Hur man agerar cool framför tjejer

Liksom de flesta killar blir du förmodligen nervös när tjejer är runt, och kanske undrar vad det skulle ta för att få sin uppmärksamhet. Den första sparken av attraktion sker länge innan den första introduktionen görs, och det har allt att göra med det sätt du bär dig själv. Imponerande tjejer handlar om mer än att bara ha på sig snygga kläder eller ha rätt drag, det handlar om att ge av vibe att du är den typ av person som andra människor vill vara runt.

Steg

Del 1 av 3:
Använda rätt kroppsspråk
  1. Bild med titeln ACT COOL Fram Front of Girls Steg 1
1. Öva bra hållning. Stå upp rakt om du går, står eller sitter. Dra dina axlar tillbaka något för att expandera bröstet och håll din haka upp högt. Bra hållning ensam kan tala volymer för förtroende, och du kommer att sätta av utseendet på kyla om människor medvetet märker eller inte.
  • Hållning är en av kärnelementen i kroppsspråk, och det är en som står ut mest. Din hållning är en återspegling av det sätt du känner för dig själv, och kan förråda en brist på självförtroende, även om du är välklädd och ler.
  • Bild med titeln ACT COOL framför tjejer Steg 2
    2. Leende. Oavsett vad du gör, le. Leende visar inte bara att du är bekväm att göra vad du gör, det skickar meddelandet till andra att du är bekväm runt dem och att de ska vara bekväma med dig i sin tur. Skinka inte upp det. En liten, trevlig vinkling av munnen och en ljusning av ögonen är allt som krävs för att tillkännage till människor att du är en trevlig kille som vet hur man har en bra tid ... och kanske har ett litet mysterium om honom.
  • Leende har också kopplats till ökade nivåer av fysisk attraktion, så du gör dig själv en tillagd för att visa ett vänligt exteriör.
  • Bild med titeln ACT COOL framför tjejer Steg 3
    3. Flytta med syfte. Detta är en fysisk förlängning av att vara bekväm med dig själv och har att göra med hur du flyttar och hanterar din miljö. Håll dina rörelser smidiga och avsiktliga, och undvik någon slösad rörelse. Du bör sträva efter att alltid vara sammansatt och bära dig enkelt. Detta berättar för människor att du är i fullständig kontroll över dig själv och din omgivning.
  • Om du inte lär dig att flytta ekonomiskt kommer dina rörelser att se klumpig och okoordinerad, vilket kan fungera som ett tecken på inkompetens.
  • Gäst inte vildt när man pratar med människor, eftersom det kan vara off-putting under konversation. Samtidigt, stå inte där, som du är för blygsam att flytta. Försök att slå rätt balans.
  • Bild med titeln ACT COOL framför tjejer Steg 4
    4. Öppna dig själv upp till människor. När du står eller pratar med någon, "Öppna" dig själv med dem fysiskt genom att hålla din kropp mot dem direkt. Titta på vem du pratar med och underhåller ögonkontakt. Du kommer att vara mycket mer tillvägagångssätt och inbjudande än vad du vill se om du oavsiktligt stängde folket runt dig genom att ha din kropp vände sig bort från dem, avleda din eyeline när de pratar, etc.
  • Försök att inte korsa dina armar, fidget eller bogserbåt på din klädsel frånvarande. Förutom att vara exempel på "stängt" kroppsspråk, blir det att du inte vet vad du ska göra med dem.
  • Del 2 av 3:
    Kommande sociala interaktioner
    1. Bild med titeln Act Cool framför Girls Steg 5
    1. Gör dig själv den viktigaste personen i rummet. Utan att skryta eller agera som en egotistisk ryck, ta i besittning av rummet och alla i det. Oavsett om du pratar eller lyssnar, vill du ge intrycket att du är en person av betydelse. Gör detta genom att använda ett assertivt kroppsspråk (står högt, återstående öppet, rör sig om lätt) som uppmuntrar dem omkring dig att uppmärksamma dig och att vara förlovad men omtänksamt. Beter sig som om allt du säger och har som vikt som påverkar andra.
    • Ge den "falska det" tills du gör det "närma sig ett skott antar att alla ögon är på dig och att människor ser till dig att fungera som ett exempel på vad" cool "är.
    • Ta en stund att tänka på vad du ska säga innan du säger det. Du kommer över som tankeväckande, och du kommer också att vara mindre benägna att stutta eller göra misstag medan du pratar.
  • Bild med titeln Act Cool framför Girls Steg 6
    2. Visa entusiasm runt människor. Visa intresse när du pratar med människor och är entusiused om vad du än gör. Du borde göra det till ett mål att bli den typ av person som kan prata med någon. Den typen magnetism kommer att betala när det är dags att verkligen börja uppmärksamma - om tjejen du försöker imponera för att titta på, kommer det att förmedla till henne att du är vänlig och visar ett genuint intresse för andra.
  • Var en aktiv lyssnare. Använd verbala signaler som "Ja", "Mhmm," och "Jag håller med" när du konverserar för att visa att du uppmärksammar.
  • Uppmuntra lika inmatning i diskussion med den person du pratar med och därmed upprätta rapport. Efter att ha sagt något om sig själva, kom överens eller omnämnt något om dig själv som du kan använda för att relatera till dem, ge dem golvet igen.
  • Bild med titeln Act Cool framför Girls Steg 7
    3. Vara ödmjuk. Det spelar ingen roll hur coolt ser du om du ständigt sätter andra eller svin all uppmärksamhet själv. Snarare än att använda din tid för att visa upp eller skryta om dina prestationer, behålla en blygsam inställning till dig själv. Acceptera komplimanger nådigt, och bryta dig själv av behovet av att prata om dig själv hela tiden. Faktum är att ingen vill vara runt någon som tycker att de är bättre än alla andra, så var noga med att ge beröm och uppmärksamhet där det är förfallet, inte bara ta det.
  • De som är riktigt coola, känner inte behovet av att bevisa det för andra eftersom de är säkra på sig själva.
  • Att kunna känna igen andras egenskaper är ett tecken på självförtroende, som självsäkert vet det och behöver inte alltid strålkastaren på dem.
  • Bild med titeln ACT COOL framför tjejer Steg 8
    4. Agera självförsäkrad. Framför allt bör du respektera dig själv och låta folk se vem du är utan rädsla för dom eller förlöjlig. Självmedvetenhet är nästan omöjligt att gömma sig, och verkligheten är att det är obefogat i de flesta situationer. Om du inte är orolig för vad vackra tjejer eller någon annan tror, ​​kommer du inte att ha något som håller dig tillbaka. Du har en bättre tid, och din personlighet kommer att skina igenom.
  • Fokusera på att njuta av dig själv. Låt inte se bra ut framför tjejerna blir ett glädjande uppdrag. Coola människor lyckas alltid ha en bra tid, oavsett miljö de är i.
  • Bild med titeln ACT COOL framför tjejer Steg 9
    5. Håll dig lugn. Låt dig inte bli förvirrad om saker inte går på dig i sociala interaktioner. Om du vill visa personer som du är cool är det viktigt att vara i kontroll över dina känslor. Håll ett jämnhuvud och försök att inte bli indignerad när du blir obekväma. När du befinner dig att bli upprörd, ta några djupa andetag tills känslan slits av och kom ihåg att fortsätta le. Oavsett situationen, stanna avslappnad och se till att din personliga demeanor inte saknar ett slag.
  • Ta inte offhand anmärkningar personligen. När någon kritiserar dig eller säger något du inte håller med, kom bara ihåg att de bara uttrycker en enda åsikt. Din egen sinnesfrid borde förbli otrevlig.
  • Om du helt enkelt inte kan låta bli orolig eller upprörd, sätt på ett poker ansikte. Även om du inte kan skaka av det, kan du åtminstone bibehålla en cool persona genom att hålla andra människor från att se det på dig.
  • Del 3 av 3:
    Presentera ett säkert utseende
    1. Bild med titeln Act Cool framför Girls Steg 10
    1. Klä sig väl. När du plockar ut en outfit för att gå ut, välj bitar som passar bekvämt, accentuera din kroppsbyggnad och få dig att se bra ut. Vet hur man matchar kläder och hur man klär sig för lämplig säsong. En person som är välklädd är alltid iögonfallande, oavsett var de dyker upp - om du vill komma ut som cool, måste du se den första.
    • Använd kläder som är i stil för att visa att du är höft till moderna mode-matchande säsongsbetonade färger, populära tyger och mönster och smala monterade kläder kommer alla att sända att du är en man av tiderna.
  • Bild med titeln Act Cool framför Girls Steg 11
    2. Ta hand om din kropp. Ät rätt, få regelbunden motion och gå lätt på ohälsosamma avlopp som skräpmat och alkohol. Få dig att se ut som någon som vet hur man tar hand om sig själva. Om du tenderar att vara lat eller agera som en slob, kommer det troligen att komma över i ditt utseende. Att träna och öva solida kostvanor kommer att få dig att se bättre ut, vilket gör att du mår bättre, och det hjälper dig att projicera förtroende när du är runt tjejer.
  • Ät en diet som är hög i protein, med en måttlig mängd raffinerade kolhydrater (bröd, pasta mm.) och ett minimum av fett. Du bör konsumera minst en måltid varje dag som innehåller färsk frukt och gröna grönsaker.
  • Du behöver inte bli ett gym råtta för att se och känna ditt bästa, bara spendera några timmar i veckan att få din kropp upp och flytta. Håll övningen kul genom att utföra aktiviteter som du tycker om, som att simma, vandra eller cykla.
  • Bild med titeln Act Cool framför Girls Steg 12
    3. Öva solid hygien. Förutom att veta hur man klä sig bra, var försiktig så att du är ren, ditt hår är kammat och du har satt på deodorant. Du kommer att känna dig fräsch och reinvigorerad och är säker på att vända huvuden. Kläder är bara en del av att se bra bo på toppen av bra hygienpraxis och du ser ut som någon som verkligen har det tillsammans.
  • Få vana att gå igenom en personlig hygienrutin dagligen. Dusch, klipp dina naglar, borsta tänderna och se till att du är ren och presenterbar innan du går ut.
  • Bild med titeln ACT COOL framför tjejer Steg 13
    4. Var bekväm med dig själv. Koppla av! Detta är ett av de viktigaste stegen för att agera coola. Oavsett vad du gör, försök att vara säker och tillfreds. Behandla alla åtgärder eller konversationer som det är något du har gjort tusen gånger. Detta är särskilt kritiskt när du interagerar med eller runt tjejer som du försöker imponera. Om du har tagit alla de åtgärder som krävs för att se bra ut, men det är obekväma i din egen hud, kommer du bara att sluta signalera att du försöker för hårt.
  • Om du tenderar att vara spänd på offentliga platser eller när du möter nya människor, ta några ögonblick att förbereda dig mentalt innan du går ut. Planera dina aktiviteter i förväg så att det inte kommer bli några överraskningar. Öva saker du kanske säger när du gör en introduktion.
  • Kunna skratta åt dig själv när du går upp. Det indikerar en positiv attityd och en humor, båda drag som människor dras till.
  • Tips

    Alltid behåll ögonkontakt. Det är en vana med självsäkert människor, och kan också hjälpa till med att skapa en mer intim anslutning.
  • Lär dig att ta "Nej" För ett svar. Det kan komma som ett slag mot din stolthet, men om en tjej bara inte är intresserad av din uppmärksamhet, lämna henne ensam.
  • Om du är på ett första datum, ta henne till en plats där många människor känner dig. Detta kommer att visa henne att du är populär, och du får andra runt som kan prata upp dig.
  • Varningar

    Om du vill att en tjej ska bli imponerad av dig, kan du inte verka för imponerad av dig själv. Förtroende, komfort och assertivitet är nyckel-arrogans kommer att få dig ingenstans.
  • Vet var linjen faller mellan flirta och agerar otillbörligt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande