Hur man är populär i gymnasiet

Grundskola kan vara en tuff tid för alla, eftersom de hanterar sina föränderliga kroppar och känslor och oroa sig för vad folk verkligen tänker på dem. Men har ingen rädsla om du vill vara populär i gymnasiet, allt du behöver göra är bli uppmärksammad, vara social, och Var det bästa du är medan vistas sant mot dig själv.

Steg

Del 1 av 3:
Märkt
  1. Bildbeteckningen agerar runt din flickvän i skolan steg 5
1. Sätt dig där ute. En av de största nycklarna till vara populär är att få folk att märka dig och vill Var runt dig. För att göra det måste du lägga dig där ute. Om du alltid går runt hallarna själv, dreading din nästa klass eller frowning hela vägen genom gymklass, kommer du inte göra ett gott intryck Och folk kommer att tro att det är ett drag att vara omkring dig. Hemligheten att göra människor vill vara runt är du att låta dem se dig skrattande och ha en bra tid så de vill spendera tid med dig också.
  • När du hänger med vänner, gör en extra ansträngning och le och ha kul så att folk vet att du njuter av din tid i skolan.
  • Även när du är ensam i hallarna, le på människor och ge en positiv atmosfär så att folk vill lära känna dig.
  • Bild med titeln vara som Mackenzie Hollister från Dork Diaries Steg 31
    2
    Stå ut - av en bra anledning. Visar upp till skolan i bara din baddräkt kommer säkert att få dig att sticka ut, men det kanske inte är den typ av uppmärksamhet du vill ha. För att stå ut på ett bra sätt, måste du låta folk veta vem du är och tänka positivt av dig när ditt namn kommer upp. Här är några sätt att märka:
  • Du kan vara killen som alltid är upptäckt med en gitarr - och som faktiskt vet hur man spelar den.
  • Du kan ha ett riktigt bra skratt att människor kan höra från var som helst i byggnaden.
  • Du kan sticka ut för din knockout känsla av mode. Du kan också rocka en unik stil, som att se ut som en hipster chick eller en rocker kille, så att alla vet vem du är.
  • Kanske har du en riktigt låg, halsig röst som låter helt unik. Oavsett dina quirks är, försök inte att gömma dem. Kom ihåg att du vill bli märkta för det som gör dig speciell.
  • Bilden med titeln blir ett socialt steg 17
    3. Gå med i ett lag. Att gå med i ett lag och spela en sport är inte bara ett bra sätt att få lite motion och känna sig lyckligare, men det är också ett utmärkt sätt att träffa nya människor och göra dig känt. Du behöver inte vara stjärnan i ditt fotbollslag för att spela sporten, bara ha kul och få en bra träning efter skolan. Oavsett om din skola har ett lag eller du spelar en intramural league, gör ett försök att spela minst en sport så att du blir mer benägna att träffa en mängd intressanta människor.
  • Du kanske inte hamnar som sporten eller klibbar den. Men om du spenderar åtminstone ett år av gymnasiet som bedriver en sport, blir du mer benägna att göra vänner och öppna din sociala cirkel.
  • Att spela en sport lär också dig lagarbete och hur man hanterar en mängd olika talanger och personligheter, som också kan hjälpa dig att hantera människor i ditt dagliga liv och få de färdigheter som kan hjälpa dig att bli mer populär.
  • Bild med titeln fokus på skolan och inte pojkarna steg 10
    4. Gå med i klubbarna. Anslutande klubbar hjälper dig också att träffa människor, sätta dig där ute och bli en mer intressant person när du förföljer dina intressen. Välj något du verkligen bryr dig om, som debatt, franska, modell un eller en mängd andra ämnen och hålla fast vid det. Bli en ledare i klubben och använd din position för att förbättra klubben och lära känna ett brett utbud av människor.
  • Tänk inte att det är uncool eller nördig att gå med i en klubb. Du får bara ett ben upp på de människor som kommer att gå med i klubbar i gymnasiet när de inser att det är coolt att vara inblandat.
  • Att gå med i en klubb och spela en sport, om du har tid för det, kommer det att vara ett bra sätt att träffa en ännu större mängd människor. Du kanske inte träffar samma personer i klubbar som du kommer att träffas på ditt sportlag.
  • Bildbeteckningen blir ett socialt steg 18
    5. Har olika intressen. Ju fler saker du gör, desto fler människor du vet. Och ju fler människor du vet, desto mer sannolikt är du att bli märkt och för att folk inte ska ha ett tomt utseende på deras ansikten när ditt namn kommer upp. Du borde spela fotboll, vara i dramaklubben och vara en studenthjälp i biblioteket - gör vad du än tycker är intressant och använd din position för att träffa nya människor.
  • Om du bara strävar efter ett intresse, kommer du bara att omges av en typ av person. Nyckeln till att verkligen vara populär är att kunna behaga en mängd olika människor.
  • Bild med titeln Imponera dina lärare Steg 11
    6
    Tala upp i klassen. Du kanske tror att det inte är coolt att delta eller ens prata alls i klassen, och att du är bättre att hänga på baksidan av rummet, ser ut som om du har något bättre att göra. I stället bör du delta i klassen och göra dina läxor så att du verkligen ser ut som du vet vad du pratar om. Du behöver inte vara lärarens husdjur eller något, men du borde prata nog så att alla elever i klassen vet vem du är och gillar det du säger.
  • Se till att du inte kommer av som en know-it-allt när du talar. Var respektfull och öppen när du svarar på läraren.
  • Del 2 av 3:
    Gör massor av vänner
    1. Bild med titeln Gör vänner över hela världen Steg 5
    1
    Var vänlig - till alla. Om du vill vara populär, måste du jobba med att vara social, även om du är på blygsidan. Du behöver inte ge dig själv en personlighet makeover att lära sig att vara vänlig för alla, även om du inte tror att personen kan hjälpa din sociala status. Det värsta du kan vara är en social klättrare som har ett rykte för att bara prata med de människor som kommer att få honom att se mer populär. Istället ta dig tid att vara vänlig för alla som kommer i din väg - det kommer att betala senare.
    • När som helst du ser någon du vet och de verkar inte upptagna, säg hej och ge den personen ett stort leende eller en våg. Du behöver inte ha ett ton gemensamt att vara snäll mot någon.
    • Det är inte coolt att vara en rycka till någon som tjejerna på "Mean Girls."Det look kan fungera i en film, men du kommer att brinna långsiktigt om du har en otäckt attityd.
    • Behandla människor med vänlighet och respekt. Var snäll mot människor och gör dem gynnar "bara för att" inte för att du tror att det kommer att få dem att bjuda in dig till sina födelsedagsfester.
  • Bild med titeln Gör vänner över hela världen Steg 8
    2. Visa intresse för människor.Om du verkligen vill vara populär, måste du visa att du faktiskt bryr dig om människor, bortom om de gillar dig. Du borde visa intresse för människor genom att ta dig tid att vara vänlig, för att fråga dina vänner och bekanta hur de gör, och att fråga dem om deras intressen, familjer och mål utanför skolan.
  • När du pratar med människor, se till att du frågar frågor som "Har du en bra dag?"Eller" Har du några roliga planer för den här helgen?"Så de vet att du faktiskt bryr dig om vad som händer i sina liv.
  • Arbeta på att lyssna lika mycket som du pratar. Om du spenderar all din tid att prata om dig själv och alla de coola sakerna du har varit upp till, kommer folk snabbt att förlora intresse.
  • Du bör också fråga folk deras åsikter om en rad olika ämnen, från kakorna i skolkafeteriet till vilken klubb du borde gå med. Be om en åsikt visar att du bryr dig och värdesätter sin åsikt.
  • Bild med titeln Gör vänner över hela världen Steg 6
    3. Försök att göra vänner i olika grupper. Om du verkligen vill vara populär i gymnasiet, så borde du kunna göra vänner med inte bara de populära barnen, utan alla resten av barnen i skolan. Om du bara pratar med samma åtta personer eftersom du tror att det gör dig coolt, då kommer du att vara i trubbel i gymnasiet, när din nya skola kommer att översvämmas med nya människor och du vet knappt en handfull av dem. Arbeta med att vara vänner med alla - till den trevliga tjejen i ditt homeroom till pojken vars skåp är bredvid din.
  • Du behöver inte vara bästa vänner med alla, men du borde söka de människor som intresserar dig och som kan lära dig något utan att vara för uppenbart om det.
  • Bilden med titeln Gör det bästa av dina tonårsår Steg 20
    4
    Master Small Talk. Det finns inget litet om små samtal. Att vara en mästare på små samtal kan hjälpa dig att prata med människor och få dem att känna sig bekväma innan du har en djupare eller roligare konversation. Att göra små prat, bara gå upp till en person, säg hej, och börja prata om hur dina dagar går. Att fråga små frågor kan hjälpa till att leda till en större konversation och kan få folk att öppna upp till dig. Här är några saker du kan säga om du gör små prat:
  • "Såg du andra världskriget z? Jag trodde det var nötter - vad tyckte du?"
  • "Kan du tro hur svårt det algebra-testet var? Jag tillbringade hela helgen studerar och fick fortfarande inte hälften av frågorna rätt. Vad sägs om dig - gjorde du något roligare än det här i helgen?"
  • "Hur var ditt stora spel? Jag är ledsen att jag saknade det."
  • Var noga med att ställa frågor som inte bara kan besvaras med ett enkelt "ja" eller "nej", men som ger personrummet att utarbeta. Om de kan svara på frågan i ett ord, kan det sluta där och du kommer att bli kvar och undrar vad du ska säga.
  • Bild med titeln vet om en pojke gillar dig i sjätte klassen steg 6
    5
    Få folk att skratta. Att få folk att skratta är en viktig del av att vara social och att göra dig mer populär. Om du känner dig bekväm att vara klasskulär, gå till det. Om du hellre skulle imponera på människor med din skarpa vit, det är också bra. Och om du är bra på att reta människor och få dem att spricka upp, så kan det vara din sak. Tvinga inte humor på människor, men arbeta med att maximera dina styrkor när det gäller att få folk att skratta.
  • Observera när människor skrattar mest när du pratar med dem. Göra en mental anteckning av vad du gjorde för att få dem att skratta och prova något liknande igen senare.
  • Bild med titeln vara
    6. Lär dig att skratta åt dig själv. Att lära sig att skratta åt dig själv är en viktig del av att vara en rolig och social människa och att vara mer populär. Folk tror att de populära barnen tycker att de är perfekta och att de inte kan göra något fel, men det kommer faktiskt att vara uppfriskande om folk tror att du är cool utan att ta dig själv för allvar. Du behöver inte sätta dig ner eller vara osäker för att lära dig att skratta åt dig själv, men du borde skämta om dina svagheter och bekymmer för att visa människor att du är bekväm med vem du är.
  • Ingen är perfekt. Om människor ser att du kan poke kul på dig själv under en vanlig konversation, kommer de att uppskatta dig ännu mer.
  • Om du inte kan skratta åt dig själv och är så känslig att du inte ens kan ta skämt när andra människor retar dig, kommer folk att anta att du är inte kul. Och ingen vill vara vänner med en dud.
  • Del 3 av 3:
    Att vara din bästa du
    1. Bild med titeln Förbered dig för
    1. Lägg lite ansträngning i ditt utseende. Du behöver inte vara en tjej som lagar på sminken eller en kille som bär de trendigaste skor eller par jeans bara för att vara populära och få uppmärksamhet. Men du borde vara uppmärksam på ditt utseende så att dina kläder och kropp är rena, att ditt ansikte inte är oljigt, och att människor får ett positivt intryck bara genom att titta på dig. Du kommer att må bättre om dig själv om du vet att du ser bra ut, också.
    • Tjejer borde inte bära smink bara för att det är vad deras vänner gör om det inte är riktigt vad de vill göra. Naturlig skönhet är mycket mer imponerande än skönhet som är concocted med ögonskugga och läppglans.
  • Bilden med titeln Kom över killen som har en flickvän Steg 3
    2
    Var självsäker. Även om du inte kan bli övertygad över natten kan du göra ett försök att bli mer självsäker - att vara nöjd med vem du är, vad du gör och hur du ser. Arbeta med att tänka på dina bästa egenskaper istället för att fokusera på dina värsta attribut, och gå in i ett rum som du är glad att vara där och förtjänar att vara där. Du kan förfalska det tills du gör det. Även om du inte känner dig självsäker, kommer det bara att ske med tanke på att människor respekterar dig.
  • Har ett självsäkert kroppsspråk. Stå högt, håll axlarna ute istället för att hänga över, och titta rakt fram istället för att stirra på golvet.
  • Gör ögonkontakt när du pratar med människor. Detta visar dem att du inte är rädd för social interaktion.
  • Lägg inte ner dig själv. Att vara självavfall bara för att få uppmärksamhet eller bara för något att prata om kommer att göra andra människor tror att du inte värdesätter dig själv.
  • Bild med titeln klänning för ett datum (för tonårsflickor) Steg 8
    3
    Var originell. Om du vill märka, måste du vara original på något sätt, oavsett om det är för ditt unika utseende eller ditt unika perspektiv på livet. Du behöver inte "var konstig" Eller gör något som inte gör dig bekväm att vara annorlunda. Bara omfamna dina quirks och de tankar och handlingar som gör dig speciell. Människor kommer att märka dig om du är skyldig att vara en individ istället för att följa förpackningen.
  • Klä inte ut som alla andra bara för att passa in. Hitta en stil som passar din personlighet.
  • Du behöver inte gilla samma musik som alla andra att vara populära, heller. Du kommer att bli mer respekterad om du tar dig tid att hitta musik som du verkligen uppskattar och delar den med andra.
  • Var inte rädd för att rösta din åsikt i klassen även om den inte passar in med vad alla andra tänker. Ditt unika sinne kommer att göra människor märker dig.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett iPhone steg 10
    4. Excel på något. Ett annat sätt att enkelt bli märkt för att vara fantastisk och att må bra om dig själv är att utmärka sig i någonting, oavsett om det är den mest insiktsfulla tjejen i din engelska klass, för att vara den bästa målvakten har din mellanskola någonsin sett. Tänk inte att det är "inte coolt" att faktiskt bry sig om något, och istället, omfamna de saker du älskar och arbetar hårt för att utmärka sig på dem. Det kommer att betala i framtiden.
  • Att vara bra på något kommer inte bara att få folk märker dig, men det kommer att bygga din karaktär.
  • Om du fördjupar dig i något som du verkligen bryr dig om, kommer du att vara mindre benägna att bry sig om vad folk tycker, och mer benägna att göra nya vänner i processen.
  • Att utmärka sig på något kommer också att göra dig till en mer dynamisk person och roligare att prata med, så folk kommer att tycka om dig ännu mer om du kan prata om något som du älskar att göra - så länge du inte skriker.
  • Bild med titeln vet om någon pratar bakom ryggen Steg 11
    5. Sluta bry sig om vad andra tycker. Det kan vara nästan omöjligt att sluta bry sig om vad folk tänker på gymnasiet, när många människor spenderar majoriteten av sin tid och pratar om andra människor och oroar sig för hur de kommer av. Det är bara naturligt att bry sig om vad folk tror när du fortfarande växer, både fysiskt och emotionellt, som en person och inte vet ändå var du hör hemma.
  • Om du känner igen att du inte är den enda personen som känner sig osäker eller undrar vad alla tycker om dig, kommer du att vara mycket mindre sannolikt att bry sig om.
  • Fokusera på att göra saker som gör dig lycklig istället för att oroa sig för huruvida människor kommer att skratta åt dig för att göra dem!
  • Om du spenderar ditt liv som du tror kommer att göra andra människor som du mer, kommer du aldrig att vara nöjd.
  • När du går in i ett rum, stå högt och stolt istället för att kontrollera din reflektion varannan sekund, fidgeting med dina kläder och undrar vad folk tycker om ditt utseende.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 11
    6. Inse att det här är bara mellanskolan. Din popularitet spelar ingen roll för någon när du når gymnasiet. Egentligen kommer folk att ogillar dig den mer populära du är från gymnasiet på grund av de stereotypa handlingarna av "populära människor." Berömmelsen varar bara till 8: e klass, så låt det inte störa dig. Bara vara trevligt och ha vänner som spelar roll. Vad är den punkten att vara den personen som är så populär men ingen gillar? Det är bara mellanskolan, popularitet är det enklaste av dina framtida konflikter.
  • Faktum är att det finns mycket forskning där ute som säger att det är fnPopulära barn i mellanskolan som är de framgångsrika vuxna. Om du inte anser dig vara populär, inser att det bara kommer att bli bättre härifrån - medan resten av de populära barnen du vet är redan på topp.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    När du gör en ny vän, slutar du ofta träffa fler av sina vänner. Bygg på dina anslutningar för att lära känna fler människor.
  • Var inte meningsfull för människor, vänner, lärare och vuxna. Att vara genomsnittlig och att ha en otäckt attityd kommer bara att få folk att sänka deras intresse för dig. Om någon ger dig en kockig kommentar, svara dem lugnt och avsluta det av sassy, ​​men inte förolämpa dem, gör det ljud smart och roligt.
  • Se vad som är i stil på din skola och lägger din egen spin på den. Lägg till din egen kreativa stil, experiment och uppsatta trender! Ingen gillar en copycat.
  • Var unik och spontan att få folk att märka dig, men gör inte misstaget att studsa runt skolan bluring ut slumpmässiga saker om enhörningar, hobos, paj och konstiga saker. Inte alla kan vara Luna Lovegood. Men om du är naturligt så, har det på det!
  • Var inte uppmärksam på människor som säger genomsnittliga saker - de är inte värda din tid. Inte bara det, men ingenting kommer att köra dem crazier än att se hur lite deras åsikt betyder för dig.
  • Om det finns något du är bra på, gör det mer och försök att bli bättre. Också, gör många saker och hänger inte bara med en person hela tiden.
  • Häng inte bara med folket i samma kön som du. Gör alla typer av vänner!
  • Försök att göra något under lunch med dina vänner som dans, betygsättningstest, schack, eller hjälper små barn, handledning och gör en liten klubb.
  • Se någon som är på baksidan av klassen ensam? Be dem att sitta vid dig till lunch!
  • Du behöver inte vara en del av den populära klicken för att vara populär - bara för att någon är en jock eller cheerleader gör inte nödvändigtvis dem populära. Det finns populära människor som är en del av andra klienter också.
  • Om du vill bli populär, inte flaunt det. Människor kommer att tro att du är självcentrerad. Agera på samma sätt som du gör varje dag.
  • Var humoristisk och vänlig för alla. Om du uppnår något och de uppskattar dig, inte över reagera, bara le. Om din fiende försöker förolämpa dig, var lugn och kom ihåg att de får en dålig bild framför de andra människorna.
  • Alltid vara din egen person försöker aldrig falla i påverkan av en troublemaker tjej eller ett dåligt inflytande på din personlighet.
  • Försök inte vara som någon som du inte är. Lär dig att respektera dig själv först. Först då kan du förvänta dig att andra är att respektera dig för vem du är.
  • Visa människor att de kan vara sig omkring dig. Att göra detta öppnar verkligen ditt bindningsförhållande med dem.
  • Gör några vänner över sociala medier! Du kanske känner till en vän som gillar att umgås med någon. Du kan prata men se till att det är någon du vet att du är säker med.
  • Alltid Var en förebild till andra och sticker ut på ditt eget vackra sätt. Var inte meningsfull - det gör någons dag värre. Bara vara utåtriktad men inte galen. Var dig själv.
  • Var dig själv. Försök inte vara någon dute. Människor kan inse vad du verkligen gillar och undrar varför du var någon du är inte.
  • I Middle School kan det finnas ett ton av drama och även om det definitivt får dig uppmärksamhet att sprida rykten och reta underdogsna, kommer det verkligen att bli det värsta valet du hade gjort senare i ditt liv. Det kan vara väldigt svårt, ibland nästan omöjligt, men försök att inte bli fastsam i allt drama.
  • Var dig själv hela tiden. Tänk inte för mycket om hur det ser ut som andra människor. Håll dig stark och självsäker, om du vaknar, ser du svagare, låt dem inte se chinken i din rustning - du har inte en.
  • Du behöver inte ha samma sweatshirt, köpa samma skor eller lyssna på samma typ av pop! Middle Schoolers varierar i Likes, även om det ibland känns som om de är alla samma. Oroa dig för dig själv och hitta intelligenta vänner som inte dömer dig på ditt utseende. Älska dig själv oavsett vad, ha det som gör dig lycklig!
  • När du gör ett misstag lär du dig att skaka av och skratta om det.
  • Komplimanger en slumpmässig person! De kommer att må bättre om sig själv och vill hänga med dig mer.
  • Försök att hålla dig uppdaterad om den senaste musiken och filmerna. Om du kan prata om dem, kommer det att låta folk veta att du är medveten om vad som händer.
  • Bjud in några vänner till film på en teater, det lockar ofta människor.
  • Varningar

    Låt inte popularitet ta över ditt liv. Du är vem du är, och ingenting kan ändra det.Var glad med vem du är nu, och inte besatt av vem du vill vara.
  • Ge inte in i peer-tryck, speciellt när det gäller saker som att ta droger och dricka alkohol. Någon som tvingar dig att vara som dem eller göra saker du vet att du inte borde göra är inte din vän.
  • Låt aldrig någon känna sig dålig om att vara vem de är. Ordet kommer att komma runt snabbt, och ingen vill hänga med en downer.
  • Använd inte profanity-folk kommer att tro att du pratar omsorg om andra. Var lugn.
  • Ditch dina vänner när du vill vara populär. Dina gamla vänner kommer att vara med dig för alltid, så länge du fortfarande hänger med dem eller pratar med dem då och då, medan dina populära vänner kanske inte hänger med dig längre.
  • Om någon mobbar dig och inte kommer inte sluta, berätta för en förälder, skolans dekan / vägledning eller en annan vuxen du litar på.Ingen har rätt till chef / skvaller / fysiskt skadad någon.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande