Hur man är populär i middle school (för tjejer)

Filmerna säger att det är populärt, menar att skvaller och ser perfekt ut, men det är inte faktiskt sant. Vilken popularitet är verkligen om är befriending nya människor, efter de trender som du också gillar, inte fungera konstig eller galen, dela dina intressen, visa entusiasm om din skola och vara någon som dina klasskamrater kan se upp till. Genom att vara snäll, vänlig och sant mot vad du tror på, kommer dina klasskamrater att älska dig om du följer dessa enkla steg!

Steg

Del 1 av 3:
Bygga dina sociala färdigheter
  1. Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 1
1
Göra vänner med nya människor. Börja med att bara säga "hej!"eller "Hej!" till den person som sitter bredvid dig i klassen. Prata eller klaga på dina läxor, som, "det kalkylbladet tog mig för evigt!"Som du lär känna dem, börja fråga vad som är nytt i sitt liv. Det är svårt först, men ju fler människor du pratar med, desto mer avslappnad och självsäker kommer du att känna.
  • Försök sitta med någon ny till lunch. Säg, "Wow, din smörgås ser bra ut," eller "Kan du tro på den cafeteria serveras pizza idag?"
  • Koppla av och agera normalt när du pratar med nya människor - du vill inte att det verkar som om du försöker för hårt. Låt dina nya vänskap fortskrida långsamt och naturligt, och tvinga inte någon att vara din vän om de inte är intresserade.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 3
    2. Prata med dina nya vänner utanför skolan. Byt telefonnummer och prata eller skriv dem några gånger i veckan. Det kan vara något så enkelt som, "Jag är så uttråkad. Vad är det med dig?"Bjud in dem att umgås genom att säga något som," Vill du gå till köpcentret i helgen? Min mamma kan köra!"
  • Använd en mobiltelefon om du har en, men det är okej om du inte gör det. Fråga dina föräldrar om det är okej att prata med dina vänner på fast telefoner. Om de är oroliga för att du spenderar för mycket tid på telefonen, säg att du kommer att begränsa det till bara en halvtimme om dagen.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 4
    3. Posta på sociala medier för att öka din popularitet. Följ dina nya vänner och dela roliga videor, länka till coola webbplatser och bilder på platser du går. Använd dina bilder och inlägg för att visa vem du verkligen är och inte den person du tror att folk kommer att vilja.
  • Håll dig säker på nätet. Chatta inte med människor du inte vet och aldrig vara grym för någon på sociala medier.
  • Om dina föräldrar inte tillåter dig att ha ett socialt mediekonto, kom ihåg att de bara letar efter dig. Fråga dem om du kan få sociala medier med några begränsningar, som att inte följa någon du inte vet. Om de säger att du inte är gammal nog, fråga vilken ålder är okej. Kanske är det bara ett år eller två! Under tiden fokuserar du på att göra vänner i skolan och i "det verkliga livet."
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 5
    4. Stanna lojal mot dina "gamla" vänner. Bjud in din gamla grupp när du gör planer med dina nya vänner, eller hänga med dina gamla vänner separat om de inte vill blanda. Vad du än gör, välj inte popularitet över sann vänskap och lojalitet. Det här är de vänner som har varit där för dig från början, så se till att visa dem hur viktigt de är för dig. Du vet vad de säger - hitta guldet men hålla bronsen.
  • Om de populära barnen inte accepterar att du fortfarande är vänner med din gamla grupp, tänker verkligen på om popularitet är värt att förlora en livslång vänskap över.
  • Om dina gamla vänner är upprörd att du försöker vara populär eller känna sig kvar, var ärlig med dem om det. Säg, "Jag försöker skapa nya vänner och träffa nya människor, men du vet att ingen någonsin kunde ersätta dig."Visa att du menar det genom att planera med dem eller äta lunch med dem minst några gånger i veckan.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 2
    5. Undvik att ändra dig drastiskt för att bli populär. Vad som gör dig annorlunda och unik är vad folk kommer att locka människor till dig, så omfamna vem du är! Att älska dig själv visar att du inte skäms över vem du är, och den typen av förtroende kommer att göra att alla vill vara din vän.
  • Lyssna på den musik du älskar, även om det inte är de 10 bästa träffarna. Bära kläder som får dig att må bra även om de inte är från en designermärke. Kanske älskar du att sticka eller kan spendera timmar att läsa - omfamna de udda vanorna!
  • Om dina nya vänner trycker på dig för att ändra dina värden eller vem du verkligen är, är de förmodligen inte folk du vill vara vänner med.
  • Del 2 av 3:
    Att bli involverad i din skola
    1. Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 6
    1
    Kör för studentregering. Fråga dina klasskamrater vad de vill se förbättras om skolan. Välj de tre bästa sakerna som du kan göra och göra det till din kampanjplattform. Du blir populär inte bara för att folk kommer att veta vem du är, men för att de också respekterar dig för dina idéer och modighet.
    • Tänk på realistiska idéer, som att göra skolans danser roligare eller organisera coola församlingar och föreställningar.
    • Om tanken på att gå med i studentregeringen är för läskigt, eller bara inte din sak, bli involverad på andra sätt! Gå med i en klubb eller sportteam för att träffa nya människor.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 7
    2. Visa upp dina talanger. Det är dags att visa dina klasskamrater vad du är bra på! Även om du tror att din talang är uncool eller konstig, omfamna det kommer att visa att du är säker på vem du är. Och du kommer att bli förvånad över hur många andra människor kan älska din hobby också! Här är några idéer för att komma igång:
  • Om du älskar att sjunga, dansa eller agera, agera i skolan eller gå in i en skoltalare.
  • Om du älskar att spela sport, gå med i ett lag. Gå till en sport du redan älskar eller försöker en ny att träffa en helt ny grupp människor.
  • Om du älskar att skriva eller fotografera, arbeta för skoltidningen eller årsboken, om du har en.
  • Om du är passionerad om ett visst ämne, starta en klubb för det eller volontär till handledare andra barn som behöver hjälp.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 8
    3. Bli upphetsad över skolevenemang. Du kommer att lära känna dina nya vänner på ett mer avslappnat sätt genom att hänga med dem utanför vanliga skoltider. Ha kul med det och dra nytta av alla de fina aktiviteterna som din skola sätter på.
  • Visa din ande genom att klä upp för skolans anda dagar, jubla på dina klasskamrater på sportspel, och stödja dina vänner på talangshower och musikföreställningar.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 9
    4. Ställ in nya klubbar, aktiviteter och evenemang. Ibland känns det som att ingenting någonsin händer på din skola, men du har befogenhet att ändra det! Fråga din lärare eller rektor hur du kan kasta dina idéer för en ny klubb eller skolaktivitet, som en fälttur eller en cool montering. Här är några andra idéer för att få dig brainstorming:
  • Starta ett återvinningsprogram. Om din skola redan har en, upphäva den! Ställ in en tävling mellan kvaliteter eller homerooms för att se vem som kan återvinna mest i en månad. Erbjuda ett roligt pris, som en pizzafest, för vinnaren.
  • Håll en karriärdag. Bjud in föräldrar, samhällsledare, eller till och med äldre bröder och systrar att prata om sina jobb som en rolig paus från klassen för dina klasskamrater. Om du får tillräckligt med högtalare, gör det till en karriärvecka! Markera ett annat jobb varje dag.
  • Del 3 av 3:
    Håller ett gott rykte
    1. Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 10
    1. Håll dina betyg upp. Dina klasskamrater kommer att beundra ditt hårda arbete och goda betyg! De kan till och med fråga dig om hjälp med sina egna läxor.
    • Även om han blåser av läxor eller misslyckande test kanske inte verkar som en stor sak - kan det till och med tyckas coolt!--Dina vänner och klasskamrater slutar sluta med att respektera dig om du agerar som om du inte bryr dig om skolan.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 12
    2. Klä stilfullt, men håll det lämpligt. Bära kläder som gör att du ser och, ännu viktigare, må bra, samtidigt som du bor i din skoles klädkod. I stället för att ha på sig avslöjande toppar eller super-korta shorts eller kjolar några toppar, leta efter långa, flytande kjolar och bekväma tröjor. Experimentera med smycken och skor, också.
  • Du kan fortfarande rocka din personliga stil om din skola har uniformer. Accessorize med funky smycken, skor eller tights. Bära ett djärvt huvudband eller glänsande klipp för att fånga människors ögon.
  • Var sant mot din egen stil. Om du känner dig bäst i sportiga, avslappnade kläder, behöver du inte hoppa direkt på att ha på sig klänningar varje dag. Börja med att para ett trevligt par jeans med en cool t-shirt. Blanda i en kjol varje gång i ett tag om du vill, eller bara försöka toppar som är lite snyggare.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 11
    3. Håll dig sant mot vad du vet är rätt. Var inte rädd för att säga vad du känner, även om det inte verkar som den populära saken att göra vid den tiden. Stå upp för dina värderingar så att andra respekterar dig, och så kan du respektera dig själv.
  • Till exempel, om det verkar som om alla de populära barnen slacks av med sitt arbete men du vet att du behöver få bra betyg, behåll det.
  • Om alla andra tjejer börjar ha på sig en stil av kläder som du inte känner dig bekväma, känner du inte att du behöver ändra.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 14
    4
    Stå upp till mobbningar. Ta en av dina vänner för att hjälpa dig att känna dig mer självsäker. Göra ögonkontakt och säg, "Det är verkligen inte okej. Jag tror att du borde sluta."Håll dig lugn och cool och låt dem inte rile dig. Om du känner att situationen kan bli farlig, få en lärares hjälp.
  • Stående upp till mobbningar visar att du är modig, självsäker och bryr sig om dina klasskamrater.
  • Att stå upp till mobbningar kan få dig nya vänner och lärarna och klasskamrater kan märka vad du har gjort och kommer att uppmärksamma dig. De kan till och med märka dig som en hjälte!
  • Bild med titeln Study Economics Steg 19
    5. Håll dig borta från droger. Du har nog hört det hela ditt liv, men den här regeln är fortfarande ganska viktig. Alkohol, droger och cigaretter kommer inte att göra dig mer populär - de kommer bara att ge dig ett dåligt rykte. Droger kommer att få dig att känna dig dålig mentalt och fysiskt, och kan till och med förstöra ditt utseende.
  • Till artigt säg nej till någon som erbjuder dig droger, säg något som, "nej tack. Det är inte riktigt min sak."
  • Du kan också göra en ursäkt eller till och med ett ljust skämt, genom att säga: "Om mina föräldrar upptäckte att jag dricker, skulle de aldrig låta mig hänga med dig igen! Och de får reda på allt jag gör, så det är bara inte värt risken."
  • Tips

    Fokusera på din personlighet och talanger. I mellanskolan får du förmodligen inte ha på sig smink, raka dina ben eller klä provokativt. Detta är ett utmärkt tillfälle att visa dina klasskamrater att det som är riktigt vackert om dig är under ytan.
  • Försök att se till nytta. De flesta är ritade mot någon som har ett leende i ansiktet och de som är snygga och snälla.
  • När du kommer till skolan på skolans första dag, säg "Hej!" till den person bredvid du börjar med att introducera ditt namn och be om deras. Om du är ny på skolan, säg något som "Jag är ny på den här skolan. Är du?" Om du inte är nytt säga,"Är du ny på den här skolan?" Håll konversationen att gå och allt kan bli okej!
  • Tveka inte att visa upp din talang, och om ingen tycker är det bra, lita på dig själv och säg att de är idioter. Om ingen vet din talang, kom alltid ihåg att din familj gör det.
  • Om du är under peer-tryck, låt inte det hindra dig från att vara dig själv. Visa dem hur du rullar. Om alla i skolan börjar med goofy glasögon eller olämpliga kläder, låt inte det ändra hur du är, vad du bär eller din personlighet. Alltid vara sig själv.
  • Kom ihåg att behålla din personlighet och egen unik stil. Att ändra vem du är (eller verkar vara) är inte ett bra sätt att göra vänner. Om du har sanna vänner, ge dem inte bort i gengäld för popularitet. Acceptera, fortsätt, och vara den bästa av din förmåga!
  • Varningar

    Försök att inte bli involverad i slagsmål mellan grupper av vänner. Du behöver inte vara vänner med alla, men du borde försöka vara artig och snäll så mycket som möjligt.
  • Var försiktig med avundsjuka klasskamrater. Bullies kunde börja med smutsigt utseende, men de kan stiga upp det genom att sprida rykten om dig. Var bara snäll och behandla dem som du skulle någon annan. Om detta inte fungerar, be om hjälp från en lärare, förälder eller vårdnadshavare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande