Hur man är berättigad att komma in i nfl

Om du spelar för NFL är din dröm, är din bästa satsning att arbeta hårt och marknadsföra som en stark spelare. Börja träna i eller före gymnasiet så att du kan få både erfarenhet och exponering. När du väl kommer till college är ditt nästa steg att träna för NFL-utkastet. Att veta vad man ska göra och hur man kvalificerar ökar dina chanser att bli en professionell fotbollsspelare.

Steg

Del 1 av 3:
Kvalificerar för college fotboll
  1. Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steg 1
1. Gå med i din Högskola fotbollslag. Att spela på ditt gymnasiet laget kommer att öka din erfarenhet och din exponering. College fotbollstränare (och NFL rekryterare) är mer benägna att notera om du gör det bra i gymnasiet fotboll. Rekrytering kan börja så tidigt som Freshman eller Sophomore år, så försök så tidigt som möjligt.
  • Om din gymnasium inte har ett fotbollslag, överför till en som gör eller går med i ett klubbteam. Högskoleam är mycket föredragna.
  • Att få ditt gymnasiet diplom är ett krav på att spela på NFL, så studera hårt och planera att examen.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 2
    2. Få exponering vid ett universitetsfotbollsläger. Sportläger är ett bra sätt att ansluta till och bli märkt av universitets tränare. En tränare kan vara mer benägna att komma ihåg ditt namn om du spenderar tidsutbildning med dem på sportläger. Tillbringa tid med spelarna och få ditt namn där ute: Tänk på din fotbollslägerupplevelse som tidigt nätverk. Det här är din chans att göra ett första intryck.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steg 3
    3. Gör en lista med idealiska högskolor med din tränare. Berätta för din fotbollstränare som du vill ansöka om college fotboll så att de kan stödja dig dock möjligt. När du gör din lista, separera den i tre avsnitt: Lista dina drömskolor, skolor du kan realistiskt planera för och skolor att falla tillbaka på.
  • Be din tränare att vara ärlig med dig om din färdighetssats så att du kan göra en hjälpsam lista.
  • När du har en lista över skolor, undersök dem. Kolla in skolans atletiska webbplats och läs upp på nuvarande och tidigare spelare, liksom deras rekryteringsprocess.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 4
    4. Skapa en höjdpunkt video. Rekrytering av videor är viktiga för att fånga uppmärksamheten på college coaches. Kompilera en play-by-play-video av dina bästa in-game-stunder. Se till att varje spel belyser din atletiska förmåga.
  • Kvalitetsfrågor. Spela in din höjdpunkts video på en bra kamera och överväga att anställa en professionell videograf.
  • Om du är på en budget och måste tejpa det själv, använd ett stativ för att undvika kameraskakning.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 5
    5. Registrera med NCAA av ditt juniorår. Om du vill spela college fotboll på en division I eller II-skola, måste du registrera dig med NCAA-behörighetscentret för att validera din status som en amatörutövare. Be din fotbollstränare att hjälpa dig att registrera dig så att du kommer ihåg att betala några avgifter och skicka in nödvändiga dokument.
  • Eftersom kvalificerade spelare måste slutföra akademiskt arbete på ett amerikanskt högskola eller universitet, är NCAA-applikationen för närvarande endast tillgänglig på engelska.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steg 6
    6. Kontakta Potentiella College Coaches av ditt Junior Year. Juniorår är dags att göra dig själv och dina förmågor som är kända av college-tränare. Skriv ett mail eller brev till universitets tränare du är intresserad av att spela för. Skicka en kopia (eller en länk) på din höjdpunkter tillsammans med ett CV med detaljer som din statistik, akademiska data, heder och din tränarens kontaktinformation.
  • Du kan också ringa universitets tränare så att du personligen kan lära känna dem. Undvik att dina föräldrar kallar potentiella universitet, eftersom detta anses vara oprofessionellt.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steg 7
    7. Välj ett erbjudande under ditt seniorår. Vid ditt seniorår bör universitets tränare kontakta dig om potentiella erbjudanden. Bestäm vilket erbjudande som finns i dina bästa. Vilka stipendier är dessa högskolor som erbjuds? Är de potentiella skolorna en division I eller II-skolan?
  • Division i skolor har de största atletiska budgetarna och reser nationellt att spela. Division II skolor har mindre budgetpengar och brukar resa regionalt.
  • Någon är tillåtet att komma in i NFL-utkastet, så länge de har examen gymnasiet. Om du inte spelar på college, fortsätt träna hårt och överväga att bli en walk-on.
  • Del 2 av 3:
    Utbildning på college
    1. Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 8
    1. Bli en walk-on om du inte är vald för ett lag. College Walk-Ons är spelare som inte heller mottog ett erbjudande i gymnasiet eller vill delta i ett college som inte erbjuder stipendier (som Ivy League Universities). Stick din fot i dörren med college coaches och fråga dem hur man kvalificerar sig för en walk-on-position. Om du har atletisk skicklighet kan tränaren ge dig ett skott.
    • De flesta college walk-ons får inte ett atletiskt stipendium.
    • Kvalificerade walk-ons måste bygga bra karaktär, starka akademiker och en tjock hud.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steg 9
    2. Skapa ett träningsplan och träna varje dag. Om du gör det på ditt högskoleam, har du tilldelat praxis nästan varje dag. Men om du tränar för utkastet på egen hand, måste du utveckla flitighet på egen hand. Planera ett träningsschema som håller din kropp i form och skjuter dig till dina fysiska gränser.
  • Vila dagar är lika nödvändiga som träningsdagar. Arbeta på en dag med lätt aktivitet (som promenader eller yoga) per vecka för att undvika överförande.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 10
    3. Arbeta med rörelsemekanik. När träning, arbetar på din körning, hoppning och riktningskiftande färdigheter. Under NFL-utkastet måste du tävla i en 40-yard dash. Öva din smidighet genom aeroba övningar, som sprint, kickboxing och med kardiomaskiner.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 11
    4. Öva styrketräning. Styrketräning ger dig den uthållighet och makt du behöver sticka ut i NFL-utkastet. Stärka din kärna genom bänkpressövningar, squats och deadlifts. Upprätthålla en bra balans av aeroba och anaeroba övningar för att ge din kropp optimal balans.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 12
    5. Vet och förbättrar dina svagheter. Förstå din kropps brister och fokusera på dem när du tränar. Fråga din tränare eller mentor om var du kan förbättra din skicklighet. Berätta för dem att vara ärliga med dig så du har alla möjligheter att förbättra innan utkastet.
  • Till exempel, om din övre kroppsstyrka övermästar din benstyrka, fokusera på underkroppsövningar för att balansera dig själv.
  • Del 3 av 3:
    Ange utkastet
    1. Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 13
    1. Spela college fotboll i flera år innan du ansöker om utkastet. NFL säger att potentiella utkast måste ha examen gymnasiet minst tre år innan de utförs i utkastet. Använd din college fotbollstid för att bygga ett atletisk CV och fånga ögonen på NFL-tränare.
    • Om du inte spelar college fotboll, registrera dig för utkastet runt ditt seniorår av college.
    • När du har examen högskolan är ditt förslag till stödberättigande bara bra för året efter att du har examen (eller om fyra fotbollsäsonger har gått sedan du tog examen högskola).
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 14
    2. Förklara för NFL: s regionala kombination. När du är tre år förbi dina gymnasiedagar, registrera dig för utkastet. Du kommer att börja med att registrera dig för de regionala startkombinationerna, där du kommer att prova bland college fotbollsspelare och andra enskilda praktikanter. Även om någon kan ansöka, begär NFL att endast de med en hög nivå av förmåga registrerar.
  • Om du får en spejkes öga under de atletiska övningarna och mätningarna, kan du bli inbjuden att prova på den nationella kombinationen.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 15
    3. Delta i NFL National Combine. Till skillnad från regionaler är bara cirka 335 spelare inbjudna att prova på medborgare varje år. Det här är en chans att du mäter dig mot det bästa av det bästa i övningar som 40-yard dash, bänkpress och vertikalt språng. Härifrån kommer cirka 250 idrottare att göra det till NFL-utkastet.
  • Efter din fysiska utvärdering kommer du också att genomgå medicinska undersökningar för att gage din fysiska, mentala och emotionella hälsa.
  • Bildbetaget är berättigad att komma in i NFL-steget 16
    4. Ange NFL-utkastet. Under utkastet kommer fotbollscouter att mäta dig mot andra aktörer i omfattande medicinska och fysiska utvärderingar. Utkastet består av sju rundor, med professionella fotbollslag som plockar sina nya spelare. Under utkastet kan du också nätverk med personal och förhandla om en plats på ett lags träningslista.
  • Bildtiteln är berättigad att komma in i NFL-steget 17
    5. Ansök om det kompletterande utkastet i juli, om du inte tjänar en plats. Det kompletterande utkastet är för dem vars behörighet har förändrats sedan utkastet. Lag kan göra bud på spelare, och laget med högsta budet tilldelas spelaren. Professionella team behöver inte delta i de kompletterande utkasten, men du vet aldrig vilka tränare och spejder som kan delta.
  • Om du fortfarande inte kvalificerar dig för NFL, är allt inte förlorat. NFL Transition Assistance-programmet ger college spelare med stöd medan de övergår till ett liv bortom fotboll.
  • Tips

    Oddsen att spela för NFL är smala: bara 6% av gymnasieskolan kvalificerar sig för college fotboll, och ännu mindre blir professionella fotbollsspelare. Gör ditt bästa när du tränar, men slå inte upp dig om du inte gör utkastet.
  • Drick mycket vätskor och sträcka före träning för att undvika skador. En storolycka kan förstöra dina chanser att spela i NFL.
  • Låt gymnasiet eller college rådgivare veta att du vill spela för nfl. De kan erbjuda stöd och hjälpa dig att göra långsiktiga planer.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande