Hur man agerar runt en kille du gillar

Det kan hända att det är omöjligt att vara dig själv eller att hålla din coola runt killen du gillar. Så snart du ser honom börjar du svettas, dina knän känns som dumt kitt, och du börjar babbling på som en femårig - eller sämre, du tycker att du pratar om Pooh-björn, ditt favoritfyllda djur eftersom du kan `t stå besvärlig tystnad. Oroa dig inte - känns ur ditt element runt din förälskelse är helt naturligt. När du är lugn, omgruppera och påminna dig om att killen är lika nervös som du är, kommer du att kunna agera naturligt och imponera på killen på nolltid.

Steg

Del 1 av 2:
Få sin uppmärksamhet
  1. Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 1
1. Få ögonkontakt. Håll det till tillfälliga blickar, eller han kan bli freaked out. När han fångar ditt öga, le sött och vänd tillbaka till vad du gjorde. Om du sitter och stirrar på honom hela dagen, kommer han att tro att du är lite obsessiv. När du pratar med honom, var nog säker på att se honom rätt i ögat istället för att stirra på marken, och han kommer att bli imponerad av hur du hanterar dig själv.
  • Bild med titeln Act Abount A Guy You Gillar Step 2
    2. Fråga honom om förändring. Förändring för en dollar. Eller fråga vilken tid det är, som om du kanske är sen till en klass eller whatnot. Fråga om han vet något av de människor som körs för studentkontor. Något enkelt, ingen stor sak.
  • Om du pratar med honom är det okej att avvärja din blick varje gång i taget. Stirrar i ögonen under hela konversationen kan vara lite intensiv.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 3
    3. Få sina vänner märker dig. Det här gör inte betyder att du borde hänsynslöst flörta med sina vänner tills de inte kan hjälpa men märka dig. Det betyder att du borde agera kallt och roligt runt sina vänner och försök att lära känna dem lite. Flirta en liten bit med andra killar är okej och kommer att hålla din förälskelse på tårna, men om du går överbord, kan killarna få fel intryck av dig. Istället, var snäll och intresserad, fråga sina vänner om sina favoritsportlag eller helgplaner, och försök bara att agera, utan att det är uppenbart att du verkligen gillar sin vän.
  • Om hans vänner märker dig och gillar dig, så kan de prata om dig framför killen, vilket gör att han märker dig mer.
  • Om du blir vänner med sina vänner, kan de till och med bjuda ut dig till fester, vilket gör det mer troligt att du ska hänga med killen.
  • Motstå uppmaningen att skicka vänner att fråga om han gillar dig. Han kommer att tro att du försöker tvinga ett förhållande. Detta kommer att komma tillbaka till honom och han kommer inte att tro att det är coolt. Även frågar vännerna om hur han gör eller vad han är upp till kommer i grund och botten att avslöja att du har en förälskelse på killen.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 4
    4. Låt honom se dig ha en bra tid. Om killen är i din omlopp, men inte prata med dig, spendera inte din tid som ser ledsen eller uttråkad och väntar på att han ska komma upp till dig. Istället, njut av de människor du hänger med, skratta, berätta för roliga historier, vara förlovad istället för att titta runt dig, och bara vara en person som andra vill hänga med. Få honom att vilja komma upp till dig och göra konversation eftersom andra människor njuter av din närvaro.
  • Om du ser ut som om du är i hög efterfrågan och omgiven av människor, kommer han inte att vara rädd utan att han bara vill lära känna dig ännu mer.
  • Killar älskar tjejer som är roliga att vara runt. Låt honom se dig knäcka upp istället för att luta sig leta efter något roligt att göra på din telefon.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 5
    5. Agera inte som någon du inte är. Om du pratar med killen, som corny som det låter, är det bästa du kan göra det. När allt vill du att han ska vilja du, , istället för någon vision om vad du tycker den perfekta personen borde vara? Du behöver inte låta honom veta allt om dig på en gång, men du borde generellt agera som du gör runt dina vänner, bara lite mindre bekant. Du kan känna dig blyg, först, men ju mer du pratar med killen, desto bekvämare blir du själv.
  • Du kanske tror att killar gillar dumma flickaktiga tjejer som bara fnissar och kastar håret tillbaka, eller tjejer som bara går över dem, men det är inte fallet. Killar är mycket mer lockade till oberoende kvinnor som kan vara sig själva och är tillräckligt bekväma med vem de är att de inte behöver förfalska det.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 6
    6. Undvik skräp pratar. Du kanske tror att skvaller eller säger hemska saker om de människor du båda vet kommer att göra killen att du är en intressant person att vara runt, men verkligen, medan han kan vara tillfälligt intresserad av någon skvaller du kan höra, kommer han att tänka Du är en person som är liten och som inte kan lita på. Ingen kille vill vara runt en tjej som alltid pratar skräp, för det kommer att få henne att se ut som hon är i centrum av dramaten, och ingen kille vill vara inom en tio mils radie, särskilt flicka drama.
  • Håll sakerna positiva istället. Du vill att killen ska ha en rolig och trevlig upplevelse när han pratar med dig, istället för att känna din negativa energi.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 7
    7. Var inte avundsjuk. Detta är det värsta du kan göra som en tjej om du vill fånga en killar öga. Om du ser honom som hänger med andra tjejer, fråga honom inte om han gillar dem eller pratar om hur de tjejerna är dumma eller fula eller feta. Detta kommer bara få dig att se löjligt osäker och extremt avundsjuk. Om du verkar som en avundsjuk person innan du ens börjar döda killen, kommer han redan att börja föreställa sig att du skulle vara en otroligt svartsjuk flickvän.
  • Om en tjej som du båda vet kommer upp, wow killen genom att komplimangera tjejen istället. Han ser att du är så cool med dig själv att du inte känner behovet av att konkurrera med andra kvinnor.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 8
    8. Fråga honom om hans intressen. Låt oss möta det: Killar älskar att prata om sig själva. Vem gör det inte riktigt? Om du vill att killen ska njuta av att hänga med dig, måste du få honom att se att du bryr dig om honom utan att fawning över hela honom eller besvärligt pressa hans biceps. Istället, fråga honom om hans favoritsportlag, eller om sporten han spelar om han är på ett skolteam. Prata om hans favoritband, hans favorit-tv-program, eller till och med hans favorit typ av mexikansk mat. Du kan också dela saker om dig själv, förstås inte att han känner att han är utfrågad, precis som du vill lära känna honom.
  • Vissa killar är blyg och gillar inte att prata om sig själva så mycket. Om du får den här atmosfären, byt sedan motivet för något du både kan prata om, som dina planer för helgen.
  • Del 2 av 2:
    Hålla sin uppmärksamhet
    1. Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 9
    1. Var snäll mot alla. Det är väldigt enkelt, men mycket effektivt. Var snäll mot honom och till andra människor också. Han kommer att se vilken trevlig person du är. Om du är hård och menar för andra, men snäll mot honom, det kommer inte heller att få dig långt. Att gå fram och tillbaka mellan mycket trevlig och kall / arrogant kommer att göra att du verkar falsk. Att spela sinne spel ger dig en luft att vara moody och högt underhåll.
    • Om han tänker på att träffa dig, kommer han att se att det skulle vara lätt eftersom du kommer överens med alla. Ingen kille vill datera en tjej som har ett rykte att slåss med alla eller bara vara meningsfulla för människor utan anledning.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 10
    2. Flört. För vissa kommer flirta naturligt. Om så är fallet, flaunt det. Om inte, bara visa honom att du är intresserad av honom genom att göra ögonkontakt, ler och gör lite konversation. Du kan vända din kropp mot honom istället för att skicka meddelandet som du gillar honom och till och med rör honom lätt om din konversation går bra. Du kan också reta honom lite, om du börjar lära känna honom och vet att han svarar bra.
  • Ett annat sätt att flörta är att vara lite lekfullt. Du behöver inte agera som om du tar dig så allvarligt hela tiden.
  • Bild med titeln Act Abount A Guy Du gillar Steg 11
    3. Komplimanger honom. Äkta, enkla komplimanger är stora. Om du hittar något enkelt att du kan komplimangera honom, gå till det. Välj en ganska ofarlig aspekt av hans utseende eller en kvalitet om honom som förtjänar att komplimangeras. Du kan säga något som, "Jag gillar din nya frisyr" eller "Det är verkligen coolt hur du kan vara så bra på baseball och ha tid att göra bra i skolan." Det är ungefär lika personligt som det borde få - det är inte nödvändigt att göra honom obekväma genom att säga något som, "Du ser så varmt ut i den tröjan." Spara de saftiga komplimangerna för när du träffar varandra.
  • Kom inte komplimangera honom mer än en gång per varje konversation eller två. Om du fortsätter på komplimangerna kan han känna sig överväldigad eller som om du är fawning över honom.
  • Bild med titeln Act Abount A Guy You Gillar Step 12
    4. Göra fysisk kontakt. Om han retar dig, ge honom en mild shove eller en lekfull kran på knäet. Bara se till att åtgärden är framkallad. Om du är den som alltid rör honom, så är han inte så in i det eller han är blyg om att bli rörd. Om du sitter eller står bredvid honom, försök att vara naturlig om att ha knäna röra eller om att borsta armbågar. Se hur han svarar på en enkel touch. Han kanske vill ha mer.
  • Bild med titeln Act Abount A Guy You Gillar Step 13
    5. Säg hans namn när du pratar med honom. Människor gillar att höra deras namn, så använd hans när du pratar med honom. Du behöver inte använda det mer än en eller två gånger under din konversation - det här kommer att räcka för att få honom att känna sig speciell.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 14
    6. Var en rolig konversationist. Berätta för honom roliga berättelser från vad du gjorde över helgen. Prata om något löjligt du hörde på nyheterna. Diskutera din kärlek för att dansa eller spela piano. Håll konversationen att flytta fram och tillbaka, och var inte rädd för att visa din goofy sida och få honom att skratta på dina corny skämt. Bara vara en rolig, dynamisk person att prata med, och han kommer att vilja komma tillbaka för mer.
  • Det är okej om konversationen stallar och du kan inte tänka på något att säga. Le, och sedan ta upp något, även om det är typiskt slumpmässigt. Bli inte obekväma med en liten bit av tystnad - om du och killen är bekväma med varandra, så snart kommer du att vara bekväm att dela tystnad också.
  • Bild med titeln Act Abount A Guy You Gillar Step 15
    7. Håll dig lugn. Försök att vara lugn så mycket du kan, även om du känner fjärilar i magen. Du kan fortfarande vara upptag och roligt utan att bli nervös eller pratar för mycket eller för högt bara för att du är runt killen. Om du befinner dig för upphetsad, ta ett djupt andetag och lugna ner. Titta bort från hans ansikte om du måste. Du behöver inte vara helt chill om det inte är riktigt din personlighet, men försök att inte se för ivrig eller upphetsad runt honom eller han får lite överväldigad.
  • Det är en skillnad mellan att hålla din coola och agera som om du inte bryr dig. Han borde fortfarande kunna berätta att du gynnar honom lite, utan att tro att du har en helgedom som ägnas åt honom i din garderob.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du gillar steg 16
    8. Intrigera honom. När du har fått sin uppmärksamhet är det du vill göra för att hålla honom tillbaka för mer. Du vill fånga sitt intresse och få honom att se att du är en unik tjej som han vill lära känna bättre. Du kan göra det genom att vara lite mystisk och inte sätta alla dina kort på bordet direkt - få honom att veta mer om dig. När du pratar med honom, säg att du måste gå medan du fortfarande har en bra konversation istället för att vänta tills saker börjar dö ner innan du säger adjö-det här kommer att få honom att se mer av dig så att du kan fortsätta din stora konversation.
  • Om killen är fascinerad av dig, så vill han spendera mer tid med dig, kanske till och med en på en. Bli inte för upphetsad om han frågar dig, men låt honom veta att du är glad över det.
  • Tips

    Se till att ditt andetag alltid luktar trevligt - kanske kasta in en mynta när han inte ser eller tugga lite minty gummi.
  • Agera och klä i din komfortzon. Killar märker när du är obekväma.
  • Var hans vän. Om han inte accepterar dig som vän, fungerar ditt förhållande inte mycket bra. Erbjuda råd och vara där för honom.
  • Om du för närvarande inte pratar mycket, börja lära känna varandra. Prata om hans favoritämnen men låt honom också veta lite om dina intressen också.
  • Om du tror att han gillar dig, var inte rädd att fråga! Du kan få svaret du hoppas på, men även om du inte gör det, vet du åtminstone var du står och om du ska försöka gå vidare.
  • Om din förälskelse är respektlös för dig, sluta att ha en förälskelse på honom. Motstå uppmaningen att idolisera din förälskelse under alla omständigheter. Du förtjänar att vara med någon som behandlar dig bra.
  • Om du är för ung hittills, be honom att sitta med dig till lunch eller leka med honom vid urtagning.
  • Försök sätta en anteckning i sitt skrivbord eller skåp. Han kommer att se det och vet att du är intresserad.
  • Gå inte bara bort när du pratar med honom - gör samtalet senast så länge som möjligt. Om du måste gå, vänta tills han slutar prata, artigt ange att du måste lämna, och avsluta med att notera att du antingen kommer att skriva honom eller hoppas att se honom senare.
  • Försök inte att agera som andra tjejer som han hänger med.Bara för att han hänger med dem, betyder inte att han tänker på dem som flickvänmaterial.
  • Om du inte tycker om hans vänner, gör det inte uppenbart. Gör ditt bästa för att vara snäll mot dem. Men om du inte gillar dem eftersom de behandlar dig dåligt, var inte rädd för att tala upp!
  • Om du gör något pinsamt framför honom, stressa inte om det. Folk bryr sig vanligtvis inte för mycket om små misstag. Dessutom tror de flesta pojkar att du är söt när du förstör dig. En sak du kan göra för att göra det mindre besvärligt är att skratta det med honom runt. Detta kommer att visa honom att du inte är så seriös om små misstag.
  • Berätta för honom att du aldrig träffat någon som han, och du njuter av hans närvaro.
  • Om han flörtar med dig, prata med honom! Det finns ingen anledning att känna sig rädd!
  • Varningar

    Överdriv inte din smink bara för att imponera på honom. Ännu en gång, var dig själv och ha på dig vad du är bekväm med.
  • Följ inte killen runt för mycket! Det kommer att ge honom intrycket att du stalkar honom. Ditt mål är att få killen att komma till dig. Om du inte ibland kommer tillbaka från honom, kan han tillbaka från dig.
  • Kom ihåg att alla killar är olika. Vissa killar gillar inte ens fysisk kontakt!
  • Om han råkar ha en flickvän eller ex-flickvän, var försiktig. Försök bli vänner med tjejen, så att du inte kommer att få henne att blåsa dig varje gång du pratar med honom. Om det här är en flickvän och inte en ex, slår du lätt vid flirta med honom.
  • Spela inte "svår att få." Detta kan skicka ett felmeddelande och stoppa honom från att vara intresserad. Ge honom utrymme och leva ditt eget liv, men skicka inte blandade signaler.
  • Förstå att du i vissa fall kanske inte är din förälskelse "typ." Det betyder inte att du inte är attraktiv eller att ingen annan kan se din charm! Det kan bara innebära att den här förälskelsen går och går vidare till nästa.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande