Hur man blir älskad av din familj

Familjen är det viktigaste i världen. Ibland kan det vara svårt att komma överens med dem, men ibland älskar vi dem. Här är några tips och pekare som skulle hjälpa dig att få ett bättre förhållande med dina föräldrar och syskon.

Steg

Metod 1 av 4:
Airing Grievances
  1. Bild med titeln älskas av din familj Steg 1
1. Prata med familjemedlemmar med vilka du upplever problem. Att prata om problemen i ett försök att rensa ut saker kommer att hjälpa dig att bättre identifiera det faktiska problemet som uppfattas av familjemedlemmarna i fråga och kan få alla påstått på att göra förändringar.
  • Bild med titeln älskas av din familj Steg 2
    2. Fråga någon som är neutral i någon tvist att skiljedom. De kan fungera som går mellan och kommer med förslag för att gå vidare på impassa.
  • Bild med titeln älskas av din familj Steg 3
    3. Inse att i vissa fall är människorna känt till deras svårigheter eller självpolitiska berättelse om saker. I det här fallet kommer du inte att ändra sitt perspektiv, men du kan ändra din reaktion på deras griping. Erkänna deras oro, validera deras betydelse men sluta sätta dig i stället att vara en motståndare till deras problem. De har problem men du kommer inte att vara en del av dessa problem eller en lösning. Vara artig och snäll.
  • Metod 2 av 4:
    Spendera mer tid tillsammans
    1. Bild med titeln älskas av din familj Steg 4
    1. Tänk på hur mycket tid du spenderar med din familj redan. Är det tillräckligt? Om inte, vad kan du göra för att förbättra saker och göra mer tid att spendera tillsammans?
  • Bild med titeln älskas av din familj Steg 5
    2. Ordna tider när du alla har frihet att göra saker tillsammans. Gå på en picknick, besök ett museum, gå till en sport match mm. Använd gemensamma intressen för att ordna roliga saker att göra tillsammans regelbundet.
  • Bild med titeln älskas av din familj Steg 6
    3. Häng bara tillsammans. Lyssna på musik, läs, titta på filmer eller tv, trädgård tillsammans. Dagliga aktiviteter kan vara ett sätt att spendera mer tid tillsammans och göra saker mer intressanta för varandra också - använd chore tid som en chans att prata och komma ikapp på varandras nyheter.
  • Metod 3 av 4:
    Ser inåt
    1. Bild med titeln älskas av din familj Steg 7
    1. Tänk på vad du kan bidra med hjälp av disharmoni. Är du svår på vissa sätt? Gör du saker hårt för vissa familjemedlemmar med avsikt? Tala om att prata med, vägra att vara stödjande av eller avvisa problem med familjemedlemmar? Om så är fallet, tänk på varför du gör dessa saker och vad du kanske kan göra för att göra dessa saker runt.
    • Förtjänar den familjemedlemen verkligen din demeaning eller tanklös behandling?
    • Lägg märke till de misstag du har gjort i det förflutna och upprepa dem inte.
  • Bild med titeln älskas av din familj Steg 8
    2. Förbättra dig själv. Förbättra din attityd och arbeta med de saker som familjemedlemmarna kommenterar. Kanske finns det ett nub av sanning i sina klagomål om dina betyg, din arbetsinställning, ditt engagemang för ett förhållande eller din brist på mål. Anta inte att det är all nagging och pushiness. Några av vad de säger är mest sannolikt för ditt eget bra, eftersom de försöker skydda dig från livets svårigheter och motivera dig att vara det bästa du kan vara.
  • Metod 4 av 4:
    Vara uppriktig
    1. Bild med titeln älskas av din familj Steg 9
    1. Låt din familj veta att du är pålitlig. Förvänta sig i sin tur att de är desamma. Ställ in standarden genom att vara pålitlig och lita på dem.
  • Bild med titeln älskas av din familj Steg 10
    2. Undvik skvaller, rykten och pratar bakom ryggen. Försök att vara Rock Solid i ansiktet av omvärlden, så att människor uppfattar dina familjemedlemmar som en stödjande enhet. Det finns tillräckligt med människor redo att göra livet svårt för dig utan att det börjar på hemmet också.
  • Bild med titeln älskas av din familj Steg 11
    3. Visa respekt. Följ ge respekt och ta respektpolitiken - även en grundläggande sak som att säga "god morgon" Varje dag kommer det att göra en stor skillnad.
  • Bild med titeln älskas av din familj Steg 12
    4. Var hjälpsam. Hjälp dina familjemedlemmar ut. Om dina föräldrar kommer hem sent på kvällen efter arbetet - försök att göra en enkel middag som fetaostsallad för dem, istället för att göra din mamma kock för dig igen. Om din syskon inte går bra i skolan, visa honom eller henne hur man lyckas med ämnena. Om din kusin blir mobbad, förklara sätt att klara sig. Om dina morföräldrar kämpar ekonomiskt, diskutera alternativen för nedskärning och budgetering med dem.
  • Bild med titeln älskas av din familj Steg 13
    5. Vara så självständig som du kan vara för din ålder utan att vara en ö. Till exempel, fråga inte din pappa att väcka dig på morgonen - ställer du in en väckarklocka bredvid ditt bord. Eller, förvänta dig inte att dina föräldrar ska leva ut dig ekonomiskt hela tiden, särskilt inte som en vuxen.
  • Bild med titeln älskas av din familj Steg 14
    6. Älska din familj. Det är dina föräldrar, syskon, kusiner, moster, farbröder, morföräldrar, etc. Du vet vad som gör dem lyckliga, så gör ditt bästa för att försöka uppnå det regelbundet.
  • Tips

    Försök att inte hap på familjemedlemmar om något som de inte var överens om. Försök att räkna upp anledningen till att de är emot ett problem och sorterar det med dem.
  • När dina familjemedlemmar är fria, fråga dem om du kan gå ut tillsammans till en park eller något, att ha mer tid tillsammans.
  • Försök med matlagning tillsammans, sedan äta måltider tillsammans.
  • Varningar

    Aldrig ignorera familjemedlemmar bara för att de skällde dig - antingen måste de vara i dåligt humör eller ditt misstag måste ha påverkat dem dåligt. Tänka innan du talar.
  • Undvik att jämföra dig med andra människor. Om du börjar den här vanan, kommer din familj också att göra detsamma eftersom du föreslog det i första hand och fortsätter att prata om det också.
  • Bara för att du vill bli älskad av familjemedlemmar betyder inte att du måste agera all lovey-dovey för att få sin uppmärksamhet. Det kommer att irritera dem till kärnan.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande