Hur man blir en professionell fotbollsspelare

Fotboll (eller fotboll Som det är känt i Kanada, är USA och Australien) en av de mest populära sporten i världen. Folk älskar att titta på professionella idrottare sparka bollen runt. Om du vill bli en professionell spelare måste du ha en kärleksaffär med bollen. Det betyder ständigt att spela fotboll eller sparka bollen runt dig själv. Denna passion och körning för att spela är det viktigaste att bli en professionell. Förstå vad det gör det och förväntar sig utmaningar under vägen.

Steg

Del 1 av 3:
Begå dig själv till spelet
  1. Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 1
1. Ägna dig åt fotboll. Det är den här kärleken för spelet som driver dig för att bli en professionell fotbollsspelare. Passion hjälper dig att driva igenom de negativa och utmanande stunderna. Professionell fotboll måste vara något du vill göra. Gör inte det för att det förväntas av dig, eller för att det är någon annans dröm.
  • Om du vill vara en professionell spelare på dagens marknad måste du vara fullt engagerad. Varje tum av ditt behov måste vara fast besluten att spela. Om du säkrar dina satsningar, kommer du inte vara lika bra med en spelare som du kan vara.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 2
    2. Känna till sporten inuti. Lär dig så mycket om fotboll som du kan. Läs böcker, titta på matcher och dvd-skivor och prata med stora fotbollsspelare. Fråga dem om deras taktik och vad de har funnit hjälp som de har klättrat upp ledningarna.
  • Ha en solid förståelse för vilka kända fotbollsspelare har gjort för att lyckas och deras signatur flyttas.
  • Bildbeteckningen blir en professionell fotbollsspelare Steg 3
    3. Träna mycket och förbättra dig som en fotbollsspelare, både fysiskt och mentalt. Träna varje dag, och om du inte kan träna varje dag, träna så mycket du kan, för i slutet av dagen får du bara ett skott.
  • Du kan förbättra dina dribbelkunskaper och reflex genom att se dig själv som det enda hoppet på en lekplats och göra en spelare att dribba igenom i din fantasi - då utnyttja dina favoritrörelser i dribbling din imaginära försvarare. 
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 4
    4. Börja spela fotboll i ung ålder. Oroa dig inte så mycket om att spela på ett lag tidigt. Få dina vänner och föräldrar att spela fotboll med dig så mycket som möjligt från en tidig ålder. Skift till att spela i organiserade ungdomsgrupper någon gång mellan 5 och 14 år.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 5
    5. Träna regelbundet. Delta i träningsläger så tidigt som möjligt. Om din klubb eller förening av klubbar erbjuder träningsläger, sommarläger, etc., utnyttja dessa. Du kommer att mata av entusiasm och konkurrenskraften hos andra spelare. Du kommer också att lära dig mycket i en intensiv, kort tid.
  • Bli involverad i organiserade spel så tidigt som möjligt. Försök att komma in i matcher och turneringar som representerar din skola, region, stat eller land på ungdomsnivå.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 6
    6. Öva genom att flytta genom utexaminerade nivåer. Välj ett skolteam, lokalklubb eller distriktslag som du kan delta regelbundet och det har en bra tränare. Det bästa alternativet skulle vara en akademi, känd för grooming unga spelare att bli professionella. Fortsätt med ungdomslag varje år, fortskrider till mer konkurrenskraftiga och selektiva lag varje gång du är upp.
  • Så småningom, flytta från ungdomslag till skolastiska och kollegiala lag. Flytta sedan till amatör och semi-professionell nivå team och klubbar. Klättra nivåerna gradvis, var noga med att spela mot seniorspelare. Om du är i USA, sikta på att komma in i ett högskola som har ett toppfotbollsprogram på plats.
  • Del 2 av 3:
    Möta utmaningarna
    1. Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 7
    1. Arbeta hårt och träna mycket. Fokusera helt på träning för att bli en professionell. Du måste träna nästan varje dag, oavsett vädret. Du måste också balansera praxis med dina studier eller till och med deltidsarbete. Det är praktiken och det dagliga engagemanget som kommer att utveckla din talang och stärka dina färdigheter.
    • Om du är förälder till ett barn som försöker bli en professionell spelare, måste din egen dedikationsnivå vara enorm. Du kan behöva transportera ditt barn till spel, köpa fotbollsutrustning och medlemsavgifter, prata med tränare, hjälp med informella praxis sessioner, eller öka ditt barns moral. Du kan till och med träna ungdomsfotboll.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 8
    2. Ha tålamod. Acceptera att Turning Professional är en gradvis process. Du fortsätter att lära dig, bygga dina tekniska färdigheter, lära dig fotbollskunskap och göra goda kontakter med andra människor.
  • Leta efter professionella utvecklingsprogram och se hur du kan bli en del av dessa. Fråga din tränare eller klubb mentorer för råd om vad som är tillgängligt.
  • Bilden med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 9
    3. Bedöm dig själv som en spelare. När du har spelat ett tag, ser allvarligt på dina färdigheter. Ta reda på vilken position dina medfödda färdigheter passar bäst för. När du arbetar ut, tänk inte bara på dig själv. Tänk på hur dina färdigheter matar in i ditt lagarbete, och hur dina styrkor passar in i spelet som helhet. Det är viktigt att du är exceptionell på vad du gör för att det finns mycket konkurrens om en viss position.
  • Sök din coachs ärliga åsikt om dina styrkor och dina chanser. Lär dig av dina tränares förslag om möjliga sätt att förbättra eller stärka din naturliga talang.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 10
    4. Sträva efter att vara bäst på din nivå. Om du inte gör en ärlig bedömning om hur du kan förbättra dina färdigheter eller om du behöver byta till en annan position. Du borde också kunna bevisa att du är bra i spel. Vara konsekvent bra och visa att du kan leverera varje vecka, inte bara en gång i taget.
  • Om du är den enastående spelaren i veckan varje vecka, är du på rätt spår.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 11
    5. Kommunicera. Fotboll är en lagsport och god kommunikation är avgörande. Bevis hela tiden att du är bra att kommunicera. Använd din uppförande, Uttryck dig tydligt, undvik oruligt eller arg beteende på fältet, och vara en lagspelare.
  • En spelare som är för mycket av en enskild spelare, eller vägrar att kommunicera ordentligt, är ett ansvar på ett lag och inte troligt att det går långt. Om din tränare meddelar detta, kommer han troligen att böja dig. Om du är i en tryout är det särskilt mycket otroligt till scouts, oavsett dina färdigheter.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 12
    6. Komma i form. Din träningsnivåer är mater i fotboll. Träna regelbundet, äta en hälsosam kost och undvika ämnen som kan försämra din prestation, som alkohol eller droger. Få tillräckligt med sömn varje natt. Det är också viktigt att lära sig att försöka hålla sig fri. Lär dig hur du ska spela bra från början och hur man behåller en bra fysisk form genom att sträcka och träna.
  • Del 3 av 3:
    Förberedelser för att bli en professionell fotbollsspelare
    1. Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 13
    1. Fortsätt träna individuellt. Även när du inte är på klubben, öva dina färdigheter ensamma eller med vänner och familjemedlemmar. Försök få bra erfarenhet av äldre spelare så ofta som möjligt. Syfte att förbättra din tekniska förmåga hela tiden. Arbeta med bollen tills allt du gör med det verkar som andra naturen. Arbeta med dina svagare färdigheter, till exempel din svaga fot, för att stärka din kompetensuppsättning och anpassningsförmåga.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 14
    2
    Var stark mentalt. Att spela professionell fotboll är osäker och instabil. Förbered dig på kortsiktiga kontrakt, riskerna med skada, oundviklig åldrande, liten speltid och förlust av skicklighet. Dessa realiteter kan skapa känslor av osäkerhet och utbrändhet. Offentlig exponering kan vara överväldigande om du gör det till toppen. Detta kan vara tröttsamt och till och med leda till depression, eftersom folk förväntar sig en toppspelare att spela konsekvent bra.
  • Överväg att se en idrottshälsoprofessionell eller sportpsykolog för att utveckla hanteringsstrategier om du inte redan har dessa färdigheter på plats. Lär dig tidigt att det är okej att prata saker med någon du litar på snarare än att hålla bekymmer på flaska inuti.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 15
    3. Använd din klubb. Klubbar kan hålla prövningar eller talangdagar. De tenderar också att förlita sig på det nätverk som de har på plats för att upptäcka de bästa spelarna och hänvisa till utestående spelare och framåt.Involvera dig själv i alla viktiga tryouts. Få ut det mesta av dessa möjligheter genom att träffa så många som möjligt, utbyta detaljer och följa upp ledningar.
  • Fråga om hur eller om din klubb uppmuntrar Talent Scouts att besöka din klubb.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 16
    4. Vet vad en talangscout söker. En scout kan visas när som helst för att kolla ditt lag. En scout kommer att titta på hela din attityd, inte bara din bollspel. Du kommer att titta på karaktär Så mycket som talang. Visa din laganda genom att hjälpa dina lagkamrater. Visa din ambition och konkurrenskraft, men var inte meningsfull.
  • Du bör också visa att du kan vara lugn och fokuserad under tryck. Kom ihåg att spela ditt bästa hela tiden. Du vet aldrig vem som är i mängden.
  • Bild med titeln Bli en professionell fotbollsspelare Steg 17
    5. Var beredd att röra sig ofta. Klubbar och agenter kommer att förvänta dig att flytta snabbt för att möta sina önskemål, utan att bry sig mycket om ditt personliga liv eller de långsiktiga utsikterna för din karriär. Var fullt förberedd för detta och fortsätt att fokusera på dina fotbollsförmåga.
  • Innan du flyttar, överväga: Hur ofta kommer du att spela, om du pratar språket där du kommer att flyttas om betalningen är tillräcklig, om klubben är utmanande och har ett gott rykte, och om det finns bra medicinsk behandling om du har en skada.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Vara orädd. Låt inte dina tankar eller nervositet komma i vägen och skjuta bollen som om du spelade ett konkurrenskraftigt spel med en vän.
  • Håll huvudet i spelet och ägna din speltid att tänka på fotboll. Du har gott om tid att diskutera andra saker före och efter spel.
  • Bli aldrig avskräckt. Färdigheter och förmåga är subjektiva och en tränare kan säga att du inte är tillräckligt bra medan en annan tränare kanske tror att du är bra. Du behöver bara en tränare att tro på dig.
  • Få gott om övning. Låt inte dina svagheter komma i vägen. Till exempel, om du är högerfotad, försök att skjuta med din vänstra fot, eller tvärtom.
  • Det är viktigt att dela dina förhoppningar och engagemang med din familj och vänner så att de både kan stödja dig och underlätta din träning. Talent Scouts vill ofta träffa familjen om du fortfarande är ung. Detta ger dem en uppfattning om din bakgrund och din familjs stödnivå.
  • Det finns online databaser för att registrera dig själv som spelare. På det här sättet kan scouts och andra leta efter dig. Använd en sökmotor, sök efter "Online fotboll rekrytering". Det finns också webbplatser där du kan skicka höjdpunkter. Höjdpunkter är mycket tilltalande för tränare för att bestämma en spelares färdigheter, och kan förbättra dina chanser att bli en professionell.
  • Öva dina svagheter i spelet, som att skjuta eller passera med vänster om du är rätt fotig och tvärtom om du är vänsterfotad. Att vara kvarfotad är särskilt en stor fördel eftersom det blir svårt för rättfotiga fotbollsspelare att ta itu med dig, och du kan också distribueras på båda sidor av en tonhöjd.
  • Varningar

    Håll ditt avstånd från alkohol och droger. Det kommer bara att göra att du vill ha det mer, och kommer sannolikt att minska din prestanda i din karriär.
  • Skada är en ständigt närvarande verklighet med professionell sport. Gör ditt bästa för att undvika skada men förvänta dig det också och söka lämplig försäkring och hälsovård. Mest troliga spelare kommer att ta itu med dig och du kommer att bli skadad.
  • Var försiktig med vad du skickar på sociala medier. När du väl når den professionella nivån kan du bötas för att göra vissa typer av inlägg eller kommentarer som kan anses vara oacceptabla. När du väl når en viss berömmelse, kan hatare också komma på din sida, och du måste hålla huvudet i kontroll för att undvika att de sätter dig ner.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande