Hur man är cool i gymnasiet

Vill du vara riktigt cool i gymnasiet? Vissa tror att människor är födda coola - men det är bara inte sant. Du kan lära dig att vara cool och förfalska det tills du lär dig. Lär dig några coola strategier så att du kan räkna ut hur du är cool medan du är i gymnasiet.

Steg

Del 1 av 2:
Navigera i högskolans sociala stege
  1. Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 1
1. Gör vänner med populära människor. Ett sätt att vara coolt är att bli vänner med de populära personerna i skolan. Detta hjälper dig att börja bli erkänd av det coola, populära folket i skolan. När du börjar hänga runt den populära publiken börjar folk veta vem du är.
  • Börja med en person med lägrepopularitet och arbeta dig upp. Börja med människor på de nedre raderna hjälper dig att få tillgång till gruppen. Dessutom kan dessa mindre populära människor vara upphetsade att du visar dem uppmärksamhet. Göra sin dag.
  • Var inte falsk. Det är definitivt inte coolt. Du vill göra goda vänner, inte ytliga bekanta som du kommer att släppa. Om du kommer in i den vanan börjar folk tänka på dig så. Du vill inte skada ditt rykte.
  • Bild med titeln är cool i gymnasiet steg 2
    2. Gör vänner med många människor. Fokusera inte så mycket på en populär klick som du slutar inte göra vänner med någon annan. Det finns många människor i din skola. Se till att du är snäll mot alla! Ju fler människor du lär känna desto fler människor är du vän, desto mer populär och cool blir du.
  • Det första intrycket räknas alltid. Visa ditt sanna jag, och försök inte att förfalska vem du verkligen är.
  • Göra vänner med människor i betyg ovanför dig och betyg under dig. Befriend Människor i olika klienter. Lär känna de populära barnen, men prata med barnen på fotbollslaget, dramaklan, och barnen med rockbandet. Att göra vänner och lära känna många människor hjälper dig att öka din svalhet. Det hjälper till att få ditt namn där ute mer.
  • Att göra vänner med många människor kan hjälpa dig att räkna ut vilken grupp du vill vara med i. Bli en del av en social grupp, oavsett om det är jockarna, musiker, de populära barnen eller hjärnorna, hjälper till att främja en känsla av tillhörighet.
  • Bild med titeln är cool i gymnasiet steg 3
    3. Gå med i klubbarna. Ett sätt att vara coolt och öka din popularitet är att gå med i klubbarna. Välj klubbar som intresserar dig, som Drama Club eller kanske Studentråd. Vilka klubbar är de populära personerna i? Om det finns människor du vill vara vänner med, försök att gå med i klubben de är en del av.
  • Klubbar hjälper dig att träffa människor. När du blir involverad i klubbaktiviteter, som teaterproduktioner och studentrådsval, kommer ditt namn att komma dit så att människor börjar känna igen vem du är. Detta bidrar till att öka din svalhet, för du är den killen i höstproduktionen eller den tjejen som vann studentrådsekreterare.
  • Gå inte med i en klubb Du kommer att hata att vara en del av att bara vara vänner med någon. Du vill vara en del av saker du kommer att njuta av. Var inte en poser eftersom folk kommer att kunna berätta om du är faking som något.
  • Gå inte med allt. Du vill inte sprida dig för tunn eller vara en show off.
  • Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 4
    4. Bli involverad i sport. De flesta gymnasieskolor är automatiskt svala, bara principen. Tänk på vilken sport som är cool i din skola. Är det lacrosse, fotboll, fotboll eller baseball? Prova för laget. Se bara till att du är beredd på engagemang och fysisk ansträngning. Se också till att du kan spela spelet. Du vill inte förnedra dig själv på tryouts.
  • Är alla de populära tjejerna cheerleaders? Överväga att gå med i glädje. Om de alla spelar fälthockey, spela fälthockey. Var noga med att bli vän med spelarna när du gör laget.
  • Om du inte är intresserad av att gå med i laget, bli då involverade på andra sätt. Gå till hemspel. Många populära klienter kommer att gå till fotbollsspel på fredagskvällar. Gå med dem. Bli involverad i Booster Clubs och Student Council Pep Rallies.
  • Sport är ett bra sätt att göra nya vänner och lära sig lagarbete. De hjälper också till att hålla dig i form och ser bra ut på college-applikationer.
  • Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 5
    5. Dela din mat. När du börjar sitta med människor till lunch eller hänga med coola barn, ta med mat att dela med dem. Detta är ett sätt att starta en konversation och börja interagera med människor i en låg stressmiljö.
  • Håll det dock enkelt. Gör inte kakor. Istället, om du har en påse chips, erbjuda dem upp. När du är öppen då, bara fråga, "Vill du ha några chips?" Gör inte en stor sak om det. Håll det enkelt, håll det coolt.
  • Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 6
    6. Gå på fester. Ta reda på vem som kastar de bästa partierna och går till dessa parter. Gå med en grupp vänner. Om du går ensam, mingla och träffa människor. Ha kul och njut av dig själv medan du är på parterna.
  • Drick inte och gör droger på fester för att vara coola. Droger och dricksnedgång är olagliga. Mer än det, du vill inte vara den slarviga berusade eller den höga personen som skäms sig själv. Istället, vara nykter så att du kan agera cool och inte göra en dåre av dig själv. Plus, det hjälper dig att hålla dig borta från problem.
  • Har inte sex på fester för att försöka vara coolt. Du borde bara ha sex om du är redo. Ha sex med någon eftersom du tror att de kommer att göra dig cool kan bara sluta i katastrof. Istället, flörta med människor, datum runt, och till och med göra ut. Du vill bara inte hamna märkt som en spelare eller en slampa.
  • För att undvika tryck på fester, försök att inte uppmärksamma dig själv när andra gör saker du känner dig obekväma med. Gå till ett annat rum om du måste. Ge inte in och gör saker som får dig att känna sig obekväma att passa in med en grupp.
  • Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 7
    7. Var snäll och äkta för människor. Att vara cool betyder inte att vara meningsfull eller grym. Le på människor. Prata med dem. Var snäll mot människor som är mindre coola eller i andra klienter än din. När du daterar folk, se till att du gillar dem. Dag inte bara människor för att få popularitet och sedan dumpa dem. Var en trevlig, äkta person så att folk kommer att tycka om dig.
  • Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 8
    8. Håll dina principer. När du försöker vara cool, ge inte upp dina principer. Kom ihåg att du måste leva med dina val. Saker du gör i gymnasiet påverkar din college acceptans och kan påverka din framtid. Offra inte vad du vet känner rätt bara för att vara cool.
  • Får inte dåliga betyg. De flesta coola barnen är inte de som misslyckas med sina klasser. Kanske är de inte den smartaste eller den valedictorian, men de får bra betyg. De coola, populära barnen vill gå till goda högskolor eftersom de vill ha bra jobb som gör dem pengar. Offra inte dina betyg för att få dig att se bra ut.
  • Gå inte i trubbel. Några coola barn förstår när man ska bryta reglerna och när inte. Men att komma in i slagsmål, droger, dricka och vara avsiktligt oförskämd mot lärare är inte sättet att få coola poäng. Många coola, populära barn är faktiskt lärarens husdjur. Detta låter dem komma undan med mer i sina klasser eftersom lärarna gillar dem.
  • Del 2 av 2:
    Anta en cool attityd
    1. Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 9
    1. Vet att mindre är mer. Nyckeln till att vara cool är att inte försöka så hårt. Coola människor trycker inte - de är inte nödvändiga. Medan du arbetar på din svalhet, försök att ringa allt tillbaka lite. Var inte för ivrig eller för exklusiv.
    • Fidget inte. När du pratar med människor, håll dig cool, lugn och samlad. Röra inte med ditt hår, justera din tröja eller bita på läppen. Försök att inte klara dina armar runt. Du vill utöva svalhet, inte nervös energi. Ta ett djupt andetag innan du pratar, tala sedan långsamt och medvetet. Försök att inte säga "um" för mycket.
    • Vara lite avskild. Det betyder inte att du inte ska prata med människor, var intresserad när någon talar eller ler. Det betyder bara att du inte ska vinka upphetsad när du ser det coolaste barnet i klassen. Kör inte upp till någon och börjar rambling. Ta det lugnt. Nick ditt huvud, le och säg hej. Kom ihåg - mindre är mer.
    • Försök inte för svårt att gillas, att accepteras eller vara känd. Bryr dig inte så mycket om de sakerna. Lämna besatt för andra människor. Håll fokus på att hålla dig lugn, lugn och samlad.
  • Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 10
    2. Var inte det höga, motbjudande barnet. När du går ner i hallarna, skrika inte, skrika eller skratta för högt. Du vill inte vara den personen som alla rullar sina ögon på eftersom de kan höra din konversation hela vägen ner i hallen. Prata i en normal volym. När du skrattar, gå inte överbord. Försök att inte skratta för högt eller snort.
  • Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 11
    3. Var dig själv, men överdriv inte det. Att vara cool handlar om att vara dig själv. Posers, copycats och wannabes är aldrig coola. Du vill vara unik, var dig själv och behåll dina egna intressen. Men eftersom du är oroad över coolness vill du se till att du inte ska gå överbord. Högskolan har aldrig varit snäll mot de individer som är en sådan individ som de är i sin egen värld. Spara den typen av saker för college.
  • Tyvärr kan det innebära att vissa aspekter av dig själv. Är du i manga, videospel eller popkultur? Gillar du dödsmetall, goth kultur eller veganism? Om så är fallet, bestäm hur mycket av din sanna personlighet du kan dela och inte alienera dina kamrater. Kommer de sluta prata med dig om du pratar om Manga hela tiden? Kommer de att tro att du är konstig om du börjar ha på sig svart?
  • Om du verkligen vill vara cool och passa in, försök att inte experimentera för mycket. En del av nyckeln för att vara cool i gymnasiet är att vara som majoriteten.
  • Försök hitta en balans mellan att vara dig själv och inte skjuta dina klasskamrater bort av saker som de inte förstår.
  • Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 12
    4. Förstå att förtroende är nyckeln. Tänk på vad de flesta coola människor i filmer och tv har gemensamt: de är övertygade. De vet att de är coola, de gillar sig själva, och de behöver inte hitta validering genom andra människor. Att ha förtroende hjälper dig att inte försöka för hårt, vilket är definitivt inte coolt.
  • De flesta människor har inget medfödd förtroende. Istället falska det. Fake ditt självförtroende tills du börjar tro det.
  • Ha en mantra du upprepar för dig själv. Säg till dig själv, "Jag är fantastisk / vacker / snäll / smart / rolig / etc." Säg det i ditt huvud, skicka det i din skåp - vad som helst för dig.
  • Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 13
    5. Använd sociala medier klokt. Webbplatser som Instagram och Twitter kan hjälpa dig att öka din coola faktor. När du använder Twitter, prata inte om andra människor. Istället, gör dina tweets roliga och intressanta. Vara kvick. Flytta inte ditt foder. Instagram kan vara ett annat bra sätt att garner några coola poäng och öka din popularitet.
  • Posta när du vet att folk kommer att vara på. Kvällar och söndagsmöbler är goda tider när högskolan inte är upptagna med att göra andra saker.
  • Posta inte för ofta. Återigen är tanken på mindre mer viktigt här. Du vill inte översvämma människor instagramfoder eller borra dem. Du vill intrigera dem med ditt liv. Posta en eller två gånger i veckan. Se till att dessa inlägg är bra. Skriv inte bara bilder på din mat eller din katt.
  • Posta selfies sparsamt. Var inte den tjejen som alltid lägger upp en selfie med anka ansikte, eller killen som skickar en shirtless selfie. Håll selfies spontana, som när du är på en cool plats eller ute med vänner.
  • Följa. Liksom deras foton, se till att de vet vem du är så att de kan följa dig tillbaka. Men se till att ditt följakts-för-följd-förhållande är ungefär. Du vill inte se ut som den som följer alla men som ingen följer tillbaka. Avveckla människor som vägrar att följa dig tillbaka.
  • Ha kul med instagram. Posta smickrande bilder av dig själv, bilder där du gör roliga saker och bilder som visar att du har ett intressant liv.
  • Bild med titeln är cool i gymnasiet steg 14
    6. Klä på rätt sätt. Att vara cool betyder inte att du följer alla nya modetrender. Istället ta en titt och se vad alla de fina barnen har på sig. Vilka mode är i stil på din skola? Handla från butikerna de coola barnen gör och försöker att efterlikna sitt utseende.
  • Var inte en komplett mode copycat. Sätt din egen enskilda vridning på outfitsna. Bära tillbehör eller skor du vill, få skjortor i den färg du föredrar, eller bära stilar du känner dig bekväm i. Nyckeln till att klä sig på rätt sätt är att känna sig bekväm och äga vad du bär.
  • Gå inte överbord med mode. Klänning helt enkelt. För många modetrender i en outfit får dig att se ut som en röra. I stället väljer du ett trendigt stycke med en annars enkel outfit.
  • Bild med titeln vara cool i gymnasiet steg 15
    7. Ha god hygien. Att vara illaluktande, med smutsigt hår, och inte ta hand om dig själv är inte coolt. Du behöver inte ha den perfekta kroppen, men du vill ta hand om dig själv. Detta säkerställer att du presenterar det bästa du till dina kamrater.
  • Ta vanliga duschar. Du vill se till att du håller din kropp ren, tillsammans med ditt hår och ansikte. Borsta tänderna före skolan varje morgon. Bära deodorant. Använd inte så mycket Köln och parfym som människor inte kan stå bredvid dig.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du råkar göra vänner med de "coola" barnen förstör inte det genom att vända sig till en snobb och ett försök hårt och kom ihåg att vara cool, lugn och kollektiv och bara vara dig själv.
  • När du gör nya vänner har tid så kan dina nya och gamla vänner träffas och bli vänner. Om dina vänner är menliga för din andra vän, var inte deras vän.
  • Om du har befunnit med andra populära barn, glöm inte dina gamla vänner. Kom ihåg att de var dina vänner först, så stäng inte dem nu när du har gjort nya vänner. Bjud in dem att umgås med dig och dina nya vänner.
  • Vara normal. Att vara ett coolt barn betyder inte att man spelar alla snobbiga och vilda. Att vara cool är mer än det.
  • Var inte meningsfull eller sprida rykten - Nyhet är sättet att komma in.
  • Om du är en av de coola barnen, glöm inte dina gamla vänner - de gjorde vänner med dig först. Bjuda in dem, prata med dem och påminna dem om att du alltid är där för dem.
  • Se till att du inte använder personer, bara för att komma in i de populära grupperna. Var dig själv. Om de inte gillar dig, så är det deras problem.
  • Ta reda på vad som är coolt på din skola. I vissa skolor är sporten coola, medan i andra är en hipster cool. Ta reda på vad som fungerar för din skola.
  • Du kan vara konfronterad med peer-tryck, men om du är rakt fram och trevligt om det när du vägrar, kan du fortfarande accepteras.
  • Lämna inte ut på fester. Ta det bästa från varje exponering, kom tillbaka till studier och sikta på en allround tillväxt.
  • Du behöver inte vara flirtig med alla människor. Behandla dem som en vän, även om de inte är!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande