Hur man blir en bättre ungdomsbasket spelare

Basket är en populär sport som är enkel att spela, men det kan vara svårt att se bra ut på domstolen, särskilt när du är tonåring. Dessa steg bör hjälpa dig att förbättra i basket så att du inte längre barnet blir blockerat hårt och saknar de enkla skotten...

Steg

  1. Bild med titeln Bli en bättre ungdomsbasketspelare Steg 1
1. Försök inte vara för snygging. Visst, det ser väldigt coolt ut när Kobe Bryant sjunker en galen fade-away bygel med två försvarare på honom, men du är inte Kobe Bryant och chansen är att du kommer att misslyckas med att försöka göra en av de fina skotten. Spela bara bra, enkel basket och utföra grunden. Du kommer att se mycket bättre om du konsekvent kan slå nära Ranger tvåpekare än om du sjunker det bakom-the-back layup på ditt 20: e försök.
  • Bildbeteckningen blir en bättre ungdomsbasketspelare Steg 2
    2. Håll inte bollen. Basket är en lagsporter, och om du vill vinna måste du arbeta med resten av dina lagkamrater. Försök inte att dribba förbi försvararna och poängen, passera också, särskilt om du tror att din lagkamrat har en bättre chans att göra skottet än du gör. Killen som passerar ofta och skjuter när han är säker kommer att bli mer kärlek från sina lagkamrater än jerken som satt på att skjuta när han rör bollen.
  • Bild med titeln Bli en bättre ungdomsbasketspelare Steg 3
    3. Ta det lugnt med kneperna. Visst, det är bra att göra den udda crossover (och om du är skicklig på tricks så kan du integrera den i ditt spel), men röra upp på ett dribblingflytta och titta på bollrullen är en av de mest pinsamma känslorna få på domstolen. Var inte för snygging.
  • Bild med titeln Bli en bättre ungdomsbasketspelare Steg 4
    4. Gör inte saker svårare än de redan är. Basket är inte på något sätt en lätt sport, så du behöver inte försöka uppför ante ännu mer. Om du har skottet på den öppna layupen, ta layup-försök inte att falla tillbaka och gå för en bleknar.
  • Bild med titeln Bli en bättre ungdomsbasketspelare Steg 5
    5. Stanna i zonen. Att skjuta en luftboll betyder inte att du har en anledning att cuss ut dig själv och alla runt dig. I ett riktigt spel skulle det vara ett tekniskt fel så håll ditt humör i check. Om du spelar ett avslappet pickupspel med några vänner, är det tillfälliga sväret bra men ingen vill spela med en dålig sport. På samma sätt, vara en graciös vinnare - inte skryta, inte agera överlägsen.
  • Bildbeteckningen blir en bättre ungdomsbasketspelare Steg 6
    6. Anstränga sig. Om du inte bry dig om att hoppa högt för att ta tag i den rebound, så kommer du inte att ta den som återhämtar och du ser ut som lat. Gör alltid anrop, oavsett vad du ser bättre ut och du kommer också att spela bättre.
  • Bild med titeln Bli en bättre ungdomsbasketspelare Steg 7
    7. Oroa dig inte för det. När du spelar basket, precis som i någon annan sport, bör du inte stressa ut. Om du inte tänker på skottet, så får du en bättre chans att poängera. Basket är något som borde komma naturligt - försök inte att tänka på eller oroa dig för mycket, bara spela. Du kommer att fungera mycket bättre för det.
  • Bild med titeln Bli en bättre ungdomsbasketspelare Steg 8
    8. Öva, öva, träna. Detta band med ansträngning - du måste träna för att spela bättre. Ibland är den mest effektiva praxis bara att spela lite hämtning själv eller med en vän, men det är också bra att träna grunden - ta fria kast eller träna trepekare eller något sådant. Oroa dig inte för att prova några galna skott, det är alltid roligt att se de som går in. Men slösa inte till mycket tid på att skott är att du inte kommer att få använda dem mycket ofta i ett riktigt spel.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Skada dig inte. Visst, gör ett försök men din kroppshälsa är viktigare än din prestation. Att ett skott inte är värt att sakna de närmaste månaderna med en sönderdelad muskel.
  • Titta på proffsen, men försök inte spela som dem. De är professionella som får miljontals dollar för att spela sporten de har spenderat år som övar hardcore. De kommer att göra saker du inte kommer att kunna göra. Oroa dig inte för det.
  • Öva.
  • Vet att du förmodligen inte kommer att bli bra direkt. Förbättring kan ta en vecka eller ett år.
  • Ha så kul. Basket är ett spel, så du borde leka för att ha kul. Om du alltid blir stressad och inte njuter av upplevelsen längre, kanske du behöver en paus.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande