Hur man frågar en kille ut

En gång i tiden kunde bara pojkar be om tjejer. Men vi lever i en tid som inte kräver att en tjej bara sitter och väntar på att killen ska fråga henne. Om du vill fråga en kille ut, är allt du behöver göra för att förbereda i förväg, utstråla förtroendet och reagera på lämpligt sätt.

Steg

Del 1 av 2:
Förbereder sig för att fråga en kille
  1. Bild med titeln Gör vänner Steg 22
1. Fråga dig själv: Vad är det värsta som kan hända? Det värsta som kan hända skulle vara att han kommer att säga "Nej" Om han är en anständig person. Håll det i åtanke och förbered dig själv för att fråga honom. Kom ihåg att det här hjälper dig att uthärda smärtan om det händer.
  • Bild med titeln Fråga en kille ut steg 1
    2. Hitta rätt plats och tid att fråga honom. Göra chansen att fråga honom i en avslappnad, lågtrycksinställning. Det kan vara i korridoren, vid vattenfontänen, på ett sportfält efter träning, eller var du än andra brukar se honom. Välj en isolerad plats, liksom en tid när han sannolikt kommer att vara avslappnad. Här är några saker att tänka på när du väljer rätt tid och plats:
  • Få lite integritet. Du behöver inte vara helt ensam, men du kommer säkert att vara mer bekväm om du kan göra det faktiska frågar i ett semi-privat utrymme. Människor kanske inte svarar ärligt när deras vänner hänger runt och de känner sig pressade, så lite privatliv kan hjälpa dig att få ett riktigt svar.
  • Gör inte en stor sak om att pouncing på den första tillgängliga andra gången.Om du båda är tillsammans i en grupp, sänk din röst till halv volym och säg, "Hej, kan jag prata med dig ensam för en sekund?" och gå några steg borta.
  • Ge inte bort skrämmande vibbar. Saker som tyst står framför hans skåp varje morgon, kallar honom och hänger upp om och om igen, eller ständigt frågar andra människor om honom kan komma ut som obehagligt - och något som en stalker kan göra.
  • Ge din förälskelse lite utrymme. Följ inte honom i verkligheten eller på nätet. En liten recon är bra, men efter hans alla drag kommer in i en ohälsosam besatthet.
  • Välj en tid och plats som är meningsfullt. Frågar honom efter drama repetition kan vara perfekt, en 1:30 a.m. Texten får inte vara.
  • Bilden med titeln Fråga en kille ut steg 2
    3. Ha ett datum i åtanke.Om det är din första gången som frågar den här killen, blir du mycket mer självsäker om du bjuder in honom till en viss aktivitet.Det sparar dig stressen att komma upp med något att göra medan du är på det aktuella datumet, och lämnar dig inte "Uhhh... Jag vet inte" När han frågar vad planen är.Här är några idéer för att komma igång:
  • Tänk inte för hårt om negativa tankar som "han kommer att skratta åt mig", "han kommer att avvisa mig", "han kommer vän-zonen me`etc. Kom ihåg att killar känner och tänker på samma sätt när de närmar sig en tjej som är den främsta anledningen till att så många killar finns i den så kallade "vänzonen". Sanningen är att du kommer att ta reda på efter att ha frågat, samla upp lite mod, fråga honom. Du kan göra det! Du kan bli förvånad över att hitta hur de skulle reagera eftersom de flesta killar är ganska lätta att prata med jämfört med tjejer.
  • Planera ett klassiskt datum. Det finns några försökte och sanna aktiviteter att göra tillsammans för datum:
  • Middag: På en restaurang, eller hemma med takeout, eller något du gjort.
  • Aktivitet: Att se en film, gå till en konsert eller visa, besöka ett museum, komisk bokkonvention, en vandring, ett baseballspel eller ett annat intresse som du har gemensamt.
  • Välj något som specifikt vädjar till ditt måldatum. Ibland kan du inte säker på om du delar gemensamma intressen, eller du är inte säker på om du gillar något han gillar. Ta reda på vad han tycker om, och prova. Mycket ofta är det här ett bra sätt att visa att du verkligen är intresserad av att ta reda på vad han gillar och villig att prova något nytt för hans skull!
  • Bilden med titeln Fråga en kille ut steg 3
    4. Ha en utgångsstrategi. Även om du bör fokusera på det bästa scenariot (en rungande ja!) Istället för det värsta behöver du vara medveten om att det finns en teeny-liten chans att killen inte säger ja. Kanske gillar han någon annan, eller kanske var han skrämd och tänkte bara på dig som vän - vardera sätt, kommer du att komma igenom det. Men om du vill göra det mesta av situationen och inte förlora din coola, bör du komma med en plan B om saker inte går som planerat.
  • Kom upp med en anledning att lämna i förväg. Oavsett om det säger att du måste studera för ett test, kom till din nästa klass, eller att du är sen att träffa en vän, det kommer det att låta bättre om du har förberett det.
  • Kom upp med något annat för att fråga om du kan säga att han inte känner det. Om du närmar dig honom och han är tydligt inte i humöret för att få frågad, tänk på något annat du kan fråga honom så det ser inte konstigt ut att du kom upp till honom - fråga om matte läxor eller om han vet när Hem Baseball Team spelar den dagen.
  • Del 2 av 2:
    Andra strategier för att fråga en kille ut
    1. Bilden med titeln Fråga en kille ut steg 9
    1. Använd "extra biljett" lura. Köp två biljetter för att se en film, en konsert, en stand-up komiker eller något som du tror kommer att intressera killen. Då, när du börjar prata med killen, nämna tillfälligt händelsen och lägg till, "Ugh, min vän bailed på mig..." Om killen inte tar betet och be att komma, säg bara, "Finns det någon chans att du skulle vilja gå? Jag har dött för att se den här showen, och jag tror att det är roligt." Gör det låter väldigt avslappet, som om du tänkte på det på platsen.
    • Detta är ett perfekt lågt tryck sätt att fråga en kille ut.
    • Men var försiktig. Om du är för vag på dina intentioner, kan din kille tro att han går som en vän, inte som datum.
  • Bilden med titeln Fråga en kille ut steg 10
    2. Fråga honom ut på ett gruppdatum. Att gå på ett gruppdatum är ett annat lågt tryck sätt att se om det finns några gnistor mellan dig två. Om du och din kille hänger med en grupp par, eller till och med bara en grupp vänner, så kommer det att känna sig mindre som ett datum och mer som att hänga ut. Berätta bara för killen att du och en massa vänner går bowling, på bio, till middag eller vad som helst, och fråga om han skulle vilja följa med.
  • Ett gruppdatum kan hjälpa honom att veta att du kommer att fråga honom, men ingen av er kommer att känna samma tryck du skulle känna om du gick ensam.
  • Om gruppdatumet går bra, blir det förhoppningsvis att leda till ett vanligt datum.
  • Försök att inte vara för vag på dina avsikter. Ett gruppdatum kan vara oskiljaktigt från en grupp blandkönsvänner som hänger ut. Ditt datum kanske inte vet att han är på ett datum och leder till obekväma situationer.
  • Bild med titeln Gör vänner Steg 3
    3. Fråga honom till en killevänlig aktivitet. Välj något som killen du har i åtanke och hans vänner gillar att göra, så länge det låter roligt för dig, och be killen att gå med dig. (Snarare än någonting kvinnor tenderar att njuta av mer, som att komma att få naglar gjort!)
  • Ta reda på vad han gillar att göra först. Även om det finns aktiviteter som vanligtvis vädjar till män mer än kvinnor, kan du bli förvånad.
  • Om du går på bio, försök att välja en film som har bred överklagande. En Action Blockbuster-film kan vara en rolig för dig båda.
  • Var noga med att du njuter av aktiviteten. Du vill inte sluta alltid gå till den lokala go-cart platsen eftersom din kille tycker du gillar go-carts, men det gör du inte.
  • Bilden med titeln Sopa en tjej av fötterna Steg 11
    4. Be honom ut till en film eller konsert. Detta är en liten variation på "extra biljett" strategi. Med denna strategi borde du först slå upp en avslappnad konversation med killen. Nämna en ny film som spelar eller en konsert som kommer till stan, försöker se till att det vädjar till honom. Vänta på att han ska säga hur mycket han gillar den här konserten eller bandet, och om han verkligen inte får meddelandet, säg då, "Jag har verkligen velat se den filmen också. Vill du kolla in det under helgen?"
  • Om du verkligen vill agera avslappnad om det, kan du lägga till, "Jag kan inte tänka på någon annan som vill gå med mig" eller "ingen av mina vänner gillar det bandet..."
  • Bilden med titeln Fråga en kille ut steg 13
    5. Fråga honom genom en anteckning. Lägg en anteckning i killens skåp, lärobok, väska eller ens smyga en anteckning i sitt gitarrväska eller ett annat objekt som är viktigt för honom. Helt enkelt säga, "Vill gå ut någon gång?" och lämna honom ditt telefonnummer. Detta fungerar bra med killar som du inte vet väldigt bra, och det tar ut trycket. Det är inte bara det här en effektiv metod, men det kommer att göra killen att du är söt och lite kreativ.
  • Om du verkligen vill vara romantisk om det, kan du även fråga honom genom ett brev, så länge det inte freak honom.
  • Bild med titeln Fråga en kille ut steg 5
    6. Fråga honom över telefonen. Om du verkligen vill fråga killen ut men är rädda för att göra det personligen, ring honom bara och fråga om han vill gå ut den helgen. Du kan till och med ringa honom med en nära flickvän eller två som står för moraliskt stöd - så länge de inte skriker eller förstör samtalet, har dem att hjälpa dig att koppla av och få förtroende. Och om han säger nej, allt du behöver göra är att säga adjö och hänga upp.
  • Bild med titeln berätta om du verkligen gillar någon steg 10
    7. Låt honom veta ansikte för att möta hur du verkligen känner.
  • Var inte nervös - bara göra lite av småprat Först och sedan övergång till din fråga.
  • När du går upp för att prata med honom, se till att dina vänner är i sikte så att de kan hjälpa dig.
  • Berätta för honom alla anledningar till varför du gillar honom och berätta för honom att du gillar honom eftersom det kommer att ge honom ett förtroendeförhöjning och dina chanser att bli avvisad kommer att bli lite smalare.
  • Det är bäst om du frågar honom om han är fri på en viss dag och berätta för honom dina planer och om han gillar dem finns det en chans att han säger ja.
  • Låt honom veta att om datumet inte fungerar kommer du fortfarande vara villig att vara hans vän och om det gör det kan du gå på ett andra datum. Han vill veta att du inte kommer bli så arg. Säg något som "hej du vet att du är smart, snäll, rolig, etc. Och du vet att jag gillar dig. Kanske om du är fri på fredagskvällen kunde vi gå ut på middag och titta på en film. Vi kunde gå ensam eller med några vänner och om det inte fungerar kommer jag inte vara arg, vi kunde stanna vänner." Något så så att han är villig att säga ja eller bara säga allt och ändra vännerna. Som om han säger ja säga "Okej, det är okej om några vänner kommer eller bara dig och jag" så han vet att du bryr dig om hans åsikt.
  • Ett annat sätt att göra det säger "Hej, jag och min vän var tänkt att gå ut på middag och hon bjöd in sin pojkvän. Kanske kan du komma med mig och vara mitt datum för att jag gillar dig. Du är smart, rolig och super trevlig. Vad säger du? Du vet om du är fri på fredagskvällen?" Vänta sedan på sitt svar.
  • Ytterligare idéer

    Prova sätt att fråga någon ut

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Prov första datumidéer

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Prova sätt att hantera avslag

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Fråga honom lugnt, annars kan han bli stressad eller upprörd.
  • Var vänner först, och då när det är rätt tid, berätta för honom hur du känner för honom och att du bryr dig om honom.
  • Försök att fråga honom ensam. Om han är med sina vänner, försöker han att agera coolt och troligtvis säga nej.
  • Vissa killar kan bara vara komma över en uppbrytning, Så förstå att han inte är redo att gå på ett datum eller, omvänt, kan han bara leta efter en rebound.
  • Se till att du inte förstår hans signaler. Misreading signaler kan leda till en riktigt besvärlig situation!
  • Anta inte alltid att en kille kommer att visa sina känslor mot dig. Han kan vara nervös och osäker på dina känslor gentemot honom.
  • Antag inte att han inte är intresserad eller att han är mindre av en man bara för att han inte gjorde det första draget. En kille som inte frågar dig kan fortfarande tycka om dig men tas, för blyg, på rebound eller ett antal saker.
  • Leende kommer att tolkas som förtroende. Ser ner och muttering kommer bara att göra att du verkar ointresserad eller inte mycket datum-värdig.
  • Om han följer dig på sociala medier kan du skicka honom ett privat meddelande om det får dig att känna dig mer bekväm.
  • Se till att det här är en kille som du verkligen vill ha datum och har som partner. Gör några observationer först innan du bestämmer dig för att fråga honom.
  • Visa dig är smart! Vissa killar är förvånade och imponerade av intelligens!
  • Försök att inte fråga för snabbt. Börja med att vara vänner, och försök sedan komma närmare.
  • Be en äldre bror eller syster att meddela din förälskelse som säger att de tycker att du gillar dem.
  • Om du är i gymnasiet och han är mer populär än du, oroa dig inte. Bara för att han / hon är mer populär betyder inte att de inte kan tycka om dig. Vid många tillfällen är populära pojkar / tjejer för blyg för att säga någonting, för att de skulle vara ännu mer generade än du om du säger nej.
  • Se till att, för ett första datum, gör något som du vill, om du spelar videospel, stirra på stjärnorna, eller bara gå ballistiska på en väska med cheetos tillsammans, du borde ha kul.
  • Varningar

    Även om du har frågat en kille ut, betyder det inte att du är skyldig att göra Allt du inte vill på datumet. Om du någonsin känner dig obekväm, kom ut ur situationen direkt och oroa dig inte för artighet, bara oroa dig för din säkerhet.

    Reated wikihows

    • Hur man frågar en kille ut utan att vara nervös
    • Hur man frågar din förälskelse om fem minuter
    • Hur man får "den killen" att kyssa dig på en vecka
    • Hur man frågar en pojke ut när du vet att han gillar dig
    • Hur man frågar en kille ut (om du är en tjej)
    • Hur man frågar en pojke självförtroende och flytande
    • Hur man frågar en kille när du är blyg och besvärlig
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande