkligen gillar henne, skriv, "kommer du att gå ut med mig, (hennes namn här)?"Utanför i krita och ta henne en promenad för att visa det till henne. Ja, det blir lite pinsamt om hon säger nej, men föreställ dig hur söt det skulle vara om hon sa ja till ditt kritmeddelande!
  • Bilden med titeln Be en tjej ut i gymnasiet steg 17
    7. Fråga henne ut i mat. Få henne sin favorit typ av cookie eller efterrätt och få någon att skriva, "Kommer du att gå ut med mig?"På det i isbildning. Detta kan låta ostlikt, men om du kan dra av det, kommer hon att bli imponerad av din eftertänksamhet och din kreativitet och kommer inte att kunna motstå dig. Se till att du har en stadig hand när du skriver ditt meddelande och resten kommer att följa!
  • Tips

    Låt bli klibbig! Det är väldigt irriterande för tjejer och kan krypa dem ut!
  • Så hårt som det kan tyckas, låt bli stirra i hennes kropp! Det får dem att tro att du är förvrängd och hon kommer att tro att du är otrevlig.
  • Låt bli agera som en rycka om hon säger nej.
  • Skryta inte om dig själv och ditt liv, eller hon kommer att tro att du tänker för mycket om dig själv.
  • Utbildas, förbannar inte eller pratar på ett felaktigt sätt. Mognad är en önskvärd kvalitet.
  • Låt bli Fråga ut en 6: e grader om du är i 8: e klass.Alla kommer att tro att du är otrevlig.
  • Allvarligt, låt bli Slå av att fråga henne. Det finns färre saker värre än att inte veta om en tjej gillar dig eller inte om du gillar dem. Även att veta att hon inte gillar dig är bättre.
  • Fråga inte online eller via text. Det gör ett osäkert förhållande och kommer inte att vara länge.
  • Se till att de känner dig och aldrig någonsin berätta för dem eller någon annan du gillar dem tills du frågar dem, om du ska berätta för en vän, se till att det är någon du litar på eller åtminstone utpressning.
  • Inte Få en vän att be om dig.
  • Tänk inte att det är sött om tjejen är klibbig. Det kan innebära att hon är desperat. Fråga inte henne utan att leta efter ledtrådar. Det låter grymt, men du kan se till att hon ser dig och flirta med en annan tjej. Håll ett öga på henne, om hon ser avundsjuk är det ett ganska bra tecken.
  • Undvik att berätta för högljudda vänner som kanske berätta för alla de vet.
  • Om någon annan träffar henne, vänta det. Middle School relationer håller inte länge alls. Då när du har chansen att fråga henne, gör det!
  • Varningar

    Prata inte om dig själv - annars kan hon känna sig besvärlig, och sannolikt säger nej. Var säker när du interagerar med henne.
  • Om hon säger ja, kyss inte henne eller gör för mycket kontakt omedelbart. Detta kommer att krypa henne ut.
  • Vad du än gör, fråga henne inte över text. Det ser dåligt ut och kunde verkligen förstöra hennes chanser att säga ja. Att prata med hennes ansikte mot ansikte visar dig verkligen bryr dig och skämtar inte bara.
  • Försök att undvika att gråta om hon säger nej, säg något som, "Åh ja, jag antar att det var värt ett skott. Om du ändrar dig, berätta för mig."
  • Om hon säger nej, kom ihåg att det finns många fler tjejer som du kommer att springa in under dina gymnasiet år.
  • Om du spenderar för mycket tid runt henne kan hon hitta dig otrevlig och ger dig en sämre chans att hon säger ja. Tillbringa tid med vänner, också.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande