Hur man kontrollerar säkerheten för viktminskningstillskott

Eftersom slaget med viktminskning fortsätter, verkar det vara en ökande mängd viktminskningstillskott som slår på marknaden.Viktminskningstillskott är populära eftersom de lovar snabb och enkel viktminskning (många gånger utan att behöva ändra din kost eller lägga till fysisk aktivitet).Även om dessa piller och pulver verkar bra, kan du inte anta att de är säkra - i själva verket har många visat sig innehålla farliga dolda ingredienser. Kom ihåg att det inte finns det magiska piller, pulver eller tablett som kan orsaka viktminskning utan att du måste göra ändringar i din kost, aktivitetsnivå och livsstil. Se till att du grundligt undersöker alla kosttillskott du planerar att ta innan du använder dem och pratar med din läkare innan du startar något tillägg. Detta kan bidra till att förhindra eventuella negativa eller farliga biverkningar som kan associeras med dessa oreglerade tillskott. När du är i tvivel, ta inte ett viktminskningstillägg.

Steg

Del 1 av 3:
Forskning av viktminskningstillskott för säkerhet
1. Var medveten om att det är svårt att verifiera säkerheten för ett viktminskningstillägg. Tyngdförlusttillskott är inte välforskat och regleras inte av Food and Drug Administration (FDA). Antag inte att en produkt är säker eftersom den anses "naturlig." Enligt Federal Food, Drug and Cosmetics Act är det företagets ansvar att se till att dess produkter är säkra och att eventuella påståenden om sådana produkter är sanna. Tyvärr kan du inte lita på att dessa företag korrekt rapporterar vad som finns i sin produkt eller att de är säkra. Att ta ett viktminskningstillägg utan din läkares vägledning är en stor risk.
  • FDA har funnit viktminskningsprodukter som är smittade med skadliga ingredienser, inklusive sibutramin (en ingrediens som finns i Meridia, som avlägsnades från marknaden 2010 eftersom det orsakade hjärtproblem och slag) - fluoxetin (den aktiva ingrediensen som finns i Prozac) - som liksom dolda aktiva ingredienser som finns i "receptbelagda läkemedel, osäkra ingredienser som var i droger som har tagits bort från marknaden, eller föreningar som inte har studerats på ett tillfredsställande sätt hos människor."
  • Även "naturlig" Kosttillskott, som BEE Pollen eller Garcinia Cambogia, har visat sig innehålla dolda aktiva ingredienser som ingår i receptbelagda läkemedel.
  • Det är absolut nödvändigt att du talar med din läkare innan du tar något viktminskningstillägg.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 4
    2. Besök kontoret för kosttillskott webbsida.Innan du tar något viktminskningstillägg, besök kontoret för kosttillskott webbsida på:https: // ods.ed.nit.gov /.Den här webbplatsen listar varje kosttillskott, vitamin, mineral eller växtbaserat tillägg och deras effekter. Detta är en mycket mer pålitlig informationskälla än etiketterna på produkterna själva, eftersom etiketterna inte nödvändigtvis kan lita på.
  • Du kan också kontrollera webbplatsen för National Center för kompletterande och alternativa läkemedel. Den naturliga läkemedlen omfattande databas (naturdatabas.com /) Gör det möjligt att läsa forskning om kosttillskott och växtbaserade produkter. Databasen är endast tillgänglig via recept, men du kan få tillgång till det via ett offentligt bibliotek eller din läkare.
  • Du kan också kolla FDA: s online-lista över smittade tillskott här: http: // fd.GOV / Droger / ResourcesForyou / Konsumenter / KöpingusingMedicinsk / MedicinHealthFaud / UCM234592.htm
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 1
    3. Var försiktig med etiketter. Kosttillskott regleras inte av FDA, och medan de är föremål för följd av specifika märkningslagar (noterar alla aktiva och inaktiva ingredienser), men en 2007-studie fann att endast 84% av supplementetiketterna undersökte alla aktiva ingredienser och mindre än 50% innehöll alla inaktiva ingredienser. Dessutom finns det många saker som inte är skyldiga att listas på tilläggsfakta.Oavsett om det är en naturligt förekommande förening eller innehållet i en proprietär blandning, finns det mycket information som kan lämnas ut från etiketten.Detta gör att man tar en viktminskning tilläggsrisk för någon.
  • Förstå hur man läser etiketterna kan fortfarande vara till hjälp. Den första typen av etikett är det faktiska tilläggsnamnet eller "Identitetskrav."Detta avslöjar bara tilläggets namn och att det marknadsförs som ett kosttillskott för diet- eller viktminskning.
  • Etiketten måste också inkludera tilläggsfaktapanelen (liknar näringsfaktapanelen).Detta måste avslöja tilläggets serveringsstorlek utöver namn och kvantiteter av tillägget.Se till att du är klar med hur mycket du ska ta per portion.
  • Ta med tillägget till din läkare innan du tar det så att du kan diskutera huruvida det är säkert för dig att ta.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 2
    4. Tänk på ett viktminskningstillägg med en ingrediens.Många viktminskningstillskott innehåller en mängd ingredienser i piller, tabletter eller pulver.Att klibba till ett tillägg med endast en ingrediens kan göra det lättare att bestämma huruvida det tillägget är säkert för dig, men det betyder inte att produkten är säker.
  • Återigen är det en risk, eftersom du inte kan lita på att det verkligen finns en ingrediens som finns i tillägget. Kom ihåg att dessa inte regleras av FDA och det finns dolda aktiva ingredienser och smittade kosttillskott som för närvarande finns på marknaden.
  • Vissa viktminskningsmedel innehåller en blandning av ingredienser eller flera ingredienser i sina formler.Dessutom kan inte alla dessa ingredienser vara listade eller vara välkända för att få någon forskning som utförs på dem.
  • Att vara gjord av en enda ingrediens betyder inte att en produkt är säker, antingen. Bitter orange har till exempel liknande biverkningar som den förbjudna substansen Ephedra (som orsakade hjärtattacker).
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 3
    5. Fråga viktminskningsanspråk på förpackningen.De flesta kosttillskott, inklusive viktminskningstillskott, kommer att ha någon form av fordran på förpackningen.Detta bör ge dig information om huruvida det är ett pålitligt föremål eller inte. Om du ser dietkrav som nämner mycket snabb viktminskning, viktminskning utan att ändra kost eller motion, eller "lovande" viktminskning (med hjälp av arbeten som garanterad viktminskning eller alla förlorar vikt) Denna typ av tillägg anses generellt vara en kram och inte effektiv.
  • Exempelvis kan vissa påståenden likna: "Förlora 10 pund på 10 dagar," eller, "Släpp två byxor i en vecka," eller, "Det är garanterat att hjälpa till med viktminskning."
  • Dessa påståenden bör ge dig en ledtråd om huruvida dessa kosttillskott är säkra och effektiva. Ju mer skandalösa påståendet, desto mer misstänksam borde du vara.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 5
    6. Undvik tillskott utan tillräcklig information.Beroende på var du får ditt viktminskningstillägg, kan du märka att förpackningen eller webbplatsen inte ger mycket information om tillägget.Undvik produkter som inte ger tillräckligt med information för dig att göra ett utbildat beslut om produktens säkerhet och effekt.
  • Om tilläggsföretaget inte ger någon information om de faktiska ingredienserna i tillägget, avslöjar inte vad som är i a "proprietär blandning", Eller listar inte biverkningar av läkemedelsinteraktioner, det här är ett tillägg du bör undvika att ta.
  • Undvik också tillskott som endast använder "Testimonials" från konsumenter som forskning för sin produkt eller som skäl att använda produkten.Du vill bara ha opartiska forskningsresor om huruvida produkten är säker eller användbar (du hittar den här informationen på kontoret för kosttillskott webbplats).
  • Om något viktminskningstillskott verkar för bra för att vara sant, det är förmodligen.Viktminskning sker endast med hårt arbete och en livsstilsförändring.
  • Del 2 av 3:
    Med hjälp av viktminskningstillskott säkert
    1. Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 6
    1. Prata med din läkare.Gilla alla mediciner, vitamin, mineral eller växtbaserat tillskott, prata alltid med din läkare innan du tar eller börjar några viktminskningstillskott.Många interagerar med receptbelagda läkemedel eller kan förvärra ett aktuellt hälsotillstånd.
    • Om du känner att du måste gå ner i vikt, gör ett möte med din läkare för att diskutera lämpliga metoder för viktminskning för dig.Prata med dem om hur mycket viktminskning är lämplig och hur du ska gå om att gå ner i vikt.
    • Om du är intresserad av ett visst viktminskningstillägg, ta med tillägget med dig (eller åtminstone förpackningen) eller skriv ut näringslivet / ingrediensen så att din läkare grundligt kan utvärdera ingredienserna eller innehållet i det tillägg du vill ta.
    • Se till att du granskar alla receptbelagda läkemedel du tar och eventuella hälsoförhållanden du har med din läkare också.Det hjälper din läkare att bestämma om det tillägget är säkert för dig eller inte.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 7
    2. Ange realistiska förväntningar och mål.När du försöker gå ner i vikt - med eller utan ett viktminskningstillägg - är det viktigt att ställa realistiska förväntningar på dig själv.Du vill ställa dig upp för framgång och inte bli besviken att du inte kunde nå ett orealistiskt mål.
  • Det är vanligtvis bara rekommenderat att förlora ca 1 - 2 pund per vecka.Detta inkluderar mer traditionella dieter, såsom kaloriräkning med användning av ett viktminskningstillägg.
  • Om du bestämmer dig för att använda ett viktminskningstillägg, kanske du inte förlorar så mycket vikt som du vill.Detta är särskilt sant om tillägget inte kräver att du gör några ändringar i din kost, aktivitetsnivå eller livsstil.
  • Bestäm hur mycket vikt du vill förlora.Om du vill förlora en stor vikt, till exempel över 20 pund, med hjälp av ett viktminskningspiller eller växtbaserat tillägg, kommer sannolikt inte att vara tillräckligt för att orsaka dessa nivåer av viktminskning.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 8
    3. Följ de exakta instruktionerna och doseringsinformationen.Om du har köpt ett viktminskningstillägg och planerar att börja ta det i ett försök att gå ner i vikt, se till att du följer instruktionerna helt.
  • Vissa viktminskningstillskott kräver att du bara tar en tablett eller piller medan andra kan kräva att du tar flera tabletter dagligen eller ökar dosen över tiden.
  • Se till att du läser doseringsinstruktionerna, serveringsstorlek och dagliga instruktioner så att du tar tillägget som rekommenderat.
  • Det rekommenderas aldrig eller anses vara säkert att ta mer än den rekommenderade dosen eller ta ett tillägg längre än rekommenderat.Detta kan leda till negativa eller negativa biverkningar.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 9
    4
    Hålla en journal.En tidskrift är ett bra verktyg för att hjälpa dig att gå ner i vikt.Starta en tidskrift När du börjar ett viktminskningstillägg som hjälper dig att hålla dig på spår och håll dig ansvarig med ditt viktminskningsprogram.
  • Du kan använda din tidskrift för en mängd olika saker.Du kan spåra din mat, motion och tankar om hur din kost går.
  • Att hålla reda på din mat och motion har visat sig hjälpa människor att förlora mer vikt och kunna hålla av den långsiktiga långsiktiga.
  • Det skulle också vara fördelaktigt att notera vilken typ av tillägg du tar, hur mycket eller dosering, regimen och eventuella biverkningar du märker från att ta tillägget.
  • Del 3 av 3:
    Innehåller andra metoder för viktminskning
    1. Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 10
    1. Överväg att försöka receptbelagda viktminskning mediciner.Om du är intresserad av ett läkemedel som kan hjälpa dig med viktminskning, överväga receptbelagda läkemedel som ett hjälpmedel istället för tillägg. Dessa regleras av FDA, till skillnad från tillägg.
    • Det finns en mängd receptbelagda viktminskmedel tillgängliga.De kommer endast att ordineras via din primärvårdsläkare eller en viktminskningsläkare.Dessutom måste du besöka den läkaren regelbundet och de måste rensa dig som en bra kandidat för att använda tyngdförlustmedicin.
    • Det finns flera läkemedel som din läkare kan ordinera för dig.Mest hjälp undertrycka din aptit som kan göra efter en diet enklare.Vissa förhindrar också att din kropp absorberar näringsämnen - som fett.
    • Dessa droger kommer med några biverkningar, vilket kan vara milda eller svåra. Dessutom används dessa läkemedel i allmänhet endast på kort sikt.Du måste behålla din kost och aktiv livsstil för att behålla din viktminskning.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 11
    2. Vara fysiskt aktiv.Även med en viktminskning medicinering eller tillägg är det viktigt att vara fysiskt aktiv.Övning hjälper till att förbättra din hälsa och hjälper också till att stödja viktminskning och långsiktigt viktminskning.
  • Det rekommenderas att inkludera ca 2 1/2 timmar av aerob eller kardio övningar varje vecka.Du kan göra promenader, jogging, cykling, simning eller vandring.
  • Det rekommenderas också att inkludera två eller tre dagar av styrketräning varje vecka.Arbeta dina muskler i minst 20 minuter med övningar som att lyfta vikter, yoga eller pilates.
  • Förutom viktminskning kan regelbunden fysisk aktivitet bidra till att minska kolesterol, minska risken för högt blodtryck, diabetes och cancer och förbättra ditt humör.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 12
    3. Begränsa ditt intag av godis och högfettiga livsmedel.Ett misstag som vissa människor gör är att de inte förändrar de ohälsosamma eller högkaloriska livsmedel de äter medan de tar ett viktminskningstillägg.Begränsa dessa livsmedel så att du effektivt kan gå ner i vikt med ett viktminskningstillägg.
  • Skräpmat, stekt mat eller godis är i allmänhet saker som följer med mer kalorier, fett och socker.De kan öka risken för viktökning utan också av kroniska sjukdomar som diabetes.
  • Begränsa livsmedel som: chips, crackers, pretzels, godis, kakor / pajer, kakor, glass, frukost bakverk och stekt mat.
  • Begränsa också ditt intag av sötade drycker.Dessa flytande kalorier är lika ohälsosamma.Håll dig borta från fruktjuicer, söt te, sötad kaffedrycker, sport eller elektrolytdrycker och läsk.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 13
    4. Fyll upp på magert protein.Lean Protein är ett viktigt näringsämne till din kost och spelar en viktig roll i viktminskning.Se till att du äter tillräckliga mängder protein varje dag för att stödja din önskan att gå ner i vikt.
  • Protein hjälper till att hålla dig nöjd längre hela dagen.Om du inte känner dig så hungrig, kan du sluta äta mindre övergripande.
  • För att möta dina minsta dagliga behov för protein, se till att du har en servering eller två av magert protein vid varje måltid.Mät ut 3 - 4 oz eller ca 1/2 kopp per portion.
  • Håll dig till lägre kalori, lägre fettproteinkällor som: fjäderfä, ägg, mejeri med låg fetthalt, baljväxter, tofu, magert nötkött, skaldjur eller fläsk.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 14
    5. Inkludera frukter och grönsaker vid varje måltid.Förutom protein är både frukter och grönsaker avgörande för en näringsrik viktminskning.Att fylla på dessa livsmedel kan hjälpa till att påskynda viktminskningen.
  • Både frukter och grönsaker är naturligt lägre i kalorier och högre i fiber (plus en hel massa andra vitaminer och mineraler).De kan lägga till bulk till dina måltider och hålla dig mer nöjd.
  • Göra hälften av din tallrik eller dina måltider och snacks en frukt eller en grönsak gör automatiskt dina måltider lite lägre i kalorier.Syfte att göra detta för de flesta om inte alla dina måltider.
  • Mät ut lämpliga serveringsstorlekar av dessa objekt också.En servering är 1 kopp grönsaker, 2 koppar sallad eller 1/2 kopp frukt.
  • Bild med titeln Kontrollera säkerheten för viktminskningstillskott Steg 15
    6. Gå för 100% hela korn.Den sista matgruppen som är nödvändig för en välbalanserad, näringsrik kost är korn.Gilla frukter och grönsaker, är de en bra källa till fiber och kan hjälpa till att stödja din viktminskning.
  • Det viktiga när man väljer och konsumerar korn är att sträva efter att välja 100% hela korn.Dessa korn är mindre bearbetade och är högre i fiber och andra väsentliga näringsämnen jämfört med raffinerade korn.
  • Hålla sig till 100% hela korn som: brunt ris, quinoa, havre, helvete bröd, helvete pasta eller korn.
  • Mäta också den lämpliga serverns storlek på dessa livsmedel.Gå för ca 1 oz eller 1/2 kopp kokta korn per portion.
  • Tips

    Även om viktminskningstillskott kan låta bra, de flesta orsakar inte mycket viktminskning.Varje vikt som är förlorad återvinns vanligtvis efter att ha avslutat tillägget.
  • Den bästa metoden för viktminskning är en förändring i kost och ökad aktivitet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande