Hur man väljer energiserande middags mellanmål

Det finns ett stort utbud av energiserande mellanmål du kan välja att driva genom mitten av din dag.Grönsaker som selleri, spenat och hummus gör bra mellanmål.Söta frukter som apelsiner, äpplen och ananas kommer att ge dig en nödvändig boost och lugna din söta tand.Du kan också välja en drink som en frukt smoothie, ett örtte eller kokosnöt vatten för att öka din middags energinivåer.

Steg

Metod 1 av 5:
Ha ett mellanmål av frukt
  1. Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 1
1. Ät lite melon. Meloner av alla sorter gör underbara energiska mellanmål mot mitten av dagen.Du kan prova vattenmelon, honeydew melon eller cantaloupe.
  • Blanda och matcha tärnade meloner i en välsmakande fruktsallad.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 2
    2. Ät några jordnötssmör Bananbett.Jordnötssmör Bananbett är ett underbart bettstorat mellanmål som tar bara några sekunder att göra.Bara skiva en banan i något tjocka skivor.Skopa en tesked eller så av jordnötssmör på bananskivorna.Använd dina händer eller en gaffel för att äta jordnötssmör Banan biter.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 3
    3. Ät ett äpple. Äpplen ger ATP, ett slags bränsle som dina celler använder för att göra energi.Att äta ett äpple kommer att hålla din energi omvandling genom middagen.Om du vill, Strö lite muskotnöt och / eller kanel på dina äppelskivor innan du äter dem.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 4
    4. Prova apelsiner.Apelsiner är en saftig frukt som innehåller vitamin C, kalium och folat (ett B-komplex vitamin).Dessa näringsämnen och vitaminer kommer att hålla dina energinivåer höga.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 5
    5. Mellanmål på någon ananas.Ananas innehåller mangan, en kraftfull antioxidant och ett viktigt element i nervsystemets funktion.Ananas är bra på egen hand, men du kan också arbeta i en smoothie för ett uppfriskande mellanmål.
  • Metod 2 av 5:
    Snacking på grönsaker
    1. Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 6
    1. Prova några kryddade kikärtermuttrar.Kryddade kikärtermuttrar är faktiskt inte nötter alls.Snarare är de bara rostade kikärter, ofta kryddat med vitlök eller röd peppar krydda.Du kan köpa förpackade kryddade kikärternötter i många livsmedelsbutiker, eller gör dem själv hemma.
    • För att göra de kryddade kikärterna hemma, dränera bara en burk kikärter och lägg dem på en bakplåt.Strö med olivolja, salt och cayennepeppar.Baka i ugnen på 450 grader Fahrenheit (232 grader Celsius) i 15 minuter.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 7
    2. Gör några myror på en logg.Myror på en logg är ett snabbt mellanmål bestående av selleri pinnar med jordnötssmör som sprids på dem, sprinklade sedan med russin.I stället för russin kan du använda torkade tranbär eller torkade körsbär, och istället för jordnötssmör, prova mandel smör eller cashew smör.Hitta en combo som du gillar att anpassa din energiserande middags mellanmål av myror på en logg.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 8
    3. Ha lite renad grönsaksoppa.Renad veggie soppa - i motsats till en mer traditionell veggie soppa bestående av grönsaker som flyter om i en grönsaksbuljong - tillåter din kropp att lättare absorbera grönsakernas näringsämnen.Varma en kopp purred vegetabilisk soppa upp för snabb och energiserande middags mellanmål.
  • Du kan bara hälla någon vanlig veggie soppa i en mixer och blanda det tills det är slät, eller mellanmål på en soppa som redan är renad, som butternut squash soppa eller tomatsoppa.
  • Bild med titeln Välj energiserande middags mellanmål Steg 9
    4. Äta spenat.Spenat innehåller järn, en viktig ingrediens i kroppens energiproduktion.En spenat sallad eller en spenat smoothie kan vara bara det mellanmål du behöver vara energiserad genom mitten av dagen.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 10
    5. Prova en gurka smörgås.En gurka smörgås innehåller vanligtvis tre ingredienser: bröd, mayo och gurkor.Skiva en gurka i tunna skivor.Slather mayo på två skivor helvete bröd.Lägg dina gurkor i ett jämnt lager på en skiva bröd, placera sedan den andra skivan, mayo sida nere, ovanpå.En gurka smörgås har betydande mängder av B5, ett energiskt vitamin.
  • Istället för regelbundet bröd kan du använda en helvete pitaficka.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 11
    6. Ät Edamame.Edamame är sojabönor, en rik källa till både protein och vitamin B.Pop lite edamame kryddat med lite vitlök, smör och salt i mikrovågsugnen för ett snabbt mellanmål.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 12
    7. Prova hummus.Hummus är en slags blandad kikärter.Det gör ett stort dopp för fullkornskakor, som ger komplexa kolhydrater för att hålla dig drivna i mitten av eftermiddagen och bortom.
  • Baby morötter, morotchips, selleri pinnar, röda peppar skivor, eller rå broccoli är bra alternativ om du inte har crackers till hands.
  • Det finns många sorter av hummus som är tillgänglig som rödpeppar hummus och vitlök hummus.Välj en som appellerar till dig.
  • Metod 3 av 5:
    Njuter av protein snacks
    1. Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 13
    1. Mellanmål på en proteinbar.Proteinstänger finns i många smaker, inklusive körsbär, jordgubbe och choklad.Välj staplar med minst fem gram protein och mindre än 15 gram socker.Många proteinstänger är högkalori-mål att hålla dina portioner till mindre än 100 kalorier.
    • Om du har en proteinbar som har mer än 100 kalorier, äta bara hälften och spara resten för senare.
  • Bild med titeln Välj energiserande middags mellanmål Steg 14
    2. Ha några ägg.Ägg är en bra källa till vitamin B, vilket gör mat till energi.Du kan prova äggröra, hårdkokade ägg, eller ett over-lätt ägg på toast.För ett lägre kolesterolalternativ, äta äggvititerna bara, inte äggula.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 15
    3. Prova bönor.Bönor innehåller magnesium och kolhydrater, som båda är bra för att ge energi.Du kan prova svarta bönor, pinto bönor eller bakade bönor med ris för en snabb och energiserande middags mellanmål.
  • Metod 4 av 5:
    Välja korn för middagsenergi
    1. Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 16
    1. Ät brunt ris.Ris innehåller mangan, en viktig komponent för att flytta den energi som lagras i kolhydrater och protein i din kropp.Om du gillar lite krydda i snacks, är ett enkelt mellanmål kimchi och brunt ris perfekt för en middags energiförstärkning.Ett mer utarbetat mellanmål kan innefatta brunt ris med sötpotatis, nötter och russin för ett mer energiserande middags mellanmål.
    • Vitt ris innehåller mer socker, och kan orsaka att dina energinivåer kraschar efter att ha skapat en initial boost.Hålla fast vid brunt ris.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 17
    2. Försök med havregryn.Havregryn är en slags korn som, när den är beredd med vatten eller mjölk, blir en läcker gruel perfekt för kalla vinterdagar.Överst med din havregryn med frukt, nötter eller sirap för ett gott mellanmål.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 18
    3. Har lite quinoa.Quinoa är en slags korn, inte till skillnad från ris eller couscous.Men quinoa har högre proteinnivåer än något annat spannmål, och gör därför ett bra middags mellanmål.Försök använda Quinoa precis som du skulle ris, toppa det med lite tofu och curry eller bönor.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 19
    4. Ha någon spårblandning.Trail Mix är en kombination av torkade frukter, nötter och frön.De naturliga sockerarterna i torkade frukter - russin, bananchips och torkade jordgubbar, till exempel - ger en stor energikälla.Och nötter ökar proteinnivåerna.Ät inte mer än en handfull, men som Carb-nivåer som stiger för snabbt kan orsaka sömnighet, vilket skulle besegra syftet med att äta spårblandning som ett energiserande middags mellanmål.
  • Kasta några rostade pumpafrön i din spårblandning för en extra dos av energikalium, järn och protein.
  • Bild med titeln Välj energiserande middags mellanmål Steg 20
    5. Ät yoghurt och granola.Granola har massor av protein för att hålla din energi hög genom mitten av dagen.Parad med vanlig, lågfettig yoghurt, är ditt middags mellanmål oemotståndligt läcker, liksom energi.Kontrollera etiketten på din granola för att säkerställa att den inte har socker.
  • Du kan välja att strömma din yoghurt med tärnad äpplen eller blåbär om du vill söta det lite.
  • Metod 5 av 5:
    Dricker ditt mellanmål
    1. Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 21
    1. Dricka kokosnötvatten.Kokosnötvatten innehåller energiserande elektrolyter.Och som vanligt vatten, det har hydrerande egenskaper som kommer att hålla dig frisk.Det bästa sättet att få kokosvatten är genom att helt enkelt köpa det förpackat, men om du är mer äventyrlig kan du få din egen kokosnöt och spricka den öppna inuti en panna eller stor skål för att samla in vattnet inom.
    • Undvik kokosnötvatten innehållande tillsatt socker.
  • Bild med titeln Välj Energizing Middags mellanmål Steg 22
    2. Prova ett örtte.Herbal teas är de som inte är beredda med teblad, men i stället med infusioner av kryddor, frukter och örter.Du kan till exempel njuta av ingefära te, ginseng tea, hibiskus te eller elderberry tea.Herbal te innehåller inte koffein, men kan förbättra blodflödet genom dina ådror, vilket ger uppkomsten.
  • Bild med titeln Välj energiserande middags mellanmål Steg 23
    3. Göra en smoothie.En smoothie är en drink som innehåller fasta livsmedel blandas ihop tills det är helt upplöst.Till exempel kan du njuta av en bananchoklad smoothie som din energiserande middags mellanmål.Bara släppa en banan, två matskedar osötat kakaopulver, ½ kopp silke tofu och ½ kopp mjölk i en mixer.Blanda högt i trettio sekunder.
  • Om du hittar konsistensen är för tjock, lägg till ¼ kopp vatten och blanda sedan igen.
  • För en kallare smoothie, tillsätt tre isbitar till blandningen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande